Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από danirifle »

εδώ θα διαφωνήσω.
όποιος πάει στην 4 πρέπει να φωνάζει

είναι αποκαρδιωτικό η μισή 4, από τη μέση κ δεξιά, να είναι καθησιό και σποράκι
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

sotos26 έγραψε:Κάτσε ρε geo, κάθε μέρα πόλεμο! Κάθε μέρα μιλάμε! Σταματήστε ρε παλικάρια! Μιλάμε η ομάδα παέι για πρώτη και σε κάνουν να νομίζεις ότι πα΄με να σωθούμε! Γιατί? Γιατί θέλω ρε δικά μου μέσα! Δικό μου ράδιο και ΤV τους βαρέθηκα, με τον Γκαρσία με τον Κατσουράνη στα χαφ με τον Κάτσε! Ύμαρτον! Αν ενθουσίαζαν λίγο τον κόσμο θα ερχόταν στο γήπεδο

Ο κόσμος δε πάει μαζικά στο γήπεδο ( πέρα βέβαια από τους γνωστούς οικονομικούς λόγους ) γιατί η ομάδα δε παίζει καλό ποδόσφαιρο και ως κατ επέκταση δε πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα . Επίσης ο κόσμος είναι νωχελικός στη Τούμπα γιατί καλός η κακός όταν η ομάδα δε παίζει ποδόσφαιρο ο κόσμος απογοητεύετε και γκρινιάζει .

Λίγοι είναι πλέον αυτοί που επηρεάζονται από τα ΜΜΕ γιατί είναι λίγοι αυτοί που έχουν απομείνει να ασχολούνται σοβαρά με τα ΜΜΕ, γι αυτό και είναι για φούντο σχεδόν όλα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν θελω να κρινω γιατι δεν ξερω και δεν καταλαβαινω ακριβως ολα τα θεματα τα οποια εχουν οι οργανομενοι αυτη τη στιγμη...

..αλλα πραγματικα, ειναι στην ουσια, ειδικα για τον ΠΑΟΚ και την ιστορια της κερκιδας του, σαν να μην εχουμε οργανομενους οπαδους αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επισης ΑΛΛΟ θεμα η γενικοτερη διαθεση του κοσμου και ΑΛΛΟ οι οργανωμενοι και η οργανωση της κερκιδας των φανατικων.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

chrisg4 έγραψε:
sotos26 έγραψε:Κάτσε ρε geo, κάθε μέρα πόλεμο! Κάθε μέρα μιλάμε! Σταματήστε ρε παλικάρια! Μιλάμε η ομάδα παέι για πρώτη και σε κάνουν να νομίζεις ότι πα΄με να σωθούμε! Γιατί? Γιατί θέλω ρε δικά μου μέσα! Δικό μου ράδιο και ΤV τους βαρέθηκα, με τον Γκαρσία με τον Κατσουράνη στα χαφ με τον Κάτσε! Ύμαρτον! Αν ενθουσίαζαν λίγο τον κόσμο θα ερχόταν στο γήπεδο

Ο κόσμος δε πάει μαζικά στο γήπεδο ( πέρα βέβαια από τους γνωστούς οικονομικούς λόγους ) γιατί η ομάδα δε παίζει καλό ποδόσφαιρο και ως κατ επέκταση δε πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα . Επίσης ο κόσμος είναι νωχελικός στη Τούμπα γιατί καλός η κακός όταν η ομάδα δε παίζει ποδόσφαιρο ο κόσμος απογοητεύετε και γκρινιάζει .

