Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
ξερω οι μισοι εδω μεσα θα γκρινιαζετε γιατι δεν κερδισαμε 5 0 γιατι δεν παιξαμε σαν τη μπαρτσα κτλ
ενα θα σας πω με τετοιου ειδους νικες στις κακες εμφανισεις παιρνεις πρωταθλημα

ενα θα σας πω με τετοιου ειδους νικες στις κακες εμφανισεις παιρνεις πρωταθλημα

Κερδισαμε λογω τυχης (ή αμπαλοσυνης των παικτων της Βεροιας στην τελικη προσπαθεια) και λογω ποιοτητας ορισμενων παικτων μας. Ασχημη εμφανιση με ενα συστημα που και δε μας βγηκε (με Νινη δευτερο χαφ) αλλα και δεν φρεσκαριστηκε εγκαιρα αφου και στο δευτερο ημιχρονο συνεχιστηκε η κυριαρχια της Βεροιας στο κεντρο.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, εβγαζες Σαλπι, προωθουσες Νινη πισω απο τον Κλαους και εβαζες Γκαρσια διπλα στον Τζιωλη ετσι ωστε να γινει Γκαρσια-Τζιωλης, Στοχ Νινης Λουκας και Κλαους μπροστα. Ετσι κλειδωνες το κεντρο και τελειωνε το ματσακι.
Δεν το παιζω προπονητης ουτε υποννοω κατι προς τον Στεφενς, μια απλη γνωμη οπως ειδα εγω το ματς.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, εβγαζες Σαλπι, προωθουσες Νινη πισω απο τον Κλαους και εβαζες Γκαρσια διπλα στον Τζιωλη ετσι ωστε να γινει Γκαρσια-Τζιωλης, Στοχ Νινης Λουκας και Κλαους μπροστα. Ετσι κλειδωνες το κεντρο και τελειωνε το ματσακι.
Δεν το παιζω προπονητης ουτε υποννοω κατι προς τον Στεφενς, μια απλη γνωμη οπως ειδα εγω το ματς.
οι περισσοτεροι για κραξιμο....ο τζαβελλας κρατησε τη θεση οκ.. ο κατσουρ εκανε την πατατα...κατα τα αλλα καλος...ο βιτορ εκανε μια ομοια πατατα αλλ δεν την πληρωσαμε...βεβαια σκοραρε
ο κιτσιου με κπς καλες και κπς ειδικα αμυντικα κακες στιγμες....
Τζιολης για ξυλο στο α...
Νινης σταθερος προσπαθηε αλλα εκτος θεσης...
στοχ μετριος για τα δεδομενα του..
λουκας για ξυλο...καμια ατομικη προσπαθεια..χαλαροτητα εκνευριστικη..
σαλπι μετριος
κλαους καλος μεν αλλα ηθελε καλυτερα τελειωματα...
Αν εκτελεστικα ηταν καλυτεροι αυτοι θα κλαιγαμε τωρα////
Κραταμε τη νικη και τπτ αλλο...χαμενο κεντρο παλι..ημασταν πιο τυχεροι και τπτ ....
επρεπε να μπει για μενα Γκαρσια ή βουκιτς να γινουν 3 στο κεντρο , κακως δεν εκανε πιο νωρις αλλαγες
ο κιτσιου με κπς καλες και κπς ειδικα αμυντικα κακες στιγμες....
Τζιολης για ξυλο στο α...
Νινης σταθερος προσπαθηε αλλα εκτος θεσης...
στοχ μετριος για τα δεδομενα του..
λουκας για ξυλο...καμια ατομικη προσπαθεια..χαλαροτητα εκνευριστικη..
σαλπι μετριος
κλαους καλος μεν αλλα ηθελε καλυτερα τελειωματα...
Αν εκτελεστικα ηταν καλυτεροι αυτοι θα κλαιγαμε τωρα////
Κραταμε τη νικη και τπτ αλλο...χαμενο κεντρο παλι..ημασταν πιο τυχεροι και τπτ ....
