Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης, 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης, 2-1, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
οκ γεναρη φερε το πελε αλλα αυτος ο λοπεθ δε στριβει ρε πουστη ........ο κνολ ηταν μπεκενμπαουερ μπροστα του!!!!!δεν νομιζω να υπαρχει πιο αταλαντος αμυντικος στη λιγδα.....
Αδελφε οταν θα γραφεις κατι να μπορεις να το αποδειξεις κιολας.Δεν πεταμε μια λεξη και οτι βγει.
sourmenetes
Αδελφε οταν θα γραφεις κατι να μπορεις να το αποδειξεις κιολας.Δεν πεταμε μια λεξη και οτι βγει.
sourmenetes
Η άμυνα είναι σουρωτηρι. Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη στον μικρό και φιλότιμο Κίτσιου. Δεν με νοιάζει η σέντρα του Λινου. Τους παίκτες τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Αλλά η άμυνα παίζει με δύο. αργές επιστροφές. Τον Εργοτέλη τον κάνανε Λίβερπουλ στην ανάπτυξη. Θέλω άμυνα. Τζιόλης έλειπες πολύ. Είσαι ένα κέντρο μόνο σου. Ο ΠΑΟΚ έχει τύχη βουνό μετά στημένα. Άριστα 10 στον Χουμπ γι αυτό. Κερδίζει η ομάδα λόγο ποιότητας παικτών. Χαρούμενος για την νίκη. Στο Καραϊσκάκη θα παίξουμε όπως με την Σαλκε. Για να μπορούμε να κρατήσουμε πίσω. Σ ο υ ρ ω τ η ρ ι είμαστε δεν αντέχω να βλέπω επίθεση και να κοιτώ δεξιά και αριστερά αν έχουμε παίκτες στην άμυνα. Χακομπο Ευχαριστώ που κράτησες το σκορ. Κατσικά μπράβο που προσπαθείς. Θέλω να δω ποδόσφαιρο ειδικά με ομάδες τύπου Εργοτέλη απλό με κάθετες. Η ποιότητα υπάρχει. Βουκιτς, Ευχαριστώ για την νίκη.
Είμαστε απαράδεκτοι σαν λαός, 10,000 μόνο?
Τι θέλουμε δηλαδή τον Μέσι και τον Μουρίνιο?

-
ΠΑΟΚ γιατι...γιατι..μας βγαζεις την ψυχη....
το τελειο συνθημα
....
τι να πεις τωρα για το ματς.....
...αφου δεν παθαμε εμφραγμα.....παλι καλα...
..ομαδα κουρασμενη ....και παικτες που φαινωνται σκασμενοι απο τα συνεχωμενα παιχνιδια...
....παρτε 2 ισοπαλιες Πεμπτη-Κυριακη και ολα καλα....
το τελειο συνθημα

τι να πεις τωρα για το ματς.....
...αφου δεν παθαμε εμφραγμα.....παλι καλα...
..ομαδα κουρασμενη ....και παικτες που φαινωνται σκασμενοι απο τα συνεχωμενα παιχνιδια...
....παρτε 2 ισοπαλιες Πεμπτη-Κυριακη και ολα καλα....