Λίγοι είναι πλέον αυτοί που επηρεάζονται από τα ΜΜΕ γιατί είναι λίγοι αυτοί που έχουν απομείνει να ασχολούνται σοβαρά με τα ΜΜΕ, γι αυτό και είναι για φούντο σχεδόν όλα.
Σε σχέση με ποιον δεν παίζει μπάλα? Με τη Ρεάλ ή την Μπάρτσα ή μήπως με το Θρύλο. Δε το δέχομαι. Δεν πάνε στο γήπεδο γιατί βάζουν τα προσωπικά τους και ένα παίχτη πάνω απ'την ομάδα αυτά βλέπω εγώ. Στο ματς με τον Αστέρα άλλαζαν τα χαφ τη μπάλα και παίξαμε πολύ ωραία για την εποχή.Σε κάθε ματς κάνουμε 30 τελικές και βάζουμε 2-3 γκολ ύμαρτον! Δε φταίει η μπάλα και άμα θες τη γνώμη μου 15ε στην 6 με 14 διεθνείς πολύ σου είναι και άμα δε θες μην έρχεσαι που είχες ξανά τέτοια ομάδα. Και όταν λέω μην έρχεσαι όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά γενικά. Όταν είμασταν "αφεντικά"(γελάω) με το νου μας επί Θόδωρα και είμασταν καημένοι 4οι το γεμίζαμε, γιατί όλα τ'άλλα θέλουμε να μαστε:προπονητές, πρόεδροι, νταήδες κτλ μόνο για μπάλα να μη πηγαίνουμε
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Γενικά ο οπαδός (όχι μόνο ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ) δεν έχει ακόμα τη νοοτροπία πελάτη, μια νοτροπία που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Κατά τη γνώμη μου μόνο ο ΟΣΦΠ έχει αρκετούς πελάτες για να γεμίζει (δεν εννοώ sold out) το γήπεδό του. Αυτό που συμβαίνει σήμερα με την ΑΕΚ είναι παρόμοιο με αυτό που συνέβαινε πριν λίγα χρόνια με εμάς. Η ανάγκη για τον ηρωικό οπαδό. Όταν η ομάδα σου χαιδεύει τα αφτιά και τα ρχίδια με κλισέ του τύπου "Είστε η μόνη μας ελπίδα, σε εσάς βασιζόμαστε, βάλτε πλάτη, μόνο εσείς θα μας σώσετε" νομίζεις ότι κάτι κάνεις πηγαίνοντας στο γήπεδο.

Εγώ προτιμάω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και αντί να κοιτάω την μισοάδεια και χωρίς παλμό 4, κοιτάω την 7 που γεμίζει μισή ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Όταν ο ΠΑΟΚτσης της 7 αρχίζει να μη χωράει εκεί και μετακομίσει απέναντι, κάποιοι πιθανόν να χάσουν τη θέση τους. Η ανθρωπογεωγραφία της Τούμπας αλλάζει, γρήγορα και έντονα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Γιατί όμως άτομα σαν εσένα που χουν αν θες την "μισογεμάτη" άποψη δεν ακούγονται αρκετά? Ή αν θες ακούγονται και λοιδορούνται? Γιατί δεν είναι αρκετά ΠΑΟΚ να σαι αισιόδοξος δεν το πιάνω. Τα λόγια σου είναι μεστα μαν! respect
ΥΓ AN, αν λέω σπάσει ο διάολος το ποδάρι του...μεγάλο πανηγύρι θα γίνει!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω γιατι δεν το πιανω το σκεπτικο του "Αβολευτοι"
προτεινει να γινουμε πελατες?
η 4 εχει πεσει γιατι το να εισαι οπαδος ειναι ιδιωνυμο αδικημα.το να αναψεις πυρσους φερνει προστιμα και το να ξεφυγεις αποκλεισμους της εδρας.τα πανο πρεπει να ειναι πολιτισμενα.και οι βρισιες δικοπτουν αγωνες.η κριση κλπ ειναι δευτερευοντα.
σκοπος ειναι να εισαι φιλαθλος(sik)πελατης.
υγ.το τηγανι εχει κοσμο γιατι η 7 ειχε παντα εμμισθους στρατους.εμμισθους δημοσιοκαφρους και ολα περιστρεφονται απο γυρω τους.τωρα το γιατι αυτοι που εχουν πετυχει να ειναι προσαρμοσμενοι στα συγχρονα ευρωπαικα στανταρντς με κορεο τσιρκο ,τηλεβοες και πανο σιδερωμενα και χοργηγημενα απο το χοντρο και "ενθουσιωδη ατμοσφαιρα¨, δινουν καθε τρεις και λιγο ραντεβου θανατου στα λαυρια κια στις κουκουβαουνες ας το απαντησει καποιος που ξερει απο ευρωπαικα στανταρντς.
εμεις εδω οι μογγολοι ακομα σε τοσο υψηλα πολιτιστικα επιπεδα δε φτασαμε.μπορει να υπαρχει κοντρα,πεσιματα και καμια ψιλη που και που,αλλα τοσο προηγμενοι ωστε να δινουμε καθε τρεις και λιγο ραντεβου θανατου με στιλετα και πιστολια και νεκρους, με συμμετοχη επισημων υπαλληλων των πολιτισμενων παε , δεν ειμαστε.
100000000000000 αυτη η τουμπα και αυτη η νοοτροπια παρα η γαυροευρωλιγουρικη μπροστα στις καμερες και καννιβαλικη πισω απο τις καμερες.
υγ1.τουλαχιστον λιγο σεβασμο στο παρελθον και στους αγωνες που εδωσε η θυρα 4 γι αυτην ην ομαδα.στην 4 βρισκονταν και βρισκονται ΠΑΟΚτσηδες αρρωστοι και μαλιστα με πολλη περισσοτερη ποιοτητα και αυταπαρνηση απο τους αντιστοιχους αλλων ομαδων.θεωρω ντροπη και ασεβεια το οποιοδηποτε υπονοουμενο κατα της σπουδαιας Θυρας 4.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

