Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014

Δημοσίευση από trel@menos »

navigator11 έγραψε:Σε μια εβδομάδα από τώρα,τέτοια ώρα,θα'χει τελειώσει ένα παντελώς διαφορετικό παιχνίδι,με πολύ αλλοιώτικες των σημερινών,παραμέτρους.Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες,κάτι για το οποίο εγγυάται ο Στίβενς.Αυτά που είδα εγώ από τηλεοράσεως και βρίσκω εξαιρετικά ελπιδοφόρα είναι πως η ομάδα δείχνει να'χει μια ικανοποιητική για την εποχή φυσική κατάσταση και ένα καλό επίπεδο συνοχής.Στο παιχνίδι της έχει σχέδιο.Και οι παίχτες,που την απαρτίζουν κάθε φορά,διεκπεραιώνουν την αποστολή τους κάθε ένας χωρίς να ... "φλυαρούν".Μίνιμαλ καταστάσεις,που κατ'εμέ στον συλλογικό αθλητισμό είναι προαπαιτούμενο διεκδίκησης υψηλών στόχων.Ξαναφτιάχνει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ.Αυτό κρατάω σαν δεδομένο.

Σαλπιγγίδης συγκλονιστικός.Γουστάρει πλέον ΚΑΡΓΑ,που βρίσκεται εδώ.Τζιόλης ουσιαστικότατος,γνώμη μου πως δύσκολα θα βγαίνει απ'την 11άδα φέτος γερός να'ναι.Λάζαρ θυμίζει ξανά τον παλιό του ποιοτικό εαυτό.Κίτσιου φοβερή μαχητικότητα και σπιρτάδα στο παιχνίδι του.Ξεχώρισαν.Ο Γεωργιάδης θετικός σίγουρα,πρέπει να κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια για να πείσει τους περισσότερούς μας νομίζω πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή αλάνας.Ο Ισπανός λίγα πράγματα αλλά δεν τον φοβάμαι.Θέλει το χρόνο του.
συμφωνω σε ολα.
επισης μ αρεσε ο βιτορ στις μονομαχιες αλλα εκανε και μερικα σημαντικα λαθη με τη μπαλα στα ποδια που οι ουκρανοι δεν θα τα συγχωρησουν.
και κατι ασχετο αλλα οποτε αργω να μπω στο γηπεδο το σκορ ξεφευγει. μεχρι στιγμης σε 3 παιχνιδια που μπηκα κατα το 15 περιπου το ενα ηταν σημερα 6-0, το αλλο με καλλιθεα παλι 6-0, και ενα ακομα με ολυμπιακο βολου 5-1 στα πλει οφ. σκεφτομαι να το καθιερωσω. :)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

νΑ ΑΡΓΉΣΕΙς ΚΑΙ ΣΕ ΜΊΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ!!!!!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Νικόλα,
την επόμενη βδομάδα θέλει δεν θέλει θα αργήσει 90 ολόκληρα λεπτά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Mhν μας το θυμιζεις αυτο...τι κριμα...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Το θετικό από τα φιλικά της ομάδας είναι ότι έχει σχετικά καλή αλληλοκάλυψη πίσω και ότι στην επίθεση βγάζει πολλούς παίκτες που πατάνε περιοχή.

Το αρνητικό σχετικά για το ματς με την Μέταλιστ είναι ότι οι παίκτες μας δεν έχουν αποκτήσει ακόμα την έκρηξη (είναι πολλή σφυγμένοι) που χρειάζεται για ένα τέτοιο αγώνα.

Μακάρι να την αποκτήσουν , θα μας χρειαστεί.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

