Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΧΑΚΟΜΠΟ
11
17%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
3%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΤΟΡ
26
39%
ΝΙΝΗΣ
3
5%
ΤΖΙΩΛΗΣ
3
5%
ΣΤΟΧ
10
15%
ΛΟΥΚΑΣ
3
5%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΝΑΣΙΑΔΗΣ
7
11%
ΝΕΤΣΙΝΤ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΛΙΣΕ
1
2%
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 66

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Σταματηστε ρε τις δικαιολογιες για την μπανανια και τα εκατομμυρια.Εχω παρει 5 στοπερ σε 3 περιοδους και παλυ εχω μεινει με 1,5 και ψαχνουμε δικαιολογιες...
μαρεσει που βαζεις μεσα και τους βιβιαν κουμαλο οταν δεν ειχαμε λεφτα ουτε για να δωσουμε προκαταβολη.αυτα ειναι επικοινωνιακες μακακιες.
πηραμε τρια + τον κατσουρανη.οι δυο ειναι βασικοι και πολλοι καλοι,ο αλλος το εξαμηνο που επαιξε ηταν πολυ καλος αλλα για Χ λογους δεν επελεξαν να τον ανανεωσουν. ο μονος που εως τωρα δειχνει να ειναι κακη επιλογη ειναι ο λοπεθ.

οσο για τις δικαιολογιες για την μπανανια μαλλον θα εισαι απο τους παοκτσιδες που λενε οτι εκει νη την χρονια το πρωταθλημα το πηρε δικαια ο βαζελος και οτι ο σπαθας επαιξε 50-50
Δεν μου ειπες τελικα σου αρεσε το 4-4-2; Οι βιβιαν και κουμαλο στοιχισαν λιγοτερο απο οσο κοστιζουν οι Λοπεζ και Βιτορ τωρα που εχουμε λεφτα για προκαταβολες και μπορουμε να διωξουμε παικτες μεσα στην ιδια μεταγραφικη περιοδο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 14 Σεπ 2013, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sotos26 έγραψε:Τι λέμε τώρα ρε αδέρφια? Γενικά έχετε δει τον ΟΣΦΠ? Εχετε δει οτι δεν έχει κάνει προετοιμασία και μετά το 70 κλατάρουν? Είναι μακράν η χειρότερη ομάδα ΟΣΦΠ ever! Δεν υπάρχει κανένας δεν είναι θέμα παράγκας και μαλακίες, μπορείς να τους κάνεις 0-3 και μετά να δω που θα τρέχουν να κρυφτούν. Μη τους κάνετε θεούς! Αν τώρα λέμε για παράγκες κτλ μια χαρά θα χαλαρώσει και ο ποδοσφαιριστής.Εμείς έχουμε το πρόβλημα που δεν ξέρουμε σαν οπαδοί τον πρωταθλητισμό όχι η ομάδα, είναι μακράν η καλύτερη στη χώρα με 7 διεθνείς και καλύτερο προπονητή. Ας το πιστέψουμε λίγο ρε γαμώτο τι ηττοπάθεια είναι αυτή!Για αυτό λέμε για παίχτη στα χαφ, επειδή πρέπει να πιέζεις ΣΩΣΤΑ, δε λέω να τα σπας και να φωνάζεις, πραγματικά το πιστεύω ακόμα και με έναν ακόμα Στοχ στα χαφ θα περνούσαμε μπαι και ασε τη φάλαινα να κάνει οτι θέλει

ΥΓΤο κλαρίνο στο Αγρίνιο έρχεται Βαγγέλη...
αποφασισε εχουμε οαδαρα και μπορουμε να κανουμε μεσα στον γαυρο 0-3 ή ειμαστε για τον @@ και θελουμε αλλους 2 στοχ?με μπερδεψες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:
desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Σταματηστε ρε τις δικαιολογιες για την μπανανια και τα εκατομμυρια.Εχω παρει 5 στοπερ σε 3 περιοδους και παλυ εχω μεινει με 1,5 και ψαχνουμε δικαιολογιες...
μαρεσει που βαζεις μεσα και τους βιβιαν κουμαλο οταν δεν ειχαμε λεφτα ουτε για να δωσουμε προκαταβολη.αυτα ειναι επικοινωνιακες μακακιες.
πηραμε τρια + τον κατσουρανη.οι δυο ειναι βασικοι και πολλοι καλοι,ο αλλος το εξαμηνο που επαιξε ηταν πολυ καλος αλλα για Χ λογους δεν επελεξαν να τον ανανεωσουν. ο μονος που εως τωρα δειχνει να ειναι κακη επιλογη ειναι ο λοπεθ.

