Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2
Re: Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2
Καλα έκανες και το εννοώ έχουμε αγωνα και ασχολούμαστε με οτιδήποτε αλλο εκτός του ματς
Δεν σου λεω για τα σουτια, τα κατακρινω και εγω, το χω ξαναπει σε αλλο τοπικ. Για τον κοσμο σε ρωταω συγκεκριμενα.
για τον κοντο και την εθνικη φωναχτηκαν σχεδον απο ολη την κερκιδα, και αν δεν ηταν ολη η κερκιδα ηταν ολο το δεξι πεταλο και καμποσοι απο την διπλα. για τον ζαγορακι αρχισαν τα σφυριγματα και φανηκε διχονια. Στα 2 προηγουμενα ομως δεν εχει ματα ξαναγινει τετοιο κραξιμο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ. Αυτη ειναι η αληθεια, αλλα οτι θελεις λες. Και αυτο angel δεν ειναι η αποψη μου, αυτο ειναι γεγονος το οποιο διαστρεβλωνετε. Οποτε ειναι λογικο να απαντησω. Κοσμια παντα..

Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει η άποψη κανενός. Έχω τη δική μου έτσι και αλλιώς. Απλά δε γουστάρω να βρίζει ο ένας τον άλλον. Not on my watch που λένε.
Στο επόμενο πάλι σβου.
για τον κοντο και την εθνικη φωναχτηκαν σχεδον απο ολη την κερκιδα, και αν δεν ηταν ολη η κερκιδα ηταν ολο το δεξι πεταλο και καμποσοι απο την διπλα. για τον ζαγορακι αρχισαν τα σφυριγματα και φανηκε διχονια. Στα 2 προηγουμενα ομως δεν εχει ματα ξαναγινει τετοιο κραξιμο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ. Αυτη ειναι η αληθεια, αλλα οτι θελεις λες. Και αυτο angel δεν ειναι η αποψη μου, αυτο ειναι γεγονος το οποιο διαστρεβλωνετε. Οποτε ειναι λογικο να απαντησω. Κοσμια παντα..

Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει η άποψη κανενός. Έχω τη δική μου έτσι και αλλιώς. Απλά δε γουστάρω να βρίζει ο ένας τον άλλον. Not on my watch που λένε.
Στο επόμενο πάλι σβου.
angelheart άνοιξε σε παρακαλώ ένα νήμα να τα πούμε εκεί..
και αύριο το πρωί στείλ'το όλο όπως είναι αν θέλεις..
Αυτό θα γίνει λογικά αλλά όχι τώρα. Έχε λίγο υπομονή. Σου είπα ποτέ ψέμματα ;
και αύριο το πρωί στείλ'το όλο όπως είναι αν θέλεις..
Αυτό θα γίνει λογικά αλλά όχι τώρα. Έχε λίγο υπομονή. Σου είπα ποτέ ψέμματα ;
angel, δεν καταλαβαινω τον λογο που εισαι τοσο επιθετικος και ειδικα με τον Realcon που παντα εδω μεσα ειναι κυριος... αντιλαμβανομαι οτι το θεμα εχει ξεφυγει αλλα...angelheart έγραψε: @Realcon
ούτε με ξέρεις, ούτε την άποψή μου για τον ΔΣ τον Σαββίδη (τον, τον, τον) ξέρεις, ούτε σε τι ακριβώς πιστεύω γνωρίζεις. Επομένως άσε με απλά να κάνω "τη δουλειά" μου εδώ μέσα. Σημασία δεν έχει αν συμφωνώ με σένα ή όχι, ή τι πιστεύω για σένα και για τον Κρανάτο (τον αναφέρω τυχαία μιας και είναι αυτός που "προκαλείς"). Σημασία έχει να μπορείτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να πείτε τη γνώμη σας (την οποία την είπατε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ χτες το βράδυ) και να μπορείτε να "μιλήσετε" με ΙΔΙΟΥΣ όρους. Αν λοιπόν "απειλήσω" τον Κρανάτο με σβου, και εσύ απλά το συνεχίζεις, τότε το ΣΩΣΤΟ είναι να "απειλήσω" και σένα. Αλλιώς ΔΕΝ πάει. Ότι ισχύει για τους μεν ισχύει και για τους δεν.

