14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από stephanos »

Maximus έγραψε:Βαρέθηκα το : "Παίρνω μπάλα, ανεβαίνω 2-3 μέτρα, βλέπω αμυντικό μπροστά, σταματάω μπάλα, δίνω πάσα πίσω"...
+1
Επίσης βαρέθηκα τα :
- «όταν πρέπει να σουτάρω, καθυστερώ, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν τάκλιν και μου την κλέβουν, πέφτω κάτω, σηκώνω τα χέρια ψηλά και ζητάω κάτι».
- «όταν πρέπει να βγάλω αντεπίθεση, γυρίζω πλάτη, βάζω μπροστά το σώμα και τους ώμους για να καλύψω μπάλα, μου κάνουν φάουλ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν πρέπει να πασάρω, μαζεύω όλη μου τη δύναμη, κάνω σουτ και η μπάλα πάει ΠΑΝΤΑ πάνω σε αμυντικό».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να σουτάρει, παραμένω μπροστά του, ανάμεσα στην μπάλα και την εστία, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει πάνω μου και να φεύγει άουτ. Στην απίθανη περίπτωση που η μπάλα με την αλλαγή πορείας πάει στα δίχτυα, το γκολ ακυρώνεται γιατί είμαι σε θέση οφσάιντ».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, ξεκινάω πολύ αργά, με αποτέλεσμα ο (όσο αργός και να είναι) αμυντικός να με εγκλωβίζει στη γωνία, όπου παίρνω κόρνερ και σηκώνομαι ικανοποιημένος».
- «όταν συμπαίκτης μου ετοιμάζεται να μου βγάλει κάθετη, είμαι ήδη οφσάιντ».
Kranatos έγραψε:Έχει κουράσει το επιχείρημα ότι τον σέβονται και τον θέλουν τόσοι προπονητές..
Αφού λοιπόν τον σέβονται και τον εκτιμάνε τόσοι και τόσοι, γιατί ρε μάγκες τόσα χρόνια δεν έχει έρθει στην Μ.Ασίας ούτε μια (1) πρόταση από άλλη ομάδα για πάρτη του..?
Ούτε διερευνητική κρούση έχει γίνει για τον συγκεκριμένο από τότε που τον ξαναφεσοθήκαμε..
Εδώ υπάρχει μια παρανόηση. Οι περισσότερες μεταγραφές έχουν ως έναυσμα είτε την προσπάθεια του συλλόγου να πουλήσει/ξεφορτωθεί τον παίκτη, είτε την προσπάθεια του παίκτη να αλλάξει σύλλογο. Οπότε είτε ο σύλλογος, είτε ο παίκτης λένε στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή «βρες άλλη ομάδα». Παίκτης που περνά καλά σε ομάδα που τον θέλει, σπανίως φεύγει.
Και οι τελευταίοι Έλληνες 30άρηδες που θυμάμαι να πωλήθηκαν σε ομάδα εξωτερικού ήταν ο Κυργιάκος και ο Καψής, αμυντικοί και οι δύο. Έλληνα 30άρη επιθετικό που να παίζει στη superleague και να τον αγοράζει ομάδα από το εξωτερικό, δεν θυμάμαι.

ΥΓ: Είδα και το βίντεο. Οπαδός πάει και αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από ένα παιδί 22 χρονών. Πολλά συγχαρητήρια στον μάγκα που το έκανε. Είμαι σίγουρος ότι ΤΩΡΑ το παιδί δεν βλέπει την ώρα να ξεκουμπιστεί από το σύλλογο, όπου παίζει από τα 19 του.
black death

Δημοσίευση από black death »

Πω ρε φίλε, αυτή την πρώτη παράγραφο είναι λες και την έβγαλες απ΄το μυαλό μου. Ακριβώς οι ίδιες σκέψεις μου ερχόντουσαν βλέποντας χθες το ματς.

