Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:Σε όλα τα φιλικά μέχρι σήμερα,η ομάδα έχει δεχθεί όλο κ όλο ένα γκολ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα.
+1
Η καλύτερη άμυνα των τελευταίων ετών.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

Φοβερα παθιασμένο και δουλεμενο πρεσινγκ με παγιδες Απο την ομάδα..θεωρώ πως με τέτοια πίεση ψηλά στην σούπερ λιγδ σε κάθε ματς θα κάνουμε 3_4 φάσεις δώρο απο τους αντίπαλους αμυντικούς...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάντως την λέμε στον Ρόμαν για την γκόμενα κ εγώ προσωπικά κράζω όσους το κάνουν.Χθες ας πούμε πήγα μόνος μου,γιατί όλοι οι φίλοι κάνουν διακοπές,παρότι όλη την μέρα με πιλάτευε η κοπέλα μου να την πάρω μαζί μου.

Να τονίσω όμως οτι οι γκόμενες που είδα χθες ήταν όλες ντυμένες ΠΑΟΚτσήδικα σε αντίθεση με κάτι άλλα φυντάνια με άσπρες μπλούζες με στρας,V μέχρι το στομάχι,τσιγαράκι και άπλα στην καρέκλα.Αν είναι ποτέ δυνατόν.Το φωνάζουμε τόσο καιρό,κάποια στιγμή θα γυρίσει κάποιου το μάτι και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Άσχετο,θα αναγκαστούμε να φάμε στη μάπα μετάδοση από Χαλβατσιώτη την επόμενη Τρίτη;Φαντάζομαι ΟΧΙ.Είναι Άχρωμος,Άοσμος,Άθλιος.Κάτι σαν τον Λούκας για τον che4,ώσπου να γίνει η ... κυβίστησις. :lol:
Odi έγραψε:Να τονίσω όμως οτι οι γκόμενες που είδα χθες ήταν όλες ντυμένες ΠΑΟΚτσήδικα σε αντίθεση με κάτι άλλα φυντάνια με άσπρες μπλούζες με στρας,V μέχρι το στομάχι,τσιγαράκι και άπλα στην καρέκλα.Αν είναι ποτέ δυνατόν.Το φωνάζουμε τόσο καιρό,κάποια στιγμή θα γυρίσει κάποιου το μάτι και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Δεν κατανοώ το θα "γυρίσει κανενός το μάτι κάποια μέρα και θα'χουμε άσχημα ξεμπερδέματα".Καθένας έρχεται όπως νοιώθει άνετα ρε συ Odi.Ανεξαρτήτως του ότι συμφωνώ μαζί σου για το αντιαισθητικό γενικότερα του πράγματος.Που με διαολίζει όποτε το βλέπω.Καταλήγω στο συμπέρασμα πως τελικά οι γυναίκες ανέκαθεν είχαν το σύμπλεγμα του καπνίζειν ωσάν αράπης και του υβρίζειν ωσάν νταλικιέρης και οι άντρες του βαθύ ... ντεκολτέ.
Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις.Σε άρρενα φυντάνια θεωρώ πως αναφέρεσαι.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ομαδα ρε π@@στη μου! ΟΜΑΔΑ! Ναι με τα στραβα της ακομη και αδυναμιες!Αλλα και με καλες αλληλοκαλυψεις και σιγα σιγα καλά στημένα!Περιμένω πολλά περισότερα ακόμη,,ξέρω ομως οτι με αυτον τον προπονητή θα γίνουν!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

