ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Odi »

guardian4 έγραψε:Οντως αδερφε ειναι κατακριταιο οταν μαλωνουμε μεταξυ μας,
αλλα οταν ταρακουνας αποτομα τη γη, το νερο κανει καιρο να καταλαγιασει.

Ας ελπισουμε σιγα σιγα να εκλειψουν οι λογοι διαχασμου
Αδερφέ δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις,αλλά επίτρεψε μου να σου πω την άποψη μου.

Ο οργανωμένος λαός του ΠΑΟΚ έχει γράψει στα παπ@ρια του την ομάδα.Συμπεριφορές σαν την σημερινή έχουν οδηγήσει τον κόσμο μακρυά από την 4 και αυτός είναι και ο λόγος που η 4 είναι μισοάδεια πλέον πάντα.

Πρόπερσι στο 2-1 με τον Εργοτέλη ήμουν στην 4.Εβριζαν μερικοί τον Ζαγοράκη,άλλοι όχι.Αποτέλεσμα:Σούτια.

Ήμουν στην 4 περσι: Περνάει ένας απ έξω με φανέλα Μπεσίκτας του την πέφτουν δικοί μας χρυσαυγίτες,ορμάει και η θύρα 4.Αποτέλεμα :25 λεπτά ξύλο και στο γήπεδο δεν μπήκε κανείς.

Ήμουν στην 4 με τον Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα.Έγινε μια μανούρα με τον οργανωτή,πάλι μαζεύτηκαν κάτω όλοι,αποτέλεσμα:Σούτια.

Ήμουν στην 4 με την Άλκμααρ: Δεν υπήρχει οργανωτής.Για κάποιο λόγο έπεσαν σούτια γύρω στο 70.

Σήμερα πάλι σούτια.

Με το που κόπηκε το τζάμπα,βρίζουμε την διοίκηση.Παιδιά αν είναι να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μόνο όταν είναι τζάμπα γ@μησε το καλυτερα.

Στο βόλλευ παίζουμε για να μπουμε στους 8 του CEV Cup.Κανείς στο παλατάκι.

Στο μπάσκετ ας μην σχολιάσω.10 άτομα από το Πανόραμα,κάθε βδομάδα μόνο αυτοί.

Δεν είναι αυτός ο λαός του ΠΑΟΚ.Αν έβλεπαν την κατάσταση παλιοί συνδεσμίτες θα ντρέπονταν ειλικρινά.

Δεν με νοιάζουν οι πολιτικές αντιλήψεις του καθενός,δεν με νοιάζει τίποτα.Όταν πάμε στο γήπεδο,είμαστε όλοι ΠΑΟΚ.

Συγνώμη για το μακροσκελές Post.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

adidas1926 έγραψε:
don pablo έγραψε:μολις γυρισα απο το γηπεδο και αντι να ειμαι χαρουμενος εχω σχεδον αηδιασει, θα πω μερικα πραγματα που ισως δεν αρεσουν .ισως με μπαναρετε κιολας αλλα εγω αν δεν το πω θα σκασω.Η ομαδα για 50 λεπτα επαιξε ωραια μπαλα και αντι να το χαιρομαστε βριζουμε παικτη της ομαδας και πρωην παραγοντα ο οποιος με ολα τα λαθη του ειναι ο λογος που δεν εισαι στην γ εθνικη και επισηε ειναι ο λογος που εχεις προεδρο και οχι λαμογιο αν το εβλεπα το ματς απο την τηλεοραση θα ελεγα οτι 20 homo sapiens ειναι αυτοι που κανουν τελικα τα ιδια και τα ιδια αλλα τελικα 20 ειναι αυτοι που δεν τα κανουν , παρτε το χαμπαρι μια ζωη στην φαπα θα ειμαστε με τετοια νοοτροπια. Και κατι τελευταιο και ποιο σκληρο οταν βλεπεις κατα προσωπο αυτους που δημιουργουν προβληματα δεν σου κανει καμια εντυπωση η εξωτερικη εμφανιση τα λεει ολα και κραξτε μερικοι οσο θελετε και τελος το οτι καποιος υποστηριζει την ιδια ομαδα με εμενα δεν τον κανει ΑΔΕΛΦΟ μου . για τον ρυθμο της εξεδρας καλυτερα μην σχολιασω στα σχολικα πρωταθληματα καλυτερη εξεδρα καναμε
Ελα ρε κριτη της εξωτερικης εμφανισης και της κερκιδας...Σας παρακαλω σβηστε το σχολιο...
Υποδειξεις δε θα κανεις εσυ για το ποια σχολια θα μενουν.
Δεν εχει τετοιο ρολο εδω μεσα.
sourmenetes
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

