Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για τις προσδοκιες εχει ενα δικιο αν και μεις παλι τα ιδια θα καναμε... :opaokara:

ΓΙα ογκολιθος καλη λυση ειναι και ο ποικιλιδης...ειναι και δικο μας παιδι..

Εμενα θ μ αρεσε και αυτος Gabriel Tamas http://www.transfermarkt.de/de/gabriel- ... _6893.html
niks

Δημοσίευση από niks »

navigator11 έγραψε:
Υγ Αλήθεια,ανθρώπινα καθαρά,πώς ξεπερνιέται αυτό το στραπάτσο της Μπενφίκα;Τρελή απογοήτευση ρε μάγκα μου ...
μπασκετ Π.Α.Ο.Κ. 92-93
και κατα 2ο λογο 90-91

τι να κλασει η Μπενφικα τωρα μπροστα μας
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

barlow σε χρίζω τον επίσημο κατάσκοπο του paokmania σε αντιπαλα φορουμ,ηδη έδωσε πληροφορίες απο φορουμ ομονοιας και μπενφίκα :D :D :D

Πολυ άργησαν τα στατιστικά του παίκτη απο το fm,αααα με αγχώνετε
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Να και η άποψη ενός ανθρώπου που ειναι σχεδόν πάντα επικριτικος απέναντι στην διοίκηση και τον προπονητη, ενός γνωστού γκρινιαρη της πόλης. Στην προκειμένη περίπτωση δεν τον βλέπω να γκρινιαζει αλλα να τηρεί σωστή και έξυπνη στάση ώστε να μην εκτεθεί σύντομα...

"Όταν ολοκληρωθούν οι προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, τότε και μόνο τότε θα είμαι σε θέση να κάνω μια ουσιαστική τοποθέτηση για τις κινήσεις που ήδη άρχισαν και ανακοινώνονται. Όταν έχουμε όλα τα κομμάτια του παζλ μπροστά μας, θα υπάρχει δυνατότητα να φτιάξουμε μια πρώτη εικόνα της ομάδας που δημιουργείται. Είναι λίγο πρόχειρο να κρίνουμε κάθε νέο απόκτημα μεμονωμένα, διότι τα στοιχεία μας είναι περιορισμένα. Πολλώ δε μάλλον, όταν οι ποδοσφαιριστές που έρχονται και τα χαρακτηριστικά τους, δεν μας είναι και πολύ γνωστοί – Λόπεθ πχ.

Λίγες μέρες πριν, μιλώντας με ένα προπονητή ποδοσφαίρου, τον ρώτησα τη γνώμη του για τον Σίλντεφελντ. Χαμογέλασε και μου είπε: “Πες μου ποιοι θα είναι δίπλα του, ποιος θα παίζει μπροστά του και ποιος πίσω του, πόσο ψηλά ή χαμηλά θα παίζει η ομάδα, για να σου πω αν κάνει ή αν δεν κάνει...” Έτσι είναι. Το λάθος που κάνουν κάποιοι αυτές τις μέρες, είναι να προσπαθούν να αναγνωρίσουν στο κάθε ένα από τα πρόσωπα που ανακοινώνονται, εκείνο που θα αλλάξει από μόνο του επίπεδο την ομάδα.

Οι ομάδες αλλάζουν επίπεδο, από το συνολικό ταλέντο και τον πλουραλισμό που συσσωρεύεται στο ρόστερ τους, καθώς και από την προσωπικότητα κάποιων από τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά και από την προσωπικότητα του προπονητή τους, την χημεία που θα επιτύχει και την πίστη που θα εμφυσύσει σε όλους για το πλάνο του. Και δυστυχώς αυτά είναι πράγματα που γίνονται καλύτερα ορατά, προϊόντος του χρόνου και σε καμιά περίπτωση εκ των προτέρων.

