Θες να με πεις νταβαντζή πες με..paokpool έγραψε:Και ποιος είσαι ρε συ γαμι@ που νομίζεις πως ήρθες να μου σώσεις τον ποπό!? Τι είσαι ο νταβαντζής της Τούμπας; Ποιοι είστε εσείς που αποφασίζετε από μονοι σας πότε θα μπουκέρνετε στο γήπεδο και θα στερήτε την ομάδα μας να παίζει τέτοια ματς δίχως κόσμο;Kranatos έγραψε:Εκτός από το ειρωνικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μπήκαν μέσα για να σώσουν τον δικό σου τον ποπό να μη σε τον πάρουν οι αυστριακοί με τα στυλό και τους πυρσούς τους θα μπορούσες να πεις και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στις μπαλαδόφατσες που μια μαλώνουν, μια είναι αγαπημένες και μετά ξανά μανά δε μιλιούνται για τον εξαιρετικό σχεδιασμό της μεταγραφικής περιόδου που σε ανάγκασε να παίξεις με Σκόνδρα αριστερά, Κίτσιου (πολύ καλός αλλά άπειρος ακόμα) δεξιά, με Τζανδάρη στην αποστολή και με αλλαγές τον λευκό και τον μαύρο γεωργιάδη το ματς που ντεμέκ θα σε άλλαζε επίπεδο..paokpool έγραψε:
- Αν είχαμε κόσμο σήμερα τον αγώνα θα τον πέρναμε πανυγηρικά! Το πιστεύω 100% !!! Και όχι επειδή θα έδιναν ώθηση αλλά επειδή οι φλουφλιδες της Σάλκε δεν θα την πάλεβαν. Έληψη εμπειρίας. Μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό στους Ρομπέν της Τούμπας που μπούκαραν πέρσι και έσωσαν τις οικογένειες από τους χούλιγκανς της Ραπίντ.
Επίσης μην ξεχάσεις να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δούλους που τσιρίζουν για τον τρελό τον πρόεδρο που άφησε την ομάδα με ρόστερ της πλάκας για την πιο κρίσιμη σειρά αγώνων μπας και κοιμηθεί ο θεός και περάσουμε είτε από στραβοκλωτσία είτε από κανένα σκάνδαλο των αντιπάλων..
Και ποιον σώσατε!? Ως σήμερα ακόμα δεν έχω ακούσει έστω ΕΝΑΝ να έχει πει πως με την Ραπίντ τον έσωσαν τα αλάνια που μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο.
Σήμερα ναι, ΜΕ ΚΟΣΜΟ, Σκόνδρα αριστερά, Κίτσιου δεξιά και Τζανδάρη στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ θα περνούσε στους ομίλους!
ΥΓ1
Δεν υπάρχει πιο υπότροπη ομάδα σε όλη την Ευρώπη! Ακόμα και ο πιο χαζός από αυτό και μόνο μπορεί να βγαλει το συμπέρασμα του...
ΥΓ2
Ο Σκόνδρας έκανε καλό ματς σήμερα.
Όσο όμως φοράς ασπρόμαυρα και είσαι μέσα στο γήπεδο εγώ θα κάνω το παν να μη σε πάρουν τον ποπό ακόμα κι αν γουστάρεις να τον δώσεις γιατί εκεί μέσα δεν εκπροσωπείς την πάρτη σου αλλά τα χρώματα που φοράς και την οντότητα σου σαν ΠΑΟΚτσή..
Αν δεν ήσουν στην 7 την ώρα που φεύγαν τα στυλό και ήσουν σε άλλη θύρα φαντάζομαι κατάλαβες τον πανικό που δημιουργήθηκε πριν μπει μέσα η 4..
Τώρα αν δεν ήσουν καν στο γήπεδο και μου αναπαράγεις το τι άκουσες ή σε είπανε πες το μου να τελειώνουμε μιαν ώρα αρχύτερα την κουβέντα..
Και όσο για το ποιοι είμαστε εμείς, είμαστε αυτοί που έχεις αφίσα στο δωμάτιό σου και που καμαρώνεις όταν ακούς το ΠΑΟΚ ΟΛΕ από τα στόματα μας σε γήπεδα στου διαόλου το κέρατο και γυρνάς και λες στα φιλαράκια σου "είχαΜΕ πάλι λαό σήμερα"..