Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
καταρχήν χαίρομαι που κάνουμε κουβέντα χωρίς παρεξηγήσεις και μιλάμε άνετα σα να είμαστε δίπλα
τον ίδιο πόνο έχω με αυτό που εκφράζεις στο υστερόγραφό σου
θα βρει ο κόσμος άλλη διέξοδο όμως...
κικμποξάδικα θα είναι αυτά?
κόμματα θα είναι ξανά αυτά?
κάπου θα ξεσπάει ο κόσμος
τώρα για την 4, την θέλουμε στα αυγά της, με την ένοια ότι την έχουμε κράξει για 1002 πράγματα.
για ανακοινώσεις, για μπούκες από τα τουρνικέ, για βανδαλισμούς εκτός γηπέδου, για συνθήματα κατά ζαγοράκη-σαλπιγγίδη και λοιπών, για μπούκες σε γούμενους και προηγούμενους, για αποχές, για καταλήψεις γραφείων, για πανό με πολιτικό περιεχόμενο, για για για...
γενικά βλέπω ότι η κριτική στην 4, επειδή είναι άμορφη μάζα, γίνεται πολύ εύκολα
ας καταλάβουμε όμως ότι δε γίνεται να είναι η 4 αυτή που εμείς θέλουμε, ειδικά αν δεν είμαστε μέρος της
πιάσαμε πολλά θέματα και μπορεί να μπερδευτούμε στο τέλος κατ.
εγώ έβγαλα ένα παράπονο για να τελειώσει η καραμέλα του "δε φωνάζω τα συνθήματά τους γιατί είναι για τα αδέρφια μας", λες και το ΠΑΟΚ ολέ το φωνάζει 90 λεπτά.
τον ίδιο πόνο έχω με αυτό που εκφράζεις στο υστερόγραφό σου
θα βρει ο κόσμος άλλη διέξοδο όμως...
κικμποξάδικα θα είναι αυτά?
κόμματα θα είναι ξανά αυτά?
κάπου θα ξεσπάει ο κόσμος
τώρα για την 4, την θέλουμε στα αυγά της, με την ένοια ότι την έχουμε κράξει για 1002 πράγματα.
για ανακοινώσεις, για μπούκες από τα τουρνικέ, για βανδαλισμούς εκτός γηπέδου, για συνθήματα κατά ζαγοράκη-σαλπιγγίδη και λοιπών, για μπούκες σε γούμενους και προηγούμενους, για αποχές, για καταλήψεις γραφείων, για πανό με πολιτικό περιεχόμενο, για για για...
γενικά βλέπω ότι η κριτική στην 4, επειδή είναι άμορφη μάζα, γίνεται πολύ εύκολα
ας καταλάβουμε όμως ότι δε γίνεται να είναι η 4 αυτή που εμείς θέλουμε, ειδικά αν δεν είμαστε μέρος της
πιάσαμε πολλά θέματα και μπορεί να μπερδευτούμε στο τέλος κατ.
εγώ έβγαλα ένα παράπονο για να τελειώσει η καραμέλα του "δε φωνάζω τα συνθήματά τους γιατί είναι για τα αδέρφια μας", λες και το ΠΑΟΚ ολέ το φωνάζει 90 λεπτά.
