P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Hacobo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
29
35%
Σκόνδρας
1
1%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
25
30%
Τζιόλης
1
1%
Κάτσε
3
4%
Lucas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
1
1%
Oliseah
1
1%
Stoch
18
21%
Αθανασιάδης
5
6%
Necid
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 84

Kranatos

Re: P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kranatos »

paokpool έγραψε:
Kranatos έγραψε:
paokpool έγραψε:
- Αν είχαμε κόσμο σήμερα τον αγώνα θα τον πέρναμε πανυγηρικά! Το πιστεύω 100% !!! Και όχι επειδή θα έδιναν ώθηση αλλά επειδή οι φλουφλιδες της Σάλκε δεν θα την πάλεβαν. Έληψη εμπειρίας. Μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό στους Ρομπέν της Τούμπας που μπούκαραν πέρσι και έσωσαν τις οικογένειες από τους χούλιγκανς της Ραπίντ.
Εκτός από το ειρωνικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μπήκαν μέσα για να σώσουν τον δικό σου τον ποπό να μη σε τον πάρουν οι αυστριακοί με τα στυλό και τους πυρσούς τους θα μπορούσες να πεις και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στις μπαλαδόφατσες που μια μαλώνουν, μια είναι αγαπημένες και μετά ξανά μανά δε μιλιούνται για τον εξαιρετικό σχεδιασμό της μεταγραφικής περιόδου που σε ανάγκασε να παίξεις με Σκόνδρα αριστερά, Κίτσιου (πολύ καλός αλλά άπειρος ακόμα) δεξιά, με Τζανδάρη στην αποστολή και με αλλαγές τον λευκό και τον μαύρο γεωργιάδη το ματς που ντεμέκ θα σε άλλαζε επίπεδο..
Επίσης μην ξεχάσεις να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δούλους που τσιρίζουν για τον τρελό τον πρόεδρο που άφησε την ομάδα με ρόστερ της πλάκας για την πιο κρίσιμη σειρά αγώνων μπας και κοιμηθεί ο θεός και περάσουμε είτε από στραβοκλωτσία είτε από κανένα σκάνδαλο των αντιπάλων..
Και ποιος είσαι ρε συ γαμι@ που νομίζεις πως ήρθες να μου σώσεις τον ποπό!? Τι είσαι ο νταβαντζής της Τούμπας; Ποιοι είστε εσείς που αποφασίζετε από μονοι σας πότε θα μπουκέρνετε στο γήπεδο και θα στερήτε την ομάδα μας να παίζει τέτοια ματς δίχως κόσμο;
Και ποιον σώσατε!? Ως σήμερα ακόμα δεν έχω ακούσει έστω ΕΝΑΝ να έχει πει πως με την Ραπίντ τον έσωσαν τα αλάνια που μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα ναι, ΜΕ ΚΟΣΜΟ, Σκόνδρα αριστερά, Κίτσιου δεξιά και Τζανδάρη στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ θα περνούσε στους ομίλους!

ΥΓ1
Δεν υπάρχει πιο υπότροπη ομάδα σε όλη την Ευρώπη! Ακόμα και ο πιο χαζός από αυτό και μόνο μπορεί να βγαλει το συμπέρασμα του...

ΥΓ2
Ο Σκόνδρας έκανε καλό ματς σήμερα.
Θες να με πεις νταβαντζή πες με..
Όσο όμως φοράς ασπρόμαυρα και είσαι μέσα στο γήπεδο εγώ θα κάνω το παν να μη σε πάρουν τον ποπό ακόμα κι αν γουστάρεις να τον δώσεις γιατί εκεί μέσα δεν εκπροσωπείς την πάρτη σου αλλά τα χρώματα που φοράς και την οντότητα σου σαν ΠΑΟΚτσή..
Αν δεν ήσουν στην 7 την ώρα που φεύγαν τα στυλό και ήσουν σε άλλη θύρα φαντάζομαι κατάλαβες τον πανικό που δημιουργήθηκε πριν μπει μέσα η 4..
Τώρα αν δεν ήσουν καν στο γήπεδο και μου αναπαράγεις το τι άκουσες ή σε είπανε πες το μου να τελειώνουμε μιαν ώρα αρχύτερα την κουβέντα..
Και όσο για το ποιοι είμαστε εμείς, είμαστε αυτοί που έχεις αφίσα στο δωμάτιό σου και που καμαρώνεις όταν ακούς το ΠΑΟΚ ΟΛΕ από τα στόματα μας σε γήπεδα στου διαόλου το κέρατο και γυρνάς και λες στα φιλαράκια σου "είχαΜΕ πάλι λαό σήμερα"..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Τα καλύτερα έρχονται όντως...αυτό πρέπει όχι απλά να το πιστέψουμε, αλλά και να το δούμε, γιατί γίνεται ορατό σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

