poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή

poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή

1) Μπολονι
58
28%
2) Σαντος
56
27%
3 )Αναστασιάδης
24
11%
4) Άλλος
72
34%

Σύνολο ψήφων: 210

Άβαταρ μέλους
adamroxas

Re: poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητ

Δημοσίευση από adamroxas »

Νταξει εκτος απο φετος. Ο Δωνης ειχε πλανο απλα δεν τον αφησαμε να το εκτελεσει, και φταινε και οι θλασεις και η παρα πολυ κακη φετινη διαιτησια και οτι δεν ειχαμε παιχτες και ο αληταρας ο Γκαρσια και ο προβληματικος Ετο και το γεγονος οτι το Πασχα επεφτε αργα με αποτελεσμα την κουραση.
Οι αλλοι προπονητες κρινονται βαση του εργου τους, εκτος απο τον Δωνη που ειναι εγνωσμενης αξιας.

ΥΓ δυο φορες εγραψα το ονομα και ανακατευτηκα :oops:
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

παντα ελεγα οτι Π.Α.Ο.Κ. παντα ειχε καλη ομαδα η επαιρνε τιτλους με κεντρικοευρωπαιους προπονητες!γερμανικης κυριως,η ολλανδικης σχολης!επισης σαν ομαδα δεν ειχαμε ποτε καλους λατινους ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,(γκουερινο,λινο τωρα κτλ)!αντιθετα οι κεντρικοευρωπαιοι μας ταιριαζαν καλυτερα,(σορλεν κουκιελκα τριμχολντ φαν ροι κτλ).για μενα το ιδανικο θα ηταν ο χιτσφελντ,αλλα το κοβω πολυ δυσκολο!χιντινγκ,επισης δυσκολο!πιστευω οτι ο νταουμ ειναι εφικτος ,οπως επισης και ο ζεεμαν!αυτη τη σχολη θελω για την ομαδα μου!μακρια απο πορτογαλους ισπανους και γενικα μεσογειους!δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο στο χωρο,τυπου σαντος μουρινιο ζαρντιμ κτλ!θελω ποδοσφαιρο τυπου μπαγερν,με πρεσινγκ και χτισιμο επιθεσεων απο την αμυνα!ολοκληρωτικο!θελω πολλα?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Πολύ ύποπτο ότι Ανόρθωσηανακοίνωσε σήμερα και τόσο γρήγορα από τότε που βγήκε το όνομα του για τον ΠΑΟΚ την λύση συνεργασίας!
θεωρώ ότι αυτός θεωρείται ο νέος κόουτς!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

markos4 έγραψε:δεν θελω Μπολονι για τον εξης λογο:

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-0
ΠΑΟΚ -ΑΣΤΕΡΑΣ 2-3
ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0
ΠΑΟΚ- ΓΑΥΡΟΣ 0-2
ΠΑΟΚ- ΟΦΗ 0-0
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-3
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 1-2

συνολο βαθμων 50

τα εκτος δεν τα αναφερω καν ουτε και το κυπελο γιατι θα μου ανεβει η πιεση

ειμασταν η χαρα της καθε πικραμενης...

ξερω θα μου πειτε για την τοτεναμ αλλα να μην ξεχναμε τι εκαναν την ιδια χρονια τα σκουληκια με την ατλετικο...
Συνολικα σε αυτους τους αγωνες ειχαμε καμια 152 τελικες(κατσε και δες τα υπαρχουν στο ιντερνετ αν δεν θυμασαι) αλλα η μπαλα δεν μπηκε μεσα!

ΥΓ παγωτατζη ο γιοβανοβιτς εφυγε απο το ΑΠΟΕΛ οχι απο την ανορθωση :)
niks

Δημοσίευση από niks »

καταρχην, όποιος και νά΄ρθει, πρεπει να εχει ανακοινωθεί το αργότερο 24 ώρες μετά το τελευταίο παιχνίδι
στάνταρ
αυτά τα πιτσιπιτσι τα προπέρσυνα και στο τέλος να δουμε κανενα μπαρνέτα--με τίποτα