guardian4 έγραψε:
Ας ελπισουμε σιγα σιγα να εκλειψουν οι λογοι διαχασμου
οι οποιοι ειναι;
Κοντος και Ζαγορακης θα μου πεις
η αληθεια ομως ειναι αλλη
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

sourmenetes έγραψε:
adidas1926 έγραψε:
don pablo έγραψε:μολις γυρισα απο το γηπεδο και αντι να ειμαι χαρουμενος εχω σχεδον αηδιασει, θα πω μερικα πραγματα που ισως δεν αρεσουν .ισως με μπαναρετε κιολας αλλα εγω αν δεν το πω θα σκασω.Η ομαδα για 50 λεπτα επαιξε ωραια μπαλα και αντι να το χαιρομαστε βριζουμε παικτη της ομαδας και πρωην παραγοντα ο οποιος με ολα τα λαθη του ειναι ο λογος που δεν εισαι στην γ εθνικη και επισηε ειναι ο λογος που εχεις προεδρο και οχι λαμογιο αν το εβλεπα το ματς απο την τηλεοραση θα ελεγα οτι 20 homo sapiens ειναι αυτοι που κανουν τελικα τα ιδια και τα ιδια αλλα τελικα 20 ειναι αυτοι που δεν τα κανουν , παρτε το χαμπαρι μια ζωη στην φαπα θα ειμαστε με τετοια νοοτροπια. Και κατι τελευταιο και ποιο σκληρο οταν βλεπεις κατα προσωπο αυτους που δημιουργουν προβληματα δεν σου κανει καμια εντυπωση η εξωτερικη εμφανιση τα λεει ολα και κραξτε μερικοι οσο θελετε και τελος το οτι καποιος υποστηριζει την ιδια ομαδα με εμενα δεν τον κανει ΑΔΕΛΦΟ μου . για τον ρυθμο της εξεδρας καλυτερα μην σχολιασω στα σχολικα πρωταθληματα καλυτερη εξεδρα καναμε
Ελα ρε κριτη της εξωτερικης εμφανισης και της κερκιδας...Σας παρακαλω σβηστε το σχολιο...
Υποδειξεις δε θα κανεις εσυ για το ποια σχολια θα μενουν.
Δεν εχει τετοιο ρολο εδω μεσα.
sourmenetes
Δεν ηταν υποδειξη,παρακληση ηταν για ενα σχολιο που μονο διχασμο προσφερει...
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

adidas1926 έγραψε:
δεν καταλαβε τι σε πειραξε? και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις κατα αυτον τον τροπο την αποψη μου ωστε να σβηστει το ποστ ,αποφασισομεν και διατασομεν? αν δεν σου αρεσει το σχολιο μου διαφωνησε εχεις ολο το δικαιωμα εκτος και αν απλα θιχτηκες επειδη αναγνωριζεις κατι στο ποστ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

trel@menos έγραψε:
guardian4 έγραψε:Οταν οι συνδεσμοι ενα χρονο τωρα παρακαλουσαν για συναντηση για το θεμα των οπαδων, φωνη βοωντος εν τη ερημο, μολις αποφυλακιστηκαν, ηθελαν συναντηση απ την ΠΑΕ.

Αυτο ειναι σοβαρη σταση της ΠΑΕ? ποιος ηθελε να κανει το βημα παραπανω με αυτη την αντιμετωπιση?

Γι αυτο πριν κρινεται σκεφτειτε και τις δυο πλευρες.

Οσο για σημερα καλα ειναι να μαθουμε, τι ειπαν οι μεν στους δε και ακολουθησε οτι ακολουθησε.
τι σχεση εχει αυτο με το οτι εβριζαν τον σαλπι, τον ζαγορακη, την εθνικη και γενικα οτιδηποτε αλλο ασχετο?
ας βριζαν την παε, η μαλλον τον ιβαν. αλλα τολμανε?
Ο ιβαν πηρε την ομαδα 13 εκατομυρια μεσα?

