Γεια σενα μωρε μιλουσε ο ΛΟΥΚΑΣ στα στιγμιοτυπα απο την προπονηση;mitsotakis έγραψε:Καλώς σας βρήκα σύντεκνοι!
Ελπίζω να φέρω γούρι στις μεταγραφές και σύντομα ν' ακούσουμε τις μπαλωθιές του Ιβάν.

Γεια σενα μωρε μιλουσε ο ΛΟΥΚΑΣ στα στιγμιοτυπα απο την προπονηση;mitsotakis έγραψε:Καλώς σας βρήκα σύντεκνοι!
Ελπίζω να φέρω γούρι στις μεταγραφές και σύντομα ν' ακούσουμε τις μπαλωθιές του Ιβάν.
Η ενο η Μαντουρο οποιος απο τους δυο ερθει ειναι αυτο που μας λειπει αυτη τη στιγμη το αμυντ χαφ που δαγκωνει το οτι ειναι και σπουδαιοι παιχτες με πολυ καλα βιογραφικα ειναι bonusace79grpaok έγραψε:Ο στοχ δεν φευγει απλα οι τουρκοι εκαναν εναν συνηρμο και ειπαν αφου ερχεται ο μαρτινς αρα φευγει ο στοχ , εγω πιστευω οτι με τον βελγο 10 αρι θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο.ο ματουρο εμεινε ελευθερος αλλα θελει αγγλια, πιετευω οτι μαλλον θα κλεισουμε ενοχ
Eνταξει αυτο το ρολο τον παιζει ο βιτορ δεν ειναι αναγκη και οι 2 να ειναι καρλ λιουιςdanirifle έγραψε:ούτε ο μαντούρο είναι γρήγορος για σέντερ μπακ του στίβενς. αυτό μόνο με προβληματίζει
οχι ρε danirifle , ειναι αρκετα γρηγορος παικτης για το υψος του ... εγω οποτε τον εβλεπα μου αρεζε οτι ηταν γρηγορος για τα κυβικα του και ειχε και εξαιρετικη αντοχη , χαρακτηριστικα θυμαμαι σε ενα ματς που ειχα δει οτι σπρινταρε στο 90 λες και ειχε μπει πριν 5 λεπτα.. θεωρω οτι για σεντερ μπακ εχει πολυ καλη ταχυτητα και σε συνδιασμο με βιτορ θα ειναι πολυ γρηγορο κεντρικο διδυμοdanirifle έγραψε:ούτε ο μαντούρο είναι γρήγορος για σέντερ μπακ του στίβενς. αυτό μόνο με προβληματίζει
Μαλλον συζηταμε για μεταγραφες επειδη ειμαστε στο θεμα μεταγραφεςmariotsaggal91 έγραψε:Καλώς σας βρήκα παιδιά και χρόνια πολλά. Διαβάζω πολύ μεταγραφή, 2 χάφ, έναν επιτελικό, θέλουμε σεντερ μπακ (ένας από τους δύο χαφ που θέλουμε παίζει και εκεί), θέλουμε φοράκλα, θέλουμε τερματοφύλακα, θέλουμε μασέρ![]()
Γνώμη μου είναι ότι ξεφεύγουμε από το κύριο θέμα που ταλανίζει τον Π.Α.Ο.Κ. , τα ΧΡΕΗ. Προσωπικά δεν με νοιάζει και με τα γνωστά παλτά που όλοι αγαπήσαμε να παίζουμε (δεν εννοώ τους σημερινούς) αρκεί να φύγει από πάνω μας ο βραχνάς των χρεών. Και μετά ναι, να συζητήσουμε μέχρι και για τον Πιάτι που διάβαζα το καλοκαίρι..
mitsotakis έγραψε:Καλώς σας βρήκα σύντεκνοι!