14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ απορώ τι πάθατε με αυτό το τζιφάκι;

αμώ τις τρίπλες έκανε!!!! :D :D :D
δείτε ψάρωμα που τρώει ο αμυντικός! :mrgreen:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οταν εχεις τοσους οπαδους του ΠΑΟΚ να ειρωνευονται συστηματικα εναν απο τους σημαντικοτερους παικτες σου διαχρονικα, τοτε τι να τους κανεις τους εχθρους?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε ότι σερνεται..ότι σκοραρει σχεδόν συγκυριακα πλεον κλπ...οο ιδιος εχει αδικησει τον εαυτο του....και θα πρεπει ο ιδιος να βρει τροπο να αντιπαραβαλει τα πλην του μιας και η ταχυτητα του εχει φυγει...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

dimg οσο γραφικο ειναι να τον κραζουμε εμεις που δε γουσταρουμε βρισκοντας και τα λιγα καλα του μετρια η κακα αλλο τοσο γραφικο ειναι πλεον το παθος με το οποιο τον υπερασπιζονται ΠΑΟΚτσηδες σαν εσενα που τη μια μεσα στην μετριοτητα του θα ανακαλυψουν απο διαχρονικες εως ηγετικες και μεταφυσικες ιδιοτητες σε εναν παικτη της σειρας.γιατι κατι παραπανω οσο και να χτυπιεσαι δεν ειναι.
η αληθεια ειναι οτι αλλο σαλπιγγιδη τους δωσαμε και αλλον μας επεστρεψαν.ειτε το θες ειτε οχι.
ο σαλπιγγιδης ειναι ενας πολυ καλος ρολιστας με περιορισμενες δυνατοτητες με πολυ φιλοτιμο που απο μονο του συνηθως δε φτανει.ειναι πολυ χρησιμος σε καθε ομαδα αυτου του πρωταθληματος αλλα οχι για βασικος και αναντικαταστατος.ειναι πολυ χρησιμος οταν η ομαδα παιζει με τακτικη επιφυλακτικη και στο μυαλο της εχει να κλεινει χωρους.οταν θελει να παιξει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας ο σαλπιγγιδης στην αναπτυξη ειναι περισσοτερο προβλημα παρα λυση.ειναι και χαρακτηριστικη η φετινη χρονια που ενω ο ΠΑΟΚ συνεχως επιτειθεται δεν εχει ιδιαιτερη συμβολη ουτε στο σκοραρισμα ουτε στην τελικη πασα.
αν εσυ αντιλαμβανομενος προφανως ολα αυτα θελεις να προσπερασεις τα καθαρα αγωνιστικα και τον κρινεις με υποκειμενικα κριτηρια και αφηρημενους χαρακτηρισμους (πχ διαχρονικοτητα) καλα κανεις.
τελος να πω οτι δεν παραγνωριζω (παρότι δεν τον γουσταρω μια) τη σημασια της παρουσιας του στο ροστερ καθως συμβαλλει με την εμπειρια του στο να καταλαβαινουν οι νεοφερμενοι και οι πιτσιρικαδες που βρισκονται.και αυτο το τελευταιο ειναι ο λογος για τον οποιο στηριζω τοσο τον γκαρσια και οχι τα αγωνιστικα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γραφικο ειναι να ειρωνευεσαι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τον ιδιο παικτη, μπορεις να το πεις και αρρωστημενη εμμονη. Γραφικο δεν ειναι να ζητας να μην ειρωνευονται εναν παικτη που αλλες φορες βαζει και αλλες οχι. Στην τελικη, υπερασπιζομαι τον Ιβαν εντονα για τις ειρωνειες που δεχεται. Υπερασπιζομαι τον Στεφενς, τον Λουκας και οποιους πιστευω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οτι δεχονται αδικα πολεμο. Τον Σαλπιγγιδη πιο πολυ ομως γιατι μεχρι και οι συγκεκριμενοι που το εχουν χομπι να τον ειρωνευονται σε καθημερινη βαση, αν ηταν αλλοθρησκοι θα ειχαν βαρεθει τοσα χρονια μετα. Τωρα εσυ αν βλεπεις οτι αντι να προσπαθησουμε ολοι να αλλαξουμε αυτο το κλιμα εναντιον του ΟΣΟ φοραει την φανελα μας, πρεπει να συνεχιστει και δεν τρεχει τιποτα οκ. Γνωμη σου αλλα δε θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε περι γραφικοτητας. Με τις λεξεις παιζουμε δω μεσα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν τον ειρωνευομαι καθε μερα
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εγώ συμφωνώ με Κεν, η μπαλιστική του ανάλυση πέρνει 10 απο μένα...παρόλα αυτά εγώ είμαι αντίθετος απ'το κράξιμο σε παίχτες του ΠΑΟΚ. Θα μου πεις καλά ρε φίλε εσύ λες δεν κάνει ή θα πρέπει απλά να συμμετέχει ας πούμε καλά δεν κάνουμε που τον κ΄ραζουμε?Οχι μάγκα, άλλο δεν κάνει και βοηθάει και κλείνει την καριέρα του άλλο κάθε βδομάδα σήριάλ σαν τα μωρά να φωνάζουμε και να δημιουργούμε προβλήματα...ΟΚ δεν τον πας, δικαίωμα σου, δικαιωμά μου όμως και μένα να δω ήρεμα το ματσάκι...Anyway, η ομάδα θέλει παίχτη στη θέση του, έπαιξε πρόσφερε, φτάνει τώρα! Εννοώ για 11άδα, αν έρχεται απ'τον πάγκο χωρίς άγχος μπορεί και να αποδώσει καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