οσο για τις δικαιολογιες για την μπανανια μαλλον θα εισαι απο τους παοκτσιδες που λενε οτι εκει νη την χρονια το πρωταθλημα το πηρε δικαια ο βαζελος και οτι ο σπαθας επαιξε 50-50
Δεν μου ειπες τελικα σου αρεσε το 4-4-2;
ακου επειδη ηρωνιες δεν μου αρεσει να μου πουλανε,να σου πω τα εξεις μπας και καταλαβεις.εμενα προσωπικα το 4-4-2 δεν μαρεσει ουτε στην μαντσεστερ να το βλεπω,απο κει και περα ομως η γνωμη μου και οι γνωσεις μου δεν πιανουν μια μπροστα σε προπονητες οπως ο στεφενς ή ο σαντος γι αυτο εμπιστευομαι περισσοτερο την κριση τους παρα τα δικα μου πιστευω.επισης αμα δεν το εχεις καταλαβει μετα και το θεμα κατσε μειναμε με ενα μονο χαφ και σιγουρα το προβλημα θα λυνοταν με αλχημειες. οσο για τους γκαρσια και βουκιτς επειδη δεν ειμαστε στις προπονησεις και δεν εχουμε στοιχεια απο τα εργομετρικα τους για να μην τους βαζει ο προπονητης κατι παραπανω θα ξερει.
οκ,το λυσαμε?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Και τα δυο ρε ντεσπε, ομαδάρα έχουμε και δε φαίνεται τόσο για μια θέση, σου πα ένα Στοχ δίπλα στον Τζιώλη. Πιο πολύ μιλούσα για νοοτροπία, οτι έρχεται μπροστά σου το αρπάζεις μη περιμένεις πολλα΄τέτοια πρωταθλήματα με το ΠΟΚ διαλυμένο,αν το πάνε κούτσα-κούτσα και ''τότε με το Γούμενο αχάριστοι'' θα μας προλάβουν οι εξελίξεις...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε εσενα δεν σου αρεσει να σου πουλανε ειρωνειες προφανως σου αρεσει να τις πουλας μονο εσυ,οσο για τις αλχημειες,αν ειναι αλχημεια να βαλω το 2ρο μου στοπερ βασικο και να παει ο κατσουρ στη φυσικη του θεση παω πασο οκ.Α επισης μιας και εχεις τυφλη εμπιστοσυνη στους ποδοσφαιρανθρωπους θα περιμενα να διαγραψεις τα μισα σου ποστ που κανουν κριτικη σε επιλογες εκτος και αν η εμπιστοσυνη πρεπει να αφορα ολους τους αλλους και οχι εσενα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Joshua? Σε είχα ρωτήσει ποια ενδεκάδα θα βαζες και δε μου απάντησες, δεν ειρωνευόμουνα πάντως να ξες... Τελικά τι σε χαλάει η διάταξη ή οι επιλογές των μεταγραφών;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sotos26 έγραψε:Joshua? Σε είχα ρωτήσει ποια ενδεκάδα θα βαζες και δε μου απάντησες, δεν ειρωνευόμουνα πάντως να ξες... Τελικά τι σε χαλάει η διάταξη ή οι επιλογές των μεταγραφών;
Το ενα φερνει το αλλο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πρώτη φορά βλέπω ομάδα που να έχει βάλει σε 4 ματς 9 γκολ,έχει καινούριο προπονητή,καινούριο ρόστερ,να έχει 9 βαθμούς σε 4 ματς (οκ μαλακία στο Αγρίνιο) και να την καταδικάζουν έτσι οι ίδιοι της οι οπαδοί.

Το λιγότερο τραγικό.Εντάξει μπάλα δεν παίξαμε,δεκτό αλλά τα έχετε ισοπεδώσει όλα.Και τον Στέφενς και τον σχεδιασμό και όλα.Δεν πιάνεστε από πουθενά.

Λες και με τον Σάντος μπαίναμε μέσα και κάναμε τον αντίπαλο κομμάτια.Που για να φτιάξει εκείνη την ομάδα πέρασαν 2 χρόνια ολόκληρα και κάναμε τον σταυρό μας για να βάλουμε 2ο γκολ στα χωριά μέσα στην Τούμπα.