επρεπε να μπει για μενα Γκαρσια ή βουκιτς να γινουν 3 στο κεντρο , κακως δεν εκανε πιο νωρις αλλαγες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 14 Σεπ 2013, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ μα τον Τσε αλλά πιστεύω ότι Τζαβέλας και Νίνης θα φανούν στη συν'εχεια .... Μήν ξεχνάμε τις απουσίες των 3 "L" και ότι ακόμα και ο Βόυκιτσ μπήκε για καθυστέρηση. Πιστεύω ότι ο Λαμπρούκος τώρα αρχίζει και αντιλαμβάνεται την Ελληνική πραγματικότητα....
(IN HOUB WE TRUST)

(IN HOUB WE TRUST)

χωρίς να πιάσουμε σπουδαία απόδοση κερδίσαμε.. με αρκετό άγχος στο τέλος.
Hacobo... εκεί που τον θαυμάζεις τον βρίζεις...
Τζιώλης με κακά διαστήματα αλλά και καλά.
MVP για μένα ο Βιτόρ, σε κακή μέρα ο Κατσούρ, ο Στοχ σταθερή αξία, Τζαβέλας ξεκίνησε αγχωμένος και στην συνέχεια ανέβηκε αρκετά.
Το γκολ του Στοχ το έδειχναν και το ξαναδειχναν αν ήταν offside και ο σπήκερ δεν ανέφερε πουθενά ότι η μπάλα πάει στον Αθανασιάδη απο κεφαλιά λάθος του αντίπαλου αμυντικού, οπότε και να μην καλυπτόταν ο Αθανασιάδης offside δεν ήταν σε καμιά περίπτωση...
Ο διαιτητής απλά ανεκδιήγητος.. άνετα το τίναζε το παιχνίδι στον αέρα.
Οι κίτρινες που βγαίνουν για την πλάκα σε μας είναι ..... μάλλον θα πάμε σε ρεκόρ φέτος..
να πω την αλήθεια φοβήθηκα στο τέλος μην πάει να βάλει τον Γκαρσία στο 92' και είχαμε και τίποτα ιστορίες...
Υ.Γ το γέλιο που ρίχνω με τον πουθενά τον Ολίσε... ο άνθρωπος μπαίνει μέσα για να ψυχαγωγεί τα πλήθη οκ..
επίσης ο Λούκας δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο του στην ομάδα, και δεν βρίσκεται εύκολα με τους άλλους, στα στημένα παραμένει όμως φαρμάκι.
Hacobo... εκεί που τον θαυμάζεις τον βρίζεις...
Τζιώλης με κακά διαστήματα αλλά και καλά.
MVP για μένα ο Βιτόρ, σε κακή μέρα ο Κατσούρ, ο Στοχ σταθερή αξία, Τζαβέλας ξεκίνησε αγχωμένος και στην συνέχεια ανέβηκε αρκετά.
Το γκολ του Στοχ το έδειχναν και το ξαναδειχναν αν ήταν offside και ο σπήκερ δεν ανέφερε πουθενά ότι η μπάλα πάει στον Αθανασιάδη απο κεφαλιά λάθος του αντίπαλου αμυντικού, οπότε και να μην καλυπτόταν ο Αθανασιάδης offside δεν ήταν σε καμιά περίπτωση...
Ο διαιτητής απλά ανεκδιήγητος.. άνετα το τίναζε το παιχνίδι στον αέρα.
Οι κίτρινες που βγαίνουν για την πλάκα σε μας είναι ..... μάλλον θα πάμε σε ρεκόρ φέτος..
να πω την αλήθεια φοβήθηκα στο τέλος μην πάει να βάλει τον Γκαρσία στο 92' και είχαμε και τίποτα ιστορίες...
Υ.Γ το γέλιο που ρίχνω με τον πουθενά τον Ολίσε... ο άνθρωπος μπαίνει μέσα για να ψυχαγωγεί τα πλήθη οκ..