από κει και πέρα, θα ήθελα κάποιον άφθαρτο- κυρίως ολλανδικής σχολής ή/και προερχόμενο από μπουντεσλίγκα
πειθαρχεία και τσαμπουκάς
οι ιβηρες κατα κανόνα αποτυγχάνουν εδώ
πως να κανεις το γρηγορο ισπανικό παιχνιδι, όταν, ακόμα και αν έχεις τους γρηγορους παιχτες, ο αντιπαλος με σενα δεν θα ξεμυτίζει και θα στηνει λεωφορεία μπροστα από την εστία;

από τους παραπάνω:

Μπόλονι γιατι θα δειξει από νωρίς αποτελεσματα (βλ. Ρουμπιν, Τοτεναμ,ΑΕΚ κλπ)
Μπολονι, για την προωθηση νεων παικτων (ο Σταφ απο το πουθενά αξια 1,5 εκ με 5 εμφανισεις, στο πιατο ο Παναγιωτουδης, που αν ηταν φετος ο Λάζλο, το παιδι αντι να βολοδερνει δεξια και αριστερα, θα υπολογιζόταν για του χρονου τουλαχιστον σαν μια καλη λυση από πάγκο).Σιγουρα θα ειχε βγαλει και φετος 2-3 παιχτακια από το πουθενα
Μπόλονι γιατι τρελα πουλαω και παιζω παντού για να κερδισω-ακομα και στο Μαντσεστερ αν χρειαστει
Μολονι, εννοειται για την τρελιτσα στους αρδ

Σαντος, γιατι μπορω να πάρω εναν υπνακο, ξεροντας πως ο αντιπαλος δεν προκειται να πλησιάσει την περιοχή μας, και να βαλω το ξυπνητηρι στο 89 για προλαβω το γκολ μας
Σάντος για την σοβαρότητα και το μέταλλο, και ας κλειστει με τον Πλατανιά για να κρετησει το 0,5-0

και τους δυο, για τους παιχτες που θα προτεινουν
γενικά , αυτός που θα ερθει να προτεινει τους παιχτες που θελει, που ξερει πως μπορούν να βοηθησουν αμεσα ή να εξελιχθούν σε παιχταραδες
για να στηθει γρηγορα και σιγουρα η νεα ομαδα
μανατζερ και σκάτερ ας ερθουν αργοτερα, όταν θα έχουμε την πολυτελεια του χρονου για να ασχοληθούμε

και κατι που δεν πρεπει να ξεχαστεί:
ας κρατησουμε και ενα μπατζετ για ένα ικανό επιτελειο από το εξωτερικό, και μόνο από εκει,
για τους πιτσιρικάδες
προπονητες,που ειναι ταυτοχρονα και παιδαγωγοί-δασκαλοι
παλι Β. Ευρωπη εννοειται (στη Δανία νομιζω κανουν πολυ καλη δουλειά σ΄αυτό)

ψηφιζω Μπολονι
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τα είπατε όλα...

Ειλικρινά, πιο δύσκολο poll δεν θα μπορούσε να μπει!

Και κάποιον καινούριο θέλω να δω και Μπόλονι γουστάρω και Αγγελόσκυλο είμαι...και Σάντος γουστάρω (για να πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο)... :D
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Αν και ψήφισα άλλος, δε με χαλάει ούτε ο πρώτος ούτε ο δεύτερος. Αν μάλιστα ο Σάντος κάνει την Ομάδα λίγο επιθετικότερη στο παιχνίδι της ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

dimbar έγραψε:Μπόλονι γιατί
1)Υπήρξαν παιγνίδια που η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο επιπέδου
2)Η συμπεριφορά της ΠΑΕ απέναντι του ήταν αισχρή
3)Ξεφτύλισε τους αρδ

Δεν θα με χαλούσε ο Σάντος.

Το 2) και το 3) το αναφερεις ως προσον για να ερθει και να κανουμε καλη ομαδα αγωνιστικα;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Maximus έγραψε:Τα είπατε όλα...

Ειλικρινά, πιο δύσκολο poll δεν θα μπορούσε να μπει!