navigator11 έγραψε:Άσχετο,θα αναγκαστούμε να φάμε στη μάπα μετάδοση από Χαλβατσιώτη την επόμενη Τρίτη;Φαντάζομαι ΟΧΙ.Είναι Άχρωμος,Άοσμος,Άθλιος.Κάτι σαν τον Λούκας για τον che4,ώσπου να γίνει η ... κυβίστησις. :lol:
Odi έγραψε:Να τονίσω όμως οτι οι γκόμενες που είδα χθες ήταν όλες ντυμένες ΠΑΟΚτσήδικα σε αντίθεση με κάτι άλλα φυντάνια με άσπρες μπλούζες με στρας,V μέχρι το στομάχι,τσιγαράκι και άπλα στην καρέκλα.Αν είναι ποτέ δυνατόν.Το φωνάζουμε τόσο καιρό,κάποια στιγμή θα γυρίσει κάποιου το μάτι και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Δεν κατανοώ το θα "γυρίσει κανενός το μάτι κάποια μέρα και θα'χουμε άσχημα ξεμπερδέματα".Καθένας έρχεται όπως νοιώθει άνετα ρε συ Odi.Ανεξαρτήτως του ότι συμφωνώ μαζί σου για το αντιαισθητικό γενικότερα του πράγματος.Που με διαολίζει όποτε το βλέπω.Καταλήγω στο συμπέρασμα πως τελικά οι γυναίκες ανέκαθεν είχαν το σύμπλεγμα του καπνίζειν ωσάν αράπης και του υβρίζειν ωσάν νταλικιέρης και οι άντρες του βαθύ ... ντεκολτέ.
Συμφωνώ με όσα λες αδερφέ και ούτε εγώ είμαι υπέρ τέτοιων αντιδράσεων.Αλλά δεν μπορεί να είσαι μέσα στην 4Α,να φωνάζει το πέταλο δυνατά (συγκεκριμένα εχθές το "ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια" στο πρώτο ημίχρονο) και εσύ να είσαι αραχτός με το κινητό στο facebook.Στην 4 είσαι στην τελική.Και στην 7 και στην 8, 5 ευρώ είχε το εισιτήριο.Πάνε εκεί αν δεν θέλεις να συμμετέχεις τόσο ενεργά..Ο άλλος πάει εκεί για να αφήσει το λαρύγγι του και να φωνάξει,το θεωρεί προκλητικό να σε βλέπει έτσι μέσα στο πέταλο..Και είναι προκλητικό.

Κ εγώ πολλές φορές έχω προτιμήσει την 7 από την 4 και καταθέτω προσωπική εμπειρία..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

navigator11 έγραψε:Σε μια εβδομάδα από τώρα,τέτοια ώρα,θα'χει τελειώσει ένα παντελώς διαφορετικό παιχνίδι,με πολύ αλλοιώτικες των σημερινών,παραμέτρους.Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες,κάτι για το οποίο εγγυάται ο Στίβενς.Αυτά που είδα εγώ από τηλεοράσεως και βρίσκω εξαιρετικά ελπιδοφόρα είναι πως η ομάδα δείχνει να'χει μια ικανοποιητική για την εποχή φυσική κατάσταση και ένα καλό επίπεδο συνοχής.Στο παιχνίδι της έχει σχέδιο.Και οι παίχτες,που την απαρτίζουν κάθε φορά,διεκπεραιώνουν την αποστολή τους κάθε ένας χωρίς να ... "φλυαρούν".Μίνιμαλ καταστάσεις,που κατ'εμέ στον συλλογικό αθλητισμό είναι προαπαιτούμενο διεκδίκησης υψηλών στόχων.Ξαναφτιάχνει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ.Αυτό κρατάω σαν δεδομένο.

Σαλπιγγίδης συγκλονιστικός.Γουστάρει πλέον ΚΑΡΓΑ,που βρίσκεται εδώ.Τζιόλης ουσιαστικότατος,γνώμη μου πως δύσκολα θα βγαίνει απ'την 11άδα φέτος γερός να'ναι.Λάζαρ θυμίζει ξανά τον παλιό του ποιοτικό εαυτό.Κίτσιου φοβερή μαχητικότητα και σπιρτάδα στο παιχνίδι του.Ξεχώρισαν.Ο Γεωργιάδης θετικός σίγουρα,πρέπει να κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια για να πείσει τους περισσότερούς μας νομίζω πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή αλάνας.Ο Ισπανός λίγα πράγματα αλλά δεν τον φοβάμαι.Θέλει το χρόνο του.
Navi ευτυχώς έγραψες τα παραπάνω και δεν χρειάστηκε να τα γράψω εγώ ... :opaokara: :opaokara:

Αυτό που δεν μπορώ όμως να καταλάβω είναι πως γίνεται και κανένας δημοσιογράφος δεν έγραψε τα ίδια ... έχω διαβάσει αδιάφορος ο Σαλπιγγίδης, ο μέγιστος δημοσιογράφος Ζαγόρας έλεγε ότι έχουμε πρόβλημα αριστερά με Κίτσιου ... δηλαδή μιλάμε ή αυτοί είναι στημένοι εντελώς ή είναι πανίβλακες ... δεν παίζει άλλο σενάριο ...

