Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Equalizer »

karlat85 έγραψε:Θα το στηρίξει ο Ρώσος ,η προστάντζα ήταν μεγάλη

Αυτή η φράση κάνει το μεγαλύτερο κακό στον ΠΑΟΚ. Έχουν ποτίσει τα μυαλά όλων μας με αηδία...

Επίσης εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στα σοβαρά (με δύσκολους αντιπάλους) ματς, η ομάδα παρουσιάστηκε ΜΙΑ χαρά. Φαντάζομαι δεν αλλάζει ο Στέφενς ικανότητα ανάλογα με τον αντίπαλο. Άρα για μένα είναι ΚΑΙ ζήτημα ιδιαίτερων αντιπάλων (όλοι κλεισμένοι πίσω κλπ) αλλά ΚΑΙ νοοτροπίας των παικτών.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

απαραδεκτο να μην ειναι ο βουκιτς στην αποστολη..χουμπ στραβα αρχισες να το αρμενιζεις το καραβι μου φαινεται
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν πάει ο Παρτιζάνος στην Ολλανδία δεν θα μπορεί να προσφέρει με ΠΑΟ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Έχουν αρχίσει το πριόνισμα οι γλίτσες...

Κανά φιλαράκι θα θέλουν να φέρουν...

Και το χειρότερο είναι οτι χτυπάνε εκεί που ο κόσμος είναι ευαίσθητος...στο "θέμα" Γκαρσία...

Όπως είπε και ο despe...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΦΕΝΣ ΒΔΕΛΛΕΣ!
paokpantou

εγω φοβαμαι μην ειναι και με τον βαζελο εκτος αποστολης..
Άβαταρ μέλους
bane1980

paokpantou έγραψε:απαραδεκτο να μην ειναι ο βουκιτς στην αποστολη..χουμπ στραβα αρχισες να το αρμενιζεις το καραβι μου φαινεται
Γιατί είναι απαράδεκτο ρε φίλε; είσαι στην προπόνηση και ξέρεις; έχεις μελετήσει την ΑΖ και αποφάσισες πως πρέπει να χτυπήσουμε το ματς, ποιος ταιριάζει, γιατί και πως;

Ή απλά μένεις στα 3 γκολ που πέτυχε ο Σέρβος ως αλλαγή και ρίχνεις την κορόνα και το στραβοστόμιασμα;

Τον είδες το Σέρβο με ΟΦΗ; που σερνόταν; Ξέρεις εάν μπορεί να παίξει ματς Πέμπτη βράδυ - Κυριακή βράδυ; Ξέρεις εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στο γρήγορο τέμπο της ΑΖ; Που τον χρειάζεσαι πιο πολύ; Με ΑΖ που θα πρέπει να τρέξεις σαν σκύλος και κυρίως με αντεπιθέσεις ή με το ζέλο που παίζει και να ταμπουρωθεί; Εάν τον πάρει κ με βάζελο δεν το βάλει επειδή ακόμα δεν θα έχει ξελαχανιάσει, τι θα πεις; "απαράδεκτο να μην είναι ο Σέρβος με το ζέλο...στραβά το έχεις πάρει Χουμπ" κλπ κλπ.

Χαλαρώστε λίγο και στηρίξτε. Εμείς τρώμε μόνοι μας τις σάρκες μας και οι γαύροι κινητοποιούν ολόκληρο σύστημα για να φανεί η ομάδα αρμάδα και όλα τέλεια.
paokpantou

bane1980 έγραψε:Έχουν αρχίσει το πριόνισμα οι γλίτσες...

Και το χειρότερο είναι οτι χτυπάνε εκεί που ο κόσμος είναι ευαίσθητος...στο "θέμα" Γκαρσία...

Όπως είπε και ο despe...

το οτι κανουν κριτικη στον στεφενς (despe και bane1980) δεν σημαινει πως πριονιζουν..εγω δεν βλεπω καμια βελτιωση της ομαδας παντως σε σχεση με περσι επισης βλεπω εναν προπονητη που ετοιμαζει την ομαδα πριν τα ματς λες και τους κοιμιζει επισης κοιμαται και αυτος σε ολα τα πρωτα ημιχρονα οπως και οι παιχτες...επισης βλεπω πως ειναι ιδιοτροπος χαρακτηρας και σε καποιους παιχτες δειχνει συμπαθεια και σε αλλους αντιπαθεια..κατα τα αλλα καλος προπονητης ο πιο ακριβος στην ελλαδα αλλα............βελτιωση δεν βλεπουμε και μπαλα..
paokpantou

bane1980 έγραψε:
paokpantou έγραψε:απαραδεκτο να μην ειναι ο βουκιτς στην αποστολη..χουμπ στραβα αρχισες να το αρμενιζεις το καραβι μου φαινεται
Γιατί είναι απαράδεκτο ρε φίλε; είσαι στην προπόνηση και ξέρεις; έχεις μελετήσει την ΑΖ και αποφάσισες πως πρέπει να χτυπήσουμε το ματς, ποιος ταιριάζει, γιατί και πως;

