Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
kalamata4

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από kalamata4 »

Τεράστιο φάουλ. Ευτυχώς αντιδράσατε άμεσα. Αν σκέφτεστε 3 φορές πριν γράψετε, καλό είναι να το κάνετε άλλη μια, ειδικά όταν γράφετε για θέματα περιορισμού συνταγματικών ελευθεριών. Δεν γίνεται να κράζουμε για παράνομη κράτηση οπαδών μας με αντιδημοκρατικές μεθόδους και να γράφουμε τέτοια κείμενα για ενέργειες άλλων εποχών.
Για να μην παρεξηγηθώ θέλω να διαβάζω την άποψη για κοινωνικά ζητήματα στο φόρουμ, αλλά πάντα κόντρα στη σαπίλα είτε την εκφράζει ο γαύρος, είτε η τρόικα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Φίλε koseco
Απλά θα αποκτούσε δικό του κανάλι... Οχι πάλι αμερόληπτο απλά δικό του... Για να λέμε του στραβού το δίκιο, όπως ο Αάφούζος έχει το δικό του;;;;; Ετσι ένα πράμα... Ασχετα αν τώρα εμάς πιθανον να μας συμφέρει!!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

koseco έγραψε: Η ΕΡΤ είναι αρρωστος δημόσιος οργανισμός και θέλει επανεκινηση. Να την πάρει ιδιώτης και να επαναπροσλαβει αύριο το πρωί όσους θεωρεί ότι αξίζουν. Εκεί είναι η μαγκιά.
Πλάκα κάνεις πιστεύω... Δεν θέλω να πιστεψω ότι το λες σοβαρά...
koseco έγραψε: Στην τελική ο Σαβιδης πήρε την ΣΕΚΑΠ, η Gazprom κυνηγάει τη ΔΕΣΠΑ...Αληθεια, αν αύριο εβγαινε ανακοίνωση ότι ο Σαβιδης θέλει την ΕΡΤ, τι θα γινόταν; Ελα μωρε ΠΑΟΚ είσαι...
Το λέω συνέχεια ότι υπάρχει πόλεμος ιδιωτικοποιήσεων στην χώρα και έχουν μαζευτει όλα τα κοράκια. Δυστυχώς ο Σαββίδης είναι ένας από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Να ανέβει και άρθρο που να απαιτεί 5ήμερο εθνικό πένθος, σημαίες μεσίστιες, και άναμα κεριών στην πλατεία Συντάγματος.

Το 90 % των εργαζομένων εκεί διορισμένοι, βίσματα και αργόσχολοι. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΟΛΟΙ θα βρεθούν κάπου αλλού τακτοποιημένοι λίαν συντόμως. Μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος κινητοποιήθηκε.

Ο κώδικας ηθικών αξιών που ακολουθώ, μου επιβάλλει να στενοχωρηθώ πρώτα για τους φουκαράδες που καταστράφηκαν όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να φταίνε και χωρίς να έχουν "γνωστούς", για τους γεννημένους ανέργους των νέων γενεών και για την ολόκληρη πόλη των αυτοχείρων.

ΑΝ δεν την έκλειναν θα καθάριζε;;; ΟΧΙ

ΤΩΡΑ που την έκλεισαν θα την καθαρίσουν;;; ΟΧΙ

ΝΑ κι αν την κλείσουν, ΝΑ κι αν δεν την κλείσουν, από τη στιγμή που ο λαός αυτός θα ξαναψηφίσει τα ίδια λαμόγια μεθαύριο.

Θα πουλάνε και θα ξεπουλάνε ΑΒΕΡΤΑ όσο τους το επιτρέπουμε.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Συγνώμη φίλε Maximus αλλά προτείνεις κάτι άλλο που να προϋποθέτει αξιοκρατία στις προσλήψεις; Οπως και σε κάθε δημόσιο φορέα σε αυτή τη χώρα...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Oι άνθρωποι κάνουν την αξιοκρατία. Δεν υπάρχει "βρώμικο δημόσιο" και "διαφανείς ιδιώτες"...

Η ιδιωτικοποίηση δεν είναι η λύση.

