chrisg4 έγραψε:Τι εννοείς αν τα καλύψει? 25 εκ έβαλε από τη μέρα που μπήκε o Σαββιδης. Η κριτική σου στον Ζαγοράκη αν και λίγο εκτός χρόνου είναι σωστή. Η κριτική σου στον Σαββίδη όσον αφορά τα οικονομικά νομίζω είναι λίγο πρόωρη και άδικη. Μέχρι στιγμής δεν είπε κάτι και να μη το έκανε.
Κι επειδή δεν είναι κανένα κορόιδο, πιστεύω ότι δε θα έκανε αιρετή διοίκηση αν δεν είχε κάποιο εναλλακτικό σχέδιο για τα χρέη προς το κράτος πέραν από αυτό που παλεύει να εφαρμόσει τώρα. Το οποίο εναλλακτικό σχέδιο μπορεί να είναι και η ρύθμιση του Ορφανού. Νομίζω με τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα έχει κερδίσει την υπομονή μας όσον αφορά τα οικονομικά τουλάχιστον.
Eγω εξηγησα γιατι δεν ισχυει η ρυθμιση Ορφανου εσυ εχεις την αποψη σου.
Ο Σαββιδης ειπε οτι θα εξυγιανει την ομαδα.Εξυγιανση σε μια ομαδα ειναι να παρουσιαζει κερδη
Προς το παρων εχουν αυξηθει μονο τα εξοδα και αυτη την κριτικη του κανω.
Με το αν θα τα καλυψει αναφερομαι φυσικα σε αυτο που ισχυει για ολους τους μεγαλομετουχους.Τι θα αφησουν πισω οταν θα φυγουν.
Eγω λοιπον απο οτι ακουγεται εχω διαφορετικη αποψη
Θεωρω οτι ο Σαββιδης ειναι αδιαβαστος στο θεμα των χρεων προς το δημοσιο
Αυτη ειναι η αποψη μου
Θεωρω πως δεν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα
Και για να μην φευγω απο το θεμα
Αν τα 11-14 εκ του 2007 απο συγκεκριμενους χειρισμους εχουν γινει πολλαπλασια ειτε τα πληρωσει ο Σαββιδης ειτε οχι αυτα κοστιζουν στην ομαδα
Γιατι και στην περιπτωση που θα τα πληρωσει θα μπορουσαν να πανε για την αναπτυξη της ομαδας και οχι για να καλυψουν τους ερασιτεχνικους χειρισμους των πρωην διοικησεων