Ή απλά μένεις στα 3 γκολ που πέτυχε ο Σέρβος ως αλλαγή και ρίχνεις την κορόνα και το στραβοστόμιασμα;

Τον είδες το Σέρβο με ΟΦΗ; που σερνόταν; Ξέρεις εάν μπορεί να παίξει ματς Πέμπτη βράδυ - Κυριακή βράδυ; Ξέρεις εάν μπορεί να ανταπεξέλθει στο γρήγορο τέμπο της ΑΖ; Που τον χρειάζεσαι πιο πολύ; Με ΑΖ που θα πρέπει να τρέξεις σαν σκύλος και κυρίως με αντεπιθέσεις ή με το ζέλο που παίζει και να ταμπουρωθεί; Εάν τον πάρει κ με βάζελο δεν το βάλει επειδή ακόμα δεν θα έχει ξελαχανιάσει, τι θα πεις; "απαράδεκτο να μην είναι ο Σέρβος με το ζέλο...στραβά το έχεις πάρει Χουμπ" κλπ κλπ.

Χαλαρώστε λίγο και στηρίξτε. Εμείς τρώμε μόνοι μας τις σάρκες μας και οι γαύροι κινητοποιούν ολόκληρο σύστημα για να φανεί η ομάδα αρμάδα και όλα τέλεια.
κατσε κατσε φιλε για απαντησε μου τωρα εσυ με τον οφη ειδες τον βουκιτς να σερνεται οκ....τον σαλπι σε ποσα ματς τον ειδες να σερνεται??τον κλαους???τον τζιολη??τον λαζαρ?και ομως συνεχεια ενδεκαδατοι..ο βουκιτς φιλε μου ειναι παιχτης που μπορει εστω σαν αλλαγη κατι να σου δημιουργησει..εκτος και αν εσυ προτιμας τον γεωργιαδη πρωτη αλλαγη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσυ ομως βλεπεις μια αποστολη και μεχρι εκει.
Ο αλλος τους ζει σιγουρα 3-4 ωρες την ημερα.
Μονο αυτο σκεψου.Μην μπαινεις στο τρυπακι γιατι οχι ο σαλπι ή ο τζιολης ή ο οποιοσδηποτε..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Αυτό που έκανες τώρα είναι κριτική.

αυτό που κάνουν τα αρδ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, είναι πριόνισμα.

Όταν βάζεις τίτλο 21 παίκτες η αποστολή και χωρίς Γκαρσία το κάνεις επειδή θέλεις να προκαλέσεις σχόλια του στυλ "πάλι έξω άφησε τον Παυλάρα ο κομπλεξικός να ουμ" κλπ κλπ.

Ποιος από αυτούς έχει τις ποδοσφαιρικές γνώσεις και παιδεία ώστε να κριτικάρει επικοιδομιτικά και με επιχειρήματα ένα κορυφαίο προπονητή; επειδή βλέπουν μπάλα όπως και εμείς, απλά αυτοί γράφουν και σε ένα μπλογκ ή μια φυλλάδα;

Δεν λέω οτι η ομάδα θαμπώνει με την απόδοσή της, αλλά σηκώνει πολλή συζήτηση το "γιατί".

Τώρα εάν εσύ και εγώ θα επιλέξουμε να στηρίξουμε τον προπονητή (εδώ τα αρδ έκαναν αβάντα στον γιδοβοσκό, τώρα τους έπιασε ο πόνος...βέβαια, όπως με το Μπόλονι...δεν έκαναν παρεάκι και PR, οπότε θάβε...), είναι θέμα επιλογής και αντιμετώπισης και άποψης για το πως η ομάδα πρέπει να στηριχτεί.

