ΓΙα ογκολιθος καλη λυση ειναι και ο ποικιλιδης...ειναι και δικο μας παιδι..
Εμενα θ μ αρεσε και αυτος Gabriel Tamas http://www.transfermarkt.de/de/gabriel- ... _6893.html
μπασκετ Π.Α.Ο.Κ. 92-93navigator11 έγραψε:
Υγ Αλήθεια,ανθρώπινα καθαρά,πώς ξεπερνιέται αυτό το στραπάτσο της Μπενφίκα;Τρελή απογοήτευση ρε μάγκα μου ...
θελω να μου απαντησεις για ποιους παικτες του γαυρου μιλας.εκτος απο μητρογλου.τζεμπουρ.αβρααμ.αντε και φετφατζιδη.ποιοι ειναι οι παικταραδες?ποιους απο τους παρακατω θα ηθελες στον ΠΑΟΚ?σιοβα?βλαχοδημο?φουστερ?γκρεκο?μασαντο?χολεμπας?ιμπαγασα?φεισα?παντελιτς?καρολ?μεγιερι?πινο?παπαζογλου?ντε βινσεντι?ολαιταν?σουμπινιο?Armagedonas έγραψε:
Kαταρχήν έβαλε παίκτες που δεν ξέρουμε αν θα έρθουν ακόμη.
Και δεύτερον,αν θεωρείς ότι με αυτό ρόστερ,παίρνεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό,πλανάσαι πλάνην οικτράν!
ίσα ίσα που με τέτοια νοοτροπία,τα 28 χωρίς πρωτάθλημα θα γίνουν 48!
Μόνο με υπερβάσεις τύπου Στέφενς,θα έχουμε κάποιες ελπίδες να τερματίσουμε πρώτοι τα επόμενα χρόνια
δεν εχω δηλωσει καπου οτι δεν ειμαι ειδη ευχαριστημενος,αντιθετως εχω δηλωσει οτι ειμαι σε ενα ποσοστο περιπου 80% ικανοποιημενος με τις μεχρι τωρα μεταγραφικες κινησεις, με μονη επιφυλαξη την περιπτωση λοπεθ.K_geo έγραψε:
ΥΓ: desperado επειδή σε παρακολουθώ και καταννοώ την λογική σου στους παίχτες, θαρρώ ότι με λίγη καλή διάθεση και υπομονή σε λιγο καιρό θα είσαι και εσύ ευχαριστημένος. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα και οι καλύτεροι, απο κάπου χαμηλά ξεκίνησαν ώς άγνωστοι......
ο Κοντερας επαιρνε 750Athens έγραψε:αν το μπατζετ ειναι της περσινης περιοδου τοτε ειναι ολα δικαιολογημενα..
τις προσδοκιες δεν τις ανεβασαμε εμεις αλλα ο ιδιος ο ιβαν που θελει ομιλους κουπες και πρωταθληματα....
οτι λεφτα δωσεις αυτους θα παρεις.....με 250 φυσικα θα παρεις Λοπεζ με 500 θα παρεις κοντρερας...
και ο μαλεζας ειναι 190+ αλλα στα ψηλα ειναι η αδυναμια του. δεν χρειαζετε ενας παικτης να ειναι 2 μετρα για να ειναι καλος στα ψηλα. για παραδειγμα ο λοπεθ που πηραμε το δυνατο του σημειο ειναι το ψηλο παιχνιδιMANIAKOS έγραψε:O Katsikas θα ναι ο πιο ψηλος 187 και επειτα 185 184 ..που ο κατσικας λογικα παει για 4ος... .Πιστευω θελουμε εναν πυργο για χατσεριδη μακαρι βεβαια αλλα δυσκολα..ο ελ καταουρις θα ναι ακριβος που λετε ειναι και 180/K_geo έγραψε:και εγώ θα τον ήθελα, αλλά άν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είμαστε καλά στα ψηλά πάλι.MANIAKOS έγραψε:Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..
Καλή περίπτωση ο Tamas.. Παίζει και πλάγια αν χρειαστεί!MANIAKOS έγραψε:Για τις προσδοκιες εχει ενα δικιο αν και μεις παλι τα ιδια θα καναμε...![]()
ΓΙα ογκολιθος καλη λυση ειναι και ο ποικιλιδης...ειναι και δικο μας παιδι..
