+1Maximus έγραψε:Βαρέθηκα το : "Παίρνω μπάλα, ανεβαίνω 2-3 μέτρα, βλέπω αμυντικό μπροστά, σταματάω μπάλα, δίνω πάσα πίσω"...
Επίσης βαρέθηκα τα :
- «όταν πρέπει να σουτάρω, καθυστερώ, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν τάκλιν και μου την κλέβουν, πέφτω κάτω, σηκώνω τα χέρια ψηλά και ζητάω κάτι».
- «όταν πρέπει να βγάλω αντεπίθεση, γυρίζω πλάτη, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν φάουλ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν πρέπει να πασάρω, μαζεύω όλη μου τη δύναμη, κάνω σουτ και η μπάλα πάει ΠΑΝΤΑ πάνω σε αμυντικό».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να σουτάρει, παραμένω μπροστά του, ανάμεσα στην μπάλα και την εστία, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει πάνω μου και να φεύγει άουτ. Στην απίθανη περίπτωση που η μπάλα με την αλλαγή πορείας πάει στα δίχτυα, το γκολ ακυρώνεται γιατί είμαι σε θέση οφσάιντ».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, ξεκινάω πολύ αργά, με αποτέλεσμα ο (όσο αργός και να είναι) αμυντικός να με εγκλωβίζει στη γωνία, όπου παίρνω κόρνερ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, είμαι ήδη οφσάιντ».
Εδώ υπάρχει μια παρανόηση. Οι περισσότερες μεταγραφές έχουν ως έναυσμα είτε την προσπάθεια του συλλόγου να πουλήσει/ξεφορτωθεί τον παίκτη, είτε την προσπάθεια του παίκτη να αλλάξει σύλλογο. Οπότε είτε ο σύλλογος, είτε ο παίκτης λένε στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή «βρες άλλη ομάδα». Παίκτης που περνά καλά σε ομάδα που τον θέλει, σπανίως φεύγει.Kranatos έγραψε:Έχει κουράσει το επιχείρημα ότι τον σέβονται και τον θέλουν τόσοι προπονητές..
Αφού λοιπόν τον σέβονται και τον εκτιμάνε τόσοι και τόσοι, γιατί ρε μάγκες τόσα χρόνια δεν έχει έρθει στην Μ.Ασίας ούτε μια (1) πρόταση από άλλη ομάδα για πάρτη του..?
Ούτε διερευνητική κρούση έχει γίνει για τον συγκεκριμένο από τότε που τον ξαναφεσοθήκαμε..
Και οι τελευταίοι Έλληνες 30άρηδες που θυμάμαι να πωλήθηκαν σε ομάδα εξωτερικού ήταν ο Κυργιάκος και ο Καψής, αμυντικοί και οι δύο. Έλληνα 30άρη επιθετικό που να παίζει στη superleague και να τον αγοράζει ομάδα από το εξωτερικό, δεν θυμάμαι.
ΥΓ: Είδα και το βίντεο. Οπαδός πάει και αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από ένα παιδί 22 χρονών. Πολλά συγχαρητήρια στον μάγκα που το έκανε. Είμαι σίγουρος ότι ΤΩΡΑ το παιδί δεν βλέπει την ώρα να ξεκουμπιστεί από το σύλλογο, όπου παίζει από τα 19 του.