συμφωνω σε ολα.navigator11 έγραψε:Σε μια εβδομάδα από τώρα,τέτοια ώρα,θα'χει τελειώσει ένα παντελώς διαφορετικό παιχνίδι,με πολύ αλλοιώτικες των σημερινών,παραμέτρους.Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες,κάτι για το οποίο εγγυάται ο Στίβενς.Αυτά που είδα εγώ από τηλεοράσεως και βρίσκω εξαιρετικά ελπιδοφόρα είναι πως η ομάδα δείχνει να'χει μια ικανοποιητική για την εποχή φυσική κατάσταση και ένα καλό επίπεδο συνοχής.Στο παιχνίδι της έχει σχέδιο.Και οι παίχτες,που την απαρτίζουν κάθε φορά,διεκπεραιώνουν την αποστολή τους κάθε ένας χωρίς να ... "φλυαρούν".Μίνιμαλ καταστάσεις,που κατ'εμέ στον συλλογικό αθλητισμό είναι προαπαιτούμενο διεκδίκησης υψηλών στόχων.Ξαναφτιάχνει χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ.Αυτό κρατάω σαν δεδομένο.
Σαλπιγγίδης συγκλονιστικός.Γουστάρει πλέον ΚΑΡΓΑ,που βρίσκεται εδώ.Τζιόλης ουσιαστικότατος,γνώμη μου πως δύσκολα θα βγαίνει απ'την 11άδα φέτος γερός να'ναι.Λάζαρ θυμίζει ξανά τον παλιό του ποιοτικό εαυτό.Κίτσιου φοβερή μαχητικότητα και σπιρτάδα στο παιχνίδι του.Ξεχώρισαν.Ο Γεωργιάδης θετικός σίγουρα,πρέπει να κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια για να πείσει τους περισσότερούς μας νομίζω πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή αλάνας.Ο Ισπανός λίγα πράγματα αλλά δεν τον φοβάμαι.Θέλει το χρόνο του.
επισης μ αρεσε ο βιτορ στις μονομαχιες αλλα εκανε και μερικα σημαντικα λαθη με τη μπαλα στα ποδια που οι ουκρανοι δεν θα τα συγχωρησουν.
και κατι ασχετο αλλα οποτε αργω να μπω στο γηπεδο το σκορ ξεφευγει. μεχρι στιγμης σε 3 παιχνιδια που μπηκα κατα το 15 περιπου το ενα ηταν σημερα 6-0, το αλλο με καλλιθεα παλι 6-0, και ενα ακομα με ολυμπιακο βολου 5-1 στα πλει οφ. σκεφτομαι να το καθιερωσω.