Ο ιβαν νομιζεις στον ελευθερο του χρονο μπαινει παοκμανια, ακουει λιμπερο, και ραπτοπουλο?

Ο ιβαν φιλε ενημερωνεται απο τριτους.
Και οι συνδεσμοι εβγαλαν μεχρι και ανακοινωση στα ρωσικα για να την διαβασει ο ιβαν κατευθειαν.

Τωρα ποιοι ειναι αυτοι οι τριτοι και τι του μεταφερουν εγω δεν ξερω, το μονο που ξερω, ειναι σιγουρα, ο ιβαν, οντας πολιτικος, επιχειρηματιας, ιδιοκτητης εταιρειων, επενδυτης, εκτος απο ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ, δεν εχει χρονο , για να παρακολουθει αμεσα τις εξελιξεις.

Ετσι , εκτος απο ατυχες, και λαθος, ειναι και απληστια να βρισεις τον ανθρωπο, που οπως ολα δειχνουν θελει να σε βγαλει απ τη λασπη.

Οσο για το οτι εβρισαν την εθνικη, ειναι συμβολικο, και απορω και που τα εξηγω, αν δεν καταλαμβαινετε καποιοι τους λογους που φωναζονται καποια συνθηματα και χρειαζεται τοση σναλυση.

Δεν είναι αρεστοί οι παικτες που ξεκολονωνται με την εθνικη, και με τον ΠΑΟΚ πανε με την δευτέρα.
nkalis

Δημοσίευση από nkalis »

Δυστυχώς για να ρίξεις τον γάβρο από κει που είναι και με τις πλάτες που έχει πρέπει να αλλάξουμε δραματικά. Και πρώτα απ'ολα εμείς σαν λαός. Δυστυχώς τα τελευταία 2 χρόνια λαός του ΠΑΟΚ δεν υφίσταται. Και λέω δυστυχώς γιατί εμείς που έχουμε καβατζώσει κατα πολύ τα δεύτερα άντα θυμόμαστε την ΤΟΥΜΠΑ που φοβόσουνα να πας και σαν ΠΑΟΚτσής. Τώρα φτάσαμε να βρίζουμε τον Σαλπιγγίδη, τον Ζαγοράκη και όποιον άλλον είναι μέλος της ομάδας και να πλακώνουμε όποιον διαφωνεί. Αν λοιπόν δεν γίνουμε πάλι ο παλιός λαός και μείνουμε στο σύνθημα ... η Τούμπα πάλι θα 'ναι καζάνι και άλλες φλωριές ας ασχοληθούμε με το κρίκετ ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο.

Κριτικάρουμε τα πάντα. Δεν μας αρέσει ο Σαββίδης γιατί λέει πολλά, ο Ζαγοράκης γιατί τα έφαγε, ο Σάλπι γιατί μας πούλησε ο ένας .. ο άλλος. Εμείς ??? Μας αρέσουμε ??? Είμαστε εκεί ??? Ενισχύουμε την ομάδα όπως θα έπρεπε ?? Δυστυχώς είμαστε αλλού. Και όσο δεν αλλάζουμε την νοοτροπία μας δυστυχώς θα είμαστε αιωνίως πίσω από τον γάβρο.

Πριν λίγες μέρες κάποιος φίλος έγραψε εδώ ότι όταν αλλάζουν τα πάντα μόνο εμείς μείναμε ίδιοι και απαράλλαχτοι. Πολύ θα ήθελα να δω την κερκίδα γεμάτη να φωνάζει μόνο ΠΑΟΚ και να τρίζει το γήπεδο όπως παλιά. Φοβάμαι όμως ότι αν δεν αποφασίσουμε ότι μόνο αν γίνουμε μια γροθιά ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ όμως, κορυφή δεν φτάνουμε όσο και αν το θέλουμε.

Μακάρι να είμαι λάθος. Εξάλλου εγώ είμαι στην Αθήνα και δεν ζω κάθε Κυριακή την Τούμπα και δεν θέλω να είμαι και απόλυτος. Και ούτε θέλω να αποδοκιμάζω οπαδούς της ομάδας μου. Αλλά όποιος αποδοκιμάζει μέλος της ομάδας μου είναι εχθρός και όχι οπαδός της. Ας κάτσει σπίτι του και ας βρίζει απ΄ τον καναπέ.

