16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
-
Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Καραγκιοζιλικι να μην ειναι πρωτος αρχηγος της ομαδας...ειναι η μορφη και ο αφανης ηγετης μας..αγαπαει το ποδοσφαιρο και την ομαδα οσο πολυ λιγοι και αυτο φαινεται και αλλαζει το κλιμα..
εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...
εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...
[quote="mcavalera4"
εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...[/quote]

εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...[/quote]

αρε γαμωτο γιατι να εισαι 36????
ΛΙΝΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Ευχαριστω εσενα και το Γκαρσια (παιζει δεν παιζει δεν με νοιαζει, φτανει που την φοραει) που φορατε αυτη την φανελα . & -

ΛΙΝΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Ευχαριστω εσενα και το Γκαρσια (παιζει δεν παιζει δεν με νοιαζει, φτανει που την φοραει) που φορατε αυτη την φανελα . & -

Δεν μου άρεσε εχθές αμυντικά. Φαρμάκη η σέντρα του. Ένας απότους Παίκτες που μου θυμίζουν την αναγέννηση του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Μέτρια εμφάνιση. Αμυντικά δεν ήταν σταθερός. Έβγαλε τις δύο assist αλλά άλλες σέντρες του ήσαν απελπισία.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είμαστε καλά! Το ΠΑΟΚ24 αναφέρει ότι ο Lino υπέστη κάταγμα στο χέρι, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μακάμπι και ότι αυτό, λογικά, έπρεπε να τον κρατήσει εκτός αγώνων περίπου ένα 20ήμερο. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει αύριο, 9 ημέρες μετά και ο Huub παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών δέχτηκε! Μάλιστα είναι το μοναδικό αριστερό μπακ της αποστολής!
αλλη μια μεγαλιωδη εμφανιση!!!ενταξει μ'αρεσε φοβερα ο ολιβαρεσ και οι βενετιδης μπορμποκης στα καλα τους αλλα εσυ εισαι το κατι αλλο.....οτι φτιαχνει αυτη η ομαδα ξεκιναει παντα απο σενα
Και η άμυνα ας μπάζει. Έχουμε παίκτη να βγάζει σέντρες. Ωραία!!!
Δεν πάμε πουθενά έτσι. Σέβομαι τον Λίνο, αλλά ως εκεί. Η ομάδα ΠΑΟΚ αν βασίζεται στον 36 χρονο Λίνο να σου κάνει σέντρα... Απλά δεν πας πουθενά.
Κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να τραβάμε άσσο από το μανίκι, που δεν το θέλω βέβαια.
Δεν πάμε πουθενά έτσι. Σέβομαι τον Λίνο, αλλά ως εκεί. Η ομάδα ΠΑΟΚ αν βασίζεται στον 36 χρονο Λίνο να σου κάνει σέντρα... Απλά δεν πας πουθενά.
Κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να τραβάμε άσσο από το μανίκι, που δεν το θέλω βέβαια.
realcon πάντα ξέραμε ότι αυτό είναι ο Λίνο. ένα άκρως επιθετικό μπακ με ελάχιστες εώς ανύπαρκτες αμυντικές επιδόσεις αλλά τρελό αριστερό ποδάρι, απίστευτη τεχνική κατάρτιση, ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και τρελή, ασπρόμαυρη ΠΑΟΚτσίδικη καρδιά!!!

Δεν διαφωνώ γι αυτό άλλωστε έχει την απέραντη εκτίμηση μου. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω κάτω από το όνομα του ΠΑΟΚ 1 η 2 γκολ. Το μηδέν σπανίζει στην άμυνα μας. Βέβαια δεν είναι ο παίκτης που έχει όλη την ευθύνη. Κίτσιου και Λίνο συχνά λείπουν από την άμυνα. Γι αυτό λέω τόσο καιρό καμιά φορά παίζουμε με μόνο δυο πίσω. Αργές επιστροφές.
Ο Λίνο, για μένα είναι ο παίκτης που με θυμίζει την αναγέννηση του ΠΑΟΚ μας!!!
Ο δε Κίτσιου, θα γίνει μεγάλος παίκτης. Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα του Λίνου η του Κίτσιου. Για της επιστροφές μιλάω.
Ο Λίνο, για μένα είναι ο παίκτης που με θυμίζει την αναγέννηση του ΠΑΟΚ μας!!!
Ο δε Κίτσιου, θα γίνει μεγάλος παίκτης. Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα του Λίνου η του Κίτσιου. Για της επιστροφές μιλάω.
Εγω φίλε μου δεν μπορώ να βλεπω τον ΠΑΟΚ να χάνει αν δέχομαι γκολ αλλα κερδίζω ολα καλα ζούμε την μετασαντος εποχή το 1-0 μας τελειώσε ο ΠΑΟΚ ΟΣΟ γινετε και ποιο ποιοτικος αγωνιστικά θα προσφέρει άρτον και θεάματα και νίκες φυσικα ....και οι στραβες όσο η ομαδα βελτιώνεται ποιοτικά θα μειώνονται συνέχεια ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΗΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