Εμενα θ μ αρεσε και αυτος Gabriel Tamas http://www.transfermarkt.de/de/gabriel- ... _6893.html
Ψοφάτε για FM!karlat85 έγραψε:Πολυ άργησαν τα στατιστικά του παίκτη απο το fm,αααα με αγχώνετε
Έβαλα Τζιόλη (που χειρότερο αμυντικό χαφ δεν περιμένεις οπότε και να μην τον πάρουμε ακόμα καλύτερα), Σισσοκο (που ειναι κλεισμένος) Ελ Καταουρι (επίσης κλεισμένος) και Εφραίμ (που επίσης με τόσα λεφτα δεν βρίσκεις χειρότερο)... Οπότε δεν στέκει το επιχείρημα ότι έβαλα παίκτες που δεν μας ανήκουν αφου και να μην έρθουν οι συγκεκριμένοι καλύτερα θα ειναι (σύμφωνα με τα λεγόμενα των περισσότερων εδώ μέσα)...Armagedonas έγραψε:Kαταρχήν έβαλε παίκτες που δεν ξέρουμε αν θα έρθουν ακόμη.Odi έγραψε:arisk έγραψε:Εγώ βλέπω ένα ρόστερ γεμάτο απο:
έμπειρους και μπαρουτοκαπνισμενους παίκτες (Κατσουρανης, Γκαρσια, Λίνο, Σαλπιγγιδης, Λαζαρ, Χακομπο, Ιτανζ, Βούκιτς, Τζιόλης, Λόπεθ) και
νεαρούς αποδεδειγμένα γεμάτους ταλέντο έτοιμους να εξελιχθούν στα χέρια ενός σπουδαίου προπονητή και να αποκτήσουν υπεραξία (Αθανασιάδης, Σισσοκό, Εφραίμ, Βίτορ, ΕλΚαταουρι, Κάτσε, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Γλύκος, Κατσικάς, Γεωργιάδης).
Αυτο που λείπει ειναι 2-3 (το πολύ αφού με 1000 διαρκείας και εισιτήρια των 5 και 10€ και πολλές μας πέφτουν...) προσθήκες καταξιωμένων παικτών που θα εμπνεύσουν τον κόσμο αλλα και τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες και θα ηγηθούν της προσπάθειας μαζί με τους ήδη υπάρχοντες αστέρες (Γκαρσια, Καρσουρανης, Σαλπιγγιδης). Ως γνωστόν όμως αυτοι οι παίκτες έχουν την Ελλάδα ως τελευταια επιλογή και θα έρθουν στον ΠΑΟΚ μονο όταν διαπιστώσουν ότι δεν έχουν πουθενα καλύτερα να πανε (θυμηθείτε ποτε ήρθε ο Κονσεισαο, ο Γκαρσια, ο Μούσλι και οι λοιποί), οπότε θα ειναι οι τελευταίες μας μεταγραφικές κινήσεις.
Συνοψιζοντας, με λίγα λόγια η τούρτα ειναι καλη, ο σεφ (Στέφενς) ειναι ακόμα καλύτερος, λείπουν μονο τα κερασακια τα οποία θα μπουν στην τούρτα τελευταια ώστε να ολοκληρωθεί το γλυκό. Καλη σας όρεξη λοιπόν...!
Πόσο μπροστά το Post.Ειλικρινά αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας..
Και δεύτερον,αν θεωρείς ότι με αυτό ρόστερ,παίρνεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό,πλανάσαι πλάνην οικτράν!
ίσα ίσα που με τέτοια νοοτροπία,τα 28 χωρίς πρωτάθλημα θα γίνουν 48!
Μόνο με υπερβάσεις τύπου Στέφενς,θα έχουμε κάποιες ελπίδες να τερματίσουμε πρώτοι τα επόμενα χρόνια
desperando έγραψε: και ο μαλεζας ειναι 190+ αλλα στα ψηλα ειναι η αδυναμια του. δεν χρειαζετε ενας παικτης να ειναι 2 μετρα για να ειναι καλος στα ψηλα. για παραδειγμα ο λοπεθ που πηραμε το δυνατο του σημειο ειναι το ψηλο παιχνιδι