Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2
- ΑποστόληςΑ
Re: Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2
Ισως το πιο καθοριστικο ματς για την συνεχεια,ο Ατρομητας εχει παρει φορα εχει καλα αποτελεσματα κ λογικα θα μας δυσκολεψει αν προσπαθησει να κλειστει στο μισο γηπεδο κ να κανει πρεσσινγκ μια φορα ανα 15 λεπτα,αν τυχον κ προσπαθησει να παιξει στα ισια ανοικτα για να παρει αποτελεσμα νομιζω οτι θα συντριβουν μεσα σε μιση ωριτσα.
- Μπαρκαρούτσος
Μπήκε ξανά ο Kace επιτέλους αποστολή!
Ο Σαλπιγγίδης είναι και αυτός μέσα..
Λέτε να κατέβει και ο Ζαγοράκης Αθήνα, να δέσει το γλυκό;
Ο Σαλπιγγίδης είναι και αυτός μέσα..
Λέτε να κατέβει και ο Ζαγοράκης Αθήνα, να δέσει το γλυκό;

- Ekatnetworkltd
Ότι πιο όμορφο διάβασα σήμερα!Μπράβο ρέ Αποστόλη,είσαι ερωτευμένος τελικά με τον ΠΑΟΚ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Josh με πείραξε και μένα η μειοψηφία, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να απέχω επειδή κάποιοι είναι τέτοιοι που είναι.
Διχασμό εσείς;
Ενότητα εμείς.
Αντί εσείς;
ΠΑΟΚ εμείς.
Μίσος εσείς;
Αγάπη εμείς.
Sent from my iPad using Tapatalk
Στο Περιστερι
Σοβαρα τωρα διασταυρωση λεοφωρου αθηνων και θηβων,δεξια προς περιστερι και πρωτο φαναρι δεξια φατσα καρτα.

- john4serres
- Ekatnetworkltd
θενκ γιουjoshua έγραψε:Στο ΠεριστεριΣοβαρα τωρα διασταυρωση λεοφωρου αθηνων και θηβων,δεξια προς περιστερι και πρωτο φαναρι δεξια φατσα καρτα.

- Ekatnetworkltd
Γλυκος
Κίτσιου Vitor Τζαβέλας Σπυρόπουλος
Τζιόλης Kace
Κατσουρανης
Lukas Oliseh
Σαλπιγγίδης
Κίτσιου Vitor Τζαβέλας Σπυρόπουλος
Τζιόλης Kace
Κατσουρανης
Lukas Oliseh
Σαλπιγγίδης
Καμία αλλαγη αποκλειετε αλλα μετα το ματς χτες σκεφτομουνα οτι δεν θα μου κανει εντυποση αν καποιοι παραμεινουν στον παγκο.
Επειδη ειναι η πρωτη φορα στο Περιστερι.. Θα εχουμε κανενα θεμα με τους ατρομιτεους εμεις της αθηνα..??
Γιατι με κοβω ποδαρατο..
Δυσκολο ματς..Σοβαροτητα θελει και θα το παρεις..
Γιατι με κοβω ποδαρατο..
Δυσκολο ματς..Σοβαροτητα θελει και θα το παρεις..

- Μπαρκαρούτσος
Γιατί μερικοί θα ζητήσουν αλλαγή στο 15' από την κούραση!mpafos4 έγραψε:Γιατι οχι ενδεκαδα Καλλονης,χωρις καμμια αλλαγη?...
το ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με στιβαρή άμυνα και καλή στη κόντρα είναι ένα δεδομένο.
ένα ακόμα δεδομένο είναι ότι ο Ατρόμητος έχει καλύτερη γραμμή το κέντρο (Ούμπιδες, Ιγκλέσιας).
θεωρώ ότι όχι απλά θα πάμε με αλλαγμένη ενδεκάδα, αλλά και με διαφορετικό σύστημα.
προβλέπω 433 (451) με Τζιώλη, Λαζάρ και Κατσουράνη ή ΚΑΤΣΕ στο κέντρο.
να είμαι ειλικρινής, αν δεν υπήρχε αυτή η μακρά απουσία, θα ήθελα Κάτσε βασικό, καθώς ο Ούμπιδες, καλύτερος παίχτης του αντιπάλου, είναι με χαμηλό κέντρο βάρους και αρκετά κινητικός.
Το ερώτημα μου είναι στα αριστερά (Στόχ ή Ολίσε) και στο σέντερ φορ (Κλάους ή Μητσάρας).
Στην άμυνα θα ήθελα να διατηρηθεί η 4αδα ώς έχει. ίσως μια αλλαγή στο δεξί μπακ, καθώς ο Σκόνδρας έπαιζε στον Ατρόμητο και αυτό εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα στον αγώνα αυτό.
ένα ακόμα δεδομένο είναι ότι ο Ατρόμητος έχει καλύτερη γραμμή το κέντρο (Ούμπιδες, Ιγκλέσιας).
θεωρώ ότι όχι απλά θα πάμε με αλλαγμένη ενδεκάδα, αλλά και με διαφορετικό σύστημα.
προβλέπω 433 (451) με Τζιώλη, Λαζάρ και Κατσουράνη ή ΚΑΤΣΕ στο κέντρο.
να είμαι ειλικρινής, αν δεν υπήρχε αυτή η μακρά απουσία, θα ήθελα Κάτσε βασικό, καθώς ο Ούμπιδες, καλύτερος παίχτης του αντιπάλου, είναι με χαμηλό κέντρο βάρους και αρκετά κινητικός.
Το ερώτημα μου είναι στα αριστερά (Στόχ ή Ολίσε) και στο σέντερ φορ (Κλάους ή Μητσάρας).
Στην άμυνα θα ήθελα να διατηρηθεί η 4αδα ώς έχει. ίσως μια αλλαγή στο δεξί μπακ, καθώς ο Σκόνδρας έπαιζε στον Ατρόμητο και αυτό εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα στον αγώνα αυτό.