Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Photis »

toumpiotis35 έγραψε:Δεν κανεις μια λιστα με το τι θα ασχολουμαι ετσι για να χω και προγραμμα?
Με αποσυντονιζουν τα χυμα
Μα σε λιγο θα περασουμε στους ισολογισμους και τις ΑΜΚ
Που θεωρουσες ως στοιχεια για τα χρεη
Τελικα οι ισολογισμοι ειχαν καμια επαφη με την πραγματικοτητα?Μηπως αναθεωρησες?
Γιατι στην ΠΑΕ αναθεωρησαν πολλες φορες.....

ΥΓ.Αφου ξερεις οτι δεν εμπιστευομαι τον Σαββιδη γιατι μου τον προβαλλεις ως λογο ωστε να μην ασχολουμαι?

ΥΓ.2
Επεστρεψε ο Μαυροφρυδης,ο Ποικιλιδης,ο Ζαγορ ακουγεται οτι επιστρεφει ο Βιολιδης,ο Ιβαν βγαινει φωτογραφιες με τον Ρουτη και συ κολλας στους τυπους?Μου λες να ασχοληθω αμα γινει ο Ζαγορ οικονομικος διευθυντης?Τυπολατρη
Να φύγουν όλοι οι πρώην από την ΠΑΕ. Νέα πρόσωπα και τίποτα άλλο...κουραστήκαμε. Έχεις δίκαιο κατά την άποψη μου σε αυτό που γράφεις.
:pano:
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

toumpiotis35 έγραψε:Bρισκω λογικο το σκεπτικο σου
Σημερα ομως 9/5/2013 ειναι αντικειμενικο συμπερασμα πως
1.Ο ΠΑΟΚ που παραδοθηκε στον Σαββιδη δεν ειναι ελκυστικοτερος απο αυτον που παρεληφθει το 2007 καθως τα χρεη αυξηθηκαν
2.Φανταζομαι οτι αν ειχαν εξοικονομηθει 9 εκ απο τα 90 εκ εσοδων δεν θα εχανε πολυ σε "ελκυστικοτητα" η ομαδα
3.η εξυγιανση γινεται με την ρυθμιση και αποπληρωμη χρεων και οχι με την δημιουργια νεων χρεων.Η εξυγιανση απετυχε
4.Η στρατηγικη των διοικητικων δικαστηριων και της αναστολης πληρωμης των χρεων εχει κοστος που θα το μαθουμε συντομα
παντα το ιδιο λαθος
αλλο το 2006 και αλλο το 2013
τοσο απλο
η ομαδα επι Ζαγορακη ανεβηκε επιπεδο
λιγο μεν αλλα ανεβηκε
και χωρις πλατες και χωρις πολιτικη υποστηριξη
οσο για τα χρεη επι εποχης Ζαγορακη ειναι περιπου οσο τα χρεη ενος εξαμηνου στον Αρη και ενος τριμηνου σε βαζελο και ΑΕΚ
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μην μενεις σε αυτα που σε βολευουν, ετσι οπως τα βλεπεις.
Προσπαθεις να επιτυχεις τι; Να αποκαθηλώσεις είδωλα; Να κάνεις την αληθεια να λάμψει;
Θα συμμετειχα στην ολη προσπαθεια σου εαν ο Σαββιδης συνέχιζε την ιδια τακτικη, δημιουργικη λογιστικη και τα βαρη στον επομενο. Κατι τετοιο δεν συμβαινει και για αυτο τονισα το γεγονος της αιρετης διοικησης.
Τα οποια λαθη καλως η κακως θα καλυφθουν και δεν βλεπω τον λογο να αναμοχλευουμε καταστασεις που δεν θα προσφερουν κατι. Κατα πως φαινεται τα λαθη του Ζαγορ , στην λογικη Σαββιδη, ειναι μικροτερα απο την υπεραξια του ονοματος του. Εαν θελει να την εκμεταλευτει δεν θα κανω τιποτα που θα απομειωνει αυτη την υπεραξια.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Επειδη διαβαζω κατι για "οικονομικος διευθυντης" ο Ζαγοαρακης κλπ... Να σας υπενθυμισω οτι υπαρχει οχι απλως οικονομικος διευθυντης αλλα οικονομικος κερβερος που ακουσει στο ονομα Μαρια Γκατζαρεβα... Η οποια εκτος του οτι ειναι οικονομολογος , την εχει ο Σαββιδης σε ολες του τις επιχειρησεις .... Ολα τα οικονομικα περνανε απο αυτη....