@kranatos ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε ο ραμπο? δε ντρεπεσαι λιγο καταλαβαινεις σε ποιους απευθηνεσαι ρε χχχχ?
Που νομιζεις οτι γραφεις σε φορουμ γαυρων χχχχχ.
Με συγχησες βραδιατικα ντροπη σου και μονο γιαυτο που νομιζεις οτι εισαι.

Ήρεμα...χαλαρώστε..Φώτης!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα από πολλές απόψεις. Θέλεις γιατί δεν έχει τις μονάδες, θέλεις γιατί δεν έχει την εμπειριά, δεν ήταν έτοιμος και μόνο αυτό μετράει! Πάντως είδα πολλά καλά πράγματα και σήμερα αλλά είμαι ρεαλιστής και λέω πως ΕΛΛΑΔΑ με ήττες σαν την προχθεσινή δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. 2οι θα βγούμε και πάλι του χρόνου θα χάσουμε από καμμιά καλύτερη ομάδα όπως φέτος. Έπρεπε να γίνουν καλύτερες κινήσεις για να πάμε για πρωτάθλημα. Θεωρώ πως δεν είμαστε ικανοί να το πάρουμε όχι γιατί ο γάβρος είναι καλύτερος αλλά γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ, η ομάδα του σχεδόν όπως είπε πολύ σωστά ο Γκαρσία. Για να πάς από το σχεδόν στο σίγουρα πρέπει να έχεις πολύ καλύτερη ομάδα από τον γάβρο. Έχουμε??? Ε..άμμα δεν έχουμε στόπερ, αριστερό μπάκ και παίκτη στο κέντρο που να κρατάει και να μοιράζει σωστά δεν πάμε!

PS. Τι παικτάρα αυτός ο Στόχ. 2 επίπεδα πάνω από τους υπόλοιπους..Τον Κίτσιου ο Στέφενς θα τον κάνει παικταρά!
:pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μην αρχιζετε με την Ραπιντ γιατι θα παρω και εγω θεση και αλλοι και θα γινουμε κομπος.
Μπορει να ποναει πολυ που δεν ειχαμε κοσμο σημερα , αλλα να αφησουμε τον κΑθε μ@λακα ευρωπεο που ερχεται στην τουμπα να πουλαει τρελα και να το παιζει ΑΛΕΟ, και να απειλει κοσμο, δεν γινεται.

Και εμενα αν ερθει καποιος και πεταει πετρες πανω στο σπιτι μου ,και κινδυνευει να τραυματιστει η οικογενεια, το τελευταιο που θα με νοιαξει ειναι ενας εκ της οικογενειας ειναι αντιθετος στο να βγω να πλ@κωσω τον μαλακ@ επειδη φοβαται τα κουτσομπολια της γειτονιας.

Ατυχες αναφορα των περσινων επεισοδιων, ευθηνη 50-50 ΠΑΕ - αστυνομιας.

ΥΓ. Και με Αγιαξ ειχαμε κοσμο.

ΥΓ.2 Τη διαφορα σε τετοια ματς τα κανουν οι ομαδες με χημεια, και οι μεγαλοι παικτες.
Ειμαστε στην πολυ αρχη του πρωτου(χαρη στον ΣΕΡ ΝΤΟΝΙ) και στο πρωτο σκελος του δευτερου.

