Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης, 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- Dinos_Liverpool
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης, 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στα παιδιά που έρχονται από την επαρχία... Στους Θεσσαλονικείς καναπεδάκηδες, ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες αναφερόμαστε, βρε συ!
Μπράβο ρε αρρώστια, αν και μας έβγαλες την ψυχή.
Πάμε με καλή ψυχολογία στο Ισραήλ και μετά βουρ για γαύρο στο τηγάνι.
Μου άρεσε πολύ ο Κατσικάς. Κέρδος από τον χθεσινό αγώνα. Όπως και ο Στοχ που κινήθηκε κυρίως στην γραμμή. Σταθερή αξία ο Λούκας που από τα δεξιά με τον Κίτσιου δημιουργούν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο.
MVP Βούκιτς. Χωρίς λόγια
Πάμε με καλή ψυχολογία στο Ισραήλ και μετά βουρ για γαύρο στο τηγάνι.
Μου άρεσε πολύ ο Κατσικάς. Κέρδος από τον χθεσινό αγώνα. Όπως και ο Στοχ που κινήθηκε κυρίως στην γραμμή. Σταθερή αξία ο Λούκας που από τα δεξιά με τον Κίτσιου δημιουργούν ένα πολύ καλό επιθετικό δίδυμο.
MVP Βούκιτς. Χωρίς λόγια
-
ρε Ντινο....ηρωας εισαι...
καφε ρε προλαβες να πιεις...
καθεσαι με μας εδω τους ''τρελαμενους'' πρωινιατικα....
εδω μονο αρρωστοι
εδω μονο ΠΑΟΚ
Υ.Γ.τωρα αν πω ενα....γ@μιεται ο θρυλος και ο Πειραιας
....θα ειμαι off topic;
ρωταω...γιατι ειναι διαχρονικο και επικαιρο...
και επειδης μου ηρθε αυθορμητα ρε Ντινο μου...ενα πραμα δηλαδης

καφε ρε προλαβες να πιεις...
καθεσαι με μας εδω τους ''τρελαμενους'' πρωινιατικα....
εδω μονο αρρωστοι

εδω μονο ΠΑΟΚ

Υ.Γ.τωρα αν πω ενα....γ@μιεται ο θρυλος και ο Πειραιας

ρωταω...γιατι ειναι διαχρονικο και επικαιρο...
και επειδης μου ηρθε αυθορμητα ρε Ντινο μου...ενα πραμα δηλαδης