- Dinos_Liverpool
Υπάρχουν πολλά θέματα, καλέ μου φίλε, πίσω στην άμυνα, όμως βλέπω ότι παίζουν οι καλύτεροι. Μου αρκεί, προς το παρόν, αυτό (το να παίζουν οι καλύτεροι) και περιμένω ενίσχυση το Γενάρη και κυρίως το καλοκαίρι. Εμπιστεύομαι τον προπονητή ότι θα μπορέσει να βελτιώσει κι άλλο την κατάσταση.Realcon έγραψε:Η άμυνα είναι σουρωτηρι. Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη στον μικρό και φιλότιμο Κίτσιου. Δεν με νοιάζει η σέντρα του Λινου. Τους παίκτες τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Αλλά η άμυνα παίζει με δύο. αργές επιστροφές. Τον Εργοτέλη τον κάνανε Λίβερπουλ στην ανάπτυξη. Θέλω άμυνα. Τζιόλης έλειπες πολύ. Είσαι ένα κέντρο μόνο σου. Ο ΠΑΟΚ έχει τύχη βουνό μετά στημένα. Άριστα 10 στον Χουμπ γι αυτό. Κερδίζει η ομάδα λόγο ποιότητας παικτών. Χαρούμενος για την νίκη. Στο Καραϊσκάκη θα παίξουμε όπως με την Σαλκε. Για να μπορούμε να κρατήσουμε πίσω. Σ ο υ ρ ω τ η ρ ι είμαστε δεν αντέχω να βλέπω επίθεση και να κοιτώ δεξιά και αριστερά αν έχουμε παίκτες στην άμυνα. Χακομπο Ευχαριστώ που κράτησες το σκορ. Κατσικά μπράβο που προσπαθείς. Θέλω να δω ποδόσφαιρο ειδικά με ομάδες τύπου Εργοτέλη απλό με κάθετες. Η ποιότητα υπάρχει. Βουκιτς, Ευχαριστώ για την νίκη.
Ξέρεις κάτι; Σου απαντάω κυρίως επειδή βλέπω ότι έχει κλονιστεί λίγο η εμπιστοσύνη σου στον μικρό τον Κίτσιου. Κάνεις λάθος! Εμένα το παλικαράκι μ' αρέσει πολύ για το πάθος και για το "θράσος" που δείχνει επιθετικά. Δεν θέλω να απογοητευόμαστε από έναν αγώνα που δεν ήταν καλός αμυντικά, απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως ήτανε χθες ο Εργοτέλης. Όταν λέμε υπομονή, εννοούμε υπομονή για όλους, ακόμα και για τους μικρούς. Εγώ προτιμώ να βελτιώνονται και να γίνονται άντρες από αγώνα σε αγώνα και ας κάνουν και λάθη. Στήριξη, που είναι δεδομένο από σένα ότι την δίνεις, όμως να μην κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου χωρίς λόγο.
- Dinos_Liverpool
Έτσι, ακριβώς!theo G4 έγραψε:Είμαστε απαράδεκτοι σαν λαός, 10,000 μόνο?
Μεγαλε βουκιτς, ποσα κιλα κακαλα μπορει να εχεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; buzzer beater απο τα 30 μετρα!!!!
Κατα τα αλλα, ξεραμε οτι το ανιψακι του γαυρου θα ερθει για ενα υπερ παντων αγωνα. Τυχεροι που μονο ο Βιτορ εφυγε τραυματιας. (μονο εγω πιστευω οτι ο Καρντοσο ηταν για μαρς κοκκινη στη φαση του τραυματισμου;;;;;;;μπορει καποιος να βρει το ριπλει;;;γιατι η νοβα το εθαψε.....)....
Συνεχιζουμε με 2 ματς οπου παμε να παιξουμε οπως ο τελης μας επαιξε χθες
.
Μβπ φυσικα ο τεραστιος Παρτιζανος.....
Υγ: οντως αυτος ο Πελλε πολυ καλος,ειδικα στο ανεβασμα.αλογο.
Κατα τα αλλα, ξεραμε οτι το ανιψακι του γαυρου θα ερθει για ενα υπερ παντων αγωνα. Τυχεροι που μονο ο Βιτορ εφυγε τραυματιας. (μονο εγω πιστευω οτι ο Καρντοσο ηταν για μαρς κοκκινη στη φαση του τραυματισμου;;;;;;;μπορει καποιος να βρει το ριπλει;;;γιατι η νοβα το εθαψε.....)....
Συνεχιζουμε με 2 ματς οπου παμε να παιξουμε οπως ο τελης μας επαιξε χθες

Μβπ φυσικα ο τεραστιος Παρτιζανος.....
