Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
ας φερει Χαβο..μια χαρα τα πηγε κ μ αυτον ο Παμπλο. ειναι γνωστη η εκτιμηση που του χει και δε θα με χαλουσε, μια χαρα πορεια καναμε στην ευρωπη και βγαλαμε τσαμπουκα σε αρκετα παιχνιδια μ αυτον στον παγκο.
Moican προσωπικά διαφωνώ με την άποψή σου.
Είναι πολύ επικίνδυνο να λέμε οτι "αν ο Γκαρσία είπε αυτά που πρέπει τότε θα έρθει ο τάδε". Ειδικά αν ο "τάδε" ξεσηκώνει καλές και κακές αντιδράσεις.
Ο Γκαρσία ΔΕΝ είναι το κουμάντο στον ΠΑΟΚ και το ποιός προπονητής θα έρθει είναι συνάντηση πολλών πραγμάτων.
Άσε που είναι λάθος και για τον ίδιο τον Πάμπλο να κρίνουμε τις κινήσεις του απο το τί κάνει η ΠΑΕ. Δηλαδή αν ο Πάμπλο είπε ΟΝΤΩΣ αυτά που νομίζεις οτι πρέπει, αλλά ο Ιβάν επιλέξει κάτι άλλο, τί σημαίνει; Οτι ο Πάμπλο δεν ξέρει να εκφράζεται, ο Ιβάν δεν ξέρει να ακούει ή οτι πρέπει ΠΑΛΙ να πλακωνόμαστε για το ποιός φταίει;
Κατ εμέ ο Άγγελος ΔΕΝ πρέπει να έρθει για πολλούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με το αν είναι καλός κόουτς.
Για Σάντος πάλι είμαι πολύ υπέρ, γιατί θα του αφήσεις χαλάρα τη ομάδα ξέροντας οτι θα χτίσει παρόν και μέλλον,χωρίς να τον θεωρώ και άριστο.
Είναι πολύ επικίνδυνο να λέμε οτι "αν ο Γκαρσία είπε αυτά που πρέπει τότε θα έρθει ο τάδε". Ειδικά αν ο "τάδε" ξεσηκώνει καλές και κακές αντιδράσεις.
Ο Γκαρσία ΔΕΝ είναι το κουμάντο στον ΠΑΟΚ και το ποιός προπονητής θα έρθει είναι συνάντηση πολλών πραγμάτων.
Άσε που είναι λάθος και για τον ίδιο τον Πάμπλο να κρίνουμε τις κινήσεις του απο το τί κάνει η ΠΑΕ. Δηλαδή αν ο Πάμπλο είπε ΟΝΤΩΣ αυτά που νομίζεις οτι πρέπει, αλλά ο Ιβάν επιλέξει κάτι άλλο, τί σημαίνει; Οτι ο Πάμπλο δεν ξέρει να εκφράζεται, ο Ιβάν δεν ξέρει να ακούει ή οτι πρέπει ΠΑΛΙ να πλακωνόμαστε για το ποιός φταίει;
Κατ εμέ ο Άγγελος ΔΕΝ πρέπει να έρθει για πολλούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με το αν είναι καλός κόουτς.
Για Σάντος πάλι είμαι πολύ υπέρ, γιατί θα του αφήσεις χαλάρα τη ομάδα ξέροντας οτι θα χτίσει παρόν και μέλλον,χωρίς να τον θεωρώ και άριστο.
- kataramenos5
Η κατάσταση έχει Ζηση,αρδ που δε τον πάνε,και τον κόσμο διχασμένο για το αν πρέπει να γυρίσει.moican4 έγραψε:Τι έχει η κατάσταση?
χαβο διαβαζω-αγγελο διαβαζω..τελικα μια χαρα ειναι οι ελληνες προπονητες
ελπιζω σε ξενο κ αφθαρτο,δηλαδη ντομιγκος,αλλα γρηγορα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τρί 04 Ιουν 2013, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειλικρινά αυτό το "ο κόσμος διχασμένος για το αν πρέπει να γυρίσει" που ακούω συνέχεια από που βγαίνει δε μπορώ να το καταλάβω.kataramenos5 έγραψε:Η κατάσταση έχει Ζηση,αρδ που δε τον πάνε,και τον κόσμο διχασμένο για το αν πρέπει να γυρίσει.moican4 έγραψε:Τι έχει η κατάσταση?
- kataramenos5
- kataramenos5
Ραιν, είπα -ΑΝ- δεν ήμουν παρών στην συζήτηση, είπα -ΑΝ- είπε ενδεχομένως να μίλησε γιατί ο Γκαρσία δεν είναι το κουμάντο στον ΠΑΟΚ όπως λες αλλά για Μπερέττα και Δώνη μίλησε και ανοικτά..και την κατάληξη την ξέρουμεrainmaker έγραψε:Moican προσωπικά διαφωνώ με την άποψή σου.
Η άποψη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και ελπίζω να το κάτάλαβαν.
Για να το τελειώνω, δεν είπα ότι θα έρθει ο Άγγελος η ο Σάντος σώνει και καλά...
Οκ κι εγώ. Αλλά απάντησε μου σε αυτό που ρωτάω. Εγώ ξέρω ότι όπου και να ρωτήσεις λένε για Σάντος και Άγγελο. Θεωρώ ότι η μειοψηφία τον θεωρεί ξεπερασμένο και πρώην και και και..kataramenos5 έγραψε:Σε φοβερη ερώτηση.
ΥΓ Αν διαβάζεις και θυμάσαι Αγγελόσκυλο είμαι και το λέω.
- pagotatzis
- kataramenos5
Σορυ για το ύφος αλλα δεν αντέχω ξανα να συζητάμε τα αυτονόητα.Θυμάσαι πώς έφυγε ο Αγγελος, ρίξε και μια ματία στις αντίστοιχες συζητήσεις εδω μέσα πέρσι και φετος κλπ και βγάλε συμπέρασμα.Όσο για το ξεπερασμένος μιλάνε τα αποτελέσματα που φέρνει με ομάδες ανύπαρκτες.Ανέστησε όλους τους πεθαμένους.Όταν σε πρέσαρε στο τελ. παιχνίδι ο ξεπερασμένος μετά το 0-1 δε μπορούσες να περάσεις το κέντρο αλλα για κάποιους δε κάνει για τον ΠΑΟΚ (ενώ έκανε ο δώνης).Τι ψάχνεις..paoki1985 έγραψε:Οκ κι εγώ. Αλλά απάντησε μου σε αυτό που ρωτάω. Εγώ ξέρω ότι όπου και να ρωτήσεις λένε για Σάντος και Άγγελο. Θεωρώ ότι η μειοψηφία τον θεωρεί ξεπερασμένο και πρώην και και και..kataramenos5 έγραψε:Σε φοβερη ερώτηση.
ΥΓ Αν διαβάζεις και θυμάσαι Αγγελόσκυλο είμαι και το λέω.