Σήμερα η ΕΡΤ, αυριο μεθαυριο θα δώσουν και τα σχολεία στους ιδιώτες με το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και οτι θα γλιτώσουμε από τον βραχνά των φροντιστηρίων...! :shock:

Σου έδωσα ενα υπερβολικό παράδειγμα, για να κανω όμως ξεκάθαρη την σκέψη μου.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Maximus έγραψε:Oι άνθρωποι κάνουν την αξιοκρατία. Δεν υπάρχει "βρώμικο δημόσιο" και "διαφανείς ιδιώτες"...

Η ιδιωτικοποίηση δεν είναι η λύση.

Σήμερα η ΕΡΤ, αυριο μεθαυριο θα δώσουν και τα σχολεία στους ιδιώτες με το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και οτι θα γλιτώσουμε από τον βραχνά των φροντιστηρίων...! :shock:

Σου έδωσα ενα υπερβολικό παράδειγμα, για να κανω όμως ξεκάθαρη την σκέψη μου.
Δεν είναι υπερβολικό Μάξιμε.... Βλέπε Αγγλία... Ηδη αρχίσανε με τα Πανεπηστήμια... Περιμένετε... Δεν έχει πάτο το βαρέλι... Τον πάτο μπορούμε μόνο εμείς να τον βάλουμε... Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
Καληνύχτα Ελλάδα...Καληνύχτα Καρντάσια!!!!!
Άβαταρ μέλους
Destroy

Δημοσίευση από Destroy »

hitman έγραψε:Να ανέβει και άρθρο που να απαιτεί 5ήμερο εθνικό πένθος, σημαίες μεσίστιες, και άναμα κεριών στην πλατεία Συντάγματος.

Το 90 % των εργαζομένων εκεί διορισμένοι, βίσματα και αργόσχολοι. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΟΛΟΙ θα βρεθούν κάπου αλλού τακτοποιημένοι λίαν συντόμως. Μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος κινητοποιήθηκε.

Ο κώδικας ηθικών αξιών που ακολουθώ, μου επιβάλλει να στενοχωρηθώ πρώτα για τους φουκαράδες που καταστράφηκαν όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να φταίνε και χωρίς να έχουν "γνωστούς", για τους γεννημένους ανέργους των νέων γενεών και για την ολόκληρη πόλη των αυτοχείρων.

ΑΝ δεν την έκλειναν θα καθάριζε;;; ΟΧΙ

ΤΩΡΑ που την έκλεισαν θα την καθαρίσουν;;; ΟΧΙ

ΝΑ κι αν την κλείσουν, ΝΑ κι αν δεν την κλείσουν, από τη στιγμή που ο λαός αυτός θα ξαναψηφίσει τα ίδια λαμόγια μεθαύριο.

Θα πουλάνε και θα ξεπουλάνε ΑΒΕΡΤΑ όσο τους το επιτρέπουμε.

+++ 1926

Αν σας διέφυγε, κυκλοφόρησε πρίν λίγο καιρό μια λίστα με το μισθολόγιο της ερτ στο διαδύκτιο, της οποίας την εγκυρότητα δεν είδα κανέναν μεγαλοδημοσιογράφο να την προσβάλει.

http://www.inews.gr/0/misthologio-ert-o ... tropis.htm .

Μετρήστε πόσοι είναι στη λίστα, υπολογισε τους μισθούς αυτών εναν προς έναν, αφαίρεσε τους απο τους 2.656 εργαζόμενουν, πολλαπλασίασε το αποτέλεσμα που θα βγάλεις απο την αφαίρεση με 800 (τα € που επαιρναν μεσο ορο) βγάλε το αποτέλεσμα.
το αποτέλεσμα αυτό πρόσθετε το με το άθροισμα της πρόσθεσης που έκανες απο το μισθολόγιο των ατόμων της λίστας και το αποτέλεσμα που θα βγάλεις διαίρεσέ το με 2.656...
Τότε θα καταλάβετε γιατί έκλεισε η ΕΡΤ..

