Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από aisiodoksos »

μόνο το μανατζερικό στοιχείο που μου έδωσες με έπεισε! όσο για την αρδια , χριστούγεννα είναι! θαύματα γίνονται!! πάντως το σκέφτεσαι να σκάσουν πακέτο 1η ιανουαρίου , Μάαρτενς , ενόχ , μαντούρο , μπερμπάτοφ ??? εγώ πάω να βγάλω μια σκηνή για να διανυκτερεύσω στο αεροδρόμιο!!! :lol: :lol: :lol:
hliaspaok

Δημοσίευση από hliaspaok »

Pedia den ginetai na paroume ellines paiktes kai oxi ksenous?
Ελληνικοί χαρακτήρες σε παρακαλώ φίλε μου. Καλές γιορτές.Φώτης
hliaspaok

Να προτείνω παίκτες για την ομάδα τί λέτε ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

K_geo έγραψε:εδώ ο άλλος γράφει στο fb ότι είναι 3 εβδομάδες στον ΠΑΟΚ!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Μπορεί να είναι 3 εβδομάδες στον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη ...δεν έχει επιλέξει ομάδα!
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

Είναι πολύ καλός παικτης ο μαντουρο... Εγώ τον θυμάμαι μονο απο Βαλένθια... Τέτοιου επιπεδου παίκτες πρεπει να γεμισουμε.. Δεν ξέρω αν το παλικάρι έχει επανέλθει πληρως ,κυρίως ψυχολογικά,απο το πρόβλημα που αντιμετωπισε .. Ειδωμεν..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως σε Σεβίλλη που πήγε, είχε γεμάτη χρονιά. λογικά δλδ το όποιο πρόβλημα δεν ήταν κάτι αμαν(αουα) και τι!!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

hliaspaok έγραψε:Pedia den ginetai na paroume ellines paiktes kai oxi ksenous?
άμα είναι να αγοράσουμε παίκτες να πάρουμε ξένους... αν μιλάμε για αγορά! εγώ δεν θέλω να αγοράσουμε ούτε έναν παίκτη έλληνα... να βγουν από τις ακαδημίες... μόνο έτσι έλληνες και δικά μας παιδιά στην ομάδα.. όχι να δώσω 500χιλιάδες και κανα εκατομμύριο για να πάρω έλληνες η οποίοι είναι στοίχημα αν θα σου βγουν και να πάρουν την θέση δικών μας παιδιών το ίδιο και περισσότερο ταλαντούχων.. δεν μάθαμε από "μέσσι των φτωχών" , "γχ των σερρών" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..
από την άλλη δες κίτσιου , σταφ , κάτσε , ποποβιτς , ποζογλου .. και οι πιο παλιοί σαλπι , κλαους , μαλεζας και άλλοι..!
hliaspaok

Παιδιά για ποιόν λόγο δεν παίρνουμε έλληνες ποδοσφαιριστές όπως για κεντρικούς αμυντικούς Μαλεζάς, Μόρας για τερματοφύλακα τον Καρνέζη . Στο κέντρο τον Ταχτσίδη μαζί με τον Κονέ.Τον Φετφατζίδη για μέσο .τον Τοροσίδης για δεξιό μπακ.Τον Θ. Καραγκούνη .και να προλάβουμε τον Μανούσο? Τι λετε
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

:opaokara: ναι όντως επαιξε , απλα ευελπιστω η απόδοση του να μην ηταν επηρεασμένη απο το περιστατικό και ουσιαστικά τον έβγαλε εκτός ομαδας.. Πάντως πέρα απο παικταρα ηταν και ασβερκος :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μεσημεριασε που εινααι ο ραδιοπειρατης με πολυ πολυ πολυ ….. LOVE :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

οσο θα παω εγω στην μοζανβικη για κυνηγι αγριογαζελας τοσο και θα βγει ραδιοπειρατης. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Εχει να πεσει μητροπολητης και καρδιναλιος μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Παντως οι 3 που βγηκαν στην φορα ειναι κλεισμενοι κατα την γνωμη μου απλα μεχρι την 1 γεναρη δεν μπορεις να κανεις ανακοινωσεις απο πεμπτη θα ερχονται τα πουλακια μου .

γλυκος

κιτσιου βιτορ μαντουρο τζαβελινιο

ενοχ λαζαρ

λουκας μαρτινς στοχ

μεταγραφη

δεν μας λες και ασχημους,εγω πιστευω με εναν καλο κοφτη πισω θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με την αξιοπιστια του δημοσιευματος να ελεγχεται εντονα,δεν μπορω να διαβαζω οτι εμποδιο για τον Μαντουρο μπορει να ειναι οι 500.000 που ζηταει η Σεβιλλη οταν τοσο κοστολογουνται,πελεδες,κολοβοι και διαφοροι αλλοι απιθανοι εκτος και αν προκειται για τιμη ενοικιου και οχι αγορας.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

xlebouras έγραψε:
B&W έγραψε:Συνεχίζοντας από πριν...

http://oi43.tinypic.com/2qlcz1y.jpg

"For all those who dont know me, my life revolves around 3 things...I am first off Muslim I beleive in Allah and I thank him for everything he has given me til this day and continues to bless me with...Second my futbol. Its my life..my releif..my exit..my true companion..my life is futbol and soon ill b joining the Paok family in Greece...last but not least Im not the party shag a lot of gals type of lad...Ive always been a one woman man. I beleive in marriage when ready because anyone can hook up but not anyone can marry someone. One day... #greecebound #paokfc #M11 #memo #inshAllah"

Τι λέει ο άνθρωπας...;
Ενα δακρυ κυλησε απο τα κουρασμενα ματια μου...νιωθω πιο ευαλωτος απο ποτε....greece rebound....ishallah....finding nemo εεεε memo
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΣ.
Ενταξει αγορι μου...μπορουμε με 40 ευρω το μηνα να σε παρουμε στις ακαδημιες.
Παντως ειναι καλο παιδι παιδια...
ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙ@ :p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

καταρχήν γράφει το ΠΑΟΚ με μικρά,κόβετε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:οσο θα παω εγω στην μοζανβικη για κυνηγι αγριογαζελας τοσο και θα βγει ραδιοπειρατης. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Εχει να πεσει μητροπολητης και καρδιναλιος μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Παντως οι 3 που βγηκαν στην φορα ειναι κλεισμενοι κατα την γνωμη μου απλα μεχρι την 1 γεναρη δεν μπορεις να κανεις ανακοινωσεις απο πεμπτη θα ερχονται τα πουλακια μου .

γλυκος

κιτσιου βιτορ μαντουρο τζαβελινιο

ενοχ λαζαρ

λουκας μαρτινς στοχ

μεταγραφη

δεν μας λες και ασχημους,εγω πιστευω με εναν καλο κοφτη πισω θα δουμε αλλο στοχ στον δευτερο γυρο :pano: :pano:
βααλε κατσουρ στη θεση λαζαρ και ανεβαινει η ποιοτητα

ααπλα ειναι τα πραγματα …. χαμηλο κοστος οι τρεις κααι ταα χωνεις για ενα φορ ναα γμει και να δερνει

γιαατι 500 για σεντερ μπαακ επιπεδου μντουρο κααι 500 γιαα μαρτενς ειναι χαμηλο κοστος γιαα ομαδαα που παιζει 32 europa και θελει του χρονου cl ολα τα αλλα ειναι για να κοροιδευομααστε ηρθε η ωρα και ο ιβαν να δωσει στην ομαδα το κατι παρααπαανω ααν και εχει προσφρει ηδη πολλαα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”