Σόρρυ για το σεντόνι βραδιάτικα αλλά με τόση ζοχάδα που έχω για τα γεγονότα του τέλους έτσι μου βγαίνει.

ΥΓ. Θα 'θελα ρε γμτ το πρώτο μου post να ήταν θετικό. Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στην ομάδα και καλή συνέχεια, ειδικά στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
don pablo

και κατι ακομα η εξωτερικη εμφανιση δεν εχει να κανει με το τι φορας το μαλλια εχεις τι παπουτσακι μοστραρεις αλλα επετρεψε μου αν εισαι νταγκλα απο την μαστουρα η τα τσιπουρα παιζει ρολο εκτος και αν αυτο εσενα δεν σε ενοχλει εμενα προσωπικα που πληρωσα 15 ευρω και δεν μπηκα με πλαστο και καλα μαγκια εισιτηριο και ειχα και τα παιδοια μου μαζι με ενοχλει κυριε
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Έχασα κάθε διάθεση για σήμερα να σχολιάσω τον αγώνα με τα όσα ακούστηκαν από τμήμα της κερκίδας.
Άβαταρ μέλους
don pablo

συμβολικο να βριζεις την εθνικη ομαδα? μηνμπλεκετε τις πολιτικες ιδεολογικες σας αντιληψεις με την εθνικη ,
Άβαταρ μέλους
guardian4

Αδερφε odi, το οτι η 4 ειναι πλεον μισοαδεια, ειναι αποτελεσμα πολλων γεγονοτων.
Η σημαντικοτερη ειναι η κριση. Η επαρχια δυσκολευεται να ερθει.

Μεγαλο προβλημα δημιουργειται καθως πολλοι φιλοι του ΠΑΟΚ οπως εγραψε και με ανακοινωση της η Νεαπολη, πρεπει να παρουσιαζονται στα Α.Τ. οταν παιζει ο ΠΑΟΚ, οχι μονο μπαλα, και οχι μονο με την πρωτη ομαδα.

Πολλοι λοιπον δεν πανε πλεον στην 4 , για προολοηπτικους λογους.
Αλλοι γιατι δεν συμφωνουν με παλαιοτερες αποφασεις.

Αυτα τα λιγα.

Τα πολιτκα συμφωνω οτι πρεπει να τα αφηνουμε εξω απο τον ΠΑΟΚ.
Paoki94

Δημοσίευση από Paoki94 »

Κράξανε, λέει την εθνική, την ομάδα της ΕΠΟ δηλαδή. Μίας ΕΠΟ που μας έχει γ@μήσει, και συνεχίζει να μας γ@μάει με κάθε της απόφαση. Και κάποιοι θύχτηκαν. Πρόθυμοι κατά τ' άλλα να αποχωρήσουμε από το σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα, ή έστω να διαχωριστούμε, αλλά κατά τ' άλλα η εθνική είναι εθνική "μας". Η εθνική που ανέκαθεν αποτελούνταν από παίκτες ομάδων του ΠΟΚ και που για να έχει παίκτη ο ΠΑΟΚ στην εθνική έπρεπε να τον αποκτήσει αφού είχε καθιερωθεί σε αυτή. Ειδάλλως, δεν είχε την παραμικρή ελπίδα. Την εθνική που προσπαθούσε να σου κλέψει τον προπονητή και εν μέρη το έκανε, όταν εσύ προσπαθούσες να τον ανανεώσεις. Την εθνική που όταν έπρεπε ξεκούρασε παίκτες του γαύρου και εντελώς ξαφνικά θυμήθηκε τους δικούς σου. Την εθνική που παίζει σε κάθε πόλη εκτός από την πόλη την ομάδας μας. Αυτή την εθνική αγαπάνε κάποιοι. Και για αυτή την εθική είναι πρόθυμοι να πλακωθούν με τους συνοπαδούς τους.