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

Υ.Γ : Το μόνο για το οποίο αξίζει να βγούμε στους δρόμους, είναι η καθημερινή κατάλυση του συντάγματος μας, αλλά επειδή δεν θέλω κανένας πούστης καρεκλοκένταυρος συνδικαλιστής της ερτ και αδελφών σωματείων να καπελώσει αυτήν την κινησή μου/μας, θα περιμένω αδέρφια και όταν εγω/εμείς κρίνουμε οτι αξίζει τότε θα τους πάρει ο διάολος.

Υ.Γ1 : Απαράδεκτο που κατέβηκε το κείμενο, ωστόσο δεν πρόλαβα να το διαβάσω, έπρεπε να μείνει και το σάιτ να χρεωθεί την αρνητική ή την θετική κριτική, όλοι εσείς που κράζατε για την μή δημοκρατική διαδικασία που διάλεξε η δοσίλογη κυβέρνηση για την ερτ, σας είδα να χειροκροτάτε για το "δημοκρατικό" κατέβασμα του άρθρου, ουτε καν τροποποίηση.

ΦΟΡΤΖΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αφού δεν διάβασες το άρθρο πώς εκφράζεις άποψη επί της ουσίας του;
Το άρθρο ανέβηκε από το Adm Team, 5-6 άνθρωποι θεωρήσαμε ότι έπερνε αντικειμενικά πολιτική θέση και το Adm Team έκρινε και το κατέβασε.Που είναι το αντιδημοκρατικό?

Οσον αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις εχω να πώ οτι

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Destroy

Δημοσίευση από Destroy »

dimbar έγραψε:Αφού δεν διάβασες το άρθρο πώς εκφράζεις άποψη επί της ουσίας του;
Το άρθρο ανέβηκε από το Adm Team, 5-6 άνθρωποι θεωρήσαμε ότι έπερνε αντικειμενικά πολιτική θέση και το Adm Team έκρινε και το κατέβασε.Που είναι το αντιδημοκρατικό?

Το οτι ανέβηκε το συγκεκριμένο άρθρο στο paokmania, δεν σημαίνει οτι αυτό είναι ενα θέμα που δεν μας έχει ξαναπασχολήσει στο παρελθόν, και ειλικρινά δεν χρειάζοταν να το διαβάσω για να εχω άποψη. Την άποψη μου την παρέθεσα, εαν δε σου αρέσει, δικό σου θέμα, όμως οι αριθμοί λένε αλήθειες και η αλήθεια είναι οτι μας βγαίνει πολύ ακριβά ΑΥΤΗ η ερτ. Να σου θυμίσω οτι η ερα και η ερτ που θυμόμαστε με νοσταλγία πλέον, λίγη σχέση έχουν με την ερα και την ερτ που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, τώρα ήταν ενα εργαλείο των καρεκλοκενταυρών πολιτικών ώστε να βολεύονται οι δικοί τους. Σύμφωνοι, την πληρώνουν πάρα πολύ που ίσως να μην έχουν σχέση με το φαγοπότι και αυτό το καταλαβαίνεις απο το πάνελ της τελευταίας μέρας εκπομπής της ερτ, τα ΜΕΓΑΛΑ λαμόγια απουσιάζαν, μείναν οι μικροί των 800 ευρώ τον μήνα να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα, ελπίζω να τους γίνει μάθημα αυτό, την επόμενη φορά που θα βλέπουν κάτι ανήθικο στα μέσα που δουλεύουν να το καταγγέλουν και οχι να τους ποιάνει ο ωχαδερφισμός εκ του ασφαλούς, δλδ της λογικής της διατήρησης της θέσης και στα @@ μου τι κάνουν οι άλλοι. Εγω σαν Ελεύθερος επαγγελματίας βαρέθηκα να πληρώνω όλο αυτό το διογκομένο δημόσιο, και όταν με βάζαν 23% φπα και 35% εφορία αυτά τα παπαγαλάκια λέγαν οτι έτσι έπρεπε να γίνει, ποτέ δεν μας στηρίξαν ώστε να υπάρχει ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ που οραματίζεσαι να γίνει και που χλευάζεις τώρα, γιατί τώρα βγαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ο καθένας κρίνετε απο αυτά που γράφει, το να καταφέρουμε να κρύψουμε την γνώμη της admin team κάτω απο το χαλάκι επειδή δεν άρεσε σε εσένα και 4-5 άλλους είναι τόσο δημοκρατικό όσο το να φύγουν ΟΛΟΙ οι μετανάστες επειδή δεν αρέσουν στους χρυσαυγίτες .