sotos26 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:

Σε σχέση με ποιον δεν παίζει μπάλα? Με τη Ρεάλ ή την Μπάρτσα ή μήπως με το Θρύλο. Δε το δέχομαι. Δεν πάνε στο γήπεδο γιατί βάζουν τα προσωπικά τους και ένα παίχτη πάνω απ'την ομάδα αυτά βλέπω εγώ. Στο ματς με τον Αστέρα άλλαζαν τα χαφ τη μπάλα και παίξαμε πολύ ωραία για την εποχή.Σε κάθε ματς κάνουμε 30 τελικές και βάζουμε 2-3 γκολ ύμαρτον! Δε φταίει η μπάλα και άμα θες τη γνώμη μου 15ε στην 6 με 14 διεθνείς πολύ σου είναι και άμα δε θες μην έρχεσαι που είχες ξανά τέτοια ομάδα. Και όταν λέω μην έρχεσαι όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά γενικά. Όταν είμασταν "αφεντικά"(γελάω) με το νου μας επί Θόδωρα και είμασταν καημένοι 4οι το γεμίζαμε, γιατί όλα τ'άλλα θέλουμε να μαστε:προπονητές, πρόεδροι, νταήδες κτλ μόνο για μπάλα να μη πηγαίνουμε
Φίλε μου το τι δέχεσαι εσύ και τι όχι δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η εικόνα που βγάζει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο και το πως αντιδρά ο κόσμος σ αυτό που βλέπει . Τώρα που τις είδες ακριβώς τις 30 τελικές δε ξέρω αλλα ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να αλλάξει πάνω από 3-4 πάσες σε κάθε επίθεση μετά το κέντρο. Εγώ δε σου λέω ότι συμφωνώ μ αυτή τη λογική αλλα δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα.

Δε παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο γενικά. Όχι συγκριτικά με κάποια άλλη ομάδα. Και με τον Ζαγοράκη δε παίζαμε κανένα τρελό ποδόσφαιρο αλλα υπήρχε ένας ρεαλιστικός στόχος γύρο από τον οποίο συσπειρώθηκε ο κόσμος και γέμιζε το γήπεδο. Κάτι που δεν υπάρχει τώρα πολύ απλά γιατί ο γαύρος και αγωνιστικά και
έξω αγωνιστικά , τουλάχιστον μέχρι τώρα, δείχνει να είναι πολύ πιο δυνατός από μας και όσο κι αν προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση μέσα από σοφιστείες περί τακτικής ή στατιστικής ανάλυσης ενός αγώνα η αλήθεια είναι αυτή.