Ειπαμε οτι ο Ιβαν γουσταρει ΠΑΟΚ και τα συναφη αλλα δεν τον εχω και για τοσο μ@λακα να βαλει τον Θοδωρο οικονομικο διευθυντη.... Πιο πιθανο ειναι να παω διακοπες με τη Σκαρλετ Γιοχανσον παρα το αλλο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

logios έγραψε:Μην μενεις σε αυτα που σε βολευουν, ετσι οπως τα βλεπεις.
Προσπαθεις να επιτυχεις τι; Να αποκαθηλώσεις είδωλα; Να κάνεις την αληθεια να λάμψει;
Θα συμμετειχα στην ολη προσπαθεια σου εαν ο Σαββιδης συνέχιζε την ιδια τακτικη, δημιουργικη λογιστικη και τα βαρη στον επομενο. Κατι τετοιο δεν συμβαινει και για αυτο τονισα το γεγονος της αιρετης διοικησης.
Τα οποια λαθη καλως η κακως θα καλυφθουν και δεν βλεπω τον λογο να αναμοχλευουμε καταστασεις που δεν θα προσφερουν κατι. Κατα πως φαινεται τα λαθη του Ζαγορ , στην λογικη Σαββιδη, ειναι μικροτερα απο την υπεραξια του ονοματος του. Εαν θελει να την εκμεταλευτει δεν θα κανω τιποτα που θα απομειωνει αυτη την υπεραξια.
Ολα αυτά ξεκινάνε απο το οτι τον θεωρει αναξιοπιστο τον σαββιδη για άγνωστους λόγους ο τουμπιωτης και το έκανε απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ιβαν , γιατί μέχρι τώρα στο οικονομικό δεν έχει δώσει καμμιά αφορμή για αρνητική κριτική
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εκτός από τον Τουμπιώτη υπάρχει κι άλλος κόσμος που για κάποιους λόγους είναι επιφυλακτικός.
Προσωπικά η λογική μου λέει Ιβάν αλλά το ένστικτο με φρενάρει λίγο.
Πάντως έχει πολύ μεγάλη σημασία να ακούγονται και να καταγράφονται και απόψεις σαν αυτές που εκφράζει ο Τουμπιώτης ο οποίος έχω την εντύπωση ότι κάτι προσπαθεί να μας πεί.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

σωστα τα λες να ακουγονται τετοιες αποψεις αλλα αν θελει να μας πει κατι ας μας το πει πιο ξεκαθαρα γιατι αν υπαρχει καποιο υπονοουμενο απο πισω εγω τουλαχιστον δεν το πιανω.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ισως μερικά πράγματα να μην μπορούν να ειπωθούν με το όνομα τους.
Εικασία κάνω κι εγώ.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

vlachodeutsch έγραψε: παντα το ιδιο λαθος
αλλο το 2006 και αλλο το 2013
τοσο απλο
η ομαδα επι Ζαγορακη ανεβηκε επιπεδο
λιγο μεν αλλα ανεβηκε
και χωρις πλατες και χωρις πολιτικη υποστηριξη
οσο για τα χρεη επι εποχης Ζαγορακη ειναι περιπου οσο τα χρεη ενος εξαμηνου στον Αρη και ενος τριμηνου σε βαζελο και ΑΕΚ
H πενταετια 2007-2012 αφησε στην ομαδα ενα ανοιγμα 17.6 εκ ευρω
Αν αυτο για σενα ειναι ανεβασμα επιπεδου εμενα δεν μου πεφτει λογος
toumpiotis35