Του χρονου παμε ομορφα και ωραια με κοσμο να γινει φιεστα και της πουτ@νας.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ, ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

obanebane έγραψε:@kranatos ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε ο ραμπο? δε ντρεπεσαι λιγο καταλαβαινεις σε ποιους απευθηνεσαι ρε χχχχ?
Που νομιζεις οτι γραφεις σε φορουμ γαυρων χχχχχ.
Με συγχησες βραδιατικα ντροπη σου και μονο γιαυτο που νομιζεις οτι εισαι.

Ήρεμα...χαλαρώστε..Φώτης!!
Τι λε ρε καυλιάρη Κορίνθιε με τα ΧΧΧ. Ποιος Ράμπο και πίτσες μπλε ρε, τα αυτονόητα λέει. Ότι είσαι μέχρι στιγμής σαν σύλλογος, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το οφείλεις στο οπαδικό σου κομμάτι με ότι συνεπάγεται αυτό. Δε θα έρθει και ο ντεκαυλέ αυστριακός μέσα στο σπίτι σου να σε πετάξει φωτοβολίδες. Αν πετύχαινε κάποιον δικό σου ή εσένα τα ίδια θα έλεγες?

Είμαι τόσο στενοχωρημένος με το σημερινό που δε θέλω να ξύνω παλιές πληγές και δεν είμαι και σε φάση αλλά δε μπορώ να διαβάζω βρισιές τέτοια ώρα που τα νεύρα είναι τσιτωμένα.

Γι'αυτό ας ηρεμήσουμε λίγο!!Όλοι είμαστε χαλασμένοι!Φώτης!
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Διαβασα οτι σημερα ο ΠΑΟΚ απικλειστηκε λογω ατυχιας και διαιτησιας...

Η διαφορα μεταξυ του γκολ του ντραξλερ και του χαμενου του λουκας, δεν ειναι ατυχια, αλλα ποιοτητα. Για αυτο τον εναν τον θελει η ρεαλ και ο αλλος παιζει στον παοκ.

Ρεαλιστικα να το δουμε, ο ΠΑΟΚ πηγε σαν αουτσαιντερ μηπως και καταφερει να παρει την προκριση. Δεν ηταν κατι που το αξιζαμε, θα ηταν μια υπερβαση της ομαδας η εισοδος στο τσου λου.

Γενικοτερα μου αρεσε η ομαδα, δεν ειχαμε αδυναμο κρικο, αλλα διστυχως οι τραυματισμοι και ο κακος μεταγραφικος σχεδιασμος δεν επετρεψαν στον προπονητη αλλαγες που θα γυριζαν το παιχνιδι.

Αυτοι που ηταν μεσα κουραστηκαν, κοιταξε στον παγκο και οτι ειδε το βαλε.

Και για μενα δεν υπαρχει παικτης γεωργιαδης, αλλα δεν υπαρχει και κανενας αλλος να του φαει την θεση.

Καλη συνεχεια στο γιουροπα...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τα είπες όλα αδελφέ..σωστός!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπράβο ρε φίλε

ο ένας έκανε το γκολ με φαρφάν στο πρώτο, εμείς το χάσαμε με λούκας

στο δεύτερο πάλι το χάσαμε με στοχ και λούκας ενώ ο άλλος το έβαλε με ντράξλερ και τον ούγγρο

