Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Το νέο σύστημα όντως δεν είναι καλό.Επικρατεί ένα χάος με τα σχόλια...
- john4serres
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 16:58 | Rainmaker
Εκκωφαντική ηρεμία επικρατεί στο μεταγραφικό τοπίο του ΠΑΟΚ,
συμπέρασμα: γράφε συχνότερα rainΠαρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 18:46
Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Σκόνδρας

Χαχαχαχα
Ορκίζομαι οτι την ώρα που το έγραφα έλεγα μέσα μου "να δεις που θα ανακοινωθεί παίκτης γαμώτο". Στο κάτω κάτω την αλήθεια έγραψα.
Δε πειράζει, αν και είδα οτι ορισμένοι ΠΑΛΙ παρεξήγησαν αυτό π έγραψα. Το θέμα είναι να προχωράει η ομάδα, στα τέτοια μ το κείμενο!
Ορκίζομαι οτι την ώρα που το έγραφα έλεγα μέσα μου "να δεις που θα ανακοινωθεί παίκτης γαμώτο". Στο κάτω κάτω την αλήθεια έγραψα.
Δε πειράζει, αν και είδα οτι ορισμένοι ΠΑΛΙ παρεξήγησαν αυτό π έγραψα. Το θέμα είναι να προχωράει η ομάδα, στα τέτοια μ το κείμενο!

- Mario Jardel
Εδω και καμποσο καιρο οταν παταω να δω το πρωτο θεμα της στηλης τι λενε τα ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ μου ανοιγει το πρωτο θεμα απο το τι λενε τα ΜΜΕ για τους αντιπαλους.
Περαν του κλασσικου προβληματος με τα σχολια (εχω βαρεθει να βλεπω τον Proin sizigos Ntepis Gkolema να αναρωτιεται τι τρεχει μετα σχολια
)
Περαν του κλασσικου προβληματος με τα σχολια (εχω βαρεθει να βλεπω τον Proin sizigos Ntepis Gkolema να αναρωτιεται τι τρεχει μετα σχολια

Εχει γίνει το σχόλιο με τα περισσότερα like
Το τιμάω σε κάθε δημοσίευση.....

Το τιμάω σε κάθε δημοσίευση.....
- Μπαρκαρούτσος
Τις προάλλες ήταν ο άλλος που ρωτούσε αν τα σχόλια πρέπει να συμφωνούν με το Paok24 και άλλα 90κάτι σχόλια από κάτω, τώρα ο πρώην της *ουνάρας Ντέπυς Γκόλουμ...εεεε Γκολεμά... 

- kataramenos5
Aπό χτες το απόγευμα επιστρέψαμε στο παλιό σύστημα και αν δεν αρχίσουν πάλι τα 502 - 503 θα μείνουμε σε αυτόν τον τρόπο σχολιασμού...
θα μπορουμε να διαφωνουμε και με το 24 δλδ τωρα? γιατι με το νεο επρεπε να συμφωνουμε για να ανεβουν τα σχολιαteacher έγραψε:Aπό χτες το απόγευμα επιστρέψαμε στο παλιό σύστημα και αν δεν αρχίσουν πάλι τα 502 - 503 θα μείνουμε σε αυτόν τον τρόπο σχολιασμού...

λευτεριά στον πρώην σύζυγοalp920 έγραψε:και ο πρώην σύζυγος τι θα γίνει?

πείτε καμιά ιδέα
από όταν ξανα άλλαξε το σύστημα με τα σχόλια, δεν μπορώ να κάνω σύνδεση μέλους στην κεντρική σελίδα......
Για δοκίμασε τώρα..
Moican4
από όταν ξανα άλλαξε το σύστημα με τα σχόλια, δεν μπορώ να κάνω σύνδεση μέλους στην κεντρική σελίδα......

Για δοκίμασε τώρα..
Moican4
- Μπαρκαρούτσος