Όλα αυτά φυσικά θα αλλάξουν αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Καραϊσκάκη. Όχι γιατί ξαφνικά θα γίνουμε ομάδα, απλά τότε ο κόσμος θα πειστεί ότι ακόμα κι έτσι μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Και τότε και το γήπεδο θα γεμίζει και η θύρα 4 θα ξυπνήσει. Μέχρι στιγμής πάντως ο κόσμος (μέσα κι εγώ ) και δε πιστεύει στον στόχο του πρωταθλήματος και δε του αρέσει και η ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

barlow4 έγραψε: υγ1.τουλαχιστον λιγο σεβασμο στο παρελθον και στους αγωνες που εδωσε η θυρα 4 γι αυτην ην ομαδα.στην 4 βρισκονταν και βρισκονται ΠΑΟΚτσηδες αρρωστοι και μαλιστα με πολλη περισσοτερη ποιοτητα και αυταπαρνηση απο τους αντιστοιχους αλλων ομαδων.θεωρω ντροπη και ασεβεια το οποιοδηποτε υπονοουμενο κατα της σπουδαιας Θυρας 4.
To the point and totally right..
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μάγκες δε σας πιάνω ώρες ώρες. Λύστε μου μερικές απορίες...Αν γουστάρεις το ποδόσφαιρο και αγαπάς την ομάδα σου δεν πρέπει να πηγαίνεις σε όλα τα ματς? Δεν πρέπει και έμπρακτα να στηρίζεις την ομάδα όπως μπορείς? Εγώ δε σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο ακόμα και επι Γούμενου κτλ. Έτσι το βλέπω, αγαπάς τον ΠΑΟΚ πας στο γήπεδο και φωνάζεις διαλλαλείς την ιδέα και πας σπίτι σου. Οι πολιτικές θέσεις και αγώνες απο οπαδούς αθλητικών κλαμπ δείχνει ένα φανερό κενό πολιτικής και είναι λάθος και ΑΤΟΠΕΣ .Όχι απο πονηρή σκοπιά ότι ξεπουλάμε καμιά μεγάλη ιδέα αλλά το γήπεδο είναι μορφή τέχνης, κυρίως αθλητές-καλλιτέχνες συμμετέχουν,αυτούς δείχνει και σωστά για μένα η κάμερα.Υπάρχει παθογένεια εδώ ξεκάθαρα, μια κανιβαλιστική αλαζωνία και ωραιοπάθεια που μας έφτασε εδώ. Που ήταν το εδώ? Ένας σύλλογος βομβαρδισμένος, χωρίς έμψυχο υλικό, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς σκοπό ύπαρξης αλλά...είμασταν πρωταγωνιστές εμείς...οι συν αυτώ...οι οπαδοί, οι πρόεδροι,οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι οι παράγκες και που και που και λίγο μπάλα. Εμείς μάγκα που γουστάρουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο να παίζει τα ευρωπαικά ματσάκια του που στο διάολο να πάμε δηλαδή? Δεν μπορούμε δηλαδή να φτιάξουμε κάτι ωραίο να το χαιρόμαστε όλοι δεν καταλαβαίνω αλήθεια. Για να φτάσεις να πετύχεις χρειάζεσαι πόρους όσο είμαστε σε καπιταλιστικό σύστημα υπάρχουν χρήματα για αυτό τον σκοπό και τα χρήματα για μια ομάδα σε όλα τα αθλήματα έρχονται κατά 70% απ'τα εισιτήρια.Άρα? Πάνε στο γήπεδο αδερφέ αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ στήριξε τον οικονομικά no matter what!Ο Σαββίδης σήμερα είναι αύριο δεν είναι μην τον υπολογίζεις θα σου κάνει τα γήπεδα, θα σου κάνει εγκατστάσεις θα σε οργανώσει και μετά πάλι σε μας θα ρθει η ομάδα.Για μένα σα Σωτήρη δεν θα ρθει επανάσταση αυτού του τύπου που έχουν πολλοί στο μυαλό τους μπαμ και κάτω.