Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Armagedonas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Armagedonas »

angelheart έγραψε:
Maximus έγραψε:Ακόμα δεν το έχει σχολιάσει κανείς??? :shock: :shock: :shock:

Μετά τον Ροναλντίνιο ο πρόεδρος προσπάθησε να φέρει... Ντρογκμπά και Μπερμπάτοφ!!! :o :o :o

ΥΓ. Προφανως και δεν εκπλήσεστε διότι δεν είναι καινούριο το νέο, αλλά το σχολιάσατε?
Εντύπωση μου κάνει παντως... Πως τα λεει έτσι αυτος ο ανθρωπος!

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να σχολιάσουμε. Είναι (για μένα τουλάχιστο) ΠΟΛΥ ξεκάθαρο. Ο Κος Σαββίδης μίλησε ο ίδιος με τον Ροναλντίνιο, άκουσε τα ποσά που απαιτούνται για να έρθει ο παίκτης Ελλάδα (ΑΝ μιλήσανε και για λεφτά, γιατί μπορεί ο Ρόνι να του είπε αμέσως οτι δεν έχει διάθεση να γυρίσει Ευρώπη, ειδικά αν μιλάμε για ελληνική ομάδα), του είπε σπασίμπα και χαρασό και η κουβέντα τελείωσε εκεί.

ΔΕΝ κάνω καθόλου πλάκα. Το είχα πει και σχετικά πρόσφατα. Εγώ τον Σαββίδη τον πιστεύω σε αυτά που λέει.

Τώρα ΑΝ ήμουν σύμβουλος (για οτιδήποτε - δλδ με πλήρωνε για να του λέω τη γνώμη μου) θα του είχα πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι καλά κάνει και προσπαθεί να φέρει τέτοιο παίκτη, αλλά οτι θα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (και για αυτόν και για τον σύλλογο) να μη το λέει δημόσια.
Αν ήσουν σύμβουλος,θα έπρεπε να του πεις το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Εντάξει πρόεδρε,ο Ροναλντίνιο δεν έρχεται,ας στραφούμε σε κάτι πιο προσιτό πχ στο 1 εκ,στο 1,5 εκ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Parolos έγραψε:Προσπαθώ να υποτιμήσω ότι γίνεται..? ;)
ΟΚ..
λες και δεν είσαι παλιός στο φόρουμ, εκτός αν δε θυμάσαι ονόματα-άβαταρ..
Οταν βγαινεις και λες οτι κακως μιλαει και λεει τα ιδια και σε πειραζει που σου λεει οτι ο γαυρος εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας ποιον ενοχλει???
Ποιος προσπαθει να βρει σε οτι λεει κατι να πει???

Δυο λογια ειπε και αμεσως πιαστηκατε να βρειτε φαουλ..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

angelheart έγραψε:[..]
ΔΕΝ κάνω καθόλου πλάκα. Το είχα πει και σχετικά πρόσφατα. Εγώ τον Σαββίδη τον πιστεύω σε αυτά που λέει.
[..]
Όσο καλή διάθεση και αν έχει κανείς είναι αδύνατο να μη διακρίνει φανφάρες και λεκτικές υπερβολές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αφού ψάχνουμε για καλό στόπερ δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν δώσαμε προσφορά στην Σάλκε για τον Κυριάκο!
Τώρα θα μας τον πάρει η Liverpool Μέσα από τα χέρια μας!
16 εκατομμύρια δίνει μόνο στους Γερμανούς
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω αυτο που βλεπω οτι κανει φετος ο ΠΑΟΚ στης μεταγραφες ειναι να κοιταει πολυ το value for money.
δεν θεωρω απιθανο να πηγε στον ροναλντινιο ή τον ντρογμπα και να τους εκανε μια προταση με τα Χ λεφτα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι αυτα τα χρηματα ειναι στο διαθεσιμο μπατζετ της ομαδας,θα δοθουν μονο για παικτεες οι οποιοι περα απο τα αγωνιστικα οφελη που θα μπορουν να προσδωσουν, θα οφελησουν την ομαδα και σε διαφορους αλλους εξωαγωνιστικους τομεις.
και πραγματικα κανεις μας δεν πιστευω οτι ειναι σε θεση να δεινει συμβουλες στο τι θα λεει και τι οχι ο Σαββιδης.
αν καποιοι νομιζετε οτι ειναι ενας παπατζης φαφλατας που δεν ξερει τι λεει και ποσο ΄΄κακο΄΄ επικοινωνιακα κανει στην ομαδα απλα γελιεστε.
σιγουρα εχει τους λογου του που βγηκε δυο φορες και μιλησε για επαφες με ροναλντινιο και λοιπους. τωρα αν αυτο ειναι ενα ανοιγμα προς τους μανατζερς,αν ειναι μια προσπαθεια να δειξει στον ποδοσφαιρικο χωρο οτι ο ΠΑΟΚ αλλαξε οικονομικο στατους ή ειναι κατι αλλο,αυτο μονο ο Ιβαν το γνωριζει.το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μονο χαζος δεν ειναι και υπολογιζει μεχρι και το πιο απλο πραγμα που θα κανει
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω παλι το εχω ξαναπει..οσο γουσταρω τα οσα γινονται ως τωρα στην πραγματικοτητα στην ομαδα τοσο θεωρω μνημειο ηλιθιοτητας τις δηλωσεις του.
Κανενα νοημα δεν εχει να πεις οτι ο ροναλντινιο ο ντρογκμπα κ ο μπερμπατοφ μας εριξαν χυλοπιτα.σιγα μην μας δωσουν κ βραβειο που φαγαμε χυλοπιτα.κρισεις μεγαλειου παθαινει.
Αν πηγε ο ετο στην ανζι μαχατσκαλα ο μισιμοβιτς στην κινα ο ριβαλντο στο γαβρο αν ξυλωθεις ασχημα κ ηλιθια για να το παιξεις μπρουκλης ολοι ερχονται.αν του δινεις ενα συμβολαιο που στη ζωη του ειδε κ καλυτερα κ δεν εχει κ καμια σπουδαια διαφορα απο αυτα που θα του εδιναν κ αλλοι στην παρουσα φαση ,δε σου φταιει ο ΠΑΟΚ.συνεπως δεν μπορω αλλες αηδιες του στυλ φταιει ο ΠΑΟΚ κ η ελλαδα.εσυ φταις που δεν μπορεις να καταλαβεις ειτε οτι δεν εχεις τις τσεπες του αμπραμοβιτς να σκορπας λεφτα σαν μ@λ@κ@ς ειτε οτι δεν ειμαστε προβατα.
Φτανει πια με τους ανουσιους εντυπωσιασμους.ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλειο κ δεν εχει αναγκη απο χαντρες κ καθρεφτακια.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μια χαρά το περιγράφει το θέμα ο despe, εσύ επιμένεις να θεωρείς ότι το κάνει για να σε εντυπωσιάσει.
Κρίσεις μεγαλείου εσύ έχεις.
Και μόλις κλείσει και ο προγραμματισμός , τότε θα δούμε και την διάθεση του για το συνολικό μπάτζετ.
Οι χαρακτηρισμοί όμως προς το πρόσωπό του είναι πέραν του επιτρεπτού, σε αυτό και στο προσωπικό του νήμα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