dimbar έγραψε:Νικόλα,
την επόμενη βδομάδα θέλει δεν θέλει θα αργήσει 90 ολόκληρα λεπτά.
Σόρρυ το ξέχασα με τον ενθουσιασμό μου.... Η κατάρα να έχει να πατήσειες Τούμπα κάμποσα χρόνια..... :cry: :cry:
Τεσπα Ας αργήσει στην γιαγαντοοθόνη ;) ;) ;)
Η στο Ραντεβου στην καφετέρια ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Το καλό είναι ότι έιδα πως για πρώτη φορά υπάρχει πάγκος και δεν φοβάμαι τί θα γίνει αν φύγει ο ένας και μπει ο άλλος!!!!
Μπορεί να λέιπουν τα τρανταχτά αστερια αλλά ο υγειής πιστεύω ανταγωνισμός των παιχτών για κάποιες θέσεις τους κάνει να δουλέυουν σοβαρά και να ξεδιπλώνουν τα προσόντα τους!!!!
Και επίσεις... Για πρώτη φορά εδ΄ω και ένα χρόνο βλέπω σχέδιο στην ομάδα.... Ξέρει τί θέλει να κάνει και πώς περίπου να το κάνει!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σε όλα τα φιλικά μέχρι σήμερα,η ομάδα έχει δεχθεί όλο κ όλο ένα γκολ.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Συμφωνώ σχεδόν με όλους τους προλαλήσαντες, εκείνο που εγώ κρατώ είναι ότι απόψε οι παίκτες σχεδόν όλοι έδειξαν διάθεση να παίξουν μπάλα και φάνηκαν να γουστάρουν.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο ΠΑΟΚ είναι ξανά ομάδα.
Δείχνει ότι ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πως.
Αυτό είναι το ΠΑΝ.
Οι παίκτες αν έχουν κατεύθυνση δείχνουν "αλλιώς".
Με τον Στέφενς ακόμα και ο Ρομπερ που λέει ο λόγος θα έδειχνε αλλιώς.
Δεν έμαθε την μπάλα ξαφνικά ο Γεωργιάδης, ούτε ο Λάζαρ, ούτε κανένας που πέρσι ακούγανε το μπινελίκι της αρκούδας
Απλά μετά το περσινό μπ@ρδέλο και τον γδβοσκό, ήρθαν τα πράγματα στην σωστή τους σειρά. 8-)

Σήμερα, είδα τον Κίτσιου να παίζει τόσο ώριμα που όυτε τα γνήσια μπακ δεν αγωνίζονται.
Τον Βιτόρ να κάνει 2-3 λαθάκια αλλά λόγω Κατσουράνη να καλύπτεται.
Τον Τζιόλη να κλέβει, να μοιράζει και πρεσάρει και τον Λάζαρ και είναι δίπλα στον Βούκιτς.
Τον Λούκας να είναι καλύτερος αριστερά από ότι δέξια και φανερά ακόμα ανέτοιμος.
Ο Γεωργιάδης ήταν καλός και ουσιαστικός χωρίς τα ανόητα παλιά του.
Ο Βούκιτς έχει ποιότητα αλλά σήμερα δεν ξεχώρισε όπως και ο Σάλπι που όμως πάλεψε και πίεσε ψηλά.

Μεσοεπιθετικά έχουμε δουλέψει πολύ, και σε στημένα και σε κόντρα επιθέσεις.
Αμυντικά κάνουμε αλληλοκαλύψεις, αλλά θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο να βελτιωθούμε.

Τα δείγματα είναι θετικά και συνεχίζουμε χωρίς να ονειροβατούμε και να πιστεύουμε ότι γίναμε υπερ-ομάδα.
"Τρέχουμε" σε μαραθώνιο μέσα στην χρονιά και όχι σε αγώνα ταχύτητας.
Μετράει η διάρκεια...Αυτό είναι το ζητούμενο....

ΥΓ. Γεμάτο γήπεδο μετά από πόσο καιρό, τυχαίο?

Καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εντάξει μη τρελαινόμαστε ψιλομέτριοι οι Γάλλοι .Το καλό είναι πάντως οτι δε δεχτήκαμε φάση στο α' αν θυμάμαι καλά.Σφιχτή ομάδα λοιπόν πίσω και μπροστά έχει ο Θεός με Λόυκας ,Νέσιντ Κλαους,Σαλπι αλλα και με γεμάτο πάγκο.Λίγο χρόνο χρειάζεται ακόμα ο μαέστρος Χουμπ και πιστεύω θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο.
moican4 έγραψε:Όταν λέγαμε για προπονητή- προσωπικότητα που να ξέρουν οι πίκτες τι να κάνουν, κάποιοι μας βρίζανε...
Ξαφνικά ο Γεωργιάδης έγινε καλός, ο Λάζαρ κτλ...

ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...
Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι,οι άχρηστοι?Θαύμα θαύμα..Α ρε ΓΔ 5-6 χρόνια πίσω μας γύρισες
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το πρώτο ημίχρονο ήταν ενδεικτικό. το δεύτερο ήταν ψιλοτσίρκο γιατί μπήκανε οι αλλαγές των γάλλων

εγώ θαυμάζω τα γκέμια που έχει τραβήξει ο στίβενς σε γεωργιάδη και αρχίζει να τραβάει και σε ολίσε.
μεγάλη υπόθεση.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ 4-5 ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ 7-8-9
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