Αυτήν τη στιγμή λοιπόν, λίγα πράγματα μπορεί να πει κανείς με ασφάλεια και με το ρίσκο να εκτεθεί αργότερα. Από αυτά τα λίγα, κάποια παραθέτω εδώ και τώρα, για τους... βιαστικούς:

Σκόνδρας
Εκτιμώ πως είναι πολύ καλή κίνηση. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους πλάγιους μπακ του πρωταθλήματος, Έλληνας, με σπουδαία εξέλιξη σε νεαρή ηλικία. Αρχηγός από τα σπάργανα, σε ομάδα με βλέψεις και στόχους, τσαμπουκάς, γρήγορος, δυνατός, με ικανοποιητική τεχνική και καλή ισορροπία ανάμεσα σε αμυντικά κι επιθετικά καθήκοντα. Μου μοιάζει εξαιρετική επιλογή, ιδιαιτέρως αν θέλει κανείς να δώσει χρόνο και στον Κωνσταντινίδη. Ο Κωνσταντινίδης ίσως είναι υψηλότερων προδιαγραφών, ίσως έχει ψηλότερο ταβάνι, αλλά ο Σκόνδρας είναι πιο έτοιμος, πιο ψηλά, αυτήν την στιγμή, σήμερα. Με τον πρώην αρχηγό του Ατρομήτου βασικό όμως, ο Κωνσταντινίδης θα μπορεί να πάρει πολύ περισσότερα παιχνίδια, από ότι με έναν εμπειρότερο συμπαίκτη – “ανταγωνιστή.”

Λόπεθ
Δεν τον ήξερα. Ρωτώντας, ψάχνοντας, βλέποντας βίντεο, έχω να πω τα εξής... προκαταρκτικά: Είναι ένα στόπερ που εξελίχθηκε με τη δουλειά, με κύρια προσόντα του την οξυδέρκεια και την ψυχραιμία. Είναι αρκετά καλός και στα ψηλα και τα χαμηλά, δεν τον λες αργό, δεν είναι άμπαλος, αλλά δεν είναι και... Κοντρέρας. Δεν είναι όμως ούτε Βιβιάν, ούτε Κουμάλο. Θυμάστε πως το είπε ο κόουτς παραπάνω; “Πες μου ποιοι θα είναι δίπλα του, ποιος θα παίζει μπροστά του και ποιος πίσω του, πόσο ψηλά ή χαμηλά θα παίζει η ομάδα, για να σου πω αν κάνει ή αν δεν κάνει.”
Στην ομάδα πάντως, τον πιστεύουν πολύ...

Πηγαινέλα...
Σημαντικός δείκτης για το αν η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο ή όχι είναι και το “ποιος αντικαθιστά ποιον”. Δηλαδή, όσο κακοπροαίρετος και να είναι κανείς, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί αν κάνει δίκαιες συγκρίσεις, πως όσοι έρχονται ή φημολογείται πως έρχονται, είναι μάλλον φανερά καλύτεροι από εκείνους που αντικαθιστούν. Δηλαδή: Είναι ή δεν είναι καλύτερα τα στοιχεία του Σκόνδρα, από εκείνα του Έττο; Μοιάζουν ή δε μοιάζουν καλύτερα τα “νούμερα” του Λόπεθ που έρχεται από γεμάτες σεζόν στην Πριμέρα, από του Κουμάλο που πριν έρθει είχει 15 ματς σε μια διετία; Ακόμη και ο κατά τις φήμες επόμενος στόχος που ακούει στο όνομα Τζιώλης, που είναι αργός και με μικρή εξέλιξη είναι καλύτερος του Φωτάκη, σε όλους τους τομείς.

Ας κάνουμε λοιπόν ψύχραιμα ταμεία. Περιμένοντας πάντα και κανά – δυο μεγάλες προσωπικότητες, αλλά αξιολογώντας και ότι γίνεται ως τώρα με δικαιοσύνη. Το μόνο που απαιτείται είναι οι ίδιοι οι διοικητικοί πρωταγωνιστές, να μην αδικούν και τον εαυτό τους, με τις ανώριμες και ανόητες εσωτερικές έριδες".
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Armagedonas έγραψε:
Kαταρχήν έβαλε παίκτες που δεν ξέρουμε αν θα έρθουν ακόμη.

Και δεύτερον,αν θεωρείς ότι με αυτό ρόστερ,παίρνεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό,πλανάσαι πλάνην οικτράν!