διαφορά ποιότητας λέγεται αυτό. απλά και ξάστερα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά η Σάλε είναι 3η 4η δύναμη στην Γερμανία. Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές δηλαδή...έχουν συμβόλαια παικτών 80 εκατομμύρια και μονάδες που κοστίζουν στο παζάρι τρελλά χρήματα π.χ. Χούντελαρ, Παπαδόπουλος, Ντρέξλερ, Φαρφάν κλπ..Εμείς έχουμε 1 Στόχ που όντως είναι παίκτης τόπ επιπέδου. Απ' εκεί και πέρα τι??? Δε φτάνει να έχεις προπονηταρά και ψυχή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τύχη μόνο είναι και απλή λογική. Έχω καλύτερη ομάδα συνήθως κερδάω..συνήθως.
Ελπίζω να γίνουν μεταγραφές τουλάχιστον στο αριστερό μπάκ στο στόπερ και στη θέση 10 γιατί πονάμε σε αυτές τις θέσεις. Κάτι και για τον Λούκας, καλός παίκτης αλλά όχι για τοπ επίπεδο γιατί είναι αργός.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Οσοι λυπαστε σκεφτειτε ομαδες πολυ ανωτερου επιπεδου, που δεν θα τους λοιπουν οι αντιστοιχοι Κ.παπαδοπουλος και χουντελααρ, 6 παιγχνιδια με αυτους, ενω παιζουμε ταυτοχρονα πρωταθλημα, και το ενα στην τουμπα κεκλεισμένων.
Με αμυνα 2 μηνων,......
επιθεση , η μιση 6 μηνων, η αλλη μιση ενος μηνα,
.......κεντρο θεωρητικα στο 0,
και στα μπακ ακομα ψαχνομαστε.
να μην αναφερω οτι μας λειπει και σ.μπακ και μπαινει σεπτεμβρης.

Το 2010 τουλαχιστον ξεραμε που πατουσαμε.
Εγω να βγω τσ.λ και να παθω σαν τον γαυρο δεν θελω.
Ετσι και αλλιως με μιση καρδια που περασαμε στα χαρτια την μεταλ,(αν και καλα να παθει και να την ριξουν και κατηγορια αμα λαχει, )
και ακομα χειροτερο μου εμοιαζε το σεναριο που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα προκρινομασταν στους ομιλους και δε θα μασταν ΟΛΟΙ μεσα να το πανηγυρισουμε.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ, ξερετε εσεις 8-) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Parolos έγραψε:Η ομάδα είναι χειρότερη από το 2010.. πολύ χειρότερη ότι και να λέμε..
Χρειαζόμαστε κανονικό αριστερό μπακ, σέντερ μπακ και δεκάρι, αυτή είναι η αλήθεια και αυτό έφταιξε σήμερα..

Τα παραλίγο είναι για τους παρα-λίγους.. εγώ ξέρω οτι ο λαός λέει "όπως στρώνεις κοιμάσαι"..
φυσικα αφου εκεινη ηταν ομμαδα που χτιζοταν 3 χρονια ενω η σημερινη ενδεκαδα ειχε μονο τους χακομπο ,κατσε,σαλπι και κλαους με πανω απο εναν χρονο στην ομαδα.απορω τι συγκρινετε μερικοι
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

guardian4 έγραψε:ΟΛΟΙ μεσα να το πανηγυρισουμε.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ, ξερετε εσεις 8-) :opaokara:
Κι όταν λες μέσα εννοείς μέχρι το κάγκελο ή να πατάμε και λίγο ταρτάν έτσι για το καλό..? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Νταξει τωρα μην το αναλυουμε :D

Εννοεις μαλλον για να μπουμε με το δεξι... στους ομιλους. 8-) :opaokara:

Αυτα ειναι βαθια στοχαστικα διλημματα, πρεπει να το σκεφτω σημερα και να σου απαντησω αυριο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

desperando έγραψε:
Parolos έγραψε:Η ομάδα είναι χειρότερη από το 2010.. πολύ χειρότερη ότι και να λέμε..
Χρειαζόμαστε κανονικό αριστερό μπακ, σέντερ μπακ και δεκάρι, αυτή είναι η αλήθεια και αυτό έφταιξε σήμερα..

Τα παραλίγο είναι για τους παρα-λίγους.. εγώ ξέρω οτι ο λαός λέει "όπως στρώνεις κοιμάσαι"..
φυσικα αφου εκεινη ηταν ομμαδα που χτιζοταν 3 χρονια ενω η σημερινη ενδεκαδα ειχε μονο τους χακομπο ,κατσε,σαλπι και κλαους με πανω απο εναν χρονο στην ομαδα.απορω τι συγκρινετε μερικοι
Υπήρχε η δυνατότητα να έχουμε εφάμιλλη ομάδα σήμερα, και να περάσουμε στους ομίλους..
τεσπα, από αύριο αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”