Μεσα σε μια προταση γραμμενη ολη η αληθεια για το φετινο ψεμα.Επρεπε να φαει 5 στο Βελγιο και κερδισε 0-3...μεχρι εκεινη τη στιγμη ειχαν το ΜΙτσελ για τον πουλο....Χθες....παλι τα ιδια...δεν πειραζει....θα ερθει και η στραβη...Odi έγραψε: Πάμε δυνατά να διαλύσουμε το κολόφαρδο ψέμα που λέγεται ολυμπιακός.
Οσο για αυτους που λενε εμας κωλοφαρδους....ο ΠΑΟΚ τρωει γκολ στην πρωτη φαση που κανει ο αντιπαλος....σχεδον σε καθε ματς...τρελη κωλοφαρδια,ε?....
Παμε τωρα στο χθεσινο ματς...Η τσαπατσουλια που δειξαμε εξω απο την περιοχη ηταν ανευ προηγουμενου.Δεν ειμασταν κακοι...απλα,εκει τα χαλουσαμε ολα.
Για μενα ο καλυτερος παικτης μας,ηταν ο Κατσουρανης.Ειδικα στο δευτερο ημιχρονο ηταν αυτος που κουβαλουσε τη μπαλα,αλλαζε παιγνιδι,πρεσαρε και εκανε και το 1-1.
Οσο για τον Εργοτελη...εαν συνεχισει ετσι...θα γινει η πιο αντιπαθητικη ομαδα.....Κλωτσουσαν,επεφταν κατω και το επαιζαν τραυματιες...τοσο συντονισμενα,δεν το ειχα ξαναδει....και συ ρε Κακο αγορι μου.....αετο στη φαση του τραυματισμου του Βιτορ...αλλα δεν το κανεις πρωτη φορα-δεν ξεχνιεται η καρατια,μπροστα στα ματια σου,του Τζιμπουρ στον Παμπλο-.
Τελος,θα ηθελα να πω και δυο λογια για τον κοσμο....
Καποιος φιλος σε αλλο τοπικ,κατηγορησε τον κοσμο επειδη δεν φωναζε,χθες....Πρεπει να καταλαβει πως αυτο το κρυο-ζεστη εχει αρχισει να μας κουραζει ολους στο γηπεδο....Εαν το σκορ ηταν 2,3-0,ολοι θα ασχολουμασταν με τον επομενο αντιπαλο....Οσον αφορα την προσελευση....φιλε,Athens.....εαν χρειαζεται να ερθει η επαρχια για να εχει η Τουμπα 18-20 χιλιαδες κοσμου...παει να πει πως ειμαστε για γελια...οσοι ζουμε στη Θεσσαλονικη....
ΥΓ.Μεγαλη η απωλεια του Βιτορ...αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι ο Λοπεθ ειναι τοσο χαλια οσο δειχνει...δεν γινεται!
ΥΓ2.Θα συμφωνησω απολυτα με τον Odi....αποδοκιμαζοντας ή εστω μουρμουριζοντας σε ενα παικτη-και πιστεψτε με,αυτος που ειναι μεσα στο γηπεδο το ακουει 100 φορες περισσοτερο απο οτι εμεις στην κερκιδα-το μονο που καταφερνουμε ειναι να τον κανουμε χειροτερο!!!....Παροτρυνση χρειαζεται,χειροκροτημα και τιποτα αλλο.
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Κυρ 03 Νοέμ 2013, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδωσε κιτρινη στον καρντοσο για την συγκεκριμενη φαση, κατα τη γνωμη μου δικαια δεν ηταν κοκκινη με τιποτα.K_geo έγραψε:Σωστα! Το ξεχασα!!
Οφσαιντ στο γκολ του τελη υπαρχει εστω και για λιγο, οπως με τον Βουκιτς δεν ειναι γιατι τη γυρναει παιχτης του τελη. Γενικα ο κακος δεν μου αρεσε αντιθετα με το τι λενε πολλοι. Ειδικα στη φαση του Βιτορ την εχασε εντελως.......το α&/%54;!:"+δι....
Οσο για το οφσαιντ του βουκιτς κοντραρει η μπαλα σε παιχτη του τελη που ηταν πολυ κοντα ομως.
Δεν ξερω καλα τον κανονισμο απο κοντρα αφηνουν τη φαση ειδικα απο τοσο κοντα?
Dinos_Liverpool έγραψε:Θα βγει MVP για τη γκολάρα που κάρφωσε, όμως αυτό είναι αδικία για τον Λούκας που ήταν ο κορυφαίος των 90 λεπτών για τον ΠΑΟΚ... Έτσι, δεν είναι; Ψηφίζουμε από τον δικαιολογημένο ενθουσιασμό μας για την "δια πυρός και σιδήρου" νίκη στο 94' και όχι με βάση τη συνολική απόδοση κάποιου στον αγώνα. Γερός να είναι ο απίθανος Πατριζάνος μας, να μπαίνει αλλαγή και να τα παστελώνει, αλλά έτσι το βλέπω εγώ το θέμα του MVP και όχι από μία μεμονωμένη φάση... (Φάση τριών βαθμών, δεν αντιλέγω και αντιλαμβάνομαι απόλυτα την ψυχολογία σας).
Καλλιστα φιλε ντινο αυτος που καθοριζει την εκβαση ενος αγωνα μπορει να θεωρηθει m.v.p. και δε νομιζω να εχει κανεις μας αντιρηση οτι ο σερβος καθορισε το αποτελεσμα 100%
- kataramenos5
Εγω αυτα που είπα για τον Κακο τα λεω με βαση αυτά που είδα στο γήπεδο .Ριπλέι δεν είδα.Λες να μας την εκανε επιστημονικά?K_geo έγραψε: Οφσαιντ στο γκολ του τελη υπαρχει εστω και για λιγο, οπως με τον Βουκιτς δεν ειναι γιατι τη γυρναει παιχτης του τελη. Γενικα ο κακος δεν μου αρεσε αντιθετα με το τι λενε πολλοι. Ειδικα στη φαση του Βιτορ την εχασε εντελως.......το α&/%54;!:"+δι....
Dino μπορεί, αλλα μετα εκεινη τη λαλακια που έκανε στο πρώτο οταν πηγε νατο παίξει Κουαρέσμα συγχύστηκα παρα πολύ κι εριξααδικία για τον Λούκας που ήταν ο κορυφαίος των 90 λεπτών για τον ΠΑΟΚ... Έτσι, δεν είναι;