ίσα ίσα που με τέτοια νοοτροπία,τα 28 χωρίς πρωτάθλημα θα γίνουν 48!
Μόνο με υπερβάσεις τύπου Στέφενς,θα έχουμε κάποιες ελπίδες να τερματίσουμε πρώτοι τα επόμενα χρόνια
θελω να μου απαντησεις για ποιους παικτες του γαυρου μιλας.εκτος απο μητρογλου.τζεμπουρ.αβρααμ.αντε και φετφατζιδη.ποιοι ειναι οι παικταραδες?ποιους απο τους παρακατω θα ηθελες στον ΠΑΟΚ?σιοβα?βλαχοδημο?φουστερ?γκρεκο?μασαντο?χολεμπας?ιμπαγασα?φεισα?παντελιτς?καρολ?μεγιερι?πινο?παπαζογλου?ντε βινσεντι?ολαιταν?σουμπινιο?
αυτοι ειναι οι αχτυπητοι?ειλικρινα τωρα?
αν τους εφερνε αυριο ο ιβαν αυτους ζωντανο θα τον τρωγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 24 Ιουν 2013, 14:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:
ΥΓ: desperado επειδή σε παρακολουθώ και καταννοώ την λογική σου στους παίχτες, θαρρώ ότι με λίγη καλή διάθεση και υπομονή σε λιγο καιρό θα είσαι και εσύ ευχαριστημένος. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα και οι καλύτεροι, απο κάπου χαμηλά ξεκίνησαν ώς άγνωστοι......
δεν εχω δηλωσει καπου οτι δεν ειμαι ειδη ευχαριστημενος,αντιθετως εχω δηλωσει οτι ειμαι σε ενα ποσοστο περιπου 80% ικανοποιημενος με τις μεχρι τωρα μεταγραφικες κινησεις, με μονη επιφυλαξη την περιπτωση λοπεθ.
με αυτο που ομως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος ειναι με το πεσιμο που δεχονται καποια παιδια επειδη δεν τους αρεσουν οι εως τωρα μεταγραφες, και με τους χαρακτηρισμους τους οποιους δεχονται.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

arisk ποιανού είναι το αρθρο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Δευ 24 Ιουν 2013, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

Athens έγραψε:αν το μπατζετ ειναι της περσινης περιοδου τοτε ειναι ολα δικαιολογημενα..
τις προσδοκιες δεν τις ανεβασαμε εμεις αλλα ο ιδιος ο ιβαν που θελει ομιλους κουπες και πρωταθληματα....
οτι λεφτα δωσεις αυτους θα παρεις.....με 250 φυσικα θα παρεις Λοπεζ με 500 θα παρεις κοντρερας...
ο Κοντερας επαιρνε 750
και ενα χρονο πριν ερθει σε μας εχει μιση σαιζον στην β Ισπανιας με ελαχιστες συμετοχες και μιση σαιζον στην Μπραγα με μισες περιπου συμετοχες και χωρις να θελει η Μπραγα να τον κρατησει
πρωτοκλασατο μπακ με κατω απο μυριο δεν παιζει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

MANIAKOS έγραψε:
K_geo έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..
και εγώ θα τον ήθελα, αλλά άν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είμαστε καλά στα ψηλά πάλι.
O Katsikas θα ναι ο πιο ψηλος 187 και επειτα 185 184 ..που ο κατσικας λογικα παει για 4ος... .Πιστευω θελουμε εναν πυργο για χατσεριδη μακαρι βεβαια αλλα δυσκολα..ο ελ καταουρις θα ναι ακριβος που λετε ειναι και 180/ :mrgreen:
και ο μαλεζας ειναι 190+ αλλα στα ψηλα ειναι η αδυναμια του. δεν χρειαζετε ενας παικτης να ειναι 2 μετρα για να ειναι καλος στα ψηλα. για παραδειγμα ο λοπεθ που πηραμε το δυνατο του σημειο ειναι το ψηλο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγω γιατι πιστευω οτι αυριο στην παρουσιαση του Στεφενς θα εχουμε και μια μεταγραφη μπαμ μπουμ;;;; ή ειμαι απλα πολυ αισιοδοξος;;;; ηδωμεν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MANIAKOS έγραψε:Για τις προσδοκιες εχει ενα δικιο αν και μεις παλι τα ιδια θα καναμε... :opaokara:

ΓΙα ογκολιθος καλη λυση ειναι και ο ποικιλιδης...ειναι και δικο μας παιδι..