Κράξανε λέει τον Ζαγοράκη. Τον άνθρωπο που σε έβγαλε από τον βούρκο, όταν έπρεπε, έκανε δύο βήματα πίσω, πήρε φόρα και πήγε να σε βάλει ακόμα πιο βαθιά. Τον άνθρωπο που γέμισε την ΠΑΕ με δικούς του. Τον άνθρωπο που έφερε στην ομάδα το αρχι-λαμόγιο Γκαγκάτση, και τον γιο αυτού. Τον άνθρωπο που άφησε άνοιγμα 10 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργόντας την ανάγκη να χάσεις τον καλύτερο σου παίκτη -Βιερίνια- και το μεγαλύτερο ταλέντο που είχες βγάλει τα τελευταία χρόνια -Σταφυλίδη- για ψίχουλα. Τον άνθρωπο που αν δεν υπήρχε ο Ιβάν Σαββίδης, τώρα θα είχε φέρει τον ΠΑΟΚ σε θέση ίδια με την ομάδα της παπαναστασίου.

Κράξανε λέει τον Σαλπιγγίδη. Τον άνθρωπο που αγάπησε όλη η ασπρόμαυρη οικογένεια και σαν άλλος φασούλας, έφυγε για την πρωτεύουσα προδίδοντας όσους τον αγάπησαν και τον στήριξαν. Τον άνθρωπο που γύρισε την πλάτη και απέφυγε την παραμικρή κουβεντά σε ανθρώπους που κάνανε 500 χιλιόμετρα για να του ζητήσουν να μείνει στην ομάδα για λίγους μήνες ακόμα. Τον άνθρωπο που έγινε "σωσίβιο του Γούμενου", όπως ΌΛΟΙ παραδέχονταν εκείνη την εποχή. Τον άνθρωπο που αδιαφόρησε για τα λεφτά που μάζεψε ο λαός για να τον κρατήσει (άσχετα αν τα πήρε ή δεν τα πήρε - δεν θα το μάθουμε ποτέ). Τον άνθρωπο που ΌΛΗ η Τούμπα τον έκραζε εν χορώ για αρκετά χρόνια.

Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με όλα τα παραπάνω; Σαφέστατα μπορούν. Όλοι οι παραπάνω έχουν κάνει και θετικά; Σαφέστατα; Να τα αναφέρω; Ευχαρίστως!

Η εθνική Ελλάδος, η ομάδα που έκανε την χώρα μας γνωστή ανεβάζοντας την αξία του πρωταθλήματος μας και βγάζοντας μας από την αφάνεια, όταν το 2004 βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα μας. Η ομάδα που στις μικρές κατηγορίες διαπρέπουν παιδιά από τις ακαδημίες μας και παίρνουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να σταθούν επάξια στο μέλλον στην πρώτη ομάδα μας.

Ζαγοράκης, ο άνθρωπος που ρίσκαρε τη φήμη του και τη ζωή του, παίρνοντας το ρίσκο να αναλάβει μία χρεοκοπημένη ομάδα προσπαθόντας να τη σώσει. Που πήγε κόντρα σε πολλούς και δικαιώθηκε με τις ποδοσφαιρικές του αποφάσεις (παίκτες, προπονητής). Που ξαναέβαλε την ομάδα στον χάρτη και την έφτασε στο σημείο να διεκδικεί πρωτάθλημα. Στον άνθρωπο που πρίν από όλα αυτά προσέφερε σαν ποδοσφαιριστής τα μέγιστα στην ομάδα.

Σαλπιγγίδης, ο άνθρωπος που βγήκε πρώτος σκόρερ με την ομάδα μας, που παρά το ότι έφυγε, άφησε τα λεφτά του βάζελου για να επιστρέψει, που προσπαθεί και είναι φιλότιμος και μπλα μπλα..

Καλά υπάρχουν για όλους.

Άλλοι μένουν μόνο στα καλά και χειροκροτούν. Άλλοι μένουν μόνο στα άσχημα και κράζουν.

Κάποιοι θεωρούν ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και θα της κάνουν καλό άμα σιωπούν.

Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η ομάδα χρειάζεται την απομάκρυνση όλων αυτών που της έχουν προκαλέσει κάποια δεινά, όχι τόσο στο αγωνιστικό όσο στην ιδεολογία της.