Αφού το αναφέρεις. ΔΕΝ έχω κανένα σκοπό να γίνω "επιθετικός" και γνωρίζω και το ποιον το Realcom. Δεν είναι επίθεση τα παραπάνω. Απλά ΔΕΝ με ξέρει. Τους κανόνες του moding (ψιλο)εξηγώ.
Απλά έτσι με φάνηκε και με έκανε εντύπωση, ειδικά από σένα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pgetsos την Τρί 17 Δεκ 2013, 03:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
angel δεκτο. Αλλα φανταζομαι καταλαβαινεις οτι δεν γινετε να γραφονται διαστρεβλωσεις της αληθειας και να μην απαντησει καποιος. Το σωστο πιστευω θα ηταν να σβησεις το "20 ατομα" που γραφει ο μακπτολ και μετα σβησε και τα ποστ μου. Δεν θα με ενδιεφερε. Το "20 ατομα" ομως, ενοχλει και δεν γινετε να μενει και να μην απαντα κανεις και ανταυτου να σβηνονται και οι λιγοστες απαντησεις και το ¨20 ατομα¨ να μενει.. Και χωρις βρισιμο παντα. Προσεχω πολυ τι γραφω.
Οπως και να χει, νομιζω οτι με καταλαβες και σε καταλαβα, οποτε φυσικα και δεν θα σε κανω να πατας αλλο την σβηστρα. Κανεις δεν εχει τετοια βιτσια.

Οπως και να χει, νομιζω οτι με καταλαβες και σε καταλαβα, οποτε φυσικα και δεν θα σε κανω να πατας αλλο την σβηστρα. Κανεις δεν εχει τετοια βιτσια.

Το μειοψηφία δε μου λέει εμένα κάτι, το θέμα με το γράψιμο των ιερών και των συμβόλων πάλι έγκειται στην υποκειμενική κρίση του καθενός, στην εξύβριση ενεργών αθλητών της ομάδας πάλι υπάρχει για κάποιους το "δημοκρατικό" δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης άρα φωνής στο γήπεδο, αλλά τι μένει; Η μπάλα ρε μάγκες, η μπάλα, θα πούμε τίποτα για μπάλα; Ή λίγο πιο πρακτικά; Εντάξει πχ δε θες τον Σάλπι, εσύ τι θα κανες δηλαδή, εννοώ σαν διοίκηση, με τον Γκαρσία; Δεν τον θέλει ο προπονητής, τι θα κάνατε; Ειλικρινά και ωραία, εμένα δεν με απασχολεί η αντίθετη άποψη... αλλά μου τη δίνει όταν δεν υπάρχει μια, παρά μόνο κατηγορώ.
Angel άνοιξε ένα τόπικ άσχετο please, δε βγαίνει τίποτα με το σβήσιμο
Angel άνοιξε ένα τόπικ άσχετο please, δε βγαίνει τίποτα με το σβήσιμο
Αγγελοκαρδε το τσατ και το π.μ. θα σας γλιτωναν απο πολυ δουλεια...κοιταξτε το λιγο πιο ζεστα για να χαλαρωσετε και εσεις λιγο...
Δε σε αδικω. Μετα απο το αποτομο κραξιμο σε ζαγορ-σαλπι, ερχεται και η συμμετοχη κατσε που δυστυχως προβλεπεται να κανει ψιλομπουρδελο την καταστασηAsimos έγραψε:Δε μαμείς.. Στην καφετέρια του γηπέδου θα πάω να κάτσω.. Σε τέτοια κερκίδα δε συμμετέχω.
Α.. και όπως ξαναείπαμε χρωστάμε πολλά στον Ατρόμητα εδώ και 2-3 χρόνια.. Από τα πλεί οφ επί Μπόλονι κακό σπυρι είναι..
Deleted accepted...!!!
Απλα ημουν στο γηπεδο και ειπα τι ειδα...
Το σχολιο για τον ασιμο επρεπε να το αφησεις...
Ασιμε μαζι σου στην καφετερια του γηπεδου...Ελπιζω να μην εχουμε παρατραγουδα...αγωνιστικα ή οπαδικα....!!
Βασικά το πήρε το ποτάμι όλο. Υπάρχει πάντως σε copy/paste στο pc μου αν το θέλεις.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Απλα ημουν στο γηπεδο και ειπα τι ειδα...
Το σχολιο για τον ασιμο επρεπε να το αφησεις...
Ασιμε μαζι σου στην καφετερια του γηπεδου...Ελπιζω να μην εχουμε παρατραγουδα...αγωνιστικα ή οπαδικα....!!
Βασικά το πήρε το ποτάμι όλο. Υπάρχει πάντως σε copy/paste στο pc μου αν το θέλεις.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Οχι μωρε...Κρατα το μπας και αλλαξω γνωμη μεγαλωνοντας...
Εκτιμω το χρονο που θυσιαζουμε ολοι στο φορουμ...
Πρεπει να τα βρουμε μαμω την τρελα μου ρε παιδια...
Για τη ΠΑΟΚΑΡΑ ρε που...στη!!!
Τρωγομαι εγω εσυ και ο διπλα για κατι που εγινε, πηγε να γινει ή θα γινει στο μελλον...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...
Εκτιμω το χρονο που θυσιαζουμε ολοι στο φορουμ...
Πρεπει να τα βρουμε μαμω την τρελα μου ρε παιδια...
Για τη ΠΑΟΚΑΡΑ ρε που...στη!!!
Τρωγομαι εγω εσυ και ο διπλα για κατι που εγινε, πηγε να γινει ή θα γινει στο μελλον...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...
Βάλε τη φάτσα του de la rocha ρε τώρα που τρελάθηκες στο άβαταρ,άντε... 