Ο χρόνος μας δείχνει ότι ο άνθρωπος μαθαίνει μέχρι να πεθάνει άρα εξελίσσεται και επιβιώνει και αναπτύσεται. Όταν θα ρθει το πλήρωμα του χρόνου θα υπάρξει αρμονία, ειρήνη και θα εξαλειφθεί η πείνα. Εν καιρώ και όταν πήξει το μυαλό μερικών χοντρών αυτού του κόσμου.Σίγουρα υπάρχουν άσχημα γύρω μας αλλά υπάρχει και ομορφιά επίσης. Υπάρχει το άσπρο υπάρχει και το μαύρο. Όταν ο κόσμος γύρω ενώνεται γίνονται πραγματικά άλματα στην εξέλιξη του είδους. Μόνο ενωμένη μια ομάδα κερδίζει τις μάχες και είμαστε τόσο δυνατοί όσο ο πιο αδύναμος κρίκος σ'αυτήν την αλυσίδα. Πέζεις και συ ρόλο σου. Όλοι παίζουμε! Η ευγένεια και η αγάπη δεν είναι αδυναμιά μάγκες, κιμπαριλίκι είναι άμα ο άλλος είναι καλύτερος να τον χειροκτοτήσεις και να φύγεις με χαμόγελο απ'το γήπεδο.Γεμίζει το γήπεδο, έρχονται λεφτάκια πέρνεις παιχταράδες, παίζεις μπαλάρα σηκώνεται το γήπεδο, σηκώνει την ομάδα μπαίνουν γκολ, έρχονται τίτλοι, ευρωπαικά ματς και γιατί όχι και ευρωπαικοί τίτλοι.Μ'αυτή τη σειρά όχι ανάποδα επειδή στο χωριο μας το μάθαν ανάποδα.Να ανοίγεις το ράδιο σε συνέντευξη τύπου ευρωπαικής αναμέτρησης και να ακούς χαζά χαμένα, τα ίδια και τα ίδια...ο Κάτσε, ο Γκαρσιά και μπαλάκια.Για μπάλα? Θα πούμε τίποτα? Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ομάδα σε χρειάζεται πιο πολύ απο κάθε άλλη φορά, στρατιώτη στη θέση σου χωρίς μα μου και ο Ζαγοράκης ο Βρύζας και τα 7 κατσικάκια. Να φοβούνται να κάνουν τις μαγκιές τους και να σε τρέμουν όλοι!Να φωνάζεις να κάνεις έδρα, να αγαπάς τους ποδοσφαιριστές ΟΛΟΥΣ,τον προπονητή τα πάντα, να χεις τον ίδιο στόχο με την ομάδα.Παέι για τίτλο σου λέι ξύπνα! ΑΛήθεια είναι άστε τα αυτά ο ΟΦΣΠ είναι καλύτερος και κλάψες. Άστε τα δοιηκιτικά και τις παραφιλολογίες και την ΧΑ και το ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω εγώ.Εκτός θέματος!Άσχετο πως το λένε! Κάτω απ'τη βάση στην έκθεση αδερφέ! Αν θες να συμμετέχεις σ'αυτούς τους θεσμούς ασπάζεσαι και την λειτουργία τους.Σου λέει δεν έχει πανό δεν έχει βεγγαλικά και ναι σε κάποια γήπεδα αυτό το κάνουν γαργάρα γιατί τα κλαμπς είναι τεράστια και δεν τους συμφέρει να τα βάλουν μαζί τους. Δε γουστάρεις ΟΣΦΠ? Γίνε μεγαλύτερος! Οχι κοράκια και παράγκες,δεν εννοώ αυτό!Κάνε ξανά ομάδα σαν του 70'.Απλά και ωραία.Ο ΠΑΟΚ θέλουμε δε θέλουμε αρχίζει και ανοίγει τα φτερά του εγώ ψήνομαι να πάω μια βολτίτσα ψηλά όποιος δε γουστάρει θα χάσει! Έχει και άσπρο ο χρωματισμός στο έμβλημα, ας δοκιμάσουμε μια φορά σωστά να στηρίξουμε εμείς την ομάδα και όχι η ομάδα να στηρίζει τις αυταπάτες μας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι σχεση εχουν αυτα ρε σωτο.και ποιος ειπε οτι δεν πρεπει σιγα σιγα να ασχολουμαστε μονο με τη μπαλα?