δεν καταλαβαινω για ποιο λογο κραζουμε παιχτη που φοραει την ασπρομαυρη φανελα
Ντινο εισαι λαθος αδερφε και ποτε δε το περιμενα αυτο απο σενα..τι να πω δεν περιμενα τετοια λαθος προσεγγιση και αντιμετωπιση ενος ποστ μου
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Χαλαρωστε ...Σε 2 -3 χρονια το πολυ θα κρεμασει τα παπουτσια του , θα γινει και παιχνιδι για παρτι του στην Τουμπα και θα συνεχισει απο διοικητικο ποστο... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

shark4 έγραψε:Χαλαρωστε ...Σε 2 -3 χρονια το πολυ θα κρεμασει τα παπουτσια του , θα γινει και παιχνιδι για παρτι του στην Τουμπα και θα συνεχισει απο διοικητικο ποστο... :ugeek:

Σε παραπέμπω σε εμένα...

RoMaN έγραψε:
sernikos έγραψε:εγω τον θελω να κρεμασει τα παπουτσια του στην ομαδα και να παρει και ρολο επειτα
ετσι για να σκασουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι τσιφλικι ειναι ο ΠΑΟΚ μας

Ακόμα κι αν πάρει ρόλο στη διοίκηση, ο κόσμος θα κράζει για το πόσο αμείβεται, για το ότι είναι πολύ "καλό παιδί" για τη θέση (πχ Ζαγοράκης), για το ότι είναι κοντός και δεν επιβάλλεται με την παρουσία του, για το ότι επειδή είναι από δυτική Θεσσαλονίκη δεν ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι στα γραφεία....κτλ..

Άλλωστε, Π.Α.Ο.Κ. είσαι!
emeissaspsirizoume4 έγραψε:Καθόλου αστείο δεν μου φαίνεται εμένα!

Παρακαλώ πολύ, όχι άλλα τέτοια gifακια..

Ντίνος
Δεν πρόλαβα να το δω *αμώτο.. :(
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε ότι σερνεται..ότι σκοραρει σχεδόν συγκυριακα πλεον κλπ...οο ιδιος εχει αδικησει τον εαυτο του....και θα πρεπει ο ιδιος να βρει τροπο να αντιπαραβαλει τα πλην του μιας και η ταχυτητα του εχει φυγει...
Φέτος .Γιατι περσι με 1 γκολ ανα 4 προσπάθειες σε ξελάσπωσε μια χαρά.Φέτος δηλαδή την ξέχασε την τέχνη?Πέρσι ήξερε να σκοράρει, φέτος όχι ?Τι συζητάμε? Αντίστοιχα το "απόλυτο φόρ" ΚΜ είχε πέρσι 1/6 .
Είναι ο Σάλπι καλύτερος απ τον ΚΜ?Όχι .Συγκυριακό ήταν.Το ίδιο συγκυριακή είναι όμως και η φετινή αφλογιστία(1/8).Θα ρθούν καλύτερες μέρες ειδικά αν βοηθήσουμε κι εμείς είτε με την ανοχή μας (οι αντι) είτε με τη στήριξη (οι υπέρ) .(Τι συζητάμε θεε μου για παίκτη της ομάδας που λατρεύουμε.)
Και για να μη ξεχνιόμαστε Το Αλάνι είχε 1/8,7 1/6,3 1/14 στις χρονιές που τίμησε τη φανέλα μας και οι περισσότεροι τον γουστάραμε τρελά .
Και κάτι ακόμα δε μπορω να καταλάβω αυτή τη μανία να τους βολέψουμε όλους αφου κρεμάσουν τα παπούτσια τους με κάποιο ποστο στην ΠΑΕ.Εγω θέλω μόνο αυτόν που θα είναι ο καταλληλότερος για τη συγκεκριμένη θέση.