Εσυ μπορει να ξεχασες οτι η ομαδα εχει χρεη εγω οχι.Δεν προσπαθω να κανω τιποτα μιλαω για τα υπαρκτα χρεη της ομαδας.Δεν εχω αναφερθει καθολου στην διαχειριση Σαββιδη.Δεν εχει βγει καν ισολογισμος της δικης του διαχειρισης.Ειναι ολοφανερο πως εκτοξευσε τα εξοδα αντι της εξυγιανσης που ευαγγελιστηκε.Αν τα καλυψει καλως.
Δηλαδη εγω αναμοχλευω καταστασεις?
Να βαλω τοτε στο κεφαλι στην αμμο και να προσποιηθω οτι χρεη δεν υπαρχουν
Γραφω ποια λαθη εγιναν στο θεμα των χρεων τι επρεπε να γινει,τι δεν εγινε και ποιοι πηραν τις αποφασεις.Σε ενοχλει?
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Τι εννοείς αν τα καλύψει? 25 εκ έβαλε από τη μέρα που μπήκε o Σαββιδης. Η κριτική σου στον Ζαγοράκη αν και λίγο εκτός χρόνου είναι σωστή. Η κριτική σου στον Σαββίδη όσον αφορά τα οικονομικά νομίζω είναι λίγο πρόωρη και άδικη. Μέχρι στιγμής δεν είπε κάτι και να μη το έκανε.

Κι επειδή δεν είναι κανένα κορόιδο, πιστεύω ότι δε θα έκανε αιρετή διοίκηση αν δεν είχε κάποιο εναλλακτικό σχέδιο για τα χρέη προς το κράτος πέραν από αυτό που παλεύει να εφαρμόσει τώρα. Το οποίο εναλλακτικό σχέδιο μπορεί να είναι και η ρύθμιση του Ορφανού. Νομίζω με τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα έχει κερδίσει την υπομονή μας όσον αφορά τα οικονομικά τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Απτη στιγμη που η αρνητικη θεση εχει καλυφθει, το πανηγυρι με τα οικονομικα ελαβε τελος. Νομος ορφανου θα ναι νομου πολυγαμικου νομος μητσου παντως θα τελειωσει κ το τυπικο των χρεων. Το ζορι ηταν να πεταξει καποιος λεφτα σε αρνητικη θεση, γιατι τα πεταει ουσιαστικα. Αφου τα πεταξε.. Κ εις αλλα με υγεια
toumpiotis35

chrisg4 έγραψε:Τι εννοείς αν τα καλύψει? 25 εκ έβαλε από τη μέρα που μπήκε o Σαββιδης. Η κριτική σου στον Ζαγοράκη αν και λίγο εκτός χρόνου είναι σωστή. Η κριτική σου στον Σαββίδη όσον αφορά τα οικονομικά νομίζω είναι λίγο πρόωρη και άδικη. Μέχρι στιγμής δεν είπε κάτι και να μη το έκανε.

Κι επειδή δεν είναι κανένα κορόιδο, πιστεύω ότι δε θα έκανε αιρετή διοίκηση αν δεν είχε κάποιο εναλλακτικό σχέδιο για τα χρέη προς το κράτος πέραν από αυτό που παλεύει να εφαρμόσει τώρα. Το οποίο εναλλακτικό σχέδιο μπορεί να είναι και η ρύθμιση του Ορφανού. Νομίζω με τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα έχει κερδίσει την υπομονή μας όσον αφορά τα οικονομικά τουλάχιστον.

