Το τι ... δάγκωμα θα συνεχίσει να τρώει ο δόλιος ο Ιβανόης δεν περιγράφεται.
Υγ Μην ξεχνιόμαστε.Για τη ροή της κουβέντας ...
καλα πλακα με κανεις για ποιον μηδενισμο μιλας βρε ανθρωπε μου,διαβασες το ποστ μου παραπανω και την αποψη μου για το ροστερ των κεντρικων αμυντικων? πες μου ενα σημειο στο οποιο μηδενιζω? μαθαμε να τα βαφτιζουμε ολα.Odi έγραψε:Έγινε αδερφέ,περιμένω την καλοπροαίρετη κριτική σου (δηλαδή τον μηδενισμό σου) και για τις υπόλοιπες μεταγραφές.Να σαι καλά.desperando έγραψε:επειδη ειναι και δυσκολοι καιροί και ειναι αμαρτια να φαω το πρωτο μπαν μου για σενα αυτην την περιοδο επειδη δεν μπορεις να καταλαβεις απλα πραγματα και θα ηταν ασκοπο να σου εξηγησω τι ειναι καλοπροαιρετη κριτικη το κλεινουμε εδω και αν θες μπορουμε να κανουμε αυτη τη συζητηση καποια αλλη φοραOdi έγραψε:
Ο Κουμάλο δεν είχε ούτε μία συμμετοχή στην Τότεναμ σε αντίθεση με τον Βιτόρ που έχει 24 συμμετοχές με την Μπενφίκα και συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.Σου αρκεί αυτή η διαφορά ή δεν μπορείς να την αναλύσεις;
Α κ ευχαριστώ και για την χάρη που δεν μου κάνεις την μούρη κρέας με τα άφθονα επιχειρήματα σου,αφού εσύ καταλαβαίνεις και απλά πράγματα και εγώ όχι.
και εγώ θα τον ήθελα, αλλά άν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είμαστε καλά στα ψηλά πάλι.MANIAKOS έγραψε:Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..
Το θέμα είναι ότι λύσαξαν εδώ και 3 χρόνια να τον φέρουν εδώ ο Μιζήσης, ο Μισάντος, ο Μιθόδωρας, ο Μιγαύρος και ο Μητσικώσταςnavigator11 έγραψε:Το θέμα είναι πως λύσσαξε δαύτον να τον φέρει ο (μι)Ζ(ήσης)Β.
Το τι ... δάγκωμα θα συνεχίσει να τρώει ο δόλιος ο Ιβανόης δεν περιγράφεται.
Υγ Μην ξεχνιόμαστε.Για τη ροή της κουβέντας ...![]()
Μόνο άν έχεις χρόνιο πρόβλημα στα μάτιαABOLEYTOI έγραψε:ο σιντ είναι ακριβός (αποζημίωση ομάδας+συμβόλαιο), με το 1/4 των χρημάτων μπορείς να βρεις έναν παίχτη μισής αξίας.
ΥΓ αξίζει λέτε να μεταφερθώ από την 7 πίσω στην 5 ή θα πονάνε τα μάτια μου πάλι;
O Katsikas θα ναι ο πιο ψηλος 187 και επειτα 185 184 ..που ο κατσικας λογικα παει για 4ος... .Πιστευω θελουμε εναν πυργο για χατσεριδη μακαρι βεβαια αλλα δυσκολα..ο ελ καταουρις θα ναι ακριβος που λετε ειναι και 180/K_geo έγραψε:και εγώ θα τον ήθελα, αλλά άν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είμαστε καλά στα ψηλά πάλι.MANIAKOS έγραψε:Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..
Αυτό με το ακριβώς είναι και εμένα που δεν μου κολλάει και για αυτό όλο λέω ΑΝ. Εκτός άν παίζει και αυτόν αν τον πάρουμε όπως τον Πορτογάλο....πάντως 1,8 ήταν και ο Κοντρέρας και δεν με πείραζε που έπαιζε.MANIAKOS έγραψε:O Katsikas θα ναι ο πιο ψηλος 187 και επειτα 185 184 ..που ο κατσικας λογικα παει για 4ος... .Πιστευω θελουμε εναν πυργο για χατσεριδη μακαρι βεβαια αλλα δυσκολα..ο ελ καταουρις θα ναι ακριβος που λετε ειναι και 180/K_geo έγραψε:και εγώ θα τον ήθελα, αλλά άν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είμαστε καλά στα ψηλά πάλι.MANIAKOS έγραψε:Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..