Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από navigator11 »

Το θέμα είναι πως λύσσαξε δαύτον να τον φέρει ο (μι)Ζ(ήσης)Β.
Το τι ... δάγκωμα θα συνεχίσει να τρώει ο δόλιος ο Ιβανόης δεν περιγράφεται.

Υγ Μην ξεχνιόμαστε.Για τη ροή της κουβέντας ... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:
desperando έγραψε:
Odi έγραψε:
Ο Κουμάλο δεν είχε ούτε μία συμμετοχή στην Τότεναμ σε αντίθεση με τον Βιτόρ που έχει 24 συμμετοχές με την Μπενφίκα και συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.Σου αρκεί αυτή η διαφορά ή δεν μπορείς να την αναλύσεις;
επειδη ειναι και δυσκολοι καιροί και ειναι αμαρτια να φαω το πρωτο μπαν μου για σενα αυτην την περιοδο επειδη δεν μπορεις να καταλαβεις απλα πραγματα και θα ηταν ασκοπο να σου εξηγησω τι ειναι καλοπροαιρετη κριτικη το κλεινουμε εδω και αν θες μπορουμε να κανουμε αυτη τη συζητηση καποια αλλη φορα
Έγινε αδερφέ,περιμένω την καλοπροαίρετη κριτική σου (δηλαδή τον μηδενισμό σου) και για τις υπόλοιπες μεταγραφές.Να σαι καλά.

Α κ ευχαριστώ και για την χάρη που δεν μου κάνεις την μούρη κρέας με τα άφθονα επιχειρήματα σου,αφού εσύ καταλαβαίνεις και απλά πράγματα και εγώ όχι.
καλα πλακα με κανεις για ποιον μηδενισμο μιλας βρε ανθρωπε μου,διαβασες το ποστ μου παραπανω και την αποψη μου για το ροστερ των κεντρικων αμυντικων? πες μου ενα σημειο στο οποιο μηδενιζω? μαθαμε να τα βαφτιζουμε ολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 24 Ιουν 2013, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φτάνει παίδες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..
και εγώ θα τον ήθελα, αλλά άν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είμαστε καλά στα ψηλά πάλι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

navigator11 έγραψε:Το θέμα είναι πως λύσσαξε δαύτον να τον φέρει ο (μι)Ζ(ήσης)Β.
Το τι ... δάγκωμα θα συνεχίσει να τρώει ο δόλιος ο Ιβανόης δεν περιγράφεται.

Υγ Μην ξεχνιόμαστε.Για τη ροή της κουβέντας ... :mrgreen: :mrgreen:
Το θέμα είναι ότι λύσαξαν εδώ και 3 χρόνια να τον φέρουν εδώ ο Μιζήσης, ο Μισάντος, ο Μιθόδωρας, ο Μιγαύρος και ο Μητσικώστας :lol: :lol: :lol: :lol:

έτσι για την ροή :D ....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.

μην ξεχνάμε άλλωστε όλοι :pano: είμαστε!

ΥΓ: desperado επειδή σε παρακολουθώ και καταννοώ την λογική σου στους παίχτες, θαρρώ ότι με λίγη καλή διάθεση και υπομονή σε λιγο καιρό θα είσαι και εσύ ευχαριστημένος. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα και οι καλύτεροι, απο κάπου χαμηλά ξεκίνησαν ώς άγνωστοι......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 24 Ιουν 2013, 13:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

δεν ξερω τι γνωμη εχετε αλλα εμενα μου γεμιζει πολυ το ματι ο πορτογαλος..τεχντης δυναμικος δεν μασαει και ειναι και 23-24χρονων..θεωρω πως ειναι πολυ καλη προσθηκη..ευγε!!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο σιντ είναι ακριβός (αποζημίωση ομάδας+συμβόλαιο), με το 1/4 των χρημάτων μπορείς να βρεις έναν παίχτη μισής αξίας.

ΥΓ αξίζει λέτε να μεταφερθώ από την 7 πίσω στην 5 ή θα πονάνε τα μάτια μου πάλι;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ABOLEYTOI έγραψε:ο σιντ είναι ακριβός (αποζημίωση ομάδας+συμβόλαιο), με το 1/4 των χρημάτων μπορείς να βρεις έναν παίχτη μισής αξίας.

ΥΓ αξίζει λέτε να μεταφερθώ από την 7 πίσω στην 5 ή θα πονάνε τα μάτια μου πάλι;
Μόνο άν έχεις χρόνιο πρόβλημα στα μάτια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλιώς πάνε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

K_geo έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Με βαση τα χαρακτηριστικα των παικτων μας θα ταιριαζε ο σιντ σαν προσθηκη....να μην εχουμε θεμα στην αεραμυνα παλι..
και εγώ θα τον ήθελα, αλλά άν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα, θα είμαστε καλά στα ψηλά πάλι.
O Katsikas θα ναι ο πιο ψηλος 187 και επειτα 185 184 ..που ο κατσικας λογικα παει για 4ος... .Πιστευω θελουμε εναν πυργο για χατσεριδη μακαρι βεβαια αλλα δυσκολα..ο ελ καταουρις θα ναι ακριβος που λετε ειναι και 180/ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:
K_geo έγραψε:
O Katsikas θα ναι ο πιο ψηλος 187 και επειτα 185 184 ..που ο κατσικας λογικα παει για 4ος... .Πιστευω θελουμε εναν πυργο για χατσεριδη μακαρι βεβαια αλλα δυσκολα..ο ελ καταουρις θα ναι ακριβος που λετε ειναι και 180/ :mrgreen:
Αυτό με το ακριβώς είναι και εμένα που δεν μου κολλάει και για αυτό όλο λέω ΑΝ. Εκτός άν παίζει και αυτόν αν τον πάρουμε όπως τον Πορτογάλο....πάντως 1,8 ήταν και ο Κοντρέρας και δεν με πείραζε που έπαιζε. :mrgreen:
Επίσης, ο webb ήταν 1,68 και κάρφωνε! :D :D :D :D :D :D :D
Θέλω να πώ δηλαδή ότι το ύψος δεν κάνει το άλμα.....
ΥΓ: Για τον Χατσερίδη θα πρέπει να μπούμε ομίλους και να μην κάνουμε άλλη μεταγραφή στην άμυνα. Βασικός στο Κίεβο και στην Εθνική, κομματάκι ακριβός δεν θα είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 24 Ιουν 2013, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

είναι η τελευταία φορα που ασχολούμαστε.ή το κόβετε με τις εξυπνάδες και τις ειρωνεις ή πέφτει μπαν και κλειδώνει το τοπικ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σιωπή έπεσε.....

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Miguel Vitor's contract is done and we are letting him walk. I'm mixed on this, as he's grown up at our club since a little kid and for some reason when we let these kids walk they end up impressing a few years later. At the same time he's had a large amount of opportunities. He's had some good games but he's never developed to a top CB level. To me part of this could be his attitude that held him back or him not working well with JJ which resulted in him getting the shaft.

At the end of the day he's a pure Benfica product and I wish him well in the future.http://www.planetbenfica.co.uk/search.p ... 0&s=Search
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ελα ενταξει πλει-οφ μπαινουμε ανετα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”