Γιατί δεν μπορούν να αποδεχθούν όλοι την άποψη των άλλων;

Και εν τέλη όταν ένα πρόσωπο ξέρεις ότι θα διχάσει τον κόσμο, και παρ' όλα αυτά εσύ το φέρνεις στην ομάδα, πως έχεις την απαίτησει να σιωπήσει ο κόσμος και να μην εκφράσει αυτά που θέλει; Από τη στιγμή που δεν θέλεις τον διχασμό γιατί να κρατήσεις τα πρόσωπα αυτά στην ομάδα; Από την άλλη όταν θέλεις να κρατήσεις τα άτομα αυτά στην ομάδα, πως γίνεται να μην είσαι πρόθυμος να πληρώσεις το κόστος, ή καλύτερα τις συνέπειες, της πράξης σου;

Ευθύνες για αυτό που γίνεται, δεν έχουν ούτε οι μεν, ούτε οι δε. Ο κόσμος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σιωπήσει. Ακόμα κι αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αυτό είναι υγεία. Ευθύνη για αυτό που γίνεται έχει ΜΟΝΟ (!!) η διοίκηση που για άλλη μια φορά δείχνει ανίκανη να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οπαδών της.

Κράζω τον Σαββίδη; ΟΧΙ! Δεν τον γουστάρω; Φυσικά και τον γουστάρω, από τη στιγμή που φαίνεται να γουστάρει και αυτός την ομάδα μου και να την βοηθάει. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι και ο ίδιος και οι άνθρωποι του έχουν κάνει κάποια λάθη. Και για αυτά, φταίνε αυτοί και μόνο και είναι λάθος να ρίχνουν τις ευθύνες αλλού. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μόνο αυτό θέλω.

ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

Και γω θα συνεχίσω να είμαι εκεί και να στηρίζω την ομάδα. Θέλοντας το καλό της. Κι ας διαφωνώ με τον συνοπαδό μου για το ποιο ακριβώς είναι το καλό της. Αν όλοι θέλουν το καλό της ομάδας και όχι το δικό τους, ανεξαρτήτως του πως προσδιορίζουν το καλό της ομάδας, η ομάδα θα πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
xalara

Δημοσίευση από xalara »

Πολύ καλή η ομάδα σήμερα. Ωραία τελειώματα, αναλλαγές, χωρίς πολλά λάθη. Ο Σπυρόπουλος φαίνεται πως το έχει, μακάρι να λύθηκαν όλα τα προβλήματα που υπήρχανε.
Εντύπωση μου έκανε πως στο γκολ ο Ολίσε τρέχει και αγκαλιάζει, φιλάει τον Κατσουράνη, ο οποίος σύμφωνα με όλα τα ΑΡΔ θέλει να φάει τους ξένους παίχτες, και ελληνικό γκέτο στα αποδυτήρια και χαζά... Να δημιουργούνε ίντριγκα χωρίς λόγο..
ΠΑΟΚΑΡΑ συνέχισε έτσι!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

guardian4 έγραψε:
Οσο για σημερα καλα ειναι να μαθουμε, τι ειπαν οι μεν στους δε και ακολουθησε οτι ακολουθησε.
δε πα να τους εβρισαν και τη μανα....

να κοιταξουμε πρωτα το ΓΙΑΤΙ το ξεκινησαν οι δε, και βλεπουμε μετα τους μεν ;)

αναρωτιεμαι, μετικοι αραγε οταν σκοραρει ο Σαλπι, χαιρονται για το γκολ η κλαινε που το εβαλε αυτος? :roll:
Άβαταρ μέλους
guardian4

don pablo έγραψε:συμβολικο να βριζεις την εθνικη ομαδα? μηνμπλεκετε τις πολιτικες ιδεολογικες σας αντιληψεις με την εθνικη ,

Καλο ειναι να διαβαζουμε μεχρι τελους..
guardian4 έγραψε: Δεν είναι αρεστοί οι παικτες που ξεκολονωνται με την εθνικη, και με τον ΠΑΟΚ πανε με την δευτέρα.
Οι πολιτικες μου αντιληψεις δεν εφαπτονται με τα συνθηματα, καθως πιστευω οτι πολιτικα εχουμε πολυ δρομο ακομα.
Οποιοδηποτε συνθημα με αυτο το σκοπο ειναι ατυχες.

Ο δρομος δεν ειναι ο οχλος αλλα ο καθρεφτης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”