14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

stephanos έγραψε:
Maximus έγραψε:Βαρέθηκα το : "Παίρνω μπάλα, ανεβαίνω 2-3 μέτρα, βλέπω αμυντικό μπροστά, σταματάω μπάλα, δίνω πάσα πίσω"...
+1
Επίσης βαρέθηκα τα :
- «όταν πρέπει να σουτάρω, καθυστερώ, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν τάκλιν και μου την κλέβουν, πέφτω κάτω, σηκώνω τα χέρια ψηλά και ζητάω κάτι».
- «όταν πρέπει να βγάλω αντεπίθεση, γυρίζω πλάτη, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν φάουλ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν πρέπει να πασάρω, μαζεύω όλη μου τη δύναμη, κάνω σουτ και η μπάλα πάει ΠΑΝΤΑ πάνω σε αμυντικό».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να σουτάρει, παραμένω μπροστά του, ανάμεσα στην μπάλα και την εστία, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει πάνω μου και να φεύγει άουτ. Στην απίθανη περίπτωση που η μπάλα με την αλλαγή πορείας πάει στα δίχτυα, το γκολ ακυρώνεται γιατί είμαι σε θέση οφσάιντ».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, ξεκινάω πολύ αργά, με αποτέλεσμα ο (όσο αργός και να είναι) αμυντικός να με εγκλωβίζει στη γωνία, όπου παίρνω κόρνερ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, είμαι ήδη οφσάιντ».
Βασικά αυτό. Πολλά συν, like, share κτλ.

Να προσθέσω όμως, ότι τους 2 μήνες του χρόνου που φορμαρίζεται είναι καλός ή/και του βγαίνουν όλα όσα κάνει.
Μετά επιστρέφει στην παραπάνω μέτρια εικόνα του.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

χρονια πολλα Μητσαρα χθες με την αποδοση σου μας ξεσηκωσες παλι, δικαιο το χειροκροτημα ολου του κοσμου,να σαι γερος να σε χαιρομαστε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Που κολλαει το ανθρωπινο χρονια πολλα με την ειρωνια προς την (πολυ κακη) αποδοση του μονο εσυ ξερεις. Και κολλας και το χειροκροτημα του κοσμου
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Χρόνια σου πολλά Μητσάρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Η τον εύχεσαι ανθρώπινα η αναφερεσε μονο στο αγωνιστικό και κάνεις κριτική
Δεν τα μπερδεύεις γιατι δειχνεις απλα κακία
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Athens έγραψε:χρονια πολλα Μητσαρα χθες με την αποδοση σου μας ξεσηκωσες παλι, δικαιο το χειροκροτημα ολου του κοσμου,να σαι γερος να σε χαιρομαστε
Tα έχεις μπερδέψει όλα κουλουβάχατα. :redcard:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

χρονια πολλα σαλπι και μ ενα γκολ την τεταρτη. :pano:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Dimg4 έγραψε:Που κολλαει το ανθρωπινο χρονια πολλα με την ειρωνια προς την (πολυ κακη) αποδοση του μονο εσυ ξερεις. Και κολλας και το χειροκροτημα του κοσμου
καμια ειρωνια φιλε χθες οποιος ηταν στο γηπεδο ειδε ποσο μοχθησε ο σαλπι, ετρεξε, πιεσε, απλα δεν πηρε πασες να κανει πιο εντονη την παρουσια του
απο την τηλεοραση αλλα βλεπεις....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν ηταν κακος ουτε ο κλαους ηταν κακος....προσπαθησαν αλλα μαζι δεν ταιριαζουν ,βασικα πρεπει να παιζει ενας παρολο που κανενας δεν ειναι το φορ που τα χει ολα δυστυχως......

το οτι περαν της φασης του πεναλτι δεν τροφοδοτηθηκε δειχνει τη δυσλειτουργια μας...και ι ο κλαου ς με τα δυο κορνερ απειλησε μονο...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μέτριο Σάββατο, ελπίζουμε για Μεγάλη Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:δεν ηταν κακος ουτε ο κλαους ηταν κακος....προσπαθησαν αλλα μαζι δεν ταιριαζουν ,βασικα πρεπει να παιζει ενας παρολο που κανενας δεν ειναι το φορ που τα χει ολα δυστυχως......

το οτι περαν της φασης του πεναλτι δεν τροφοδοτηθηκε δειχνει τη δυσλειτουργια μας...και ι ο κλαου ς με τα δυο κορνερ απειλησε μονο...
Ακόμα είναι νωρίς Μανιακέ.Δώστους λίγο χρόνο (1-2 μήνες) και μετά μιλάμε για ταιριάσματα και δυσλειτουργίες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κλαους και σαλπι δυσκολα θα βλεπουμε μεσα στις φασεις αν δεν υπαρχει καποιος να τους τροφοδοτει.
Αμα δηλαδη εχεις ενα βουκιτς ή ενα αλλο δεκαρι θα εχουν πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη στο ματς και σε φασεις.Για μενα και οι 2 στην κορυφη ταυτοχρονα πιο πολυ μπερδευονται παρα δημιουργουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

kataramenos5 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:δεν ηταν κακος ουτε ο κλαους ηταν κακος....προσπαθησαν αλλα μαζι δεν ταιριαζουν ,βασικα πρεπει να παιζει ενας παρολο που κανενας δεν ειναι το φορ που τα χει ολα δυστυχως......

Ακόμα είναι νωρίς Μανιακέ.Δώστους λίγο χρόνο (1-2 μήνες) και μετά μιλάμε για ταιριάσματα και δυσλειτουργίες.
τους ξερουμε...οποτε δεν περιμενω θαυματα...το μονο που μπορει να γινει ειναι να λειτουργουν τοσο τελεια πια οι πτερυγες που να παραγουν πολυ...αλλα οπως και να χει ειναι μειονεκτημα οταν ολοι παιζουν με 3 χαφ εσυ με 2
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σαλπι λορενς υστερησαν
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο στοχ εκτός περιοχής, αντί να σουτάρει, πλάσαρε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”