Αλλά εμείς είμαστε δύο μέλη σε ένα φόρουμ. Αυτοί επηρεάζουν (τρομάρα τους) γνώμες και τάσεις, και πίσω από την δικαιολογία "κριτική κάνουμε", περνάνε τη δική τους agenda. Οι γαυροαρδ κάνουν τη νύχτα μέρα για να στηρίξουν τη χάρτινη ΔΕΚΟ και οι "δικοί μας" έχουν ευαγγέλιο την "ανεξάρτητη" και καλοπροαίρετη κριτική προς όλους μη χέσω...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οι 24 κολκες μιζερογλου απο το καλοκαίρι κράζουν δεν βλέπουν τακτική δεν βλέπουν τίποτα και πληρώνουν και να πανε στην προετοιμασία της ομάδας όλα αυτα ειναι πακέτο
paokpantou

ενταξει θα το συζητησουμε ξανα το θεμα την παρασκευη ισως εχετε και δικιο...εγω παντως επιμενω...βελτιωση στην ομαδα σε σχεση με περσι δεν βλεπω...περιμενω ομως υπομονη υπαρχει! υγ.μονο με τον μπολονι ειδαμε αυτοματισμους και πλανο στα ματς
Άβαταρ μέλους
bane1980

paokpantou έγραψε:
bane1980 έγραψε:

κατσε κατσε φιλε για απαντησε μου τωρα εσυ με τον οφη ειδες τον βουκιτς να σερνεται οκ....τον σαλπι σε ποσα ματς τον ειδες να σερνεται??τον κλαους???τον τζιολη??τον λαζαρ?και ομως συνεχεια ενδεκαδατοι..ο βουκιτς φιλε μου ειναι παιχτης που μπορει εστω σαν αλλαγη κατι να σου δημιουργησει..εκτος και αν εσυ προτιμας τον γεωργιαδη πρωτη αλλαγη.
Δεν έχει σημασία ποιον προτιμώ εγώ φίλε, γιατί εγώ δεν είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ούτε κρίνω τον προπονητή του ΠΑΟΚ από το εάν πήρε ένα παίκτη στην αποστολή ή όχι. Τον κρίνω από τα αποτελέσματα που φέρνει υπό το πρίσμα των συνθηκών κάτω από τις οποίες δουλεύει, το υλικό που του έχει δοθεί, και τους στόχους που του έχουν τεθεί.

Χέστηκα εάν θα παίξει ο Σάλπι ή ο Ολίσε, ο Κλάους ή ο Τσέχος, αν θα μπει ο ΓΧ μέσα ή ο Ζαγοράκης. Εγώ θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και για το πως και με ποιους θα γίνει αυτό, πληρώνεται προπονητής να το αποφασίσει.

Πες μου ποιον να βάλει btw στη θέση του Τζιόλη. Τον Κατσουρ και Κατσικά πίσω; Τον Κάτσε που προπονείται μόνος του εδώ και πόσο; Τον Παύλο που δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι; Δεν λέω οτι δεν κάνει λάθη ο προπονητής, ούτε οτι δεν θα λέμε τη γνώμη μας σε φορουμιακό επίπεδο όμως.

Όχι και να επιτιθέμεθα στον προπονητή με αφορισμούς για μία επιλογή 18άδας, ειδικά όταν βλέπεις οτι αρχίζει πόλεμος εναντίον του από τα αρδ.

Έχει 28 παίκτες. Αναγκαστικά 10 θα μένουν εκτός. Αναγκαστικά κάποιοι θα ξενερώνουν επειδή σε αυτούς τους 10 θα είναι οι αγαπημένοι τους ή επειδή στους 18 θα είναι αυτοί που τους τη σπάνε. Οκ. Στήριξη όμως.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paokpantou έγραψε:

Όπως είπε και ο despe...

το οτι κανουν κριτικη στον στεφενς (despe και bane1980) δεν σημαινει πως πριονιζουν..εγω δεν βλεπω καμια βελτιωση της ομαδας παντως σε σχεση με περσι επισης βλεπω εναν προπονητη που ετοιμαζει την ομαδα πριν τα ματς λες και τους κοιμιζει επισης κοιμαται και αυτος σε ολα τα πρωτα ημιχρονα οπως και οι παιχτες...επισης βλεπω πως ειναι ιδιοτροπος χαρακτηρας και σε καποιους παιχτες δειχνει συμπαθεια και σε αλλους αντιπαθεια..κατα τα αλλα καλος προπονητης ο πιο ακριβος στην ελλαδα αλλα............βελτιωση δεν βλεπουμε και μπαλα..
μπορεις να μετακομισεις στην neverland,εκει εχει νειραιδοσκονες και μαγικα φιλτρα
paokpantou

desperando έγραψε:
paokpantou έγραψε:

Όπως είπε και ο despe...

μπορεις να μετακομισεις στην neverland,εκει εχει νειραιδοσκονες και μαγικα φιλτρα
επιχειρημα?μηδεν βλεπω...οσο για την ειρωνεια σου αλλου αυτα...αμα μπω στο ιδιο τρυπακι με εσενα πιστεψε με θα ειμαι χειροτερος ειρωνας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”