Εμενα θ μ αρεσε και αυτος Gabriel Tamas http://www.transfermarkt.de/de/gabriel- ... _6893.html
Καλή περίπτωση ο Tamas.. Παίζει και πλάγια αν χρειαστεί!

karlat85 έγραψε:Πολυ άργησαν τα στατιστικά του παίκτη απο το fm,αααα με αγχώνετε
Ψοφάτε για FM! :mrgreen:
Τα βασικά:

Marking: 14
Tackling: 14
Heading: 14
Jumping: 14
Strength: 14
Natural Fitness: 14
Stamina: 13
Anticipation (να διαβάζει τη φάση): 13
Bravery (να μην είναι χέστης): 14
Determination: 17 (το υψηλότερο attribute του)
Aggression (αν είναι κανένας τύπου Garcia που αν τον τσαντίσεις ρίχνει σκαμπίλια): 11
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Armagedonas έγραψε:
Odi έγραψε:
arisk έγραψε:Εγώ βλέπω ένα ρόστερ γεμάτο απο:
έμπειρους και μπαρουτοκαπνισμενους παίκτες (Κατσουρανης, Γκαρσια, Λίνο, Σαλπιγγιδης, Λαζαρ, Χακομπο, Ιτανζ, Βούκιτς, Τζιόλης, Λόπεθ) και
νεαρούς αποδεδειγμένα γεμάτους ταλέντο έτοιμους να εξελιχθούν στα χέρια ενός σπουδαίου προπονητή και να αποκτήσουν υπεραξία (Αθανασιάδης, Σισσοκό, Εφραίμ, Βίτορ, ΕλΚαταουρι, Κάτσε, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Γλύκος, Κατσικάς, Γεωργιάδης).
Αυτο που λείπει ειναι 2-3 (το πολύ αφού με 1000 διαρκείας και εισιτήρια των 5 και 10€ και πολλές μας πέφτουν...) προσθήκες καταξιωμένων παικτών που θα εμπνεύσουν τον κόσμο αλλα και τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες και θα ηγηθούν της προσπάθειας μαζί με τους ήδη υπάρχοντες αστέρες (Γκαρσια, Καρσουρανης, Σαλπιγγιδης). Ως γνωστόν όμως αυτοι οι παίκτες έχουν την Ελλάδα ως τελευταια επιλογή και θα έρθουν στον ΠΑΟΚ μονο όταν διαπιστώσουν ότι δεν έχουν πουθενα καλύτερα να πανε (θυμηθείτε ποτε ήρθε ο Κονσεισαο, ο Γκαρσια, ο Μούσλι και οι λοιποί), οπότε θα ειναι οι τελευταίες μας μεταγραφικές κινήσεις.
Συνοψιζοντας, με λίγα λόγια η τούρτα ειναι καλη, ο σεφ (Στέφενς) ειναι ακόμα καλύτερος, λείπουν μονο τα κερασακια τα οποία θα μπουν στην τούρτα τελευταια ώστε να ολοκληρωθεί το γλυκό. Καλη σας όρεξη λοιπόν...!

Πόσο μπροστά το Post.Ειλικρινά αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας..
Kαταρχήν έβαλε παίκτες που δεν ξέρουμε αν θα έρθουν ακόμη.

Και δεύτερον,αν θεωρείς ότι με αυτό ρόστερ,παίρνεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό,πλανάσαι πλάνην οικτράν!