Σε σχέση μα τα της επαρχίας που έθιξε ο Athens μη σας πω οτι η επαρχία είναι αυτή που κρατάει την Τούμπα αυτή τη στιγμή.Εγώ αυτή την αίσθηση έχω με βαση τα παρα πολλα μπλουζάκια που βλέπω απο συνδέμους εκτός πόλης.Κι οι καφετέριες απ έξω γεμάτες.
ΥΓ1 92ο λεπτό : "Παμε να φύγουμε μη φάμε και δεύτερο ,δεν αλλάζει πλέον" και κατέβηκε τα σκαλιά της εξόδου με το φιλαράκι του.2 λεπτά μετά πρέπει να αρπαχτηκανε

ΥΓ2 Ωραίο καφέ κάνει το Fratelli.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 03 Νοέμ 2013, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Αίσχος κ. Ανθυπασπιστά να υβρίζεις την καλύτερη εταίρα της Ευρώπης! Εάν δεν υπήρχαν και αυτοί κλωτσοδέκτες, πως θα ξεχαρμανιάζανε οι Ευρωπαίοι;
ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ την Κυριακή από τον χοντρό!
Μπάνε, συμφωνώ με τη λογική αυτή, όμως θα προτιμούσα την άλλη που ανέφερα. Απλά πράγματα... σέβομαι την συνολική παρουσία κάποιου. Εξάλλου, είναι σαφές ότι η δική μου άποψη είναι μειοψηφία, χάρη στον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΚΟ Σέρβο μας! Μπράβο του και μπράβο σε όλα τα παιδιά που παλεύουν μέχρι το τελικό σφύριγμα.
ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ την Κυριακή από τον χοντρό!
Μπάνε, συμφωνώ με τη λογική αυτή, όμως θα προτιμούσα την άλλη που ανέφερα. Απλά πράγματα... σέβομαι την συνολική παρουσία κάποιου. Εξάλλου, είναι σαφές ότι η δική μου άποψη είναι μειοψηφία, χάρη στον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΚΟ Σέρβο μας! Μπράβο του και μπράβο σε όλα τα παιδιά που παλεύουν μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Για το γκολ του τέλη:
Ο Βερπακόφσκις ΕΙΝΑΙ οφσάιντ. Φυσικά είναι και ο άλλος παίχτης που όντως είναι 2 μέτρα μακριά απο την μπάλα και ας κάνει κίνηση. επαναλαμβάνω: Ο Βερπακόφσκις είναι οφσάιντ!
για τη φάση του Βιτόρ:
Εγώ είδα ότι την κάρτα την έβγαλε πολύ αργότερα για διαμαρτυρία. δεν είδα να δίνει κάρτα στη φάση του μαρκαρίσματος.....
Για το οφσάιντ του Βούκα, το αφήνω ασχολίαστο. αν το έκανε στο γαύρο τα χθεσινά θα έμπαινε ο κακος τιμωρία για 3 μήνες.
Για το πέναλντι στο Νίνη; κανείς;
γενικά δε πιστευω (παρόλα τα δημοσιεύματα) ότι ο κάκος ήταν καλός. πιο πολύ για κάλος μου έκανε, καθώς άφησε το σκληρό παιχνίδι απο μέρους του τέλη ατιμώρητο......ενόψει τηγανιού;;;;;;
Για τον μβπ:
ναι, ο Λουκάς χθές ήταν ο καλύτερος, αλλά ο Παρτιζάνος είχε τα @@ και το έγραψε στο τέλος. ΑΡΑ MVP για πλάκα.
όπως άλλωστε μου έλεγε ένας προπονητής: δεν πα να βάλεις 10 γκόλ στον αγώνα (σε Χάντμπολλ!), άμα χάσεις το τελευταίο, δεν έκανες τίποτα. Αλλά άν το βάλεις, είσαι πρώτος μάγκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Βερπακόφσκις ΕΙΝΑΙ οφσάιντ. Φυσικά είναι και ο άλλος παίχτης που όντως είναι 2 μέτρα μακριά απο την μπάλα και ας κάνει κίνηση. επαναλαμβάνω: Ο Βερπακόφσκις είναι οφσάιντ!
για τη φάση του Βιτόρ:
Εγώ είδα ότι την κάρτα την έβγαλε πολύ αργότερα για διαμαρτυρία. δεν είδα να δίνει κάρτα στη φάση του μαρκαρίσματος.....