- kataramenos5
Σοφή κουβέντα αυτή.Δε μπορείς να απαιτείς χωρίς να συμμετέχεις.danirifle έγραψε: ας καταλάβουμε όμως ότι δε γίνεται να είναι η 4 αυτή που εμείς θέλουμε, ειδικά αν δεν είμαστε μέρος της
Guardian δε ξέρω αν θα ξαναβρεί ρυθμό η Τούμπα σύντομα το θέμα είναι οτι ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και μακροπρόθεσμα αυτό θα έχει επιπτώσεις και στο γήπεδο.Οι γενιές που έρχονται μάθαινουν αλλιώς (TV,pc,καναπες) .Ουτε για γκόμενες δε βγαίνουν έξω πλέον.Όλα απ την οθόνη.Οσο για το ποδόσφαιρο ,φραπεδιά και 10 κάμερες, ριπλέι κλπ.Η άνεση...Το γήπεδο δε μαγνητίζει πια.Που να τραβιέσαι μες στο κρύο και να φωνάζεις κιόλας.Απ την άλλη το παμε παραπάνω ,αυτοί που έχουν το χρήμα και τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους απαιτούν και επιβάλουν άλλα πράγματα.Κάμερες,απαγόρευση πυρσών,τυμπάνων και μετά ακολουθεί τι?Σε λίγα χρόνια θα είναι σαν την όπερα.Μην ομιλείτε θα γράφει μπαίνοντας στην 5.Καλό θα ναι να προετοιμαζόμαστε σιγα σιγά και να μην αιθεροβατούμε. Ας ζήσουμε αυτό που έχουμε όσο κρατάει, ειδικά τωρα που οι συνθήκες (ελεω Ιβαν) είναι ιδανικές για μας.
Αν γράφει «μην ομιλείτε», θα φύγει όλη η 5 ρε φίλε. Δεν θα γκρινιάξω για τον Χαλκιά που κάνει καθυστερήσεις, αλλά βιάζεται να πάρει γρήγορα την μπάλα; Για τον Αρίας που δεν φτιάχνει παιχνίδι, ενώ είναι κόφτης; Για τον Σορλέν που τη δίνει πίσω, αφού μπροστά δεν έχει κανέναν; Για τον Παπάζογλου που δεν μπορεί, ενώ έχει βάλει τα ίδια γκολ με τον Μπακαγιόκο; Και τί ήρθα να κάνω στο γήπεδο;kataramenos5 έγραψε:Μην ομιλείτε θα γράφει μπαίνοντας στην 5.Καλό θα ναι να προετοιμαζόμαστε σιγα σιγά και να μην αιθεροβατούμε.

Να βάλουν πινακίδα στην 5 «μήν φωνάζετε συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ». Αυτό μάλιστα, μπορούμε να το κάνουμε᾿ το κάνουμε ήδη.

Το οτι εσυ δεν το νομιζεις,δεν σημαινει πως δεν ισχυει......αλλα φυσικα και δεν εχει την αποκλειστικη ευθυνη για οτι συμβαινει στην κερκιδα.danirifle έγραψε:δε νομίζω ότι το οργανωμένο κίνημα δίχασε ή φταίει αποκλειστικά για την κατάσταση που υπάρχει στην κερκίδα.
απλά σκεφτείτε ότι πολλοί δίνουν το παρόν στα τμήματα σε κάθε αγώνα.
σκεφτείτε ότι πετσιά οπαδοί έκοψαν το γήπεδο γιατί πικράθηκαν από κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές.
όταν ο κολλητός σου είναι μέσα, δεν έχεις καμία όρεξη ούτε για να φωνάξεις, ούτε για να πας στο γήπεδο, ούτε για τίποτα
δε βγάζω τους συνδέσμους λάδι, αλλά σκεφτείτε και τη δική τους πλευρά. γιατί απ'έξω είναι πάντα διαφορετικά
Οταν λες "πετσια"....για πες μου σε παρακαλω...ποιους εννοεις?.....Εγω που παω απο το '81 στο γηπεδο...εχω παει σε ΟΛΑ τα γηπεδα που εχει παιξει ο ΠΑΟΚ....που ανηκω?.......
Οσο για το "πολλοι"...που δινουν το παρον σε καθε τμημα.....προφανως και κανεις πλακα!!!!........
+++++++++++++++++απειρο!!!!!guardian4 έγραψε:Η ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΡΥΘΜΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΗΣ
1. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα πάντα κινούνται γύρω από το χρήμα.
2. Εδώ και κάποια χρόνια το ποδόσφαιρο (αρχικά σε διεθνές-ευρωπαϊκό επίπεδο, πλέον και σε εθνικό) δεν είναι ζωντανό θέαμα, αλλά τηλεοπτικό προϊόν.