barlow4 +++
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:Εγω παλι το εχω ξαναπει..οσο γουσταρω τα οσα γινονται ως τωρα στην πραγματικοτητα στην ομαδα τοσο θεωρω μνημειο ηλιθιοτητας τις δηλωσεις του.
Κανενα νοημα δεν εχει να πεις οτι ο ροναλντινιο ο ντρογκμπα κ ο μπερμπατοφ μας εριξαν χυλοπιτα.σιγα μην μας δωσουν κ βραβειο που φαγαμε χυλοπιτα.κρισεις μεγαλειου παθαινει.
Αν πηγε ο ετο στην ανζι μαχατσκαλα ο μισιμοβιτς στην κινα ο ριβαλντο στο γαβρο αν ξυλωθεις ασχημα κ ηλιθια για να το παιξεις μπρουκλης ολοι ερχονται.αν του δινεις ενα συμβολαιο που στη ζωη του ειδε κ καλυτερα κ δεν εχει κ καμια σπουδαια διαφορα απο αυτα που θα του εδιναν κ αλλοι στην παρουσα φαση ,δε σου φταιει ο ΠΑΟΚ.συνεπως δεν μπορω αλλες αηδιες του στυλ φταιει ο ΠΑΟΚ κ η ελλαδα.εσυ φταις που δεν μπορεις να καταλαβεις ειτε οτι δεν εχεις τις τσεπες του αμπραμοβιτς να σκορπας λεφτα σαν μ@λ@κ@ς ειτε οτι δεν ειμαστε προβατα.
Φτανει πια με τους ανουσιους εντυπωσιασμους.ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλειο κ δεν εχει αναγκη απο χαντρες κ καθρεφτακια.
Parolos έγραψε:barlow4 +++
Ο Ροναλντίνιο ενώνει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κι εγώ να μην αναφέρει τι δεν κατάφερε να κάνει, εκτός κι αν βγει κάποια στιγμή και πει: "Δεν κατάφερα να σας φέρω Ροναλντίνιο, αλλά σας έφερα Μισίμοβιτς" (ή Κράνιτσαρ)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Απλά τα παιδιά τσιμπάνε από λάθος δόλωμα. 8-)

είναι ωραίο πάντως να αιωρείται ότι ο Σαββίδης πήγε να χτυπήσει ρόνι. έστω και σαν "ανέκδοτο", άν κάνει μια καλή κίνηση μέσα στον Αύγουστο, τότε θα φοβίσει διπλά απο ότι του Σαβιόλα. γιατί έχει ήδη Στέφενς. Και άν κάνει και κανα κουλό και έχει περάσει και τους ουκρανούς.....τότε σου λέω εγώ. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 30 Ιούλ 2013, 18:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε: Αν πηγε ο ετο στην ανζι μαχατσκαλα ο μισιμοβιτς στην κινα ο ριβαλντο στο γαβρο αν ξυλωθεις ασχημα κ ηλιθια για να το παιξεις μπρουκλης ολοι ερχονται
Συμφωνω απολυτα ρε μαν. Δεν υπαρχει λογος να τα λεει αυτα κι ας τα εκανε. Τα σκας κι ερχονται, αντε εκτος του ροναλντινιο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δεν τον θελω το ρονι ετσι κι αλλιως θα ερθει ο φορλαν
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Η ο φουρλανος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

απο σημερα θα το γραφω οτι θα ερθει ο φορλαν δε μπορω να το κρυβω αλλο ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”