Συμφωνώ με όσα λες αδερφέ και ούτε εγώ είμαι υπέρ τέτοιων αντιδράσεων.Αλλά δεν μπορεί να είσαι μέσα στην 4Α,να φωνάζει το πέταλο δυνατά (συγκεκριμένα εχθές το "ΠΑΟΚαρα είμαι χάλια" στο πρώτο ημίχρονο) και εσύ να είσαι αραχτός με το κινητό στο facebook.Στην 4 είσαι στην τελική.Και στην 7 και στην 8, 5 ευρώ είχε το εισιτήριο.Πάνε εκεί αν δεν θέλεις να συμμετέχεις τόσο ενεργά..Ο άλλος πάει εκεί για να αφήσει το λαρύγγι του και να φωνάξει,το θεωρεί προκλητικό να σε βλέπει έτσι μέσα στο πέταλο..Και είναι προκλητικό.navigator11 έγραψε:Άσχετο,θα αναγκαστούμε να φάμε στη μάπα μετάδοση από Χαλβατσιώτη την επόμενη Τρίτη;Φαντάζομαι ΟΧΙ.Είναι Άχρωμος,Άοσμος,Άθλιος.Κάτι σαν τον Λούκας για τον che4,ώσπου να γίνει η ... κυβίστησις.![]()
Odi έγραψε:Να τονίσω όμως οτι οι γκόμενες που είδα χθες ήταν όλες ντυμένες ΠΑΟΚτσήδικα σε αντίθεση με κάτι άλλα φυντάνια με άσπρες μπλούζες με στρας,V μέχρι το στομάχι,τσιγαράκι και άπλα στην καρέκλα.Αν είναι ποτέ δυνατόν.Το φωνάζουμε τόσο καιρό,κάποια στιγμή θα γυρίσει κάποιου το μάτι και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Δεν κατανοώ το θα "γυρίσει κανενός το μάτι κάποια μέρα και θα'χουμε άσχημα ξεμπερδέματα".Καθένας έρχεται όπως νοιώθει άνετα ρε συ Odi.Ανεξαρτήτως του ότι συμφωνώ μαζί σου για το αντιαισθητικό γενικότερα του πράγματος.Που με διαολίζει όποτε το βλέπω.Καταλήγω στο συμπέρασμα πως τελικά οι γυναίκες ανέκαθεν είχαν το σύμπλεγμα του καπνίζειν ωσάν αράπης και του υβρίζειν ωσάν νταλικιέρης και οι άντρες του βαθύ ... ντεκολτέ.
Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις.Σε άρρενα φυντάνια θεωρώ πως αναφέρεσαι.
Κ εγώ πολλές φορές έχω προτιμήσει την 7 από την 4 και καταθέτω προσωπική εμπειρία..