3. Η κερκίδα έχει μετεξελιχθεί από κοινωνό του αθλητικού δρώμενου σε ντεκόρ του τηλεοπτικού προϊόντος.
2. Εδώ και κάποια χρόνια το ποδόσφαιρο (αρχικά σε διεθνές-ευρωπαϊκό επίπεδο, πλέον και σε εθνικό) δεν είναι ζωντανό θέαμα, αλλά τηλεοπτικό προϊόν.
3. Η κερκίδα έχει μετεξελιχθεί από κοινωνό του αθλητικού δρώμενου σε ντεκόρ του τηλεοπτικού προϊόντος.
ποιος είναι ο ουσιαστικός λόγος που δεν υπάρχουν πανιά στη Τούμπα;
δηλαδή ο εισαγελέας θα θορυβηθεί από την μη ύπαρξη πανό;
πότε θα επιστρέψουν τα πανιά στη θέση τους;
δηλαδή ο εισαγελέας θα θορυβηθεί από την μη ύπαρξη πανό;
πότε θα επιστρέψουν τα πανιά στη θέση τους;
tsou,
Απο οτι καταλαβαινω εγω εδω απο μακρια ειναι οτι την ΠΑΕ θελουν να θορυβησουν οχι τον εισαγγελεα. Αυτο που θεωρουν, σωστα η λαθος, ειναι πως η ΠΑΕ θα πρεπει να αναλαβει ποιο ενεργο ρολο για να κανει κατι για τους φυλακισμενους οπαδους και πως δεν νοιαζωντε αρκετα.
Απο οτι καταλαβαινω εγω εδω απο μακρια ειναι οτι την ΠΑΕ θελουν να θορυβησουν οχι τον εισαγγελεα. Αυτο που θεωρουν, σωστα η λαθος, ειναι πως η ΠΑΕ θα πρεπει να αναλαβει ποιο ενεργο ρολο για να κανει κατι για τους φυλακισμενους οπαδους και πως δεν νοιαζωντε αρκετα.
ρε συ μπάφε4, διάβασε προσεκτικά τί γράφω, μη διαβάζεις με προδιάθεση για αντιπαράθεσηmpafos4 έγραψε:Το οτι εσυ δεν το νομιζεις,δεν σημαινει πως δεν ισχυει......αλλα φυσικα και δεν εχει την αποκλειστικη ευθυνη για οτι συμβαινει στην κερκιδα.danirifle έγραψε:δε νομίζω ότι το οργανωμένο κίνημα δίχασε ή φταίει αποκλειστικά για την κατάσταση που υπάρχει στην κερκίδα.
απλά σκεφτείτε ότι πολλοί δίνουν το παρόν στα τμήματα σε κάθε αγώνα.
σκεφτείτε ότι πετσιά οπαδοί έκοψαν το γήπεδο γιατί πικράθηκαν από κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές.
όταν ο κολλητός σου είναι μέσα, δεν έχεις καμία όρεξη ούτε για να φωνάξεις, ούτε για να πας στο γήπεδο, ούτε για τίποτα
δε βγάζω τους συνδέσμους λάδι, αλλά σκεφτείτε και τη δική τους πλευρά. γιατί απ'έξω είναι πάντα διαφορετικά
Οταν λες "πετσια"....για πες μου σε παρακαλω...ποιους εννοεις?.....Εγω που παω απο το '81 στο γηπεδο...εχω παει σε ΟΛΑ τα γηπεδα που εχει παιξει ο ΠΑΟΚ....που ανηκω?.......
Οσο για το "πολλοι"...που δινουν το παρον σε καθε τμημα.....προφανως και κανεις πλακα!!!!........
1) πετσιά εννοώ αυτούς που δεν ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ μία μέρα την εβδομάδα, αυτούς που δε χάνουν ματς, αυτούς που κάνουν εκδρομές, αυτούς που πάνε σε πορείες και διάφορα άλλα. δε σε ξέρω προσωπικά για να σου πω το πού ανήκεις εσύ. λέω ότι πολλοί τέτοιοι έκοψαν το γήπεδο τελευταία.
