Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2
- sourmenetes
- Moderator
Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2
Επομενη σταση το περιστερι.
Ζορικο ματς αλλα δειχνοντας σοβαροτητα δε νομιζω να μην το παρουμε.
Παρακαλω μη συνεχισετε προηγουμενες κουβεντες στο τοπικ.
Ζορικο ματς αλλα δειχνοντας σοβαροτητα δε νομιζω να μην το παρουμε.
Παρακαλω μη συνεχισετε προηγουμενες κουβεντες στο τοπικ.
- ΑποστόληςΑ
Re: Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2
Πιθανόν να πάω μετά τη δουλειά, με δύο ακόμη συναδέλφους. Ευκαιρία να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.
Josh θα μου κάνεις τη χάρη να σε ξαναδώ όπως και χθες; Μας έφερε γούρι η παρέα μας.
Γερο-Μάξιμε έρχομαι στα μέρη σου! Κανόνισε!
Josh θα μου κάνεις τη χάρη να σε ξαναδώ όπως και χθες; Μας έφερε γούρι η παρέα μας.
- ΑποστόληςΑ
Αποστολη λογικα θα ερθω αν και πολυ φοβαμαι οτι θα ξενερωσουμε ασχημα και δεν μιλαω αγωνιστηκα εκει και να στραβωσει συνηθισμενοι ειμαστε,η ατμοσφαιρα ομως στην κερκιδα θα ειναι ηλεκτρισμενη και πλεον εχω μεγαλωσει για τετοιες λαλακιες.
μα δεν Διάβασες σε αλλο τοπικ οτι θα κανουν παλι μπαχαλο την κερκιδα και θα ειναι πολλοι λεει Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα κατα τα αλλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 16 Δεκ 2013, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Πού χάθηκε αυτός?Κάτι φήμες οτι γράφτηκε στο "Γαλανόλευκο Φαρο" αληθεύουν?ΑποστόληςΑ έγραψε:

- ΑποστόληςΑ
Josh με πείραξε και μένα η μειοψηφία, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να απέχω επειδή κάποιοι είναι τέτοιοι που είναι.
Διχασμό εσείς;
Ενότητα εμείς.
Αντί εσείς;
ΠΑΟΚ εμείς.
Μίσος εσείς;
Αγάπη εμείς.
Διχασμό εσείς;
Ενότητα εμείς.
Αντί εσείς;
ΠΑΟΚ εμείς.
Μίσος εσείς;
Αγάπη εμείς.
- kataramenos5
Σ.Φ.ΠΑΟΚ Mahatma GandhiΑποστόληςΑ έγραψε:Josh με πείραξε και μένα η μειοψηφία, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να απέχω επειδή κάποιοι είναι τέτοιοι που είναι.
Διχασμό εσείς;
Ενότητα εμείς.
Αντί εσείς;
ΠΑΟΚ εμείς.
Μίσος εσείς;
Αγάπη εμείς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 16 Δεκ 2013, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μετά το γαύρο το πιο δύσκολο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα πιστεύω.
αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο είναι κάπως "βαρύ" ακόμα δε περισσότερο όταν παίζουν με σεντερ μπακ και στα δεξιά, συνεπώς αναμένω ξανά τον Μητσάρα μπροστά.

κατα τα άλλα, ότι και να λένε μερικοί, εγώ (και ευτυχώς πολλοί ακόμα "εγώ") έμαθα να φωνάζω μόνο ΠΑΟΚ. οι άλλοι ας φωνάζουν ότι θέλουν.
αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο είναι κάπως "βαρύ" ακόμα δε περισσότερο όταν παίζουν με σεντερ μπακ και στα δεξιά, συνεπώς αναμένω ξανά τον Μητσάρα μπροστά.

κατα τα άλλα, ότι και να λένε μερικοί, εγώ (και ευτυχώς πολλοί ακόμα "εγώ") έμαθα να φωνάζω μόνο ΠΑΟΚ. οι άλλοι ας φωνάζουν ότι θέλουν.
- Dinos_Liverpool
Απλά, RESPECT!ΑποστόληςΑ έγραψε:Josh με πείραξε και μένα η μειοψηφία, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να απέχω επειδή κάποιοι είναι τέτοιοι που είναι.
Διχασμό εσείς;
Ενότητα εμείς.
Αντί εσείς;
ΠΑΟΚ εμείς.
Μίσος εσείς;
Αγάπη εμείς.
ΥΓ. Μετά από αυτό, με τιμωρώ με μία εβδομάδα "παύση καζούρας στον Αποστόλη" στα ανέκδοτα...
- ΑποστόληςΑ
Δύσκολο ματς αλλά αν παίξουμε όπως χθες δε φοβόμαστε τίποτα. Ενότητα ρε!
Τωρα που μπηκε και ο κατσε στην αποστολη θα γελασουμε την τεταρτη.Μηπως να παω σε απεναντι θυρα να χαζευω τις ομορφιες μας;