Για το οφσάιντ του Βούκα, το αφήνω ασχολίαστο. αν το έκανε στο γαύρο τα χθεσινά θα έμπαινε ο κακος τιμωρία για 3 μήνες.
Για το πέναλντι στο Νίνη; κανείς;
γενικά δε πιστευω (παρόλα τα δημοσιεύματα) ότι ο κάκος ήταν καλός. πιο πολύ για κάλος μου έκανε, καθώς άφησε το σκληρό παιχνίδι απο μέρους του τέλη ατιμώρητο......ενόψει τηγανιού;;;;;;

Για τον μβπ:
ναι, ο Λουκάς χθές ήταν ο καλύτερος, αλλά ο Παρτιζάνος είχε τα @@ και το έγραψε στο τέλος. ΑΡΑ MVP για πλάκα.
όπως άλλωστε μου έλεγε ένας προπονητής: δεν πα να βάλεις 10 γκόλ στον αγώνα (σε Χάντμπολλ!), άμα χάσεις το τελευταίο, δεν έκανες τίποτα. Αλλά άν το βάλεις, είσαι πρώτος μάγκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
άσχετα που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού και 3 εβδομάδες έξω.....obanebane έγραψε:Εδωσε κιτρινη στον καρντοσο για την συγκεκριμενη φαση, κατα τη γνωμη μου δικαια δεν ηταν κοκκινη με τιποτα.K_geo έγραψε:Σωστα! Το ξεχασα!!
Οφσαιντ στο γκολ του τελη υπαρχει εστω και για λιγο, οπως με τον Βουκιτς δεν ειναι γιατι τη γυρναει παιχτης του τελη. Γενικα ο κακος δεν μου αρεσε αντιθετα με το τι λενε πολλοι. Ειδικα στη φαση του Βιτορ την εχασε εντελως.......το α&/%54;!:"+δι....
Οσο για το οφσαιντ του βουκιτς κοντραρει η μπαλα σε παιχτη του τελη που ηταν πολυ κοντα ομως.
Δεν ξερω καλα τον κανονισμο απο κοντρα αφηνουν τη φαση ειδικα απο τοσο κοντα?
με τα 2 πόδια ανοιχτά στο γόνατο. ορισμός της κόκκινης τρελοαρχηγέ μου!
- kataramenos5
ΟΧΙ! ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΒΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΡΙΠΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΘΑΨΕ!

μόνο άν κάποιο τσακαλάκι βάλει τον αγώνα για κατέβασμα και το δούμε εκεί!
ΥΓ: το γκολ του τέλη το ξανακοίταξα. οκ. είναι εξαιρετικά δύσκολη φάση και φαίνεται μόνο με γραμμή και πάλι είναι τσίμα τσίμα γιατι και ο αμυντικό (Κίτσιου) κάνει μια μικρή κίνηση τη στιγμή της πάσας που τον αφήνει τον του τέλη ακάλυπτο για 10 πόντους......., οπότε ο επόπτης δικαιολογείται.....