επίσης ο Λούκας δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο του στην ομάδα, και δεν βρίσκεται εύκολα με τους άλλους, στα στημένα παραμένει όμως φαρμάκι.
Απαράδεκτη εμφάνιση θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει σήμερα..
Η νίκη αυτή πρέπει να μας προβληματίσει, γι'αυτό αφήστε τους διθυράμβους, δεν πάμε μπροστά έτσι..
Δηλαδή δε βλέπεται οτι ανασταλτικά δεν είμαστε ούτε για τα πανηγύρια?
Η νίκη αυτή πρέπει να μας προβληματίσει, γι'αυτό αφήστε τους διθυράμβους, δεν πάμε μπροστά έτσι..
Δηλαδή δε βλέπεται οτι ανασταλτικά δεν είμαστε ούτε για τα πανηγύρια?
Καλό ήταν που πήραμε τους βαθμούς χωρίς καλή εμφάνιση αλλά νομίζω οτι πρέπει να πούμε κάποια πραγματάκια...Αν έχεις τον Βούκιτς τον Γκαρσία τον Ολίσε και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο και δεν τους χρησιμοποιείς καλό είναι να μη ταλαιπωρούνται άλλο τα παιδιά και να πάρουμε ένα ολοκληρομένο χαφ τον Γενάρη, σε εκτός έδρας παιχνίδια θα υπάρχει πίεση.Σταματήστε σας παρακαλώ όπως έχω πει 100 φορές να πέρνετε παίχτες με 300 χιλιάρικα και υπερήλικες, δε βάζετε μυαλό ή δεν έχετε?Αν δεν έχετε πάρτε απ την u20. Απο τώρα ψάξτε για μεταγγραφές, μη περιμένετε το Θείο φως και τον παπά ''δεν έχει παίχτες στο Γενάρη...''κόψτε τον. Αν έχετε 800-1εκ. πάρτε έναν παίχτη όχι 3
υπαρχει μεγαλη χαλαροτητα σε τετοια ματς απο τους παικτες....κακη εμφανιση και ευτυχως εχουμε καποιες μοναδες στην επθιεση που κανουν καποιες φασεις,αλλιως κλαφτα χαραλαμπε....ειδικα η αμυνα που ξεκινα απτο κεντρο ειναι απαραδεκτη...που παμε με νινη και τζιολη
Η ομάδα σήμερα πλήρωσε τους τραυματισμούς και την έλλειψη στόπερ.Το αποτέλεσμα ήταν να παίζει ο Νίνης εκτός θέσης και ο Τζιόλης να προσπαθεί να παίξει και για τους δύο με αποτέλεσμα να φαίνεται κακός.
Προφανώς εάν υπήρχε ο Λόρενς διαθέσιμος ή αν ο Κάτσε δεν είχε κάνει την πατάτα θα ήταν καλύτερη η εικόνα μας.Ιδανικό θα ήταν βέβαια να είχαμε ένα αξιόλογο στόπερ και τον Κατσουράνη στο κέντρο.
Ο Τζαβέλλας με 2 προπονήσεις έκανε τα αναμενόμενα,ο Λούκας πιασμένος ακόμη.Ο Στοχ για τα δεδομένα του μέτριος,αλλά το παστέλωσε οπότε οκ.
Ο Κλάους πολύ βελτιωμένος στην υποδοχή και το μοίρασμα της μπάλας.
Προφανώς ο Πάμπλο δεν είναι ακόμη στο 100%,ούτε και ο Βούκιτς.
Σήμερα είδαμε και πάλι πόσο σημαντικό είναι να σκοράρεις από στημένες φάσεις.
Προφανώς εάν υπήρχε ο Λόρενς διαθέσιμος ή αν ο Κάτσε δεν είχε κάνει την πατάτα θα ήταν καλύτερη η εικόνα μας.Ιδανικό θα ήταν βέβαια να είχαμε ένα αξιόλογο στόπερ και τον Κατσουράνη στο κέντρο.
