Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tasso85

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από tasso85 »

πολύ ποιοτικη προσθηκη ο Μαρτενς, ειτε για τωρα ειτε για το καλοκαιρι, αν ισχυει ξεκιναει καλα το μεταγραφικο
paok4rizwmata

Δημοσίευση από paok4rizwmata »

Ουσιαστικη μεταγραφη αν γινει,πολυ ποιοτικος παικτης
http://www.youtube.com/watch?v=2R6V9BJk8Yo
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Έχοντας παρακολουθεισει τον μαρτενς αρκετές φορές έχω να πω πως στην καλη του μέρα θα λεμε "ποιος ριβαλντο" και στις μέτριες-κακές απλα θα ειναι εκει για να περνάει η μπάλα απο τα πόδια του. Εχει ένα θεμα σταθερότητας στην απόδοση του, όπως και επιρρεπής σε μικρό τραυματισμούς. Βρίσκεται στο peak της απόδοσης του πλέον.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εκτος απο τους τραυματισμους πιστευω οτι καλυπτει απολυτα αυτο που θελει ο Χουμπ για μεσοεπιθετικο αν γινει κ ο συνδυασμος με τον Τζουσιλει τοτε πιστευω οτι θα εχουμε ανεβει δυο κλασεις κ ισως θα εχουμε κανει τις 2 καλυτερες μεταγραφες

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κάτι σε "σορλέν" της επίθεσης μου φέρνει :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Μάρτενς είναι παικταράς και το λέω εγώ που ξέρετε τι ιδιότροπος είμαι!!! :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

εσυ ιδιοτροπος?απαπαπαππαπαπαπαπαπαπαπαπ ντροπη
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Για την Ευρώπη θα ξαναδηλώσουμε ρόστερ. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός που λέει ότι δεν μπορεί να παίξει με διαφορετική ομάδα στην ίδια διοργάνωση.

Πάντως έχει πάνω από μια βδομάδα μέχρι να μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Ο Βέλγος φαίνεται πολύ καλή περίπτωση πάντως, σίγουρα θα κάνει χαρούμενο τον Στέφενς!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Ο Μάρτενς είναι παικταράς και το λέω εγώ που ξέρετε τι ιδιότροπος είμαι!!! :opaokara: :opaokara:
:pano:
μπα ειπαμε καλο λογο για καποιον οπιοδηποτε ? :o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

desperando έγραψε:καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?
Σκέφτηκε ποτέ κανένας το ΑΝΑΠΟΔΟ ; γιατί εγώ καταλαβαίνω οτι τρολλάρεις :lol: :lol: και δεν τρέχει και τίποτα, αλλά εγώ το είπα σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Velas έγραψε:
slidar έγραψε:Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορεί να παίξει στο Europa..
εχω την αισθηση, χωρις να βαζω κ το χερι μου στη φωτια, οτι μετα τις μεταγραφες του φλεβαρη η ομαδα θα δηλωσει ξανα ροστερ για τα ματς της ευρωπης κ επειδη θεωρειται δευτερος γυρος τα νοκ αουτ ματς θα εχει δικαιωμα συμμετοχης!
φυσικά θα δηλώσουμε καινούρια λίστα. Το θέμα όμως είναι αν ο παίχτης εχει παίξει φέτος σε Ευρωπαική διοργάνωση, όχι αν τον έχουμε δηλώσει...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Χριστουγεννιάτικος Φώτης! Μέχρι και ο Σκρουντζ έχει καρδιά τελικά... Που είσαι realcon να δεις το θαύμα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

angelheart έγραψε:
desperando έγραψε:καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?
Σκέφτηκε ποτέ κανένας το ΑΝΑΠΟΔΟ ; γιατί εγώ καταλαβαίνω οτι τρολλάρεις :lol: :lol: και δεν τρέχει και τίποτα, αλλά εγώ το είπα σοβαρά.
σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις.
ποιο ειναι το αναποδο?
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

Κλαασσικός μπαλαδόρος ο Μάρτενς πολύ ποιοτική προσθήκη.Γεμίσαμε παίκτες με έφεση στις ασίστ το θέμα είναι όμως να πάρουμε και κάποιον να κάνει αυτές τις ασίστ γκολ.Μεγάλη πληγή η παραγωγικότητα σε σχέση με των αριθμό των ευκαιριών φέτος.Κάποιον Λατίνο κατά προτίμηση να φέρουμε μπροστά γιατί οι Λατίνοι και παικταράδες είναι και τρέλα έχουν και δένονται με τον κόσμο.Αδυναμία μου ποδοσφαιρική εξού και το νικ μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”