16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλύτερος του Ολιβάρεζ.
Όσο για τον χαρακτήρα του δεν θα μιλήσω, τον βλέπω καμιά φορά στο μεγάλο εμπορικό της Θεσσαλονίκης με την οικογένεια του και τους χαίρονται όλοι.
Όσο για τον χαρακτήρα του δεν θα μιλήσω, τον βλέπω καμιά φορά στο μεγάλο εμπορικό της Θεσσαλονίκης με την οικογένεια του και τους χαίρονται όλοι.
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
-
mcavalera4
Καραγκιοζιλικι να μην ειναι πρωτος αρχηγος της ομαδας...ειναι η μορφη και ο αφανης ηγετης μας..αγαπαει το ποδοσφαιρο και την ομαδα οσο πολυ λιγοι και αυτο φαινεται και αλλαζει το κλιμα..
εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...
εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...
[quote="mcavalera4"
εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...[/quote]

εμενα προσωπικα ισως να μου λειψει οσο κανεις οταν σε 3-4 χρονια αποφασισει να κρεμασει τα παπουτσια του...[/quote]
αρε γαμωτο γιατι να εισαι 36????
ΛΙΝΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Ευχαριστω εσενα και το Γκαρσια (παιζει δεν παιζει δεν με νοιαζει, φτανει που την φοραει) που φορατε αυτη την φανελα . & -

ΛΙΝΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟ ΛΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Ευχαριστω εσενα και το Γκαρσια (παιζει δεν παιζει δεν με νοιαζει, φτανει που την φοραει) που φορατε αυτη την φανελα . & -
Δεν μου άρεσε εχθές αμυντικά. Φαρμάκη η σέντρα του. Ένας απότους Παίκτες που μου θυμίζουν την αναγέννηση του ΠΑΟΚ.