- Ptolemaida_4
Νομίζω πως βλέπεται το θέμα από άλλη οπτική γωνία.Εδώ και καιρό κατηγορείτε και ειρωνεύεστε τον Γαύρο πως έχει πρόβατα οπαδούς.Τέτοια συμβάντα όπως της Κυριακής είναι κατακριτέα αλλά είναι επίσης και απόδειξη πως ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι μια άβουλη μάζα και επίσης σε ένα τόσο μεγάλο οπαδικό κίνημα είναι λογικό να υπάρχουν διάφορες απόψεις είτε αυτές είναι ακραίες είτε όχι.Είναι λάθος να μιλάμε για καρκινώματα , σίγουρα υπάρχουν άτομα που βάζουν το εγώ τους και την τσέπη τους πάνω από την ομάδα μας αλλά υπάρχουν και άτομα τα όποια μπορεί να μην έχουν μυαλό η να είναι και τόσο "πολιτισμένοι" αλλά σίγουρα πονάνε την ομάδα μας.
Τώρα για τον αγώνα , ελπίζω να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο με την Καλλονή και να κλείσει σιγά σιγά η χρονιά με μια γλυκόξινη γεύση,με 3-4 δυνατές προσθήκες και με στραβοπάτημα του γαύρου θέλω να πιστεύω οτι θα υπάρχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα η τουλάχιστον να "ματώσουμε" στην προσπάθεια μας ο λαός μας αξίζει ένα τρόπαιο είτε είναι το κύπελλο Ελλάδας είτε το πρωτάθλημα.
Τώρα για τον αγώνα , ελπίζω να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο με την Καλλονή και να κλείσει σιγά σιγά η χρονιά με μια γλυκόξινη γεύση,με 3-4 δυνατές προσθήκες και με στραβοπάτημα του γαύρου θέλω να πιστεύω οτι θα υπάρχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα η τουλάχιστον να "ματώσουμε" στην προσπάθεια μας ο λαός μας αξίζει ένα τρόπαιο είτε είναι το κύπελλο Ελλάδας είτε το πρωτάθλημα.