Και κάποιον καινούριο θέλω να δω και Μπόλονι γουστάρω και Αγγελόσκυλο είμαι...και Σάντος γουστάρω (για να πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο)... :D
Είσαι αλήτης. Που ειναι εκείνη η ψυχή ο Bono να συμμαχήσετε...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

niks έγραψε:Σαντος, γιατι μπορω να πάρω εναν υπνακο, ξεροντας πως ο αντιπαλος δεν προκειται να πλησιάσει την περιοχή μας, και να βαλω το ξυπνητηρι στο 89 για προλαβω το γκολ μας

Aν και φαν του Μπολονι ( οχι οτι θα με χαλαγε ο Σαντος , ευκαιρια να πλακωθω και με τον παππου ) , η παραπανω ατακα ειναι μαγικη αδερφε.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

DAMANAKIS έγραψε:παντα ελεγα οτι Π.Α.Ο.Κ. παντα ειχε καλη ομαδα η επαιρνε τιτλους με κεντρικοευρωπαιους προπονητες!γερμανικης κυριως,η ολλανδικης σχολης!επισης σαν ομαδα δεν ειχαμε ποτε καλους λατινους ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,(γκουερινο,λινο τωρα κτλ)!αντιθετα οι κεντρικοευρωπαιοι μας ταιριαζαν καλυτερα,(σορλεν κουκιελκα τριμχολντ φαν ροι κτλ).για μενα το ιδανικο θα ηταν ο χιτσφελντ,αλλα το κοβω πολυ δυσκολο!χιντινγκ,επισης δυσκολο!πιστευω οτι ο νταουμ ειναι εφικτος ,οπως επισης και ο ζεεμαν!αυτη τη σχολη θελω για την ομαδα μου!μακρια απο πορτογαλους ισπανους και γενικα μεσογειους!δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο στο χωρο,τυπου σαντος μουρινιο ζαρντιμ κτλ!θελω ποδοσφαιρο τυπου μπαγερν,με πρεσινγκ και χτισιμο επιθεσεων απο την αμυνα!ολοκληρωτικο!θελω πολλα?
Αρκετα ενδιαφερουσα αποψη...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μπόλονι

Εγώ το παραδέχομαι, δεν ξέρω πολλά από ονόματα, οπότε, για να μην φανώ και προσωπολάτρης, θέλω Μπόλονι ή κάποιον σαν το Μπόλονι. Δηλαδή να κόβει το μάτι σε μικρούς, να θέλει να δουλέψει μοντέλο ακαδημιών μαζί με κάποιους πρωτοκλασάτους, να ξέρει από Ευρώπη, ενδεχομένως για το μεταβατικό στάδιο να ξέρει και από Ελλάδα (για αυτό και καλοβλέπω και Βαλβέρδε + τρύπημα), ξέρει που έρχεται και έχει και το κίνητρο το επιπλέον να πετύχει για να δείξει οτι κακώς τον έδιωξαν και οτι δεν έφταιγε αυτός. Όσο για το δημοσιοσχετίστας, γιατί; επειδή δούλευε τα αρδ κάθε μέρα;
Με αυτόν ξέρω οτι ήμασταν τρένο Ευρώπη, ενώ ΟΛΑ δούλευαν εναντίον του. Για εμένα δεν έχει κάνει τον κύκλο του.

Επίσης, θέλουμε προπονητή που να μπορεί να χτίσει ομάδα με τους 7-10 νέους παίκτες που θα έχουμε.

Κοινώς. Μπόλονι ή κάποιον που να Μπολονίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Τρί 30 Απρ 2013, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το άλλος είναι αστείο σαν επιλογή.

Άλλος είναι ο Δερμιτζάκης, άλλος είναι και ο Χίντινγκ που έγραψε ένας άλλος.

Προσδιορίστε το για να δοθεί μία πιο εποπτική εικόνα στο τι θέλει ο κόσμος.

Αλλος Σκανδιναβός, Αλλος Ιταλος, Αλλος Ιβηρας, Αλλος Σέρβος, άλλος Β. Ευρωπαίος
ξέρω γω κατι τέτοιο ίσως

Εδώ υπήρχαν άτομα που στήριζαν δώνη, ποτέ δε ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ψηφησα Σαντος γιατι νομιζω οτι χρειαζομαστε αμεσα αποτελεσματα και θελω το κεφαλι μου ησυχο να βλεπω το προγραμμα και να λεω χαλαρα 1-0, 2-0

αλλιως Χαβιέ Αγκίρε πειτε λιγο την γνωμη σας για τον δευτερο παρακαλω

:pano:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ψηφίζω Γ. Δώνη.
tasoulis-G13
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”