κΑΙ ΕΓΏ ΚΑΙ ΕΓΏ........PAOKSaLoNiCa έγραψε:Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: che4, desperando, GoMaRoS, gsavvas, hitman, kalamata4, karlat85, MANIAKOS, nfsblackjack, pagotatzis, paoki_, paokpool, PAOKSaLoNiCa, Parolos, RoMaN, sourmenetes, stelyk, T.H.E.O.S, teo4giannitsa, xlebouras και 86 επισκέπτες
Κοίτα να δεις ..
σαββίδης δεν είδαμε όντως...MANIAKOS έγραψε:δεν ξερω αν ο τζεμπουρ ειναι εδω..αλλα απο την επιλογη του φορ και του μεσοεπιθετικου κρινονται για μενα οι εγχωριοι στοχοι.,...
επισης πρεπει να αρχισουν να μτκινουνται και αυτοι που δεν υπολογιζονται...ειτε δανεικοι ειτε λευτεροι ειτε ανταλλαγματα....
πχ απο αυτους που ναι προετοιμασια Σαββιδη Κιοσε ποζοογλου δεν ειδαμε και δεληγιαννιδη ενα στα 2 ματς/// οπως και ο ποζατζιδης που πρεπει να χει φουλ χρονια φετος κπ αλλου..
και κπς αλλους που δεν τους θελω εγω οπως ο γεωργιαδης και ο Γιαννου
Δεν το διευκρίνισα.. Άγγλο. Από Λονδίνο συγκεκριμένα.. Αλλά και Μπεναγιούν δε με χαλάει..MANIAKOS έγραψε:μπεναγιουν παρολε
Του το είπανε ή πλάκα κάνεις;che4 έγραψε:τρελαθηκε ο ραπ ... δε το πιστευει οτι αυξανει την επισκεψημοτητα του παοκμανια