Ο Τζαβέλλας με 2 προπονήσεις έκανε τα αναμενόμενα,ο Λούκας πιασμένος ακόμη.Ο Στοχ για τα δεδομένα του μέτριος,αλλά το παστέλωσε οπότε οκ.
Ο Κλάους πολύ βελτιωμένος στην υποδοχή και το μοίρασμα της μπάλας.
Προφανώς ο Πάμπλο δεν είναι ακόμη στο 100%,ούτε και ο Βούκιτς.
Σήμερα είδαμε και πάλι πόσο σημαντικό είναι να σκοράρεις από στημένες φάσεις.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο η αμυνα ανεβαινει στο κεντρο...
Μιλαμε οτι μας εφυγαν,κυριως του τζαβελλα στο πρωτο ημιχρονο,3-4 φορες στην πλατη του.
Εφοσον ελειπε και ο λαζαρ και ο νινης μαρκαρε με τα ματια τι ανεβαινουν τοσο ψηλα???
Επιπλεον, η ελλειψη παιχτη να ανεβασει τη μπαλα θα επρεπε να συνοδευεται με ενα χαφ παραπανω απο το να εχουμε 2 επιθετικους οι οποιοι ειναι και οι 2 για μεσα στην περιοχη.
Κατι πρεπει να αλλαξει γιατι σημερα δεν την πληρωσαμε.Σε επομενο μπορει.

Μιλαμε οτι μας εφυγαν,κυριως του τζαβελλα στο πρωτο ημιχρονο,3-4 φορες στην πλατη του.
Εφοσον ελειπε και ο λαζαρ και ο νινης μαρκαρε με τα ματια τι ανεβαινουν τοσο ψηλα???
Επιπλεον, η ελλειψη παιχτη να ανεβασει τη μπαλα θα επρεπε να συνοδευεται με ενα χαφ παραπανω απο το να εχουμε 2 επιθετικους οι οποιοι ειναι και οι 2 για μεσα στην περιοχη.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Καθότι δούλευα και δεν είδα το παιχνίδι δεν θα σχολιάσω απόδοση. Σε πιστεύω πάντως για το θέμα της εμφάνισης.sotos26 έγραψε:Καλό ήταν που πήραμε τους βαθμούς χωρίς καλή εμφάνιση αλλά νομίζω οτι πρέπει να πούμε κάποια πραγματάκια...Αν έχεις τον Βούκιτς τον Γκαρσία τον Ολίσε και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο και δεν τους χρησιμοποιείς καλό είναι να μη ταλαιπωρούνται άλλο τα παιδιά και να πάρουμε ένα ολοκληρομένο χαφ τον Γενάρη, σε εκτός έδρας παιχνίδια θα υπάρχει πίεση.Σταματήστε σας παρακαλώ όπως έχω πει 100 φορές να πέρνετε παίχτες με 300 χιλιάρικα και υπερήλικες, δε βάζετε μυαλό ή δεν έχετε?Αν δεν έχετε πάρτε απ την u20. Απο τώρα ψάξτε για μεταγγραφές, μη περιμένετε το Θείο φως και τον παπά ''δεν έχει παίχτες στο Γενάρη...''κόψτε τον. Αν έχετε 800-1εκ. πάρτε έναν παίχτη όχι 3
Πάμε στο θέμα της παράθεσης. Αν πεις να "στείλεις" Γκαρσία, Βούκιτς και Ολίσε και τον "δεν ξέρω ποιον άλλον" τον Γενάρη (και αν υποθέσουμε οτι δεν θα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις. Πάμε δλδ να μετρήσουμε τα κουκιά απλά) τότε
--θα πληρώσεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ το συμβόλαιό τους (δλδ ~1εκ όπως λες)
--θα πληρώσεις τα 800-1εκ του συμβολαίου του παικταρά
--θα πληρώσεις και άλλα τόσα (800-1εκ) εφορία για τον παικταρά.