Verba volant, scripta manent

ΦΟΡΤΖΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Tι εγινε ρε παλικαρια το κειμενο του καρχαρια γιατι διαγραφηκε?
Εκτος αν το εσβησε μονος του.
Απο το ενα ακρο στο αλλο πηγαμε?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εγινε μεταταξη στο "κοινωνια"... :D :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

οκ τοτε :nairepaok:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Destroy έγραψε:
dimbar έγραψε:Αφού δεν διάβασες το άρθρο πώς εκφράζεις άποψη επί της ουσίας του;

Το οτι ανέβηκε το συγκεκριμένο άρθρο στο paokmania, δεν σημαίνει οτι αυτό είναι ενα θέμα που δεν μας έχει ξαναπασχολήσει στο παρελθόν, και ειλικρινά δεν χρειάζοταν να το διαβάσω για να εχω άποψη. Την άποψη μου την παρέθεσα, εαν δε σου αρέσει, δικό σου θέμα, όμως οι αριθμοί λένε αλήθειες και η αλήθεια είναι οτι μας βγαίνει πολύ ακριβά ΑΥΤΗ η ερτ. Να σου θυμίσω οτι η ερα και η ερτ που θυμόμαστε με νοσταλγία πλέον, λίγη σχέση έχουν με την ερα και την ερτ που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, τώρα ήταν ενα εργαλείο των καρεκλοκενταυρών πολιτικών ώστε να βολεύονται οι δικοί τους. Σύμφωνοι, την πληρώνουν πάρα πολύ που ίσως να μην έχουν σχέση με το φαγοπότι και αυτό το καταλαβαίνεις απο το πάνελ της τελευταίας μέρας εκπομπής της ερτ, τα ΜΕΓΑΛΑ λαμόγια απουσιάζαν, μείναν οι μικροί των 800 ευρώ τον μήνα να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα, ελπίζω να τους γίνει μάθημα αυτό, την επόμενη φορά που θα βλέπουν κάτι ανήθικο στα μέσα που δουλεύουν να το καταγγέλουν και οχι να τους ποιάνει ο ωχαδερφισμός εκ του ασφαλούς, δλδ της λογικής της διατήρησης της θέσης και στα @@ μου τι κάνουν οι άλλοι. Εγω σαν Ελεύθερος επαγγελματίας βαρέθηκα να πληρώνω όλο αυτό το διογκομένο δημόσιο, και όταν με βάζαν 23% φπα και 35% εφορία αυτά τα παπαγαλάκια λέγαν οτι έτσι έπρεπε να γίνει, ποτέ δεν μας στηρίξαν ώστε να υπάρχει ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ που οραματίζεσαι να γίνει και που χλευάζεις τώρα, γιατί τώρα βγαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ο καθένας κρίνετε απο αυτά που γράφει, το να καταφέρουμε να κρύψουμε την γνώμη της admin team κάτω απο το χαλάκι επειδή δεν άρεσε σε εσένα και 4-5 άλλους είναι τόσο δημοκρατικό όσο το να φύγουν ΟΛΟΙ οι μετανάστες επειδή δεν αρέσουν στους χρυσαυγίτες .

Verba volant, scripta manent

ΦΟΡΤΖΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Επιχείρησα να σου γράψω μια απάντηση αλλά κόλησα στο ότι οραματίζομαι τον ''κοινωνικό αυτοματισμό'' που τώρα τον χλευάζω γιατί τώρα βγαίνει το αντίθετο αποτέλεσμα.
Δεν βαρυέσαι λέω, όλοι μας είμαστε σε μία κατάσταση περίεργη, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγώτερο.
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

:evil:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”