ΥΓ Ψειριστή welcome back
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

barlow4 έγραψε:dimg οσο γραφικο ειναι να τον κραζουμε εμεις που δε γουσταρουμε βρισκοντας και τα λιγα καλα του μετρια η κακα αλλο τοσο γραφικο ειναι πλεον το παθος με το οποιο τον υπερασπιζονται ΠΑΟΚτσηδες σαν εσενα που τη μια μεσα στην μετριοτητα του θα ανακαλυψουν απο διαχρονικες εως ηγετικες και μεταφυσικες ιδιοτητες σε εναν παικτη της σειρας.γιατι κατι παραπανω οσο και να χτυπιεσαι δεν ειναι.
σοβαρά τώρα, μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά έναν παίχτη του ΠΑΟΚ;
δε σε τυφλώνει ο έρωτας;
TheoGv4

Δημοσίευση από TheoGv4 »

barlow4 έγραψε:dimg οσο γραφικο ειναι να τον κραζουμε εμεις που δε γουσταρουμε βρισκοντας και τα λιγα καλα του μετρια η κακα αλλο τοσο γραφικο ειναι πλεον το παθος με το οποιο τον υπερασπιζονται ΠΑΟΚτσηδες σαν εσενα που τη μια μεσα στην μετριοτητα του θα ανακαλυψουν απο διαχρονικες εως ηγετικες και μεταφυσικες ιδιοτητες σε εναν παικτη της σειρας.γιατι κατι παραπανω οσο και να χτυπιεσαι δεν ειναι.
Το να υπερασπιζομαι εναν παικτη της ομαδας μου φιλε δεν με κανει γραφικο.Αντιθετως να μπαινω εδω μεσα και να τον κραζω σε καθε ματς,δεν με κανει μονο γραφικο αλλα και κουραζω και πλεον εχω εμμονη μαζι του!Ουτε εγω τον πολυ γουσταρω ως παικτη,δεν ειναι πουλεν μου,αλλα ο Σαλπι παντα τετοις παικτης ηταν,ατεχνος γρηγορος(που πλεον λογω ηλικιας οχι και τοσο) πολυ τρεξιμο,πολυ παθος και σκοραρει σχετικα συχνα.Τωρα επειδη με τον Σαββιδη εχουμε λεφτα δεν σημαινει οτι οι παικτες που ειχαμε θα μαθουν μπαλα και θα μεταμορφωθουν σε παικτες επιπεδου Champions League,οποτε οσο ειναι στην ομαδα ας κανουμε υπομονη και ας στηριζουμε τους υπαρχοντες παικτες.Και γω θα ηθελα να εχω εναν παικταρα στην θεση του αλλα δεν γινεται,οποτε κακος ανανεωθηκε το συμβολαιο τι να πω!
*Κατα την διαρκεια του ματς φυσικα καποιες φορες και εγω νευριαζω μαζι του,αλλα το να σπαταλαω καθε φορα ποσο χρονο για να περιγραφω το ποσο κακος ειναι(ποδοσφαιρικα) δεν θα τον κανει καλυτερο...
**Δεν παει σε εσενα προσωπικα απλα επειδη τελευταια πολλες αποδοκιμασιες ακουγονται για τον Σαλπιγγιδη και πιστευω δεν υπαρχει λογος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε:dimg οσο γραφικο ειναι να τον κραζουμε εμεις που δε γουσταρουμε βρισκοντας και τα λιγα καλα του μετρια η κακα αλλο τοσο γραφικο ειναι πλεον το παθος με το οποιο τον υπερασπιζονται ΠΑΟΚτσηδες σαν εσενα που τη μια μεσα στην μετριοτητα του θα ανακαλυψουν απο διαχρονικες εως ηγετικες και μεταφυσικες ιδιοτητες σε εναν παικτη της σειρας.
Νομιζω οτι απλα αντιπαλεύουμε το κράξιμο σ ενα παίκτη του ΠΑΟΚ παρα υπερασπιζόμαστε τις σουπερ ντουπερ ( :lol: ) ιδιότητες του Σάλπι.Δε στρίβει δε τρέχει πλεον όπως παλιά αλλα στην περιοχή εκτελεί καλά και είναι μαχητής .Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο για μένα.Το φετινό μπλακ αουτ θεωρώ οτι είναι εξαίρεση .
Δε τα αφήνουμε καλύτερα να ηρεμήσει το τόπικ?Όλο τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε .
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε τι εξαιρεση μωρε.περα απο ολα τα αλλα ειναι και 33.ως ποτε πια θα περιμενουμε το σαλπιγγιδη των 23 ετων?αυτο ηταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”