Υγ: οντως αυτος ο Πελλε πολυ καλος,ειδικα στο ανεβασμα.αλογο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 03 Νοέμ 2013, 10:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν ήταν κακός ο ΠΑΟΚ. Απλά νομίζω ότι υποτιμήσαμε λίγο τον Εργοτέλη. Είναι πολύ καλή ομάδα, εμενα μου θυμίζει λίγο τον περσινό Αστέρα. Σφιχτός πίσω, πολύ καλές αντεπιθέσεις και παίχτες με δύναμη και ταχύτητα. Και με τέτοιες ομάδες είναι ρίσκο να παίζουμε με δυο επιθετικογενείς back όπως είναι οι Lino και Κίτσιου. Με πιο δυνατούς και αθλητικούς παίχτες όπως είναι οι Σκόνδρας Τζιώλης και Necid θα το παίρναμε πιο εύκολα το παιχνίδι.
Offsite στο γκολ που φάγαμε δεν υπάρχει αλλα νομίζω δεν υπάρχει offsite και στη φάση που βγαίνει ο Βούκιτς μονος του μέσα στη περιοχή γιατί αν δε κάνω λάθος η μπάλα πάει στον Βούκιτς από παίχτη του Εργοτέλη...
Offsite στο γκολ που φάγαμε δεν υπάρχει αλλα νομίζω δεν υπάρχει offsite και στη φάση που βγαίνει ο Βούκιτς μονος του μέσα στη περιοχή γιατί αν δε κάνω λάθος η μπάλα πάει στον Βούκιτς από παίχτη του Εργοτέλη...
Σωστα! Το ξεχασα!!
Οφσαιντ στο γκολ του τελη υπαρχει εστω και για λιγο, οπως με τον Βουκιτς δεν ειναι γιατι τη γυρναει παιχτης του τελη. Γενικα ο κακος δεν μου αρεσε αντιθετα με το τι λενε πολλοι. Ειδικα στη φαση του Βιτορ την εχασε εντελως.......το α&/%54;!:"+δι....
Οφσαιντ στο γκολ του τελη υπαρχει εστω και για λιγο, οπως με τον Βουκιτς δεν ειναι γιατι τη γυρναει παιχτης του τελη. Γενικα ο κακος δεν μου αρεσε αντιθετα με το τι λενε πολλοι. Ειδικα στη φαση του Βιτορ την εχασε εντελως.......το α&/%54;!:"+δι....
- Dinos_Liverpool
Θα βγει MVP για τη γκολάρα που κάρφωσε, όμως αυτό είναι αδικία για τον Λούκας που ήταν ο κορυφαίος των 90 λεπτών για τον ΠΑΟΚ... Έτσι, δεν είναι; Ψηφίζουμε από τον δικαιολογημένο ενθουσιασμό μας για την "δια πυρός και σιδήρου" νίκη στο 94' και όχι με βάση τη συνολική απόδοση κάποιου στον αγώνα. Γερός να είναι ο απίθανος Πατριζάνος μας, να μπαίνει αλλαγή και να τα παστελώνει, αλλά έτσι το βλέπω εγώ το θέμα του MVP και όχι από μία μεμονωμένη φάση... (Φάση τριών βαθμών, δεν αντιλέγω και αντιλαμβάνομαι απόλυτα την ψυχολογία σας).
Το έγραψαν κ άλλοι,αλλά το γράφω κ εγώ:Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα.Όχι να το παίζουμε προπονητές και γνώστες και να κράζουμε με το παραμικρό.Ήμαρτον πια,δεν αντέχεται η κατάσταση!!Εντάξει,μπήκε ο Λόπεθ,όλοι είδαμε οτι δεν στρίβει με τίποτα,αλλά σε τί ωφελεί να τον κράζει όλο το γήπεδο επί 60 λεπτά;Έλεος..Όλοι άμπαλοι και με το που μπαίνει το γκολ πάλι Θεοί..
Για να μην μιλήσω για την προσέλευση..13.000 εισιτήρια;Όταν είμαστε 2 μήνες αήττητοι,πρώτοι στον όμιλο στην Ευρώπη;Ντροπή και μόνο ντροπή.Τίποτα παραπάνω.