Συνεπώς ο παικταράς θα βγει ~2.5 με 3. Τώρα θα πεις "δικά μας είναι ; ο Ιβαν θα τα βάλει". Δεν διαφωνώ. Απλά με το ΠΟΣΑ θα ξοδέψει(ς) διαφώνησα.
Εννοείται φυσικά οτι παίκτες ΥΠΑΡΧΟΥΝ (και) τον Γενάρη.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Έτσι παίζει ο Στέφενς Sour. Μη ξαφνιάζεσαι. Όπως ο Σάντος που ακόμα και την Μπαρτσελόνα να του δώσουν, άμυνα πίσω θα παίξει, έτσι και αυτός. Θες πες το χούι θες κόλλημα. Έτσι παίζει.sourmenetes έγραψε:Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο η αμυνα ανεβαινει στο κεντρο...![]()
![]()
![]()
![]()
Το έβαλα στο άλλο λινκ, το δημοσιοποιώ και εδώ..Αν θέλουν οι αντμίν μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο πιο οργανωμένα που να υπάρχει στο σάιτ μήπως και καταφέρουμε κάτι..Έχουμε χαρμανιάσει εμείς του εξωτερικού!
Για το θέμα με τα λινκ.. Μια ιδέα αρχικά
: http://www.ipetitions.com/petition/paok/
Απ΄όσα άκουσα, μέτρια η εικόνα της ομάδας..
Για το θέμα με τα λινκ.. Μια ιδέα αρχικά

Απ΄όσα άκουσα, μέτρια η εικόνα της ομάδας..
- hasio_john
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως σήμερα ο προπονητής μας δεν ήταν και στην καλύτερή του μέρα! Έπρεπε να κάνει νωρίτερα τις αλλαγές και όχι στο 80+ !! Έπρεπε να φρεσκάρει λίγο την ομάδα μιας και από ένα σημείο και μετά δεν τράβαγε, ΔΕΝ έδενε κάτι! Άσε που έπρεπε να προστατεύσει/ξεκουράσει και κάποιους μιας και έχουμε σε λίγες μέρες πολύ σημαντικό αγώνα!
Βασικά νομίζω πως ήμασταν και λίγο τυχεροί μιας και θα μπορούσε να φεύγαμε και με ισοπαλία σήμερα!
Βρήκα πάρα πολύ σωστή , ποδοσφαιρικά, την άποψη ενός φίλου παραπάνω : (dmg4)
""Κερδισαμε λογω τυχης (ή αμπαλοσυνης των παικτων της Βεροιας στην τελικη προσπαθεια) και λογω ποιοτητας ορισμενων παικτων μας. Ασχημη εμφανιση με ενα συστημα που και δε μας βγηκε (με Νινη δευτερο χαφ) αλλα και δεν φρεσκαριστηκε εγκαιρα αφου και στο δευτερο ημιχρονο συνεχιστηκε η κυριαρχια της Βεροιας στο κεντρο.
Δεν το παιζω προπονητης ουτε υποννοω κατι προς τον Στεφενς, μια απλη γνωμη οπως ειδα εγω το ματς.""
Βασικά νομίζω πως ήμασταν και λίγο τυχεροί μιας και θα μπορούσε να φεύγαμε και με ισοπαλία σήμερα!
Βρήκα πάρα πολύ σωστή , ποδοσφαιρικά, την άποψη ενός φίλου παραπάνω : (dmg4)
""Κερδισαμε λογω τυχης (ή αμπαλοσυνης των παικτων της Βεροιας στην τελικη προσπαθεια) και λογω ποιοτητας ορισμενων παικτων μας. Ασχημη εμφανιση με ενα συστημα που και δε μας βγηκε (με Νινη δευτερο χαφ) αλλα και δεν φρεσκαριστηκε εγκαιρα αφου και στο δευτερο ημιχρονο συνεχιστηκε η κυριαρχια της Βεροιας στο κεντρο.
Δεν το παιζω προπονητης ουτε υποννοω κατι προς τον Στεφενς, μια απλη γνωμη οπως ειδα εγω το ματς.""