Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Φαντάζεστε να έχει πάρει ο Moican τηλέφωνο στην εκπομπή του φαλάκρα και να του είπε μούφα πληροφορία και να το αναπαράγουν την άλλη μέρα όλοι οι ΑΡΔ (ναι, εσείς που περιμένετε τώρα σ'αυτό το topic) και να τους κάνει ξανά ρόμπα;;;

δεν ξερω αν ο τζεμπουρ ειναι εδω..αλλα απο την επιλογη του φορ και του μεσοεπιθετικου κρινονται για μενα οι εγχωριοι στοχοι.,...
επισης πρεπει να αρχισουν να μτκινουνται και αυτοι που δεν υπολογιζονται...ειτε δανεικοι ειτε λευτεροι ειτε ανταλλαγματα....
πχ απο αυτους που ναι προετοιμασια Σαββιδη Κιοσε ποζοογλου δεν ειδαμε και δεληγιαννιδη ενα στα 2 ματς/// οπως και ο ποζατζιδης που πρεπει να χει φουλ χρονια φετος κπ αλλου..
και κπς αλλους που δεν τους θελω εγω οπως ο γεωργιαδης και ο Γιαννου
επισης πρεπει να αρχισουν να μτκινουνται και αυτοι που δεν υπολογιζονται...ειτε δανεικοι ειτε λευτεροι ειτε ανταλλαγματα....
πχ απο αυτους που ναι προετοιμασια Σαββιδη Κιοσε ποζοογλου δεν ειδαμε και δεληγιαννιδη ενα στα 2 ματς/// οπως και ο ποζατζιδης που πρεπει να χει φουλ χρονια φετος κπ αλλου..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Πέμ 11 Ιούλ 2013, 23:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOKSaLoNiCa
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: che4, desperando, GoMaRoS, gsavvas, hitman, kalamata4, karlat85, MANIAKOS, nfsblackjack, pagotatzis, paoki_, paokpool, PAOKSaLoNiCa, Parolos, RoMaN, sourmenetes, stelyk, T.H.E.O.S, teo4giannitsa, xlebouras και 86 επισκέπτες
Κοίτα να δεις ..
Κοίτα να δεις ..
Κλείστε ρε τον Petric ή κάναν άλλον καθόμαστε και παρακαλάμε το Djebbour.. θα βρει κι αλλού 1,5εκ..
Δλδ μας έβαλε κάτω από τη Β Αγγλίας και θα τον πάρουμε κι όλας? Στο καλό κύριε, τα λέγαμε..
Καμιά ιδέα για 10άρι από Αγγλία που παίζει και στα άκρα έχουμε? Εκτός από Joe Cole..
Δλδ μας έβαλε κάτω από τη Β Αγγλίας και θα τον πάρουμε κι όλας? Στο καλό κύριε, τα λέγαμε..
Καμιά ιδέα για 10άρι από Αγγλία που παίζει και στα άκρα έχουμε? Εκτός από Joe Cole..
κΑΙ ΕΓΏ ΚΑΙ ΕΓΏ........PAOKSaLoNiCa έγραψε:Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: che4, desperando, GoMaRoS, gsavvas, hitman, kalamata4, karlat85, MANIAKOS, nfsblackjack, pagotatzis, paoki_, paokpool, PAOKSaLoNiCa, Parolos, RoMaN, sourmenetes, stelyk, T.H.E.O.S, teo4giannitsa, xlebouras και 86 επισκέπτες
Κοίτα να δεις ..
σαββίδης δεν είδαμε όντως...MANIAKOS έγραψε:δεν ξερω αν ο τζεμπουρ ειναι εδω..αλλα απο την επιλογη του φορ και του μεσοεπιθετικου κρινονται για μενα οι εγχωριοι στοχοι.,...
κρίμα γιατί έδειξε πολλά στην πρώτη
συμφωνώ με τους δανεικούς. φαίνεται ότι θα είναι αρκετοί και φέτος.
υγ. πέτριτς με 1000
υγ2. από αγγλία θέλω φορμίκα
τρελαθηκε ο ραπ ... δε το πιστευει οτι αυξανει την επισκεψημοτητα του παοκμανια
Ο Σκόκο ήρθε κουρεμ'ενος γουλί και μαυρισμένος από το σολάριουμ και τον πέρασαν για τζιμπούρ

ας παρουν 2 3 τηλεφωνο να ρθουν οτι ηρθε κπς ρε παιδια.....πχ ο αιμαρ...
ΥΓ το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει σε 2 λεπτα..
ΥΓ το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει σε 2 λεπτα..
Δεν το διευκρίνισα.. Άγγλο. Από Λονδίνο συγκεκριμένα.. Αλλά και Μπεναγιούν δε με χαλάει..MANIAKOS έγραψε:μπεναγιουν παρολε
- Μπαρκαρούτσος
Του το είπανε ή πλάκα κάνεις;che4 έγραψε:τρελαθηκε ο ραπ ... δε το πιστευει οτι αυξανει την επισκεψημοτητα του παοκμανια