Για το ματς,κάναμε αφελή εμφάνιση..Ίσως υποτίμησαν και τον Εργοτέλη,δεν ξέρω..Ο Τζιόλης έδειξε πόσο σημαντικός είναι..Ο Σαλπιγγίδης μόνος του μπροστά δεν μπορεί αν η μπάλα δεν έρθει στρωτά,ενώ ο Κατσουράνης έκανε λίγη ώρα να προσαρμοστεί λόγω της αλλαγής θέσης.Πολύ καλός και ελαφρύς ο Κατσικάς,πολύ καλός ο Λούκας.Για τον Βούκιτς τα έχουμε ξαναπεί όλοι,ο παίκτης είναι τεράστιος..
Πάμε δυνατά να διαλύσουμε το κολόφαρδο ψέμα που λέγεται ολυμπιακός.
Για να μην μιλήσω για την προσέλευση..13.000 εισιτήρια;Όταν είμαστε 2 μήνες αήττητοι,πρώτοι στον όμιλο στην Ευρώπη;Ντροπή και μόνο ντροπή.Τίποτα παραπάνω.
Για το ματς,κάναμε αφελή εμφάνιση..Ίσως υποτίμησαν και τον Εργοτέλη,δεν ξέρω..Ο Τζιόλης έδειξε πόσο σημαντικός είναι..Ο Σαλπιγγίδης μόνος του μπροστά δεν μπορεί αν η μπάλα δεν έρθει στρωτά,ενώ ο Κατσουράνης έκανε λίγη ώρα να προσαρμοστεί λόγω της αλλαγής θέσης.Πολύ καλός και ελαφρύς ο Κατσικάς,πολύ καλός ο Λούκας.Για τον Βούκιτς τα έχουμε ξαναπεί όλοι,ο παίκτης είναι τεράστιος..
Πάμε δυνατά να διαλύσουμε το κολόφαρδο ψέμα που λέγεται ολυμπιακός.
- Dinos_Liverpool
K_geo έγραψε:Σωστα! Το ξεχασα!!
Αν ο παίχτης του Εργοτέλη προσπαθούσε να φτάσει τη μπάλα με τάκλιν πχ τότε μπορεί να ήταν offsite αλλα η μπάλα περνάει 2-3 μετρα μπροστά από τον παίχτη και δε κάνει καμια προσπάθεια να τη φτάσει άρα δεν επηρεάζει τη φάση.
Αυτό που ξέχασα να γράψω είναι ότι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η φυσική κατάσταση της ομάδας. Πρέπει να έχει γίνει φοβερή δουλειά σ αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που καταφέρνουμε και γυρνάμε τα παιχνίδια.
ο κοσμος της ομαδας δεν ειναι απαραδεκτος, απαραδεκτος ειναι ο χαρακτηρισμος...
ξερετε οτι πολλοι απο μας ειμαστε απο την επαρχια...
τι σημαινει αυτο?
ειση,τηριο,βενζινες, φαγητο,καφες...εξοδα αγαπητοι φιλοι...
και μεις που ειμαστε απο μακρια, δεν μας περισσευουν...
απλα διαλεγουμε αγωνες και ερχομαστε..γι αυτο δεν ειμαστε απαραδεκτοι...φτωχαδακια ειμαστε και υποφερουμε μακρια απο την ομαδα μας αλλα τι νακανουμε?
ξερετε οτι πολλοι απο μας ειμαστε απο την επαρχια...
τι σημαινει αυτο?
ειση,τηριο,βενζινες, φαγητο,καφες...εξοδα αγαπητοι φιλοι...
και μεις που ειμαστε απο μακρια, δεν μας περισσευουν...
απλα διαλεγουμε αγωνες και ερχομαστε..γι αυτο δεν ειμαστε απαραδεκτοι...φτωχαδακια ειμαστε και υποφερουμε μακρια απο την ομαδα μας αλλα τι νακανουμε?
O ΠΑΟΚ παίζει σε μια πόλη με πληθυσμό 1 εκατομμύριο και έχει 500.000 κόσμο.Φυσικά και δε αναφέρομαι στην επαρχία.Αν δεν έρθει η επαρχία,η Τούμπα δεν γεμίζει και αυτό είναι γνωστό.