ίσα ίσα που με τέτοια νοοτροπία,τα 28 χωρίς πρωτάθλημα θα γίνουν 48!
Μόνο με υπερβάσεις τύπου Στέφενς,θα έχουμε κάποιες ελπίδες να τερματίσουμε πρώτοι τα επόμενα χρόνια
Έβαλα Τζιόλη (που χειρότερο αμυντικό χαφ δεν περιμένεις οπότε και να μην τον πάρουμε ακόμα καλύτερα), Σισσοκο (που ειναι κλεισμένος) Ελ Καταουρι (επίσης κλεισμένος) και Εφραίμ (που επίσης με τόσα λεφτα δεν βρίσκεις χειρότερο)... Οπότε δεν στέκει το επιχείρημα ότι έβαλα παίκτες που δεν μας ανήκουν αφου και να μην έρθουν οι συγκεκριμένοι καλύτερα θα ειναι (σύμφωνα με τα λεγόμενα των περισσότερων εδώ μέσα)...

Να πούμε τωρα και για τη νοοτροπία μας... Ποια ειναι η δική μου νοοτροπία που δεν θα σου φέρει το πρωτάθλημα; Το ότι βλέπω κατάματα την πραγματικότητα; Το ότι δεν απαξιώνω τους πάντες; Το ότι λέω αλήθεια; Και ποια ειναι η αλλη νοοτροπία που πρεσβευεις και θα μου το φέρει το πρωτάθλημα; Το να μην έχω βρακι να βάλω και ούτε φραγκο στην τσέπη και εγω να περιμένω σετάκι Μισιμοβιτς (επειδή ειναι φίλος του Μουσλι θα έρθει τσάμπα), Ζιγκλερ (ΠΑΟΚτσακι απο κούνια άρα θα έρθει τσάμπα), Χουντελααρ (πρώην παίκτης του Στεφενς άρα θα έρθει τσάμπα), Χατσεριδη (Ελληνορωσσος άρα θα έρθει τσάμπα)...;
Έχω γράψει 100 φορές ότι έχουμε πουλήσει 1000 διαρκείας, λιγότερα και απο τον Παναθηναϊκό, γιατι δεν απαντάει κανένας να μου το βουλωσει αλλα ξέρετε μονο μεταγραφές να ζητάτε σαν νεόπλουτοι...;
Δεν ξέρετε όλοι ποια ειναι η χειρότερη φαρα; Αυτοί που μια ζωή δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και ξαφνικα έπιασαν λεφτα κατα τύχη χωρίς να έχουν κάνει τίποτα γι'αυτο... Τέτοιοι μοιάζουμε εμείς σαν οπαδοί φέτος δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

karlat85 έγραψε:arisk ποιανού είναι το αρθρο?
Τζατζαρας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

desperando έγραψε: και ο μαλεζας ειναι 190+ αλλα στα ψηλα ειναι η αδυναμια του. δεν χρειαζετε ενας παικτης να ειναι 2 μετρα για να ειναι καλος στα ψηλα. για παραδειγμα ο λοπεθ που πηραμε το δυνατο του σημειο ειναι το ψηλο παιχνιδι

ΓΙα Μαλε ναι οπως και ο Βιβιαν αλλα οταν στο ελ πρωταθλημα εχεις να αντιμετωπισεις νταμαρια σεντερ μπακ και φορ ειναι προβλημα...την εχουμε πατησει πολλες φορες...τον Λοπεζ δεν τον ξερω δεν εχω γνωμη..
niks

Δημοσίευση από niks »

πολυ φοβαμαι τους τραυματισμούς του Κατσικα
ισως, λεω ισως , να παρουμε εναν ακομα, δηλ για 4+Κατσικας
εκτος και αν υπαρχει καποιος ελπιδοφορος πιτσιρικας από πισω
πιθανον ο ιδιος να κρατουσα Ιντζιδη και να δανειζα Κατσικα

επειδη παλι ακουγονται αρκετοι εως πολλοι ελληνες , μπορει να ειναι βεβαια ενα κλικ κατω από αντιστοιχους ξενους,
ομως στην προκειμενη επιτυγχανεις γρηγοροτερα ομοιογενεια με γηγενεις παιχτες
ειναι και αυτη μια παραμετρος

πιστευω παντως πως θα εχουμε μια αρκετα ισσσοροπημενη και τσαμπουκαλεμενη ομαδα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”