2) δε μιλάω για τα τμήματα του συλλόγου, μιλάω ότι δίνουν το παρόν σε αστυνομικά τμήματα τις ώρες του αγώνα.
- kataramenos5
Μιας και μιλάμε γι αλλα τμήματα γιατι δε έρχεται κανείς και στο μπασκετάκι ?Αφου δε πηγαίνουν στο ποδόσφαιρο λογω ΠΑΕ ας έρθουν παλατάκι για το Μπάνε.Αμαρτία...
- Dinos_Liverpool
Όταν υπάρχει καλή διάθεση και υψηλό επίπεδο, η απάντηση δίνεται ήρεμα και ωραία και η όποια ψιλοπαρεξήγηση πάει να δημιουργηθεί, λύνεται αμέσως.
Μπράβο σου danirifle!
Mpafos4, "πετσί" είσαι και συ, με την έννοια που αποδίδεται στους αφοσιωμένους οπαδούς. Αυτό το πιστοποιώ εγώ από έγκυρη πηγή!
Είναι απείρως περισσότερα τα θετικά που προσφέρουν οι σύνδεσμοι και οι οργανωμένοι, από τα λίγα αρνητικά, που σίγουρα υπάρχουν, όμως αυτά είναι εξαιρέσεις. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι δεν υφίσταται θέμα παρεξήγησης μεταξύ σας. "Πετσιά" υπάρχουν και εντός, αλλά και εκτός συνδέσμων!
Μπράβο σου danirifle!
Mpafos4, "πετσί" είσαι και συ, με την έννοια που αποδίδεται στους αφοσιωμένους οπαδούς. Αυτό το πιστοποιώ εγώ από έγκυρη πηγή!
Είναι απείρως περισσότερα τα θετικά που προσφέρουν οι σύνδεσμοι και οι οργανωμένοι, από τα λίγα αρνητικά, που σίγουρα υπάρχουν, όμως αυτά είναι εξαιρέσεις. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι δεν υφίσταται θέμα παρεξήγησης μεταξύ σας. "Πετσιά" υπάρχουν και εντός, αλλά και εκτός συνδέσμων!
και θα πιεστεί η διοίκηση με το να μην έχει πανό η Τούμπα;
δηλαδή βλέπει ο Σαββίδης το γήπεδο χωρίς πανό και πιστεύει κανείς οτί του καίγεται καρφί;
μόνο κακό κάνει στην κερκίδα, στη ψυχολογία και στην όψη της Τούμπας.
θυμάμαι ειλκρινά να είμαι σπόρος, να βλέπω το αλεξάνδρειο τίγκα και να παρατηρώ με δέος ένα-ένα τα πανό και να νιώθω ρίγος. και πολλά παιδιά είμαι σίγουρος νιώθουνε τώρα το ίδιο με μένα όταν βλέπουνε τα ευρηματικά πανό στον Νάο ακόμα και τα απλά που δηλώνουν τις άπειρες τοποθεσίες που υπάρχουν ΠΑΟΚια.
αυτά.
δηλαδή βλέπει ο Σαββίδης το γήπεδο χωρίς πανό και πιστεύει κανείς οτί του καίγεται καρφί;
μόνο κακό κάνει στην κερκίδα, στη ψυχολογία και στην όψη της Τούμπας.
θυμάμαι ειλκρινά να είμαι σπόρος, να βλέπω το αλεξάνδρειο τίγκα και να παρατηρώ με δέος ένα-ένα τα πανό και να νιώθω ρίγος. και πολλά παιδιά είμαι σίγουρος νιώθουνε τώρα το ίδιο με μένα όταν βλέπουνε τα ευρηματικά πανό στον Νάο ακόμα και τα απλά που δηλώνουν τις άπειρες τοποθεσίες που υπάρχουν ΠΑΟΚια.
αυτά.
σορρυ μάγκες που θέτω έτσι την άποψη μου, αλλά στο τόπικ οφείλει πλέον να μπεί ένα ερωτηματικό στο τέλος..........