Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης, 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης, 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
- hasio_john
Ρε, αφού σας το είπα ....hasio_john έγραψε:Αυτός ο Λαζαρ, τι έχει πάθει ρε παιδιά?
Τελικά έχει καλή ομάδα ο Εργοτέλης, δεν το περίμενα! Τυχεροί είμαστε που δεν είναι 0-2, ή 0-3!!
Βέβαια, θα μπορούσαμε και μεις να βάλουμε αυτό με τον Νίνη!
Θα το γυρίσουμε στο τέλος, θα δείτε!!! Προβλέπω 2-1 ...

οσα + θελεις!!!!!!hasio_john έγραψε:Ρε, αφού σας το είπα ....hasio_john έγραψε:Αυτός ο Λαζαρ, τι έχει πάθει ρε παιδιά?
Τελικά έχει καλή ομάδα ο Εργοτέλης, δεν το περίμενα! Τυχεροί είμαστε που δεν είναι 0-2, ή 0-3!!
Βέβαια, θα μπορούσαμε και μεις να βάλουμε αυτό με τον Νίνη!
Θα το γυρίσουμε στο τέλος, θα δείτε!!! Προβλέπω 2-1 ...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Σάβ 02 Νοέμ 2013, 19:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πω πω πω...τι παιχνίδι...Έσπαγε καρδιές....Απόλυτη ανατροπή σε ένα παιχνίδι που το θεώρησα μετά το 75 με απώλειες για εμάς. Μπράβο στον Σέρβο παιχταρά για τους 3 βαθμούς που μας χάρισε...Η εικόνα μας σήμερα ήταν προβληματική...και αυτό πρέπει να προβληματίσει τον κόουτς...Κορυφαίος για εμένα ο Κίτσιου με καλή απόδοση από Λούκας και Λίνο στο Β ημίχρονο. Οι υπόλοιποι με καλές και κακές στιγμές χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Οι στόπερ και ο Χακόμπο πολύ κακοί..

-
- sourmenetes
- Moderator
Τελος καλο ολα καλα...
Σχολια μολις ηρεμησουμε.....
Σχολια μολις ηρεμησουμε.....
Ανάθεμα τις ρήτρες για υποχρεωτική χρησιμοποίηση του 23χρονου παλαίμαχου άμπαλου δανεικού.
Βούκιτς γ@μώ τις ρήτρες σας οργανωτικά ανύπαρκτοι κι επικίνδυνοι.
Βούκιτς γ@μώ τις ρήτρες σας οργανωτικά ανύπαρκτοι κι επικίνδυνοι.
Βίντεο με τις φάσεις του αγώνα: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... =82#videoX
- kataramenos5
Για μενα φταίει το οτι ήμασταν πολύ(μα παρα πολυ) επιπόλαιοι οταν φτάναμε μπροστά στην εστία του τέλη.
Σε αντίθεση με τους περισσότερους πάντως ο Λαζάρ μου άρεσε σήμερα .Καλός κι ο Κακος σε σχέση μ οτι εχουμε δει μέχρι τώρα.Αρνητικό οι συνεχείς σέντρες για το κεφαλι(?) του Σάλπι
.Απορία η μη χρησιμοποίηση του Νέσιντ νωρίτερα κατα τη ταπεινή πάντοτε άποψη μου.
ΥΓ
Υ2Γ Roman αν δε σε αγχώνει αυτός ο ΠΑΟΚ τι να πώ ρε παλικάρι μου.Οπαδός του Βούδα?
Σε αντίθεση με τους περισσότερους πάντως ο Λαζάρ μου άρεσε σήμερα .Καλός κι ο Κακος σε σχέση μ οτι εχουμε δει μέχρι τώρα.Αρνητικό οι συνεχείς σέντρες για το κεφαλι(?) του Σάλπι

ΥΓ
Εγω τα σιγουράκια φοβάμαι.Ειδικά αν πάμε ψηλωμένοι.

Υ2Γ Roman αν δε σε αγχώνει αυτός ο ΠΑΟΚ τι να πώ ρε παλικάρι μου.Οπαδός του Βούδα?

