Αδερφέ δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις,αλλά επίτρεψε μου να σου πω την άποψη μου.guardian4 έγραψε:Οντως αδερφε ειναι κατακριταιο οταν μαλωνουμε μεταξυ μας,
αλλα οταν ταρακουνας αποτομα τη γη, το νερο κανει καιρο να καταλαγιασει.
Ας ελπισουμε σιγα σιγα να εκλειψουν οι λογοι διαχασμου
Ο οργανωμένος λαός του ΠΑΟΚ έχει γράψει στα παπ@ρια του την ομάδα.Συμπεριφορές σαν την σημερινή έχουν οδηγήσει τον κόσμο μακρυά από την 4 και αυτός είναι και ο λόγος που η 4 είναι μισοάδεια πλέον πάντα.
Πρόπερσι στο 2-1 με τον Εργοτέλη ήμουν στην 4.Εβριζαν μερικοί τον Ζαγοράκη,άλλοι όχι.Αποτέλεσμα:Σούτια.
Ήμουν στην 4 περσι: Περνάει ένας απ έξω με φανέλα Μπεσίκτας του την πέφτουν δικοί μας χρυσαυγίτες,ορμάει και η θύρα 4.Αποτέλεμα :25 λεπτά ξύλο και στο γήπεδο δεν μπήκε κανείς.
Ήμουν στην 4 με τον Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα.Έγινε μια μανούρα με τον οργανωτή,πάλι μαζεύτηκαν κάτω όλοι,αποτέλεσμα:Σούτια.
Ήμουν στην 4 με την Άλκμααρ: Δεν υπήρχει οργανωτής.Για κάποιο λόγο έπεσαν σούτια γύρω στο 70.
Σήμερα πάλι σούτια.
Με το που κόπηκε το τζάμπα,βρίζουμε την διοίκηση.Παιδιά αν είναι να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μόνο όταν είναι τζάμπα γ@μησε το καλυτερα.
Στο βόλλευ παίζουμε για να μπουμε στους 8 του CEV Cup.Κανείς στο παλατάκι.
Στο μπάσκετ ας μην σχολιάσω.10 άτομα από το Πανόραμα,κάθε βδομάδα μόνο αυτοί.
Δεν είναι αυτός ο λαός του ΠΑΟΚ.Αν έβλεπαν την κατάσταση παλιοί συνδεσμίτες θα ντρέπονταν ειλικρινά.
Δεν με νοιάζουν οι πολιτικές αντιλήψεις του καθενός,δεν με νοιάζει τίποτα.Όταν πάμε στο γήπεδο,είμαστε όλοι ΠΑΟΚ.
Συγνώμη για το μακροσκελές Post.