Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
τι παθατε ρε παλικαρια 2μιση ωρες τωρα???
δηλαδη αμα ανακοινωθει αυτος και κλεισουν και κανα 2 παιχταραδες να ξαναδοκημασουμε τον αυγουστο να μπουμε??

δηλαδη αμα ανακοινωθει αυτος και κλεισουν και κανα 2 παιχταραδες να ξαναδοκημασουμε τον αυγουστο να μπουμε??

Απ οτι μου είπε ο Stallion παιδιά ΔΕΝ είναι θέμα "φόρτου εργασίας" λόγω πολλών χρηστών.
Είναι θέμα τεχνολογικό σχετικά με τις διάφορες ταυτόχρονες λειτουργίες του site. Πιθανώς να υπάρξουν και αλλαγές στο μέλλον. Τίποτα συγκεκριμένο για την ώρα.
Είναι θέμα τεχνολογικό σχετικά με τις διάφορες ταυτόχρονες λειτουργίες του site. Πιθανώς να υπάρξουν και αλλαγές στο μέλλον. Τίποτα συγκεκριμένο για την ώρα.
- kataramenos5
Rain κατω απο 3600 3700 επισκέπτες (σύμφωνα με το μετρητη στην αρχική) δεν έχεις πρόβλημα.Απο κεί και πάνω ζορίζει και πριν λίγο είχες 5000+ και βαράει συνέχεια άρα μάλλον σχετίζεται και με τον κόσμο.Εντύπωση μου κάνει η δυσαναλογία σαιτ και φορουμ 5000+ με 60-70 στο φορουμ.Μπας και μας την πέφτουν?
Κατ5 στείλε ένα μαιλ στο articles@paokmania.gr, θέλω κάτι να συζητήσουμε
Moican4
Κατ5 στείλε ένα μαιλ στο articles@paokmania.gr, θέλω κάτι να συζητήσουμε
Moican4
Επίσης υπάρχει πρόβλημα με την σύνδεση της κεντρικής, το γράφω για κάποιους που προσπαθούν και δεν μπορούν...
Αφήνει κάποιους επιλεκτικά να συνδέονται, θα αποκατασταθεί πάντως..
Αφήνει κάποιους επιλεκτικά να συνδέονται, θα αποκατασταθεί πάντως..
[quote="Maximus"]Oι άνθρωποι κάνουν την αξιοκρατία. Δεν υπάρχει "βρώμικο δημόσιο" και "διαφανείς ιδιώτες"...
Η ιδιωτικοποίηση δεν είναι η λύση.
Σήμερα η ΕΡΤ, αυριο μεθαυριο θα δώσουν και τα σχολεία στους ιδιώτες με το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και οτι θα γλιτώσουμε από τον βραχνά των φροντιστηρίων...!
Σου έδωσα ενα υπερβολικό παράδειγμα, για να κανω όμως ξεκάθαρη την σκέψη μοy
υπερβολικό λες Μάξιμε;; καλομελέτα κι'έρχεται...
Η ιδιωτικοποίηση δεν είναι η λύση.
Σήμερα η ΕΡΤ, αυριο μεθαυριο θα δώσουν και τα σχολεία στους ιδιώτες με το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και οτι θα γλιτώσουμε από τον βραχνά των φροντιστηρίων...!

Σου έδωσα ενα υπερβολικό παράδειγμα, για να κανω όμως ξεκάθαρη την σκέψη μοy
υπερβολικό λες Μάξιμε;; καλομελέτα κι'έρχεται...
- kataramenos5
Κλείσαμε Χουμπ αλλα η επισκεψιμότητα της κεντρικής έπεσε ραγδαια (1000 - 700) μαζι με τα 502 bad .Μάλλον τη βρήκατε τη λύση. 

Πάω να κάνω σύνδεση και βγάζειι invalid taken Άκυρο Τεκμήριο (Token) ή κάτι τέτοιο

- Maximus
Και εδω τεκμήρια ρε π&υστη μου...
Κανονίστε να φορολογήσετε το paokmania!

Κανονίστε να φορολογήσετε το paokmania!
Πιθανόν να βρέθηκε η λύση για το 502 κτλ αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να συνδεθούμε στην κεντρική.kataramenos5 έγραψε:Κλείσαμε Χουμπ αλλα η επισκεψιμότητα της κεντρικής έπεσε ραγδαια (1000 - 700) μαζι με τα 502 bad .Μάλλον τη βρήκατε τη λύση.
Θέλω να πιστεύω μέσα στην ημέρα να βρεθεί η λύση..
- kataramenos5
-
Υπάρχει πρόβλημα στο σύνδεση μέλους???
Από χθές το βράδυ προσπαθώ να μπώ αλλά τίποτα
Από χθές το βράδυ προσπαθώ να μπώ αλλά τίποτα
Ναι υπάρχει το έχω γράψει πιο πάνω από χθες, λίγο υπομονή να διορθωθεί...
- kataramenos5
Ακυρο.kataramenos5 έγραψε:Σε μένα δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα απο χθές.Κάντε κανα update ρε
ΥΓ Καλο είναι να μη προσπαθούμε να συνδεθούμε συνέχεια στην κεντρική για να δούμε αν διορθώθηκε.Δωστε λίγο χρόνο στα παιδιά.