μιλησες για βομβαρδισμενη ομαδα.καποιοι τοτε στηριξαν ετρεξαν βοηθησαν.κρατησαν παλμο στην κερκιδα κανανε εκδρομες καναν οτι μπορουσαν και ισως εκαναν και λαθη.τωρα που η ομαδα περασε σε εναν σοβαρο επιχειρηματια υπαρχει μια ταση να τους υποτιμουμε.να μηδενιζουμε τους αγωνες τους.δεν ηταν μονο αυτοι που ετρεξαν αλλα ηταν σιγουρα και αυτοι και ηταν οι πιο δυναμικοι.δεν μπορει στο ονομα του θεαματος να μας φαινονται τωρα σαν τα τζανκια που μας χαλαν τη μοστρα.χρειαζεται σεβασμος.γιατι αν ολοι εκεινοι τοτε ειχαν την παραπανω αποψη οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μπαλιτσα και θεαμα κ γι αυτο πληρωνουμε σαν πελατες τοτε ο ΠΑΟΚ θα ειχε καταντησει ηρακλης.
εκεινη την εποχη κρατησαν τον ΠΑΟΚ ψηλα στις συνειδησεις ολου του κοσμου παρ'οτι αγωνιστικα διοικητικα οικονομικα κλπ δεν ειχε κανενα νοημα να ασχοληθει κανεις.
και μπορει η ανθρωπογεωγραφια να αλλαζει ξερωγω αλλα η Θυρα 4 ειναι χρυση σελιδα στην ιστορια του συλλογου και απαιτειται σεβασμος.
υγ.και κατι ακομα βγαζοντας συμπερασματα απο οσα γραφονται εδω.μηπως οσοι δεν ειναι στη Θυρα 4 ,τα θελουν ολα απο αυτην?αφου πολλοι δε γουσταρουν τη φαση της(δε λεω για εσενα) γιατι απαιτουν παλμο απο την 4?γιατι δεν δημιουργουν οι ιδιοι την εικονα που ονειρευονται.γιατι δε δημιουργει ατμοσφαιρα η 7 η 5 η 6?
ξεφευγει η 4 καμια φορα και πεφτει ολος ο υπολοιπος λαος να τους φαει.ερχεται και το ιδιωνυμο της κακιας ωρας τους φυλακιζει για τριχες και ειμαστε απεναντι τους.δεν ειναι μαιμουδες στο κλουβι να τους λεμε τι να κανουν και να χειροκροταμε και να τους πεταμε μπανανες και αν δεν το κανουν να τους κυνηγαμε.ειναι ενα δυναμικο κομματι με το δικο του τροπο εκφρασης που πλεον κυνηγιεται και με εξαντλητικους νομους οπως καθε δυναμικο κομματι της κοινωνιας.οποτε μοιραια αρχιζει και σπαει.και αντι να στηριζουμε τους κυνηγαμε κ εμεις κ απαιτουμε.
εγω δεν ξερω αν η 4 ειναι καλη η κακη.ξερω πως με το δικο της σωστο η λαθος τροπο συνεβαλε σε πολυ δυσκολες εποχες να μην απαξιωθει ο ΠΑΟΚ στις συνειδησεις του κοσμου ουτως ωστε να ερθει μια μερα αυτος επιχειρηματιας που θα δει μια ομαδα διαλυμενη και παρ'ολα αυτα εναν κοσμο ακομα πιο παθιασμενο και να αποφασισει να ριξει τα λεφτα του. και συνεπως απαιτειται σεβασμος.γιατι αν η Τουμπα δεν ειχε την τρελα της 4 στις δυσκολες εποχες δυσκολα θα υπηρχε αυτη η δυναμικη που θα επειθε εναν σοβαρο επιχειρηματια να ασχοληθει.
και μη στεναχωριεσαι για μπαλιτσα θα μιλαμε σιγα σιγα.απλα θεωρω λαθος την αποψη οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μονο μπαλιτσα και μονο με αυτο πρεπει να ασχολουμαστε διαβαλοντας οσους ετρεξαν στο δυσκολο παρελθον.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. καλά όλα όσα λέτε, φυσικά πιο γενική συζήτηση, αλλά εγώ σε αυτό το σημείο να θέσω ξανά ένα προβληματισμό που έχω για το τύμπανο στην 4. Επίσης καιρός είναι οι οργανωμένοι να σκέφτονται κάποιον πιο φαντεζί και "νόμιμο"¨ :twisted: τρόπο για την είσοδο της ομάδας σε Ευρωπαϊκά μάτς. :mrgreen: :? :?

