
Θα πω μόνο ένα πράγμα..Την χρονιά που επί Σάντος διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα,τις 4 πρώτες αγωνιστικές είχαμε 1 νίκη (Λεβαδειακό),1 ήττα (γαύρο) και 2 ισοπαλίες (Πανιώνιο,Ατρόμητο). Αυτό μόνο.
Νομίζω πως όντως έπρεπε να πάρουν κόκκινη κι οι 2 !! Αν δεις την φάση προσεκτικά, ο Χακόμπο όταν σηκώνετε και πάει να πάρει την μπάλα, πατάει/κλοτσάει κάπως στο κεφάλι του αντίπαλου παίχτη! Πάει μετά ο άλλος για τσαμπουκά και έγινε ότι έγινε! Γνώμη μου είναι πως έπρεπε και οι 2 να πάνε στ' αποδυτήρια! Απαράδεκτο αυτό που έκαναν και οι 2! Γνώμη μου....T.H.E.O.S έγραψε:Λενε οτι ο παρατηρητης καταλογιζει στον διαιτητη οτι επρεπε να αποβαλλει τον Χακομπο και τον επιθετικο της Βεροιας και οχι να τους δωσει κιτρινη! Αν ειναι δυνατον , θα μας τρελανουν!! Ο επιθετικος κανει 10 μετρα τρεχοντας και παει πανω στον Χακομπο που εχει παει να μαζεψει την μπαλα , και να παρει λεει κοκκινη ο Χακομπο! Επισης του καταλογιζουν το οφσαιντ που δεν ηταν στην Βεροια στον βοηθο.
Ειμαι περιεργος αν θα υπαρξει εστω αναφορα σε χειροτερη φαση στο 1-0 με την Ξανθη και το οφσαιντ που της σφυριξαν .
Δεν ειναι δυνατον σε ολους τους αγωνες μας, εκτος απο αυτον που χασαμε οι διαιτητες να πηγαινουν για τιμωρια , κατι πρεπει να κανει η ΠΑΕ αμεσα.
Δεν είναι αυτή η σωστή ερώτηση. Κατά τη γνώμη μου το ερώτημα είναι:chrisg4 έγραψε:Είναι τόσο κακός παίχτης ο Κατσίκας που με αντίπαλο τη Βέροια δε μπορούσε να παίξει ώστε να πάει ο Κατσουράνης στα χαφ έστω για ένα παιχνίδι? Αν είναι τόσο κακός για πιο λόγο υπάρχει ακόμα στο roster?
Χθες η ομάδα είχε σοβαρότατο πρόβλημα στο κέντρο. ο Τζιόλης ήταν ανύπαρκτος ενώ ο ορεξάτος Νίνης έπαιζε σε λάθος θέση. Μετά το ημίχρονο ο Γκαρσία ίσως να χρειαζόταν στο παιχνίδι. Τι να πεις ούτε εμένα μου άρεσε που δεν μπήκε αλλά ο προπονητής αποφασίζει και κρίνεται στο τέλος.Athens έγραψε:επειδη ειμαι λιγο αμπαλος μπορει καποιος να μου πει χθες στην βεροια ποσο καλυτερος ηταν ο τζιολης απο τον ανετοιμο γκαρσια...
σεβομαι τον προπονητη αλλα μερικες φορες οι επιλογες του δεν....
θα σε παρακαλουσα να μην παραποιεις τα λογια μου δεν ειπα οτι εχω τυφλη εμπιστοσυνη στους ποδοσφαιρανθρωπους (οπου ποδοσφαιρανθρωποι για τον κοσμο του ΠΑΟΚ ζαγορ και ζησης)μιλησα για τους χουμπ και σαντος και τις παραστασεις και γνωσεις που εχουν εναντι του καθε οπαδου σαν εμενα και οχι για πρωην ποδοσφαιριστες οι οποιοι ειχαν ως μεγαλο προσον να κλοτσανε την μπαλα.ειναι σαν να θελω να χτισω σπιτι και να κανω παρατηρησεις στον μηχανικο για θεματα στατικοτητας επειδη καποτε επαιζα με τα λεγκο.joshua έγραψε:Ντεσπε εσενα δεν σου αρεσει να σου πουλανε ειρωνειες προφανως σου αρεσει να τις πουλας μονο εσυ,οσο για τις αλχημειες,αν ειναι αλχημεια να βαλω το 2ρο μου στοπερ βασικο και να παει ο κατσουρ στη φυσικη του θεση παω πασο οκ.Α επισης μιας και εχεις τυφλη εμπιστοσυνη στους ποδοσφαιρανθρωπους θα περιμενα να διαγραψεις τα μισα σου ποστ που κανουν κριτικη σε επιλογες εκτος και αν η εμπιστοσυνη πρεπει να αφορα ολους τους αλλους και οχι εσενα.
διαφωνεις δεν διαφωνεις η αληθεια αυτη ειναι και δεν εχει να κανει ουτε με μιζερια ουτε με κλαψα.και επειδη εδω ειναι ελλαδα και οχι αγγλια τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα.sotos26 έγραψε:Φίλε despe διαφωνώ με το σκεπτικό αυτό, είναι η κλασσική νοοτροπία κλάψας που αναρωτιέμαι αν θα ξεφύγουμε. Αυτά που λες είναι σωστά αλλά γίνονται σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν ομάδες που ευνοούνται και κάποιες όχι. Η Manchester United είναι μια τέτοια, δηλαδή ο Αμπράμοβιτς έκανε μαλακία που επένδυσε στην αναγέννηση της Chelsea? Επρεπε άρα να μη πάρει παιχταράδες? Να μη φτιάξει ακαδημίες? Να μη φτιάξει το γήπεδο? Να τα κάνουμε όλα αυτά και μετά να συζητήσουμε αν θες για παράγκες. Δίνουμε σε όλους άλοθι απο τώρα, θα έπρεπε για μένα να χαν γίνει κινήσεις προς αυτές τις κατευθύνσεις και όχι με την ελληνική σαπίλα.Χρέη, αθλητικό κέντρο, ανακατασκευή του γηπέδου, καλύτεροι παίχτες. Ολα τ'άλλα είναι δικαιολογίες