Τρελένομαι που δεν έχουμε ΜΜΕ ... μόλις φτιάξει τα βασικά ο πρόεδρος θα πρέπει να φτιάξουμε και αυτό το πεδίο.

υποσ.

τι έγινε ρε γατάκια Αθηναίοι κομπλεξικοί δημοσιογράφοι ... ???????????????
Έρχεται ο Σαβιόλα εεεεεεεεεεεεε???????
έχει κερδίσει πολλές φορές ελληνική ομάδα την 4η γαλλική με 6 μπαλάκια ???????????
μεγάλες κομπλεξάρες είστε αλλά πλέον θα βγάλουμε γούστα με αυτό σας το κόμπλεξ ...
Ο Πόντιος είναι πολύ μπροστά ... χαμπάρι ακόμα δεν έχετε πάρει τι έρχεται ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Odi έγραψε:
navigator11 έγραψε:Άσχετο,θα αναγκαστούμε να φάμε στη μάπα μετάδοση από Χαλβατσιώτη την επόμενη Τρίτη;Φαντάζομαι ΟΧΙ.Είναι Άχρωμος,Άοσμος,Άθλιος.Κάτι σαν τον Λούκας για τον che4,ώσπου να γίνει η ... κυβίστησις. :lol:

Συμφωνώ με όσα λες αδερφέ και ούτε εγώ είμαι υπέρ τέτοιων αντιδράσεων.Αλλά δεν μπορεί να είσαι μέσα στην 4Α,να φωνάζει το πέταλο δυνατά (συγκεκριμένα εχθές το "ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια" στο πρώτο ημίχρονο) και εσύ να είσαι αραχτός με το κινητό στο facebook.Στην 4 είσαι στην τελική.Και στην 7 και στην 8, 5 ευρώ είχε το εισιτήριο.Πάνε εκεί αν δεν θέλεις να συμμετέχεις τόσο ενεργά..Ο άλλος πάει εκεί για να αφήσει το λαρύγγι του και να φωνάξει,το θεωρεί προκλητικό να σε βλέπει έτσι μέσα στο πέταλο..Και είναι προκλητικό.

Κ εγώ πολλές φορές έχω προτιμήσει την 7 από την 4 και καταθέτω προσωπική εμπειρία..
Έτσι ακριβώς.

Εγώ θέλω να βλέπω και ποδόσφαιρο και να κάνω και κερκίδα όμως. Έχω συμβιβαστεί με το γεγονός πάντως ότι ΣΤΗΝ 4 ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Χθες που πήγα 4, πήγα για να ξεσπάσω, να φωνάξω, να βραχνιάσω, όπως και έπραξα. Παρ'όλο που πήγα δίπλα στην 3..

Αλλά αν είχα τα φράγκα για διαρκείας, θα έπαιρνα ένα στην 5, για να βλέπω ποδόσφαιρο..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tad έγραψε:
navigator11 έγραψε:Σε μια εβδομάδα από τώρα,τέτοια ώρα,θα'χει τελειώσει ένα παντελώς διαφορετικό παιχνίδι,με πολύ αλλοιώτικες των σημερινών,παραμέτρους.Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες,κάτι για το οποίο εγγυάται ο Στίβενς.Αυτά που είδα εγώ από τηλεοράσεως και βρίσκω εξαιρετικά ελπιδοφόρα είναι πως η ομάδα δείχνει να'χει μια ικανοποιητική για την εποχή φυσική κατάσταση και ένα καλό επίπεδο συνοχής.Στο παιχνίδι της έχει σχέδιο.Και οι παίχτες,που την απαρτίζουν κάθε φορά,διεκπεραιώνουν την αποστολή τους κάθε ένας χωρίς να ... "φλυαρούν".Μίνιμαλ καταστάσεις,που κατ'εμέ στον συλλογικό αθλητισμό είναι προαπαιτούμενο διεκδίκησης υψηλών στόχων.Ξαναφτιάχνει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ.Αυτό κρατάω σαν δεδομένο.

