paokpantou έγραψε:bane1980 έγραψε:paokpantou έγραψε:απαραδεκτο να μην ειναι ο βουκιτς στην αποστολη..χουμπ στραβα αρχισες να το αρμενιζεις το καραβι μου φαινεται
Γιατί είναι απαράδεκτο ρε φίλε; είσαι στην προπόνηση και ξέρεις; έχεις μελετήσει την ΑΖ και αποφάσισες πως πρέπει να χτυπήσουμε το ματς, ποιος ταιριάζει, γιατί και πως;
Ή απλά μένεις στα 3 γκολ που πέτυχε ο Σέρβος ως αλλαγή και ρίχνεις την κορόνα και το στραβοστόμιασμα;
Τον είδες το Σέρβο με ΟΦΗ; που σερνόταν; Ξέρεις εάν μπορεί να παίξει ματς Πέμπτη βράδυ - Κυριακή βράδυ; Ξέρεις εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στο γρήγορο τέμπο της ΑΖ; Που τον χρειάζεσαι πιο πολύ; Με ΑΖ που θα πρέπει να τρέξεις σαν σκύλος και κυρίως με αντεπιθέσεις ή με το ζέλο που παίζει και να ταμπουρωθεί; Εάν τον πάρει κ με βάζελο δεν το βάλει επειδή ακόμα δεν θα έχει ξελαχανιάσει, τι θα πεις; "απαράδεκτο να μην είναι ο Σέρβος με το ζέλο...στραβά το έχεις πάρει Χουμπ" κλπ κλπ.
Χαλαρώστε λίγο και στηρίξτε. Εμείς τρώμε μόνοι μας τις σάρκες μας και οι γαύροι κινητοποιούν ολόκληρο σύστημα για να φανεί η ομάδα αρμάδα και όλα τέλεια.
κατσε κατσε φιλε για απαντησε μου τωρα εσυ με τον οφη ειδες τον βουκιτς να σερνεται οκ....τον σαλπι σε ποσα ματς τον ειδες να σερνεται??τον κλαους???τον τζιολη??τον λαζαρ?και ομως συνεχεια ενδεκαδατοι..ο βουκιτς φιλε μου ειναι παιχτης που μπορει εστω σαν αλλαγη κατι να σου δημιουργησει..εκτος και αν εσυ προτιμας τον γεωργιαδη πρωτη αλλαγη.
Δεν έχει σημασία ποιον προτιμώ εγώ φίλε, γιατί εγώ δεν είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ούτε κρίνω τον προπονητή του ΠΑΟΚ από το εάν πήρε ένα παίκτη στην αποστολή ή όχι. Τον κρίνω από τα αποτελέσματα που φέρνει υπό το πρίσμα των συνθηκών κάτω από τις οποίες δουλεύει, το υλικό που του έχει δοθεί, και τους στόχους που του έχουν τεθεί.
Χέστηκα εάν θα παίξει ο Σάλπι ή ο Ολίσε, ο Κλάους ή ο Τσέχος, αν θα μπει ο ΓΧ μέσα ή ο Ζαγοράκης. Εγώ θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και για το πως και με ποιους θα γίνει αυτό, πληρώνεται προπονητής να το αποφασίσει.
Πες μου ποιον να βάλει btw στη θέση του Τζιόλη. Τον Κατσουρ και Κατσικά πίσω; Τον Κάτσε που προπονείται μόνος του εδώ και πόσο; Τον Παύλο που δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι; Δεν λέω οτι δεν κάνει λάθη ο προπονητής, ούτε οτι δεν θα λέμε τη γνώμη μας σε φορουμιακό επίπεδο όμως.
Όχι και να επιτιθέμεθα στον προπονητή με αφορισμούς για μία επιλογή 18άδας, ειδικά όταν βλέπεις οτι αρχίζει πόλεμος εναντίον του από τα αρδ.
Έχει 28 παίκτες. Αναγκαστικά 10 θα μένουν εκτός. Αναγκαστικά κάποιοι θα ξενερώνουν επειδή σε αυτούς τους 10 θα είναι οι αγαπημένοι τους ή επειδή στους 18 θα είναι αυτοί που τους τη σπάνε. Οκ. Στήριξη όμως.