Ειδικά σε εκείνη η φάση που πάει να βάλει ώμο να τζαρτζάρει το μαύρο το νταμάρι (που θες 3 Σάλπι για να τον μετακινήσεις ένα εκατοστό) και ο μαύρος έχει ήδη πέσει και του έχει πάρει τη μπάλα με τάκλιν, είμαι κάπως έτσι:

Εικόνα

Περιέργως του έχω μεγάλη συμπάθεια σαν χαρακτήρα και πιστεύω πολλά ΠΑΟΚια ακόμα, αλλιώς θα τον είχαμε ξεσκίσει στην κριτική τόσα χρόνια.
Κάθε χρόνο αποδεικνύεται πόσο λάθος ήταν η επιστροφή, με πρωτοκλασάτο για την ομάδα συμβόλαιο, ενός παίχτη που αποδεδειγμένα είναι σούπερ χαμάλης αλλά δεν κάνει για πρώτο βιολί.
Δυστυχώς έμπλεξε κι αυτός, μπλέξαμε κι εμείς. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να εξιλεωθούν και παίχτης και ομάδα/οπαδοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 08 Αύγ 2013, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

οταν ομως εβαζε τα γκολακια σε τοτεναμ, ζαγκρεμπ, γαυρο κτλ ηταν παικταρας και ψυχαρα. τωρα ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι δεν ειναι ο φορλαν μετα απο ενα ματς που επαιξε και τραυματιας.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ο Σάλπι κάνει ορισμένα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία είναι και αυτά που θέλουν οι προπονητές του.
Το τι δεν κάνει καίει εμάς.
Άρα μέχρι να σταματήσει να ικανοποιεί τους προπονητές του θα είναι εντός γηπέδου.
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τεχνικά χαρακτηριστικά, άλλωστε και οι προπονήτες του δεν τα ξέρουν;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimg4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:μην κανετε κριτικη σε παικτη του ΠΑΟΚ.
Πανεξυπνος εισαι, αυτο καταλαβες οταν λεμε φτανει με την εχθρα σε παικτη του ΠΑΟΚ. Το να τον μειωνεις σαν ανθρωπο αλλα και σαν ποδοσφαιριστη το θεωρεις εσυ κριτικη, χαιρομαι που ειστε δυο-τρεις μονο εδω μεσα που δινετε νοημα στη ζωη σας βριζοντας τοσα χρονια τον Σαλπι.
Δυστυχως για σας και ευτυχως για μας τους υπολοιπους, υπαρχει ο Ιβαν και ο Στεφενς που δε δινουν τσακιστη δεκαρα για το κομπλεξ σας.
δινουμε τοσο νοημα στη ζωη μας οσο δινεις και εσυ απο την αναποδη.
που βλεπεις εναν παικτη μετριοτατο πλεον και πασχιζεις να βρεις θετικα στοιχεια.αγωνιστικα.γιατι κατα τα αλλα ο πλουταρχος που εκανε καριερα ως το καλυτερο παιδι τουλαχιστον ακομα εχει φωνη.
σου ξαναεξηγησα οτι ο μονος λογος που απλα συνεχιζω να παιρνω θεση πολυ πιο διακριτικη πλεον απο οτι στο παρελθον ειναι γιατι εμεις οι δυο τρεις,οι λιγοι,οι γραφικοι,οι βλακες θα ειμαστε εδω να υπενθιμιζουμε εστω μονο στους εαυτους μας οτι αν καποιος καποτε ανεξαρτητα απο οποιονδηποτε λογο υποτιμησε τον ΠΑΟΚ ανεξαρτητα απο πως γυρισε η πως εφυγε κοντρα στα δικα μας αισθηματα,δεν θα ειναι ποτε ο ηγετης η οτι ηταν εν πασει περιπτωσει πριν φυγει.δεν θα ειναι ποτε απολυτης αποδοχης.οπως ο κουδας βρωμισε το ονομα του με τις μαγκιες που ειχε κανει με γαυρο υποτιμωντας τον ΠΑΟΚ.γιατι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι υπερανω ονοματων.οποιοι και να ειναι.η ρετσινια παντα θα υπαρχει.
το σχολιο μου εν προκειμενω αφορουσε σε παγια αποψη που και καλα επικρατει για τους παικτες του ΠΑΟΚ ,ενω σαν επιχειρημα χρησιμοποιειται μονο υπερ του κοντου.για τον γεωργιαδη εχει στηθει παρτυ και δεν αντιδραει ποτε κανεις και το παιδι δεν εχει προκαλεσει ποτε και η προσπαθεια του ειναι συγκινητικη.