Σαλπιγγίδης συγκλονιστικός.Γουστάρει πλέον ΚΑΡΓΑ,που βρίσκεται εδώ.Τζιόλης ουσιαστικότατος,γνώμη μου πως δύσκολα θα βγαίνει απ'την 11άδα φέτος γερός να'ναι.Λάζαρ θυμίζει ξανά τον παλιό του ποιοτικό εαυτό.Κίτσιου φοβερή μαχητικότητα και σπιρτάδα στο παιχνίδι του.Ξεχώρισαν.Ο Γεωργιάδης θετικός σίγουρα,πρέπει να κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια για να πείσει τους περισσότερούς μας νομίζω πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή αλάνας.Ο Ισπανός λίγα πράγματα αλλά δεν τον φοβάμαι.Θέλει το χρόνο του.
Navi ευτυχώς έγραψες τα παραπάνω και δεν χρειάστηκε να τα γράψω εγώ ... :opaokara: :opaokara:

Αυτό που δεν μπορώ όμως να καταλάβω είναι πως γίνεται και κανένας δημοσιογράφος δεν έγραψε τα ίδια ... έχω διαβάσει αδιάφορος ο Σαλπιγγίδης, ο μέγιστος δημοσιογράφος Ζαγόρας έλεγε ότι έχουμε πρόβλημα αριστερά με Κίτσιου ... δηλαδή μιλάμε ή αυτοί είναι στημένοι εντελώς ή είναι πανίβλακες ... δεν παίζει άλλο σενάριο ...

Τρελένομαι που δεν έχουμε ΜΜΕ ... μόλις φτιάξει τα βασικά ο πρόεδρος θα πρέπει να φτιάξουμε και αυτό το πεδίο.

υποσ.

τι έγινε ρε γατάκια Αθηναίοι κομπλεξικοί δημοσιογράφοι ... ???????????????
Έρχεται ο Σαβιόλα εεεεεεεεεεεεε???????
έχει κερδίσει πολλές φορές ελληνική ομάδα την 4η γαλλική με 6 μπαλάκια ???????????
μεγάλες κομπλεξάρες είστε αλλά πλέον θα βγάλουμε γούστα με αυτό σας το κόμπλεξ ...
Ο Πόντιος είναι πολύ μπροστά ... χαμπάρι ακόμα δεν έχετε πάρει τι έρχεται ...
Ετσι ειναι...
Αλλα γουσταρω γιατι η φαπα θα ερχεται σιγα σιγα και βασανιστικα...
Πολυ σωστη και η αναλυση του navi.Κυριως χαιρομαι που ειδα τον κοντο να γουσταρει και να παθιαζεται τοσο πολυ...Χαιρομαι ιδιαιτερα και για το τζιολη τον οποιο πολλοι ελεγαν "ποιος τζιολης μωρε".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το 6-0 επί της Νις έχει σκορπίσει πανικό σε πολύ κόσμο...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ετσι ειναι Αποστολη...Ο ενας βαζει 6 , ο αλλος τρωει 4.... Οσο και να το κανεις υπαρχει μια σημειολογια ....

Υ.Γ. Ευχομαι ολοθερμα στον ψευτο-πρωταθλητη να παρει τον Σαβιολα .... Τα υπολοιπα απο το κεντρο και πισω θα τα αναλαβουμε εμεις ....
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

[youtube]3OihVWNROgc[/youtube]
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Με καλαμαριά αύριο 21.00 novasports1 :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αντιπροσωπευτικο νομιζω ειναι το 1ο ημιχρονο...δεν το δα ολο βεβαια...Επιθετ προβλημα με κλειστες αμυνες θα ξαναεχουμε ....Κραταω ομαδικα επιθ αμυνα εξαιρετικη...και με το σχημα 1ου ημιχρονου παμε να παιξουμε με αντεπιθεσεις τους καλους σε αυτο το κομματι ουκρανους...να δουμε...

Ατομικα Γεωργιαδης ξεχωρισε...θα δουμε μηπως σωσει την καριερα του...

Ο κιτσιου που καλως ειναι βασικος....

ο σαλπι πολυ φρεσκος...θυμιζει κτ απο παλια για να δουμε...

Ο Τζιολης π καλος στο ρολο του και ωραιο συμπηρωματικο διδυμο με Ρουμανο...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κάτι ακόμα καινούργιο που μου άρεσε πολύ είναι το δίχτυ των τερμάτων.
χοντρό κορδόνι και ολόασπρο.
πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο με τις αναλλαγές άσπρου-μαύρου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”