Αν ήσουν σύμβουλος,θα έπρεπε να του πεις το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.angelheart έγραψε:Maximus έγραψε:Ακόμα δεν το έχει σχολιάσει κανείς???![]()
![]()
![]()
Μετά τον Ροναλντίνιο ο πρόεδρος προσπάθησε να φέρει... Ντρογκμπά και Μπερμπάτοφ!!!![]()
![]()
ΥΓ. Προφανως και δεν εκπλήσεστε διότι δεν είναι καινούριο το νέο, αλλά το σχολιάσατε?
Εντύπωση μου κάνει παντως... Πως τα λεει έτσι αυτος ο ανθρωπος!
Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να σχολιάσουμε. Είναι (για μένα τουλάχιστο) ΠΟΛΥ ξεκάθαρο. Ο Κος Σαββίδης μίλησε ο ίδιος με τον Ροναλντίνιο, άκουσε τα ποσά που απαιτούνται για να έρθει ο παίκτης Ελλάδα (ΑΝ μιλήσανε και για λεφτά, γιατί μπορεί ο Ρόνι να του είπε αμέσως οτι δεν έχει διάθεση να γυρίσει Ευρώπη, ειδικά αν μιλάμε για ελληνική ομάδα), του είπε σπασίμπα και χαρασό και η κουβέντα τελείωσε εκεί.
ΔΕΝ κάνω καθόλου πλάκα. Το είχα πει και σχετικά πρόσφατα. Εγώ τον Σαββίδη τον πιστεύω σε αυτά που λέει.
Τώρα ΑΝ ήμουν σύμβουλος (για οτιδήποτε - δλδ με πλήρωνε για να του λέω τη γνώμη μου) θα του είχα πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι καλά κάνει και προσπαθεί να φέρει τέτοιο παίκτη, αλλά οτι θα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ (και για αυτόν και για τον σύλλογο) να μη το λέει δημόσια.
Εντάξει πρόεδρε,ο Ροναλντίνιο δεν έρχεται,ας στραφούμε σε κάτι πιο προσιτό πχ στο 1 εκ,στο 1,5 εκ.