η αγωνιστικη ουσια ειναι οτι ουτε σαν φορ κανει πλεον ουτε σαν εξτρεμ.και πανω σε αυτην την κοντρα εκανε περιουσια υπογραφοντας τετραετη ανανεωση στα 31 του με βασιλικο για την εποχη συμβολαιο που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα.λες και ειναι 23 χρονων.εξασφαλισε συμβολαιο 650 χιλιαρικα στα 35 του.χαιδευε τον.βγαλτον στο απυροβλητο.αποψη σου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:μην κανετε κριτικη σε παικτη του ΠΑΟΚ.
Πανεξυπνος εισαι, αυτο καταλαβες οταν λεμε φτανει με την εχθρα σε παικτη του ΠΑΟΚ. Το να τον μειωνεις σαν ανθρωπο αλλα και σαν ποδοσφαιριστη το θεωρεις εσυ κριτικη, χαιρομαι που ειστε δυο-τρεις μονο εδω μεσα που δινετε νοημα στη ζωη σας βριζοντας τοσα χρονια τον Σαλπι.
Δυστυχως για σας και ευτυχως για μας τους υπολοιπους, υπαρχει ο Ιβαν και ο Στεφενς που δε δινουν τσακιστη δεκαρα για το κομπλεξ σας.
δινουμε τοσο νοημα στη ζωη μας οσο δινεις και εσυ απο την αναποδη.
που βλεπεις εναν παικτη μετριοτατο πλεον και πασχιζεις να βρεις θετικα στοιχεια.αγωνιστικα.γιατι κατα τα αλλα ο πλουταρχος που εκανε καριερα ως το καλυτερο παιδι τουλαχιστον ακομα εχει φωνη.
σου ξαναεξηγησα οτι ο μονος λογος που απλα συνεχιζω να παιρνω θεση πολυ πιο διακριτικη πλεον απο οτι στο παρελθον ειναι γιατι εμεις οι δυο τρεις,οι λιγοι,οι γραφικοι,οι βλακες θα ειμαστε εδω να υπενθιμιζουμε εστω μονο στους εαυτους μας οτι αν καποιος καποτε ανεξαρτητα απο οποιονδηποτε λογο υποτιμησε τον ΠΑΟΚ ανεξαρτητα απο πως γυρισε η πως εφυγε κοντρα στα δικα μας αισθηματα,δεν θα ειναι ποτε ο ηγετης η οτι ηταν εν πασει περιπτωσει πριν φυγει.δεν θα ειναι ποτε απολυτης αποδοχης.οπως ο κουδας βρωμισε το ονομα του με τις μαγκιες που ειχε κανει με γαυρο υποτιμωντας τον ΠΑΟΚ.γιατι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι υπερανω ονοματων.οποιοι και να ειναι.η ρετσινια παντα θα υπαρχει.
το σχολιο μου εν προκειμενω αφορουσε σε παγια αποψη που και καλα επικρατει για τους παικτες του ΠΑΟΚ ,ενω σαν επιχειρημα χρησιμοποιειται μονο υπερ του κοντου.για τον γεωργιαδη εχει στηθει παρτυ και δεν αντιδραει ποτε κανεις και το παιδι δεν εχει προκαλεσει ποτε και η προσπαθεια του ειναι συγκινητικη.
η αγωνιστικη ουσια ειναι οτι ουτε σαν φορ κανει πλεον ουτε σαν εξτρεμ.και πανω σε αυτην την κοντρα εκανε περιουσια υπογραφοντας τετραετη ανανεωση στα 31 του με βασιλικο για την εποχη συμβολαιο που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα.λες και ειναι 23 χρονων.εξασφαλισε συμβολαιο 650 χιλιαρικα στα 35 του.χαιδευε τον.βγαλτον στο απυροωλητο.αποψη σου.
Σαββιδης, Στεφενς κλπ τον θελουν. Εγω τουλαχιστον βαζω τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα. Σκεψου αυτο αν ισχυει και για σενα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

barlow4 έγραψε:
η αγωνιστικη ουσια ειναι οτι ουτε σαν φορ κανει πλεον ουτε σαν εξτρεμ.και πανω σε αυτην την κοντρα εκανε περιουσια υπογραφοντας τετραετη ανανεωση στα 31 του με βασιλικο για την εποχη συμβολαιο που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα.λες και ειναι 23 χρονων.εξασφαλισε συμβολαιο 650 χιλιαρικα στα 35 του.χαιδευε τον.βγαλτον στο απυροβλητο.αποψη σου.

