κοιτάμε για τον επόμενο χρόνο!

Κόκκινηpirate_salonica έγραψε:Πίρλο![]()
Κιτρινόμαυρη![]()
Ρε άνθρωπε? Κάντην μπλε η πορτοκαλί και την αγόραζα χθες...
Και ΄γω μια απ΄τα ίδια περιμένω αλλά δεν νομίζω να 'ρθει σήμεραpaoktzis έγραψε:σημερα να περιμενω φανελα η οχι εγω που την αγορασα απο το ιντερνετ? αν αργησει να ερθει σε εμενα αν καποιος την παρει ας μας την δειξει
φίλε Αποστόλη τι θα άλλαζε δηλαδή αν ήταν η δικιά σου η φανέλα;Zorro4 έγραψε:Λογικά ναι... αν και στον Π.Α.Ο.Κ. έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως δεν υπαρχει λογική...
Πάντως αν η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑ είναι αυτή που κυκολφορεί με τον ΓΙΑΚΑ και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΙΚΕ ... είναι ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΣΙΑ για μενα... ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΞΩ ΠΟΛΎ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.
ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ... αν αναλογιστεί κανείς πως θα υπάρχει μπλε σημαιακι Ελληνικό, κοκκινο ΝΙΚΕ χρυσή γραμμή γύρω από το νέο σύμβολο και ένας πράσινος σπόνσορας... ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ δηλαδή ... ελεος... ΚΑΜΙΑ ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Η περσινή της Juve πάντως για την ιστορία, είναι αυτή που στο παρακάτω link έφτιαξα πως θα έπρεπε κατα τη δική μου ταπεινή γνώμη να ήταν η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ... (αν όντως είναι ακριβως της περσινής ΓιΟΥΒΕ).. με το ΝΙΚΕ ΧΡΥΣΟ (κεντημα) όπως και το περίγραμμα του νέου σήματος.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3124_n.jpg