Μπορεί να είναι 3 εβδομάδες στον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη ...δεν έχει επιλέξει ομάδα!K_geo έγραψε:εδώ ο άλλος γράφει στο fb ότι είναι 3 εβδομάδες στον ΠΑΟΚ!!!!![]()
![]()
άμα είναι να αγοράσουμε παίκτες να πάρουμε ξένους... αν μιλάμε για αγορά! εγώ δεν θέλω να αγοράσουμε ούτε έναν παίκτη έλληνα... να βγουν από τις ακαδημίες... μόνο έτσι έλληνες και δικά μας παιδιά στην ομάδα.. όχι να δώσω 500χιλιάδες και κανα εκατομμύριο για να πάρω έλληνες η οποίοι είναι στοίχημα αν θα σου βγουν και να πάρουν την θέση δικών μας παιδιών το ίδιο και περισσότερο ταλαντούχων.. δεν μάθαμε από "μέσσι των φτωχών" , "γχ των σερρών" ?hliaspaok έγραψε:Pedia den ginetai na paroume ellines paiktes kai oxi ksenous?
xlebouras έγραψε:Ενα δακρυ κυλησε απο τα κουρασμενα ματια μου...νιωθω πιο ευαλωτος απο ποτε....greece rebound....ishallah....finding nemo εεεε memoB&W έγραψε:Συνεχίζοντας από πριν...
http://oi43.tinypic.com/2qlcz1y.jpg
"For all those who dont know me, my life revolves around 3 things...I am first off Muslim I beleive in Allah and I thank him for everything he has given me til this day and continues to bless me with...Second my futbol. Its my life..my releif..my exit..my true companion..my life is futbol and soon ill b joining the Paok family in Greece...last but not least Im not the party shag a lot of gals type of lad...Ive always been a one woman man. I beleive in marriage when ready because anyone can hook up but not anyone can marry someone. One day... #greecebound #paokfc #M11 #memo #inshAllah"
Τι λέει ο άνθρωπας...;
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΣ.
Ενταξει αγορι μου...μπορουμε με 40 ευρω το μηνα να σε παρουμε στις ακαδημιες.
Παντως ειναι καλο παιδι παιδια...
ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙ@ :p
βααλε κατσουρ στη θεση λαζαρ και ανεβαινει η ποιοτηταace79grpaok έγραψε:οσο θα παω εγω στην μοζανβικη για κυνηγι αγριογαζελας τοσο και θα βγει ραδιοπειρατης.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Εχει να πεσει μητροπολητης και καρδιναλιος μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Παντως οι 3 που βγηκαν στην φορα ειναι κλεισμενοι κατα την γνωμη μου απλα μεχρι την 1 γεναρη δεν μπορεις να κανεις ανακοινωσεις απο πεμπτη θα ερχονται τα πουλακια μου .
γλυκος
κιτσιου βιτορ μαντουρο τζαβελινιο
ενοχ λαζαρ
λουκας μαρτινς στοχ
μεταγραφη
δεν μας λες και ασχημους,εγω πιστευω με εναν καλο κοφτη πισω θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο![]()