αμώ τις τρίπλες έκανε!!!!

δείτε ψάρωμα που τρώει ο αμυντικός!

shark4 έγραψε:Χαλαρωστε ...Σε 2 -3 χρονια το πολυ θα κρεμασει τα παπουτσια του , θα γινει και παιχνιδι για παρτι του στην Τουμπα και θα συνεχισει απο διοικητικο ποστο... :ugeek:
RoMaN έγραψε:sernikos έγραψε:εγω τον θελω να κρεμασει τα παπουτσια του στην ομαδα και να παρει και ρολο επειτα
ετσι για να σκασουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι τσιφλικι ειναι ο ΠΑΟΚ μας
Ακόμα κι αν πάρει ρόλο στη διοίκηση, ο κόσμος θα κράζει για το πόσο αμείβεται, για το ότι είναι πολύ "καλό παιδί" για τη θέση (πχ Ζαγοράκης), για το ότι είναι κοντός και δεν επιβάλλεται με την παρουσία του, για το ότι επειδή είναι από δυτική Θεσσαλονίκη δεν ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι στα γραφεία....κτλ..
Άλλωστε, Π.Α.Ο.Κ. είσαι!
Δεν πρόλαβα να το δω *αμώτο..emeissaspsirizoume4 έγραψε:Καθόλου αστείο δεν μου φαίνεται εμένα!
Παρακαλώ πολύ, όχι άλλα τέτοια gifακια..
Ντίνος
Φέτος .Γιατι περσι με 1 γκολ ανα 4 προσπάθειες σε ξελάσπωσε μια χαρά.Φέτος δηλαδή την ξέχασε την τέχνη?Πέρσι ήξερε να σκοράρει, φέτος όχι ?Τι συζητάμε? Αντίστοιχα το "απόλυτο φόρ" ΚΜ είχε πέρσι 1/6 .MANIAKOS έγραψε:δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε ότι σερνεται..ότι σκοραρει σχεδόν συγκυριακα πλεον κλπ...οο ιδιος εχει αδικησει τον εαυτο του....και θα πρεπει ο ιδιος να βρει τροπο να αντιπαραβαλει τα πλην του μιας και η ταχυτητα του εχει φυγει...
σοβαρά τώρα, μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά έναν παίχτη του ΠΑΟΚ;barlow4 έγραψε:dimg οσο γραφικο ειναι να τον κραζουμε εμεις που δε γουσταρουμε βρισκοντας και τα λιγα καλα του μετρια η κακα αλλο τοσο γραφικο ειναι πλεον το παθος με το οποιο τον υπερασπιζονται ΠΑΟΚτσηδες σαν εσενα που τη μια μεσα στην μετριοτητα του θα ανακαλυψουν απο διαχρονικες εως ηγετικες και μεταφυσικες ιδιοτητες σε εναν παικτη της σειρας.γιατι κατι παραπανω οσο και να χτυπιεσαι δεν ειναι.
Το να υπερασπιζομαι εναν παικτη της ομαδας μου φιλε δεν με κανει γραφικο.Αντιθετως να μπαινω εδω μεσα και να τον κραζω σε καθε ματς,δεν με κανει μονο γραφικο αλλα και κουραζω και πλεον εχω εμμονη μαζι του!Ουτε εγω τον πολυ γουσταρω ως παικτη,δεν ειναι πουλεν μου,αλλα ο Σαλπι παντα τετοις παικτης ηταν,ατεχνος γρηγορος(που πλεον λογω ηλικιας οχι και τοσο) πολυ τρεξιμο,πολυ παθος και σκοραρει σχετικα συχνα.Τωρα επειδη με τον Σαββιδη εχουμε λεφτα δεν σημαινει οτι οι παικτες που ειχαμε θα μαθουν μπαλα και θα μεταμορφωθουν σε παικτες επιπεδου Champions League,οποτε οσο ειναι στην ομαδα ας κανουμε υπομονη και ας στηριζουμε τους υπαρχοντες παικτες.Και γω θα ηθελα να εχω εναν παικταρα στην θεση του αλλα δεν γινεται,οποτε κακος ανανεωθηκε το συμβολαιο τι να πω!barlow4 έγραψε:dimg οσο γραφικο ειναι να τον κραζουμε εμεις που δε γουσταρουμε βρισκοντας και τα λιγα καλα του μετρια η κακα αλλο τοσο γραφικο ειναι πλεον το παθος με το οποιο τον υπερασπιζονται ΠΑΟΚτσηδες σαν εσενα που τη μια μεσα στην μετριοτητα του θα ανακαλυψουν απο διαχρονικες εως ηγετικες και μεταφυσικες ιδιοτητες σε εναν παικτη της σειρας.γιατι κατι παραπανω οσο και να χτυπιεσαι δεν ειναι.
Νομιζω οτι απλα αντιπαλεύουμε το κράξιμο σ ενα παίκτη του ΠΑΟΚ παρα υπερασπιζόμαστε τις σουπερ ντουπερ (barlow4 έγραψε:dimg οσο γραφικο ειναι να τον κραζουμε εμεις που δε γουσταρουμε βρισκοντας και τα λιγα καλα του μετρια η κακα αλλο τοσο γραφικο ειναι πλεον το παθος με το οποιο τον υπερασπιζονται ΠΑΟΚτσηδες σαν εσενα που τη μια μεσα στην μετριοτητα του θα ανακαλυψουν απο διαχρονικες εως ηγετικες και μεταφυσικες ιδιοτητες σε εναν παικτη της σειρας.