μόνο άν κάποιο τσακαλάκι βάλει τον αγώνα για κατέβασμα και το δούμε εκεί!
ΥΓ: το γκολ του τέλη το ξανακοίταξα. οκ. είναι εξαιρετικά δύσκολη φάση και φαίνεται μόνο με γραμμή και πάλι είναι τσίμα τσίμα γιατι και ο αμυντικό (Κίτσιου) κάνει μια μικρή κίνηση τη στιγμή της πάσας που τον αφήνει τον του τέλη ακάλυπτο για 10 πόντους......., οπότε ο επόπτης δικαιολογείται.....
Περα απο το γκολ που δεχτηκαμε, και καποιες φασεις αδρανειας της αμυντικης λειτουργιας, προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος απο την ομαδα. Καναμε και φασεις, πιεσαμε αρκετα και ευτυχως ηρθε και το γκολ στο τελος (για το οποιο ειχα ενστικτο).
Οι περισσοτεροι παιχτες ηταν θετικοι, αλλα ο Βουκαρος ειναι μεγαλος!
Η ομαδα χρειαζεται σιγουρα 1 χαφ, δευτερευοντως εναν κεντρικο αμυντικο.
ΥΓ Κακο για μια φορα επαιξες σωστα, πηγαμε να σε δωσουμε συγχαρητηρια και αρχισες τις μαλακιες... Δεν παλευεσαι ρε...
Edit: Για καποιο λογο εχασα τη φαση του τραυματισμου του Βιτορ, τωρα διαβαζω οτι κατι παιχτηκε.
Επισης, νομιζω στη φαση του βουκιτς υπαρχει οφσαιντ.
Οι περισσοτεροι παιχτες ηταν θετικοι, αλλα ο Βουκαρος ειναι μεγαλος!
Η ομαδα χρειαζεται σιγουρα 1 χαφ, δευτερευοντως εναν κεντρικο αμυντικο.
ΥΓ Κακο για μια φορα επαιξες σωστα, πηγαμε να σε δωσουμε συγχαρητηρια και αρχισες τις μαλακιες... Δεν παλευεσαι ρε...
Edit: Για καποιο λογο εχασα τη φαση του τραυματισμου του Βιτορ, τωρα διαβαζω οτι κατι παιχτηκε.
Επισης, νομιζω στη φαση του βουκιτς υπαρχει οφσαιντ.
Dinos_Liverpool έγραψε:Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στα παιδιά που έρχονται από την επαρχία... Στους Θεσσαλονικείς καναπεδάκηδες, ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες αναφερόμαστε, βρε συ!
Σε καποια ανυποπτη στιγμη...οταν η Τουμπα γεμιζε ασφυκτικα πριν μερικα χρονια...και πηγαιναμε απο σολντ αουτ σε σολντ αουτ...ειχα πει οτι αν δν κατεβει η επαρχια η Τουμπα δν γεμιζει με τιποτα....
Τοτε δεχτηκα αρκετη κριτικη απο τους φιλους μας στην Θεσ/νικη...
Νομιζω οτι τωρα λογω κρισης που δν μπορει να κατεβει η επαρχια σε ολα τα ματς επιβεβαιωνετε αυτο που ελεγα...
υ.γ.Το βλεπω και στον εαυτο μου αλλα και στους φιλους που κατεβαιναμε μαζι....εκει που ειχαμε ενα σερι 5-6 χρονων που δν ειχαμε χασει ουτε ενα ματς....στην κυριολεξια ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματς....περισυ και φετος ως τωρα δν εχω κατεβει ουτε στα μισα....αν και το θελω παρα μα παρα πολυ....και ειμαι σχετικα απο τις κοντινες περιοχες...απο Σερρες...
-
Πολλοί παράγοντες συντελούν σε αυτό
Πολλοί αγώνες-κορεσμός,τηλεόραση,μέτριο θέαμα,απαξίωση πρωταθλήματος,απουσία ανταγωνισμού χωρίς ΠΑΟ,ΑΕΚ,Αρη,αντιεμπορικός αντίπαλος κλπ
οικονομικοί λόγοι και γιατί όχι κακές εγκαταστάσεις
θα μου πεις ότι αυτά ίσχυαν πάντα(εκτός από την απουσία αεκ,αρη,παο) και το γήπεδο ήταν γεμάτο
Νομίζω το πιο σοβαρό είναι η χαμηλή ποιότητα-απαξίωση του πρωταθλήματος
Πολλοί αγώνες-κορεσμός,τηλεόραση,μέτριο θέαμα,απαξίωση πρωταθλήματος,απουσία ανταγωνισμού χωρίς ΠΑΟ,ΑΕΚ,Αρη,αντιεμπορικός αντίπαλος κλπ
οικονομικοί λόγοι και γιατί όχι κακές εγκαταστάσεις
θα μου πεις ότι αυτά ίσχυαν πάντα(εκτός από την απουσία αεκ,αρη,παο) και το γήπεδο ήταν γεμάτο
Νομίζω το πιο σοβαρό είναι η χαμηλή ποιότητα-απαξίωση του πρωταθλήματος