Το τι συμβόλαιο εξασφάλισε είναι θέμα δικό του και της διοίκησης... Και το λεω αυτό διότι σε καμία περίπτωση δεν παίρνει τα λεφτά που έπαιρνε.

Αν ισχύουν αυτά που διαβάσαμε στα αρδοσαιτ, τότε έχει χαρίσει τα οφειλόμενα από τις προηγούμενες χρονιές, φέτος θα πάρει 500, του χρόνου 350, μετά 300 και μετά 200...

Ε λοιπόν εντελώς αντικειμενικά, το value for money (οπως λενε και στο χωριο μου, αλλα και ενος φίλου που το εγραψε προσφατα) εμενα δεν με χαλάει καθόλου...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε:δεν θα ειναι ποτε απολυτης αποδοχης.οπως ο κουδας βρωμισε το ονομα του με τις μαγκιες που ειχε κανει με γαυρο υποτιμωντας τον ΠΑΟΚ.γιατι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι υπερανω ονοματων.οποιοι και να ειναι.η ρετσινια παντα θα υπαρχει.
Τι λές παλικάρι μου, τι λες?Αν δεν ήταν ο Γιώργαρος η μισή Θεσσαλονίκη (αναμεσά τους κι εγώ) δε θα ήταν ΠΑΟΚ.Αν ακούγονταν κάποιες φωνές που δεν τον ήθελαν (όπως Σάλπι) ,αυτή τη στιγμή δε θα μιλούσαμε στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ αλλα στη Μπλέ Τρέλα η στην Κίτρινη Παράνοια .
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπερδευεσαι.δεν αμφισβητησα ποτε την τεραστια ποδοσφαιρικη αξια του κουδα.για το οτι καποτε θεωρησε τον ΠΑΟΚ μικρη γυαλα κ οτι αυτος ηταν μεγαλο ψαρι μιλησα.κ το οτι επρεπε να παει στο γαυρο γι αυτο το λογο.
Οσο να πεις θεωρησε τον ΠΑΟΚ λιγο.κ τον γαυρο κ τον εαυτο του μεγαλυτερα μεγαθη.εγω που ειμαι μογγολος κ μειοψηφια τα υπολογιζω κ αυτα.
Τεραστιος παικτης και μονο.τιποτα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

άιντε πάλι με τον κοντό.... :twisted: :lol: :lol: :lol:

barlow. υποθέτουμε ότι δουλεύεις στο γραφείο του θείου σου. πολύ καλό γραφείο, με ιστορικό όνομα στην πιάτσα, έχεις συναισθηματική σχέση κτλ. απο μικρό σε μεγάλωσαν να γίνεις δικηγόρος, να κάνεις καριέρα, να κάνεις όνομα στη δικηγορία. αυτό είναι και το όνειρο σου άλλωστε. Μάλιστα,είχατε πρωταγωνιστήσει και σε μια υπόθεση κατά πολυεθνικών που λυμαίνονταν τα πατρια εδάφη αμισθί, λόγω ιδεολογίας.

αλλά δεν πάτε καλά ρε μάν. δεν βγάζεις φράγκο, η γυναίκα έγκυος, γιατροί, χάπια, τρόικα, κόσμος πεθαίνει στους δρόμους, ο γείτονας σου λέει ότι χθες αναγκάστηκε να φάει τη γάτα του, χαμός....

Και έρχεται ο διευθυντής της gold man sucks και σου λέει "έλα εδώ πουλάκι μου, να σε κάνω πασά με χαρέμι. και θα δώσω και του θείου σου κανα φράγκο, να μην κλείσει το γραφείο, να έχει ρευστό να κινηθεί ο άνθρωπος μωρέ, να πάρει και ένα αμαξάκι που τώρα που έκανε εγχείρηση στο πόδι δεν μπορεί να περπατάει πολύ. και θα του δώσω και μια γραμματέα να έχει, χοντρή δεν τη λές, αλλά ούτε και μπαζο."