κακιστη εμφανιση πισω αστα να πανε...οι καθετες και τα μαρκαρισματα με τα ματια......
Μβιπι Λαζαρ για την εμφανιση βουκα για το γκολ και τα κακαλα

Ας τα ρίξω λίγο τα ζάρια...Ο Εργοτέλης δεν είναι μια ομάδα που δεν έχει ποιότητα, μεσοεπιθετικά είναι πάρα πολύ δυνατή. Σήμερα είδαμε νέο αμυντικό δίδυμο με τον Κατσικά να είναι για μένα απ'τους κορυφαίους και δυστυχώς τον Βίτορ να τραυματίζεται σε πολύ άσχημο σημείο και να μπαίνει μέσα ο Λόπεθ που είχε την πολύ καλή απόκρουση και μερικές νευρικές στιγμές μιας και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και είναι λογικό. Ο Κατσούρ πήγε στα χαφ και όπως προέβλεψα ψόφησε, καλή η ψυψή καλή και η εμπειρία αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γρήγορους παίχτες στα χαφ. Μεσοεπιθετικά είμασταν αδικαιολόγητα πολύ νευρικοί και μιας που έρχεται ο Γενάρης ο χαφ που θα ρθει θα πρέπει να ναι ψυχρότατος και να δίνει ηρεμία στην ομάδα, για τα δικά μου τα μάτια ο Λάζαρ έφτασε στο ταβάνι του και μου δείχνει ένα κλικ πιο κάτω σε ποιότητα σε σχέση με τις άλλες θέσεις. Θέλουμε χαφ να τονώσει την ομάδα οπωςδήποτε όχι να την δίνειο μιας στις δύο σε αντίπαλο! Στην επίθεση δεν τους βγαίναν οι φάσεις και τα στημένα και ο χρόνος τους πίεζε επικύνδινα με τον Σάλπι πολύ νευρικό και τον Νέτσιντ? Πολύ αμπντάλης ρε παιδιά, παιχτάρα είναι σίγουρα του λείπει αυτοπεποίθηση και νεύρο μπαίνει πολύ soft και ψαρομένος...Μπράβο στους παίχτες για την προσπάθεια και την ανατροπή αλλά δε θα ναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού! Τα δοκιμάσαμε όλα! Ήρθε η ώρα του Ιβάν, ας επενδύσει 2 χαρτιά σε ένα παίχτη να πάρει 20 απο το Champions League,απλά και ωραία
ΥΓ Πηγαίνετε ΧΘΕΣ και πάρτε τον Πελέ πριν τον πάρει ο Βαγγέλας. Μιλάμε είναι παιχτούρα και υπάρχει και ψωμάκι μιας και θα τον μεταπωλήσεις στα σίγουρα
ΥΓ Πηγαίνετε ΧΘΕΣ και πάρτε τον Πελέ πριν τον πάρει ο Βαγγέλας. Μιλάμε είναι παιχτούρα και υπάρχει και ψωμάκι μιας και θα τον μεταπωλήσεις στα σίγουρα
Το βασικο μας προβλημα απο την αρχη της χρονιας ειναι οτι δεν δημιουργουμε σε ροη παιχνιδιου με την μπαλλα κατω,δεν παταμε ευκολα περιοχη και μετα το ντφορμαρισμα Στοχ λειπουν πολυ και τα καλα μακρινα σουτ που ανοιγουν αμυνες.Φυσικα και η ικανοτητα στα στημενα,το πεισμα και η προσωπηκοτητα που βγαζει η ομαδα ειναι στα συν αλλα θελουμε πολυ δουλεια ακομα και κυριως ποιοτικες προσθηκες στα χαφ.Ειναι χαρακτηριστικο το πως αλλαζει η εικονα της ομαδας οταν μπαινει ο Βουκιτς και κανει τα στοιχειωδη σε σχεση με τον Νινη καθως τον νοιωθει σε καθε του κινηση η αντιπαλη αμυνα οπως οφειλει να κανει καθε χαφ και ειδικα ο επιτελικος.