Βασικά αυτό. Πολλά συν, like, share κτλ.stephanos έγραψε:+1Maximus έγραψε:Βαρέθηκα το : "Παίρνω μπάλα, ανεβαίνω 2-3 μέτρα, βλέπω αμυντικό μπροστά, σταματάω μπάλα, δίνω πάσα πίσω"...
Επίσης βαρέθηκα τα :
- «όταν πρέπει να σουτάρω, καθυστερώ, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν τάκλιν και μου την κλέβουν, πέφτω κάτω, σηκώνω τα χέρια ψηλά και ζητάω κάτι».
- «όταν πρέπει να βγάλω αντεπίθεση, γυρίζω πλάτη, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν φάουλ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν πρέπει να πασάρω, μαζεύω όλη μου τη δύναμη, κάνω σουτ και η μπάλα πάει ΠΑΝΤΑ πάνω σε αμυντικό».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να σουτάρει, παραμένω μπροστά του, ανάμεσα στην μπάλα και την εστία, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει πάνω μου και να φεύγει άουτ. Στην απίθανη περίπτωση που η μπάλα με την αλλαγή πορείας πάει στα δίχτυα, το γκολ ακυρώνεται γιατί είμαι σε θέση οφσάιντ».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, ξεκινάω πολύ αργά, με αποτέλεσμα ο (όσο αργός και να είναι) αμυντικός να με εγκλωβίζει στη γωνία, όπου παίρνω κόρνερ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, είμαι ήδη οφσάιντ».
Να προσθέσω όμως, ότι τους 2 μήνες του χρόνου που φορμαρίζεται είναι καλός ή/και του βγαίνουν όλα όσα κάνει.
Μετά επιστρέφει στην παραπάνω μέτρια εικόνα του.