Θα στρώσει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Οdi? Εχεις δίκιο απο τη γωνιά σου που το βλέπεις, σκέψου όμως και σε τι κατάσταση είναι οι άλλοι(ΠΑΟ ΑΕΚ) και κατά πόσο θα έχουμε ευκαιρίες σαν τις φετινές για πέταμα, θυμίσου το ματς με τη Σάλκε...Δεν είναι κάθε χρόνο πασχαλιά, φέτος και το πολύ και του χρόνου θα χεις, πετάς λεφτά άδικα και αφήνεις κενά.Οπως έγραψα και κούρασα 100 φορές πάρε έναν και καλό ασε τώρα τους Λόπεθ και τους Μόπεθ. Δε δικαιολογούνται που δε τα βρίσκουν και ψάχνουν όλο τελευταία στιγμή και πρέπει να αλλάξει αυτό άμμεσα, σχεδόν κανένας δεν είπε κάτι για προπονητή και παίχτες πάντως για την ενίσχυση μιλάμε κυρίως
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν υπερασπίζομαι τον σχεδιασμό της ομάδας.Αντικρούω αυτούς που τα καταδικάζουν όλα μετά από ματς που η ομάδα κέρδισε :shock: .Δηλαδή περισσότερες ευκαιρίες έκανε από εμάς η Βέροια;Απλά περιμέναν όλοι να μπούμε μέσα και να τους πατήσουμε λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα.Ε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.Νέα ομάδα είμαστε,με νέο προπονητή,νέους παίκτες..Πώς να το κάνουμε δηλαδή.

Για την ΑΕΚ και τον Παναθηναικό τα ακούω βερεσέ.Αυτοί δηλαδή όταν ήταν καλά,ήταν ο ΠΑΟΚ καλός;Όχι βέβαια.Και τί κατάφεραν τα τελευταία 16 χρόνια;2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα ο βάζελος,2 κύπελλα η ΑΕΚ. Τίποτα άλλο.2 κύπελλα κ εμείς πήραμε.Και είχαμε το μαύρο μας το χάλι.

Κέρδισε η ομάδα.Και χωρίς να παίξει καλά.Φανταστείτε τί θα γίνει όταν ρολάρουμε κιόλας.Ξεκολλάτε.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει μεγάλες προοπτικές να παίξει καλή μπάλα.

Όμως σήμερα, λόγω της απουσίας Λαζάρ και Κάτσε ήταν μια ομάδα κομμένη στη μέση, δίχως κόφτη στο κέντρο.

Γι' αυτό και απόψε η νίκη μας βρέθηκε μια ανάσα μακριά από την ήττα, από μια μέτρια ομάδα.

Όποιος δεν το είδε αυτό απλά αυταπατάται...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε:Πρώτη φορά βλέπω ομάδα που να έχει βάλει σε 4 ματς 9 γκολ,έχει καινούριο προπονητή,καινούριο ρόστερ,να έχει 9 βαθμούς σε 4 ματς (οκ μαλακία στο Αγρίνιο) και να την καταδικάζουν έτσι οι ίδιοι της οι οπαδοί.

Το λιγότερο τραγικό.
Welcome to Greece.Απο που μας έρχεσαι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Οdi μη μου λες άλλα, θα πάω στο ζουμί...Τον Γενάρη? Αν φέρουν πάλι σαπάκι τύπου Λόπεθ για άλλα 2 χρόνια συν αυτούς που έχουμε, που περιμένουμε να τελειώσει το συμβόλαιο τους να ησυχάσουμε, τι θα πεις τότε? Δεν είναι θέμα να δέσει η ομάδα, αυτοί που ήρθαν και αξίζουν παίζουν(βλέπε Στοχ)αυτό σου λέω, μια δυνατή μεταγγραφή στον άξονα για να αυξήσεις τις πιθανότητες τίποτα άλλο δεν ισσοπέδωσα τίποτα ίσα-ίσα που πιστεύω οτι είναι ευκαιρία φέτος. Για ΠΑΟ, ΑΕΚ δεν είναι σύνηθες να βολοδέρνουν και μη κάθεσαι αναπαυτικά στη 2η θέση γιατί έρχονται πάλι με Μελλισανίδη και τραμπουκους και 7εκ. τηλεοπτικά
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Εκτος από τους τρεις βαθμούς κρατάω και το εξής:

- δηλώσεις του Βίτορ:

"Τα δύο παιδιά που μπήκαν σήμερα είναι πολύ καλοί παίκτες με μεγάλη ποιότητα και αυτοί χρειάζονται χρόνο προσαρμογής."

- δηλώσεις του Stoch

"Ο Τζαβάλλας και ο Νίνης είναι σπουδαίοι παίκτες διεθνούς κλάσης. Μας βοήθησαν πολύ και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα."
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ταν μπει ο Γκαρσια μέσα θα στρωσει η ομαδα.. Οπως και ο βουκιτς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”