Κατα τα άλλα, άλλοι πάνε να δούνε μπάλα και άλλοι τα λαρύγγια τους να σπαρταράνε στο πάτωμα. ο καθένας έχει την ελευθερία να επιλέξει το λόγο για τον οποίο πάει γήπεδο! :mrgreen:

κατα τα άλλα, συμφωνώ και επαυξάνω με αυτό:
barlow : εγω δεν ξερω αν η 4 ειναι καλη η κακη.ξερω πως με το δικο της σωστο η λαθος τροπο συνεβαλε σε πολυ δυσκολες εποχες να μην απαξιωθει ο ΠΑΟΚ στις συνειδησεις του κοσμου ουτως ωστε να ερθει μια μερα αυτος επιχειρηματιας που θα δει μια ομαδα διαλυμενη και παρ'ολα αυτα εναν κοσμο ακομα πιο παθιασμενο και να αποφασισει να ριξει τα λεφτα του. και συνεπως απαιτειται σεβασμος.γιατι αν η Τουμπα δεν ειχε την τρελα της 4 στις δυσκολες εποχες δυσκολα θα υπηρχε αυτη η δυναμικη που θα επειθε εναν σοβαρο επιχειρηματια να ασχοληθει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ωραίος ο barlow αλλα δε κατάλαβα τέθηκε θεμα αμφισβήτησης της προσφοράς της 4?Νομίζω η κουβέντα γίνεται για το τι κάνουμε απο δώ και πέρα.Και περισσότερο νομίζω (για μένα τουλάχιστον) οτι είναι παράπονο για τη χρονική στιγμή.Δηλαδή ενας λαος (και όχι μονο η 4) στήριξε την ομάδα σε πολύ χειρότερες καταστάσεις όπως αναφέρεις.Ε αμαρτία ειναι τώρα που μπήκε το νερό στ αυλάκι αυτός ο λαός να δηλώνει απών.Ειναι αυτός που μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση για ν ανέβει η ομάδα ψηλά.

ΥΓ Ειναι η ιδέα μου ή το Σάββατο μετά το ξέσπασμα του κόσμου και την μικρή διακοπή το κοράκι μαζεύτηκε?Δεν ειναι μικρό πράγμα να βλέπεις 15000 κόσμο έτοιμους να σε φάνε.Οσο γκάγκστερ και να είσαι επηρεάζεσαι.

ΥΓ2 Μη γράφετε σεντόνια και μάλιστα κολλητά.Και οι μαξιλαροθήκες καλές είναι.Διαβάζουν και γέροι άνθρωποι(για το Μαξιμο το λέω :mrgreen: )
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εχεις δίκιο kat,
ο Κόρακας όχι απλά λούφαξε, χεσμένος ήταν από ένα σημείο και μετά.Παρ όλα αυτά τα πέναλτυ τα έπνιξε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”