Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
πολύ ποιοτικη προσθηκη ο Μαρτενς, ειτε για τωρα ειτε για το καλοκαιρι, αν ισχυει ξεκιναει καλα το μεταγραφικο
-
Ουσιαστικη μεταγραφη αν γινει,πολυ ποιοτικος παικτης
http://www.youtube.com/watch?v=2R6V9BJk8Yo
http://www.youtube.com/watch?v=2R6V9BJk8Yo
- efthimis_paok
Έχοντας παρακολουθεισει τον μαρτενς αρκετές φορές έχω να πω πως στην καλη του μέρα θα λεμε "ποιος ριβαλντο" και στις μέτριες-κακές απλα θα ειναι εκει για να περνάει η μπάλα απο τα πόδια του. Εχει ένα θεμα σταθερότητας στην απόδοση του, όπως και επιρρεπής σε μικρό τραυματισμούς. Βρίσκεται στο peak της απόδοσης του πλέον.
Εκτος απο τους τραυματισμους πιστευω οτι καλυπτει απολυτα αυτο που θελει ο Χουμπ για μεσοεπιθετικο αν γινει κ ο συνδυασμος με τον Τζουσιλει τοτε πιστευω οτι θα εχουμε ανεβει δυο κλασεις κ ισως θα εχουμε κανει τις 2 καλυτερες μεταγραφες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?
Ο Μάρτενς είναι παικταράς και το λέω εγώ που ξέρετε τι ιδιότροπος είμαι!!!

- PAOK_Antarctica
Για την Ευρώπη θα ξαναδηλώσουμε ρόστερ. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός που λέει ότι δεν μπορεί να παίξει με διαφορετική ομάδα στην ίδια διοργάνωση.
Πάντως έχει πάνω από μια βδομάδα μέχρι να μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Ο Βέλγος φαίνεται πολύ καλή περίπτωση πάντως, σίγουρα θα κάνει χαρούμενο τον Στέφενς!
Πάντως έχει πάνω από μια βδομάδα μέχρι να μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Ο Βέλγος φαίνεται πολύ καλή περίπτωση πάντως, σίγουρα θα κάνει χαρούμενο τον Στέφενς!
μπα ειπαμε καλο λογο για καποιον οπιοδηποτε ?Photis έγραψε:Ο Μάρτενς είναι παικταράς και το λέω εγώ που ξέρετε τι ιδιότροπος είμαι!!!![]()
![]()

- angelheart
- Επικοινωνία:
Σκέφτηκε ποτέ κανένας το ΑΝΑΠΟΔΟ ; γιατί εγώ καταλαβαίνω οτι τρολλάρειςdesperando έγραψε:καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?

φυσικά θα δηλώσουμε καινούρια λίστα. Το θέμα όμως είναι αν ο παίχτης εχει παίξει φέτος σε Ευρωπαική διοργάνωση, όχι αν τον έχουμε δηλώσει...Velas έγραψε:εχω την αισθηση, χωρις να βαζω κ το χερι μου στη φωτια, οτι μετα τις μεταγραφες του φλεβαρη η ομαδα θα δηλωσει ξανα ροστερ για τα ματς της ευρωπης κ επειδη θεωρειται δευτερος γυρος τα νοκ αουτ ματς θα εχει δικαιωμα συμμετοχης!slidar έγραψε:Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορεί να παίξει στο Europa..
Χριστουγεννιάτικος Φώτης! Μέχρι και ο Σκρουντζ έχει καρδιά τελικά... Που είσαι realcon να δεις το θαύμα!
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις.angelheart έγραψε:Σκέφτηκε ποτέ κανένας το ΑΝΑΠΟΔΟ ; γιατί εγώ καταλαβαίνω οτι τρολλάρειςdesperando έγραψε:καλα αυτοι εκει στην ΠΑΕ μονο παικτεςπου εχουμε αντιμετωπισει θα παιρνουν?αυτο ειναι το τμημα σκαουινγκ που μας διαφημιζαν?![]()
και δεν τρέχει και τίποτα, αλλά εγώ το είπα σοβαρά.
ποιο ειναι το αναποδο?
Κλαασσικός μπαλαδόρος ο Μάρτενς πολύ ποιοτική προσθήκη.Γεμίσαμε παίκτες με έφεση στις ασίστ το θέμα είναι όμως να πάρουμε και κάποιον να κάνει αυτές τις ασίστ γκολ.Μεγάλη πληγή η παραγωγικότητα σε σχέση με των αριθμό των ευκαιριών φέτος.Κάποιον Λατίνο κατά προτίμηση να φέρουμε μπροστά γιατί οι Λατίνοι και παικταράδες είναι και τρέλα έχουν και δένονται με τον κόσμο.Αδυναμία μου ποδοσφαιρική εξού και το νικ μου.