Eγω εξηγησα γιατι δεν ισχυει η ρυθμιση Ορφανου εσυ εχεις την αποψη σου.
Ο Σαββιδης ειπε οτι θα εξυγιανει την ομαδα.Εξυγιανση σε μια ομαδα ειναι να παρουσιαζει κερδη
Προς το παρων εχουν αυξηθει μονο τα εξοδα και αυτη την κριτικη του κανω.
Με το αν θα τα καλυψει αναφερομαι φυσικα σε αυτο που ισχυει για ολους τους μεγαλομετουχους.Τι θα αφησουν πισω οταν θα φυγουν.
Eγω λοιπον απο οτι ακουγεται εχω διαφορετικη αποψη
Θεωρω οτι ο Σαββιδης ειναι αδιαβαστος στο θεμα των χρεων προς το δημοσιο
Αυτη ειναι η αποψη μου
Θεωρω πως δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα
Και για να μην φευγω απο το θεμα
Αν τα 11-14 εκ του 2007 απο συγκεκριμενους χειρισμους εχουν γινει πολλαπλασια ειτε τα πληρωσει ο Σαββιδης ειτε οχι αυτα κοστιζουν στην ομαδα
Γιατι και στην περιπτωση που θα τα πληρωσει θα μπορουσαν να πανε για την αναπτυξη της ομαδας και οχι για να καλυψουν τους ερασιτεχνικους χειρισμους των πρωην διοικησεων
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

toumpiotis35 έγραψε:

Εσυ μπορει να ξεχασες οτι η ομαδα εχει χρεη εγω οχι.Δεν προσπαθω να κανω τιποτα μιλαω για τα υπαρκτα χρεη της ομαδας.Δεν εχω αναφερθει καθολου στην διαχειριση Σαββιδη.Δεν εχει βγει καν ισολογισμος της δικης του διαχειρισης.Ειναι ολοφανερο πως εκτοξευσε τα εξοδα αντι της εξυγιανσης που ευαγγελιστηκε.Αν τα καλυψει καλως.
Δηλαδη εγω αναμοχλευω καταστασεις?
Να βαλω τοτε στο κεφαλι στην αμμο και να προσποιηθω οτι χρεη δεν υπαρχουν
Γραφω ποια λαθη εγιναν στο θεμα των χρεων τι επρεπε να γινει,τι δεν εγινε και ποιοι πηραν τις αποφασεις.Σε ενοχλει?
Κατι τελευταιο και δεν θα ασχοληθω αλλο, ο τροπος που γραφεις δεν μου δειχνει μια απλη αποτιμηση των πεπραγμενων αλλα μια στοχευμενη κριτικη. Σου εγραψα για υπεραξια και μου απαντας για ισολογισμο Σαββιδη ή δεν με καταλαβαινεις ή δεν θελεις.
Μου γραφεις "αν τα καλυψει καλως" εννοεις φυσικα τον Σαββιδη, αυτον που εβαλε ηδη 25 , σαν να εχει περασει μια διετια χωρις να ακουστει τιποτα και εσυ προσπαθεις να επαναφερεις το θεμα στην επικαιροτητα.
Τελος, γραφε οτι θελεις απλα δεν θα παρακολουθω αλλα με κανεις να πιστευω οτι το θεμα ειναι επι προσωπικου με τον Ζαγορ.
Καλη συνεχεια.
toumpiotis35

Δεν καταλαβαινω την υπεραξια με τα 17,5 εκ ανοιγματος μετα απο αποψιλωση του ροστερ,υπο τιμωρια με αναστολη απο την ουεφα για οικονομικους λογους και την ομαδα να εχει φτασει ενα βημα πριν το χειλος της καταστροφης
Αυτη την υπεραξια παρελαβε ο Σαββιδης
Θα μπορουσαν φυσικα αντι για ολα αυτα να εχουν πληρωσει το 70% των χρεων προς το δημοσιο αλλα προφανως αυτο δεν θα προσεδιδε "υπεραξια"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”