υγ. ξέρω ότι έχουμε πολλά κόμπλεξ από πέρσι και πρέπει να ξεχαρμανιάσουμε, αλλά ήρεμα...
ούτε ομαδάρα έχουμε γίνει, ούτε θα πάρουμε αέρα τη μικρή την ουκρανέζα την ταναπού
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πολυ χαρουμενος γι αυτο που ειδα σημερα και οχι βεβαια για το σκορ που εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα.
ειδα μια ομαδα που εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση και πιεζε συνεχως, μια πιεση που γινοταν με πλανο και με πολυ σωστες παγηδες, πιεση που ειχε ως αποτελεσμα να μην δεχθουμε καμια καθαρη ευκαιρια σε ολο το παιχνιδι.
μ΄αρεσει που βλεπω εναν σαλπι απελευθερομενο απ ολα τα ψυχολογικα και πασης φυσεως προβληματα.
μ΄αρεσει που βλεπω οτι ολοι παιζουν για την ομαδα και οχι για την παρτη τους

ειδα μια ομαδα που τοποθετει πολυ ψηλα την αμυνα... γι αυτο και ο γλυκος εχει κερδισει προς το παρον την μαχη για τον βασικο γκολκιπερ καθως παιζει πολυ καλα τον ρολο του λιμπερο οπως εδειξε και σε μια φαση στο β΄ημιχρονο που προλαβε τον αντιπαλο επιθετικο.

ειδα ενα διδυμο στο κεντρο της μεσαιας γραμμης που κουμπωνει τελεια και εχει πολυ καλη χημεια και ανασταλτικα και δημιουργικα.

ειδα εναν κατσουρανη που παιζει τελεια την θεση του κεντρικου αμυντικου.αν συνεχισει ετσι θα ειναι στο επιπεδο του καλου κοντρερας του ΠΑΟΚ

ειδα μια ομαδα που εχει πολυ μεγαλο βαθος και εχει αυτη τη στιγμη τουλαχιστον 20 ετοιμοπολεμους ποδοσφαιριστες

αυτη ηομαδα με δυο καλες προσθηκες μεσοεπιθετικων παικτων (εναν αριστερα και εναν πισω απο το φορ) θα ειναι για πολυ μεγαλα πραγματα.

ΥΓ φανταζομαι τι θα γινοταν σημερα στα φορουμ και τα ραδιοφωνα αν στην θεση του κλαους ηταν ο τσβιταντς και μεσα σε 15 λεπτα εβαζε τρεις τετοιες γκολαρες σαν αυτες του κλαους.

ΥΓ2 επιτελους επεστρεψε η ΓΚ@ΥΛΑ
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

μπορει και με μια προσθηκη που να παιζει και τις δυο θεσεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έντυσα την κοπέλα μου στα ασπρόμαυρα, καβαλήσαμε τα ποδήλατά μας και πήγαμε στην 4! Πρώτη φορά γυρνάω τόσο χαρούμενος από τη Τούμπα, ελπίζω να επαναληφθεί στο Π.Α.Ο.Κ. - γαύρος και σε όποιο άλλο επίσημο τύχει να βρεθώ φέτος..
Το value for money του αγώνα με άρεσε, 5 ευρώ = 5 γκολ + 1 δώρο! :mrgreen:
danirifle έγραψε:
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ 4-5 ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ 7-8-9
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Σάστισα εκείνη τη στιγμή!
Το πολύ 10 αγώνες (επίσημους και φιλικούς) να έχω πάει στη Τούμπα, αλλά πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο! Ανατριχίλα όντως!
Ήμουν στην άκρη της 4 δίπλα από την 3 αλλά πάλι φώναζα... Το καταευχαριστήθηκα!

Ο Κίτσιου με άρεσε πολύ, έβλεπα και τον αδερφό του που καθόταν παραδίπλα και λέω "Μια μέρα θα παίζει ο δικός μου αδερφός στον Π.Α.Ο.Κ. και (οκ, φτάνει)".
Ο Γεωργιάδης με εξέπληξε!Το θέμα είναι να έχει διάρκεια.
Ο Κλάους έκανε τη δουλειά του. Το θέμα είναι να έχει διάρκεια.
Τον Lucas τον πρόσεξα σήμερα και με άρεσε κι αυτός!
Ο Κατσουράνης ήταν σήμερα γαμάτος πίσω, νομίζω ο Stevens θα τον κρατήσει εκεί..

Για 3-0 τον έβλεπα τον αγώνα.. Οπότε με την 6άρα είμαι διπλά ικανοποιημένος! Τους *αμήσαμε τα κουφώματα!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Edit: Με άρεσε το παρατεταμένο χειροκρότημα όταν 4 παίχτες τους πίεζαν στα 5 μέτρα μακριά από την περιοχή τους!
ΑΥΤΟ ΡΕ *ΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ!!! Αυτό είναι ποδόσφαιρο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 24 Ιούλ 2013, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”