ειλικρινά, ΔΕΝ θα πήγαινες;

δεν θέλω να μου απαντήσεις. σκέψου το.

Επίσης:
Από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος πληρώνει και λέει ότι εγώ θέλω κοντό αρχηγό και σου καλύπτω και τα φροντιστήρια της κόρης σου όταν μεγαλώσει, εγώ κάνω μοκο μαν. Γιατί όσο ΠΑΟΚ και άν είμαι, όσα και άν έχω κάνει, ο τύπος ήρθε και έσκασε περισσότερα από όσα θα βγάλουμε όλοι εδώ στο φόρουμ σε μια ζωή. Και τα έσκασε για να βγάζουμε γούστα εμείς και να μην αγχωνόμαστε άν θα παίξουμε του χρόνου ή όχι (και φυσικά να κάνει και αυτός το κομμάτι του). άν θέλει να τα σκάει στο κοντό ΚΑΛΩΣ. άν τον θέλει και αρχηγό; ζαμαν φου.
άν όμως θέλει να βάλει με 2 μύρια χορηγό την Ελ Ντοράντο, ναί, θα γίνει μανούρα.

ΥΓ: με λάθος κοντό ασχολείστε σήμερα.....................
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Barlow, oταν πήγε γαύρο δεν ήταν ο Κούδας που ξέρουμε τώρα.Ενα ταλέντο ήταν.Αν ακούγονταν κάποιες φωνές σαν τις δικές σας στην περίπτωση Σάλπι,για να μην επιστρέψει επειδη "μολύνθηκε", ποτε ο ΠΑΟΚ δε θα γινόταν αυτός που ξέρουμε.Γι αυτό επειδή ποτέ δε ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή στήριξη σε όσους φοράνε τη φανέλα.

ΥΓ Και φυσικά δε συγκρίνω Σαλπι με Κούδα μη το πάτε εκεί please.
Σωστος o K_geo
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

λοιπον το θεμα κουραζει και την αποψη μου την εχω πει.
το παραδειγμα σου σιχαμερε βεροιωτη ωραιο αλλα οι γυριστες ειναι απειρες.
αν ειμαι τοσο παικταρας ψαχνομαι και λιγο ολο και καποιο αλλο γραφειο θα ενδιαφερθει-εκτος κ αν ειναι τα μοναδικα δυο τρια στον πλανητη κρονο.και οχι δεν θα παω στο γραφειο που θα κυνηγησει να παρει και τα σωβρακα του μπαρμπα μου που μια ζωη τον κατεστρεφε.για επαγγελματια τον παραδεχομαι απειρα.παραδειγμα σε βιβλια self management θα επρεπε να ειναι.
και προφανως στηριζω οσους φορανε τη φανελα.ΚΑΙ τον κοντο.πανηγυριζω και τα γκολ του και να ειναι υγιης να τα βαζει.αλλο πραγμα ειναι που ουτε τον παω ουτε και για σημαια και ηγετη με το στανιο θα τον δεχτω.
εκει χαλιεμαι.με τη φαση ελα μωρε ΠΑΟΚ εισαι και τι εγινε.κολλας στο παρελθον.και δεν εγινε και τιποτα.
το καταρρακωσε το πληγωμενο γοητρο του ΠΑΟΚ τοτε και τα ζελια χασκογελουσαν και μας ειχαν στη φαπα και σε φαση ομαδουλα.εγω για σκαλοπατι τον ΠΑΟΚ σε καμια περιπτωση δεν τον δεχομαι κατω υπο οποιεσδηποτε συνθηκες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έξις εστί συνήθεια .

όμως και αυτή τη στιγμή υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπορεί να γίνει όπως λές σημαία στον ΠΑΟΚ μας. συνέκρινε καταστάσεις και δες το συμπέρασμα. :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 09 Αύγ 2013, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

για ποιον λες?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εσύ ποιον πιστεύεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”