Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτό πήγα να γράψω Μαρλευ...με πρόλαβες...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ας φερει Χαβο..μια χαρα τα πηγε κ μ αυτον ο Παμπλο. ειναι γνωστη η εκτιμηση που του χει και δε θα με χαλουσε, μια χαρα πορεια καναμε στην ευρωπη και βγαλαμε τσαμπουκα σε αρκετα παιχνιδια μ αυτον στον παγκο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Moican προσωπικά διαφωνώ με την άποψή σου.

Είναι πολύ επικίνδυνο να λέμε οτι "αν ο Γκαρσία είπε αυτά που πρέπει τότε θα έρθει ο τάδε". Ειδικά αν ο "τάδε" ξεσηκώνει καλές και κακές αντιδράσεις.
Ο Γκαρσία ΔΕΝ είναι το κουμάντο στον ΠΑΟΚ και το ποιός προπονητής θα έρθει είναι συνάντηση πολλών πραγμάτων.

Άσε που είναι λάθος και για τον ίδιο τον Πάμπλο να κρίνουμε τις κινήσεις του απο το τί κάνει η ΠΑΕ. Δηλαδή αν ο Πάμπλο είπε ΟΝΤΩΣ αυτά που νομίζεις οτι πρέπει, αλλά ο Ιβάν επιλέξει κάτι άλλο, τί σημαίνει; Οτι ο Πάμπλο δεν ξέρει να εκφράζεται, ο Ιβάν δεν ξέρει να ακούει ή οτι πρέπει ΠΑΛΙ να πλακωνόμαστε για το ποιός φταίει;

Κατ εμέ ο Άγγελος ΔΕΝ πρέπει να έρθει για πολλούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με το αν είναι καλός κόουτς.

Για Σάντος πάλι είμαι πολύ υπέρ, γιατί θα του αφήσεις χαλάρα τη ομάδα ξέροντας οτι θα χτίσει παρόν και μέλλον,χωρίς να τον θεωρώ και άριστο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Τι έχει η κατάσταση?
Η κατάσταση έχει Ζηση,αρδ που δε τον πάνε,και τον κόσμο διχασμένο για το αν πρέπει να γυρίσει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

χαβο διαβαζω-αγγελο διαβαζω..τελικα μια χαρα ειναι οι ελληνες προπονητες :D ελπιζω σε ξενο κ αφθαρτο,δηλαδη ντομιγκος,αλλα γρηγορα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τρί 04 Ιουν 2013, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

kataramenos5 έγραψε:
moican4 έγραψε:Τι έχει η κατάσταση?
Η κατάσταση έχει Ζηση,αρδ που δε τον πάνε,και τον κόσμο διχασμένο για το αν πρέπει να γυρίσει.
Ειλικρινά αυτό το "ο κόσμος διχασμένος για το αν πρέπει να γυρίσει" που ακούω συνέχεια από που βγαίνει δε μπορώ να το καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εχουμε κρυφα γκάλοπ.
paoki1985

kataramenos5 έγραψε:Εχουμε κρυφα γκάλοπ.
Φοβερή απάντηση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σε φοβερη ερώτηση.

ΥΓ Αν διαβάζεις και θυμάσαι Αγγελόσκυλο είμαι και το λέω.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

rainmaker έγραψε:Moican προσωπικά διαφωνώ με την άποψή σου.

Είναι πολύ επικίνδυνο να λέμε οτι "αν ο Γκαρσία είπε αυτά που πρέπει τότε θα έρθει ο τάδε". Ειδικά αν ο "τάδε" ξεσηκώνει καλές και κακές αντιδράσεις.
Ο Γκαρσία ΔΕΝ είναι το κουμάντο στον ΠΑΟΚ και το ποιός προπονητής θα έρθει είναι συνάντηση πολλών πραγμάτων.

Άσε που είναι λάθος και για τον ίδιο τον Πάμπλο να κρίνουμε τις κινήσεις του απο το τί κάνει η ΠΑΕ. Δηλαδή αν ο Πάμπλο είπε ΟΝΤΩΣ αυτά που νομίζεις οτι πρέπει, αλλά ο Ιβάν επιλέξει κάτι άλλο, τί σημαίνει; Οτι ο Πάμπλο δεν ξέρει να εκφράζεται, ο Ιβάν δεν ξέρει να ακούει ή οτι πρέπει ΠΑΛΙ να πλακωνόμαστε για το ποιός φταίει;

Κατ εμέ ο Άγγελος ΔΕΝ πρέπει να έρθει για πολλούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με το αν είναι καλός κόουτς.

Για Σάντος πάλι είμαι πολύ υπέρ, γιατί θα του αφήσεις χαλάρα τη ομάδα ξέροντας οτι θα χτίσει παρόν και μέλλον,χωρίς να τον θεωρώ και άριστο.
Ραιν, είπα -ΑΝ- δεν ήμουν παρών στην συζήτηση, είπα -ΑΝ- είπε ενδεχομένως να μίλησε γιατί ο Γκαρσία δεν είναι το κουμάντο στον ΠΑΟΚ όπως λες αλλά για Μπερέττα και Δώνη μίλησε και ανοικτά..και την κατάληξη την ξέρουμε
Η άποψη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και ελπίζω να το κάτάλαβαν.
Για να το τελειώνω, δεν είπα ότι θα έρθει ο Άγγελος η ο Σάντος σώνει και καλά...
paoki1985

kataramenos5 έγραψε:Σε φοβερη ερώτηση.

Οκ κι εγώ. Αλλά απάντησε μου σε αυτό που ρωτάω. Εγώ ξέρω ότι όπου και να ρωτήσεις λένε για Σάντος και Άγγελο. Θεωρώ ότι η μειοψηφία τον θεωρεί ξεπερασμένο και πρώην και και και..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ΑΡΔ γραφουν για Ζιραρ..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ποιος είναι αυτός!;;;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

paoki1985 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Σε φοβερη ερώτηση.

Οκ κι εγώ. Αλλά απάντησε μου σε αυτό που ρωτάω. Εγώ ξέρω ότι όπου και να ρωτήσεις λένε για Σάντος και Άγγελο. Θεωρώ ότι η μειοψηφία τον θεωρεί ξεπερασμένο και πρώην και και και..
Σορυ για το ύφος αλλα δεν αντέχω ξανα να συζητάμε τα αυτονόητα.Θυμάσαι πώς έφυγε ο Αγγελος, ρίξε και μια ματία στις αντίστοιχες συζητήσεις εδω μέσα πέρσι και φετος κλπ και βγάλε συμπέρασμα.Όσο για το ξεπερασμένος μιλάνε τα αποτελέσματα που φέρνει με ομάδες ανύπαρκτες.Ανέστησε όλους τους πεθαμένους.Όταν σε πρέσαρε στο τελ. παιχνίδι ο ξεπερασμένος μετά το 0-1 δε μπορούσες να περάσεις το κέντρο αλλα για κάποιους δε κάνει για τον ΠΑΟΚ (ενώ έκανε ο δώνης).Τι ψάχνεις..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

pagotatzis έγραψε:Ποιος είναι αυτός!;;;;;
Ο ντιπαρντιε... :D :D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”